Bide kalecinin üzerine pek çekilmiyor top genellikle dışarı gidiyor uzaktan saçma ve basit goller yiyorlar full versiyonda düzelir inşallah düzelmesse Fm playerlerini acayip bir şekilde kaybeder.
Bide kalecinin üzerine pek çekilmiyor top genellikle dışarı gidiyor uzaktan saçma ve basit goller yiyorlar full versiyonda düzelir inşallah düzelmesse Fm playerlerini acayip bir şekilde kaybeder.
dershaneden gelir gelmez yüklemeye başladım %60 şuan 18 dk 1 asır gibi geliyor bana
Aynen banada öle geliyordu ama çabuk iner msn,facebook bişeylerle uraş işte![]()
%90 oldu son 4dk
Last edited by zbjkartal : 02.Kasım.2008 at 15:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu birazda sizin hayal gücünüzle alakalı bir mevzu.. siz o maçı tarlada yada bayırda oynatıyorsanz hayal gücünüzü çokta yansıtmadığınız anlamı taşır. Genelde hiç görüntü yokken oyuncuların tiplerini hayal eder ileride adamın fotosonu görünce yahu bu adam benim hayalimde kurduğum adam tipinden ne kadarda farklıymış yahut sarışın olarak hayalini kurduğunuz sıska kısa boylu bir forvetin gerçek hayatta siyahi uzun tombul birşey olduğunu görünce hayretler içinde kalabilirdiniz. Şimdi artık oyuncuların hiç yoktan ten rengi boyu posu gibi ayrıntıları görme imkanına sahibiz.
Diğer mevzu sizlere sürpriz olarak sunmak istediğimiz baklava, tulumba ve kadayıf demolarda yaşadığımız teknik problem. SI'dan bu konuda izin almıştık herkes Türkiye ligini oynama imkanı yaşayacaktı ama son yaşanan teknik problemle bu mümkün olmadı bizlerde üzüldük.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
gs de aykut yok ayrıca oyuncu özellikleri oldukça iyi olmuş ancak aydın yılmaz biraz düşük gibi gözlemci raporunda serkan kurtuluş aydından daha iyi ve daha iyi bir gelecek bekleniyor... herkese teşekkürler...
ya arkadaşlar oyun kuruldu ardındanda direct 9 yükleniyordu.iptal ettim siz vanillayı yüklerken direct 9u kurdunuz mu?
ya arkadaşlar linkler açılmıyor !yeni link varsa koyabilirmisiniz ? özellikle çilekliyi .
10dk oynadım aklıma gelen ilk yorumu yazayım. Bence 3dnin daha gelişmesi lazım, özellikle oyuncuların duraksaması pek göze hoş görünmüyor.
Bunun dışında belki hiç kullanılmayacak ufak bir ayrıntı ama olursa iyi olur. Kamera açıları arasına gerçekte olduğu gibi tdlerin bakış açısının eklenmesi lazım. Yedek kulübesinin oradan bakmak eklenmeli. Sonuçta onların oyunu nasıl gördüğünü falan görebilmemiz lazım bence.
arkadaslar yardım lütfen ( please ) help
Oyunu oynayan arkadaşlar biraz ss koyabilirmi ben oynayamıyorum ve çok merak ediyorum![]()
acill! ben programı indirdim nasıl yükleyecem
kayseride yendi bizi
ben oyunu steamden indirdim kurdum arkadaşıma da kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağımızı bulamadım
ss lerden baktım da volkan demirel ile semih'in acceleration aynı gibi volkan 9 semih 10...
bu arada edu'nun finishing kaç bilen var mı?16-17 olmalı minimum.
bu arada galatasaray ve fenerbahcenin ortalama bilet fiyatı 36 ytl olarak gösterilmiş..kombine fiyatları da ortalama 420 ytl gösterilmiş bunların hepsi hatalı gibi geld cok daha pahalı olması lazım..demodandır umarım...
Arkadaşlar tsl oyuncuların pa ları ne durumda acaba ?![]()
ALEX DE SOUZA
ARSHAVİN
AYDIN YILMAZ
BATUHAN KARADENİZ
BRUNO ALVES
DARJO SRNA
DAVİD VİLLA
ELANO
FERNANDO MEİRA
GİUSEPPE ROSSİ
GÖKHAN GÖNÜL
JAVİER SAVİOLA
JOAO MOUTİNHO
.
.
.
JUAN MANUEL MATA
KARİM BENZEMA
LUGANO
LUKA MODRİC
MARK NOBLE
MATİAS FERNANDEZ
MAXİ RODRİGUEZ
MİCHAEL JOHNSON
.
.
.
MİGUEL VELOSO
MİREL RADOİ
NİHAT KAHVECİ
ROBERTO CARLOS
ROMAN PAVYLUCHENKO
SERCAN YILDIRIM
SERVET ÇETİN
SİMON VUCKEVİC
XİSCO
SS'lerin hepsi tarafımdan TSİ üyeleri için çekilmiştir. Saygılarımla...
al arkadaşımbunlar oyuncu profilleriydi. İsteyen olursa başka profil resmide koyarım
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Linkler kırık mı ? Sağlam başka link yok mu arkadaşlar ?
Ayrıca torrent linkini yanlış kopyalımışın..
FX 5500 256 ile oynayabilen var mı?Tüm sayfalara bakamadım malesef.
]oyunda cok fazla sakatlık oluyor manchester city i aldım 9 adamım sakat ilk 11 inden 5 oyuncu sakat gerci iyi oluyor oyuncu degisikliği için düşünmüyorum ne de olsa her mac 1 ya da 2 oyuncu zorunlu olarak değişiyor![]()
Oyunu çok az oynadım ama aklıma ufak bir ayrıntı geldi. Keşke kamera seçeneklerine yedek kulübesinden bakma açısı da getirseler, gerçek hayatta tdlerin bakış açısı gibi yani![]()
dun geceden beri oynuyorum free kicklerden cok gol oluyor onun dısında herhangi negatif bir şey görmedim
roberto carlos'u yapan arkadaşa selam ederim.hiç kasmayıp 20 yapsa da olurmuş.bu adamın 2 senedir top oynadığını hatırlamıyorum ben ama pek bi düşüş olmamış.
kısa ve öz türkiye datasını şimdiye kadarki gözlerime dayanarak beğenmedim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vista ise çalıştırmaz diyecem ama xp'ye benziyo uyarı penceresi.
Last edited by serwan : 02.Kasım.2008 at 19:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)