Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

kariyer ağırlığını koyuyor ama hani biraz hız olsa iyi olur

dela muchos candelos çift kaşarlı tostos (Kısaca BAŞARILAR)
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    iki tarafada başarılar dilerim defansa botafogodan eduardoyu öneririm abi çok yetenekli
    monica gizliden ikinizden birini destekliyordur abi eminim
    Kaliteli kadın tabiki bir şarapseveri destekler

Quote Originally Posted by juanov View Post
    başarılar beyler konu monica deil de hilary duff fln olsaydı daha iyi olurdu ama olsun monica da iyidir bu arada kariyer biraz fazla yavaş ilerliyor gibi geldi bana
    Hillary Duff bize biraz genç kaçar abisi hem gönlümüz kaymış bir kere Toptan koyacağız SS'leri ilk haftaya kadar daha ilk hazırlıklar diye ağır gidiyor ligle hızlanır.

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    kariyer ağırlığını koyuyor ama hani biraz hız olsa iyi olur

dela muchos candelos çift kaşarlı tostos (Kısaca BAŞARILAR)
    Teşekkürler abisi. Canımı çektirdin gece gece.tost yapayım bari

Hazırlık maçlarımı tamamladım.

Son transferimiz Gineli Hamed Diomandé oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Son 2 maçta takım biraz daha etkili hücüm etmeye başladı iyi yoldayız

Arjantinli defans oyuncusu Daniel Diaz (5.5mn) ve Oscar Cardozo artık Marsilyanın başarısı için ter dökecekler

Daniel Diaz

Cardozo

Bu iki transferle transferi noktalamıştım ki taksitle aldığım için olmalı iyi bir bütcem kalmış olanakları zorlayarak iyi bir süpriz yaptık taraftarımıza son transferimide daha sonra açıklayacağım kendisi bir forvet

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Sezonun ilk kupası olan süperkupayı müzemize götürdük.Bu kupaya Monica'nın bacağını verirler mi bilemiyorum

Bu arada sol bek arayışı içerisindeyiz Wendel ile rotasyona girecek.Kulubum sorun çıkardığı için Bastos transferi aksayabilir. Eduardo önerinizi dikkate aldım görüşmelere başladım.Alternatif teklifleri olanlar fikirlerini sunabilir.

İşte süperkupayı getiren maç.Çok sert ve kıran kırana geçti.Kazanan biz olduk.Sakatlanan Planus'un sakatlığı 1 hafta olduğundan lige yetişecek.Önemli bir sakatlık değil.Bakalım mütevazi transferlerimiz ve altyapıdan A takıma takviyelerle nereye kadar gidebileceğiz?Maçın son saniyesinde Gouffran gole gidiyodu arkadan Boumsong indirip kırmızı gördü hakem son adam diye kartını gösterdi ve maçı anında bitirdi

Kaan Abi Kupaya Monica'nın bacağımı

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bugün saat 13:00 da son transferimizin imza töreni yapılacaktır

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi tebrikler kupa iyi olmuş sezon başında oyuncular moral kazanmıştır.Cardozo da cok ıyı Marsıylayay

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cardozo transferini bizzat ben bitirdim. Kankam yaLvardı şu adamı ikna et diye, kıramadım tuttum koLundan getirdim. Bordouex un transferLerini de ben yaptım. Orda da Kaan abiyi kıramadım oyuncuLarı siLah zoru iLe Fransa ya getirdim. AsLında kariyeri de ben oynuyorum, onLar sadece benim üstümden prim yapıyorLar. Monica da benim
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Cardozo transferini bizzat ben bitirdim. Kankam yaLvardı şu adamı ikna et diye, kıramadım tuttum koLundan getirdim. Bordouex un transferLerini de ben yaptım. Orda da Kaan abiyi kıramadım oyuncuLarı siLah zoru iLe Fransa ya getirdim. AsLında kariyeri de ben oynuyorum, onLar sadece benim üstümden prim yapıyorLar. Monica da benim
    Doğru diyorsun kanka Cardozo' yu çok severim ama yeni aldığım adam onu gölgede bırakabilir Çok uğraştık kendisini almak için

