Originally Posted by
yigitbjk
şöyle söyliyim ilk olarak italya seria a dan interi aldım biraz garip geldi oyun çünkü uzun süreden beri türkçe oynadığımdan. aslında diğerlerindede böyle olmuştu sonradan türkçesi çıkana kadar ingilizcesine alışmıştım.Ama buna biraz zaman alıcak alışmak çok detay var sanırsam.Ayrıca şu 3d olayına parmak basmak istiyorum diğer sakatlık bilmem ne gibi konulara gelmiycem onlar düzelir sorun olmaz ama 3d konusu gerçekten karışık bi türlü alışamadım acayip keyifsiz geldi bana oyuncular fifa manager deki gibi saçma sapan koşuyolar goller şutlar saçma bence öyle tabi beyenenler olabilir ama ben yıllardır bu oyunun oynayıcısı olarak 2d yi bile içime sindirmişken 3d yi kaldıramadım beğenmedim açıkcası keşke ayrı bir 2d seçeneği olsaydı...
ve türkçe dil konusunda bi kaç laf söylemek istiyorum ne kadar zorluğu vardırki oyunun dilleri hazırlanırken türk olarak bu işi yapanlar bu oyunu severlerde işe katılsaydı keşke ama benim yine burda yabancıların bizi istemedikleri ve orjinal oyunun ülkemizde satılmaması fikri geliyo aklıma.AMA EĞER OYUN TÜRKÇE OLSAYDI EMİN OLUN CRYSİS DEKİ ORJİNAL SATIŞI AŞIRI DERECEDE ÇOK OLUR....