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Thumbs up

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Kaan Abi Kupaya Monica'nın bacağımı
    Ne yapalım abisi.Rakip çok zorlu.Kadrosu benim 1.5 katım son sürpriz transferi ile Bu arada ne koparsak kardır

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Bugün saat 13:00 da son transferimizin imza töreni yapılacaktır
    Kankacım akşamda discoya götürürsün artık

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Abi tebrikler kupa iyi olmuş sezon başında oyuncular moral kazanmıştır.Cardozo da cok ıyı Marsıylayay
    Valla Mustafacım başta fark yiyeceğiz diye girdim ama bir yandan da hazırlık maçlarında ortaya konulan güzel futbol beni çok ümitlendirmişti.Çok sert geçti ama oyuncular sakin oynayarak iyi top çevirerek maçı kazandı.Özellikle D&D G&G ve C&C nin birbirleriyle her yönden uyumlu olması çok iyiydi.Çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Chamakh şut çekeceğine aynı açıda diğer çaprazda pas bekleten Cavenaghi'ye çıkardı,kaleci terste kalıncada Cavenaghi düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.Bir kaç pozisyondan şanssızdık.Enyeama da kritik anlarda çok iyi iki şut çıkardı.Maç sonunda maçın hakeminin yönetimi eleştirildi çünkü aşırı sertliğin olduğu karşılaşmada sadece birer sarı kart çıktı kırmızıda son adam olayıydı.Sertliğe aşırı izin verdi neyseki bizim saha içinde Planus hariç sakat sakat oynamak zorunda kalan 3 kişinin maç sonunda sakatlıkları açıklanmadı,bu açıdan sevindirici çünkü takım oyuncuları antreman ve tekmelerden kolay kolay sakatlanmıyor

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Her şeye tamam ama Monica olmamış.Mahsus gittim Fildişi Sahillerinden oyuncu getirdim abisi.Kankacıma çaktırmadan Monica ile biraz safari yaptık Arada da bu genci gördüm.Baktım kumaşı iyi dönüşte getirdim benle beraber

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Doğru diyorsun kanka Cardozo' yu çok severim ama yeni aldığım adam onu gölgede bırakabilir Çok uğraştık kendisini almak için
    Bizden de anca şöyle bir açıklama gelebiliyor:

Bordeaux'nun gençleri mücadeleye hazır:

Gregory Sertic ve Henri Saivet ilk 11 için mücadeleye hazır olduklarını ve teknik direktör Baba Hamdi'nin gençlere yer vermeyi seven bir teknik direktör olmasından dolayı bu sene istedikleri şansı fazlasıyla bulabileceklerini belirttiler.Teknik direktör Baba Hamdi'nin antremanlarda yedek takımda yer verdiği Sertic'i Gourcuff,Saivet'i ise Goufrann'ın yerine hazırladığı gözlerden kaçmadı.

Gregory Sertic

Henri Saivet

Smile

üstadlarlig maçlarını şiddetli bir sabırsızlıkla bekliyorum çünkü açtığım fransa kariyerimde toulouse aldım ve medya tahmini 18.likti ve biz son macta aldıgımız galıbıyetle 17. olabildik.fransa ligi bana inannılmaz zorlastırılmıs gibi geldi. rakıp takımın kanatlardan yaptıkları ortalara kesin bir çözüm bulamadım.sizlere de tavsiyem kanatlara dikkat veya soyle yapalım siz bana tavsıye verin ss lerinizi koyuverin bakem

ayrıca sol bek ihtiyacı için baba hamdi sana toulouse dan mathiew jeremy yi öneririm oyunun çok iyi sol beklerinden ve forvet için de yine toulouseden daniel gygac iyi bir alternatif oluyor. eh artık bu kadar yardıma benim için bir introduction ve tactic diziliş ss i atıverirsiniz de mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Lyonda forma giyen Brezilyalı yıldız, Süper kupa maçı önesi sevgilisini kaçıran Baba Hamdinin maçta gol atması durumunda, sevgilisini öldürme tehtidinde bulunduğunu, hala sevgilisinin Baba Hamdinin elinde olduğunu idda etti. Fredin %100 lük pozisyonları maçta bozuk para gibi harcaması taraftarın tepkisini çekmişti.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Serkancım bence hiç kasma kendini. Kaan abi seni bozuk para gibi harcayacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İşte son transferimiz. Geç oldu güç oldu ama umarım faydalı olur. Lazio kulübüne 12 mn Pound bonservis ödedik .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tamamen uydurma.Fred'e önlem bile almadım.Diarra tek başına halletti zaten rakip ortasahayı.Arada gitti Fred'e de el attı

Kankacım şampiyon kadroyu kurdu.Başkanı sağolsun para saçıyor.Bizim tek motivasyonumuz Monica. Her maçı bu maç gibi oynarsak kankacım isterse Messi'yi getirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ooo pandev süper olmuş gercekten geç oldu ama ıyı oldu serkan abi,kaan abi ne moncaymış be takımı nasıl motve ediyo öyle

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yok abisi birazda bizim başkanın cimriliği.Serkan abin başkandan para istiyo ne istese veriyor .Ben istedim nispeten %60'ını verdi bana sonra hocam bari şu 3 milyonda senden olsun kasada 24 milyon euro var dedim ,boşver parayı sen Monica'yı düşününce halledersin dedi

Bu transferlere göre Marsilya maçlarına çıkmama kararı aldık.Sonucu 3-0 yazacağız ne de olsa öyle ya da böyle

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Yok abisi birazda bizim başkanın cimriliği.Serkan abin başkandan para istiyo ne istese veriyor .Ben istedim nispeten %60'ını verdi bana sonra hocam bari şu 3 milyonda senden olsun kasada 24 milyon euro var dedim ,boşver parayı sen Monica'yı düşününce halledersin dedi

Bu transferlere göre Marsilya maçlarına çıkmama kararı aldık.Sonucu 3-0 yazacağız ne de olsa öyle ya da böyle
    galiba onun başkanı monicayı daha çok seviyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet böyle giderse senden önde bitirdim diye hava atarken başkanı Monica'yı kaçıracak

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

zaten marsilya yolsuzluklar takımı herşeyi beklerim o takımdan
    bu monicanın kardeşi falan var mı ya :

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ewet abi cağrı dogru solemıs Monicanın kardeşi varsa Monicayı alamayan kardeşini alır bacanak olmuş olursunuz hemde

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

yani 2 tane kardeşi varsa birini de ben alırım hepimiz bacanak oluruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    zaten marsilya yolsuzluklar takımı herşeyi beklerim o takımdan
    bu monicanın kardeşi falan var mı ya :
    Evet zaten Serkan Abin zaten ne kadar mafya takımı varsa hep onlarla karşıma çıkıyor

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    ewet abi cağrı dogru solemıs Monicanın kardeşi varsa Monicayı alamayan kardeşini alır bacanak olmuş olursunuz hemde
    Her zaman taklitlerinden sakınırım abisi.Ama Serkan abin kardeşini ben alırım derse olabilir tabiki

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    yani 2 tane kardeşi varsa birini de ben alırım hepimiz bacanak oluruz
    Gidin kendinize ne bileyim Jessica Alba,Scarlett Johanson falan bulun onun kardeşleri size büyük kaçar ama bakalım kuzen falan varsa yaparız bir şeyler

Bu arada Adidas yazılarıma sponsor oldu.Şu andan itibaren pembe yazıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abi mavi iyidi ya o ne öle pembe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saat başı her sponsordan para alıyorum abisi.Ne yapalım transfer yapmak için para lazım.Şimdi de Bordeaux'daki meşhur şarap üreticilerinden biri sponsor oldu.Üzüm rengine döndüm

abi her şarap üreticisi sponsor olursa sen zengin olursun o zaman boşver monicayı elini sallasan ellisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aşk bu ne yapalım ota konan versiyonları da oluyor böyleside ,o kadar zenginlik bir Monica etmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

yok benim aşkım Şebnem Ferah. . ben onu istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçı

Zayıf rakibimiz karşısında Niangın etkili oyunu ile istediğimiz skoru aldık

Ligde ilk maçımızı hakemin etkili oyunu ile kaybettik