Ne yapalım abisi.Rakip çok zorlu.Kadrosu benim 1.5 katım son sürpriz transferi ileBu arada ne koparsak kardır
Kankacım akşamda discoya götürürsün artık
Valla Mustafacım başta fark yiyeceğiz diye girdim ama bir yandan da hazırlık maçlarında ortaya konulan güzel futbol beni çok ümitlendirmişti.Çok sert geçti ama oyuncular sakin oynayarak iyi top çevirerek maçı kazandı.Özellikle D&D G&G ve C&C nin birbirleriyle her yönden uyumlu olması çok iyiydi.Çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Chamakh şut çekeceğine aynı açıda diğer çaprazda pas bekleten Cavenaghi'ye çıkardı,kaleci terste kalıncada Cavenaghi düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.Bir kaç pozisyondan şanssızdık.Enyeama da kritik anlarda çok iyi iki şut çıkardı.Maç sonunda maçın hakeminin yönetimi eleştirildi çünkü aşırı sertliğin olduğu karşılaşmada sadece birer sarı kart çıktı kırmızıda son adam olayıydı.Sertliğe aşırı izin verdi neyseki bizim saha içinde Planus hariç sakat sakat oynamak zorunda kalan 3 kişinin maç sonunda sakatlıkları açıklanmadı,bu açıdan sevindirici çünkü takım oyuncuları antreman ve tekmelerden kolay kolay sakatlanmıyor
Her şeye tamam ama Monica olmamış.Mahsus gittim Fildişi Sahillerinden oyuncu getirdim abisi.Kankacıma çaktırmadan Monica ile biraz safari yaptıkArada da bu genci gördüm.Baktım kumaşı iyi dönüşte getirdim benle beraber
Bizden de anca şöyle bir açıklama gelebiliyor:
Bordeaux'nun gençleri mücadeleye hazır:
Gregory Sertic ve Henri Saivet ilk 11 için mücadeleye hazır olduklarını ve teknik direktör Baba Hamdi'nin gençlere yer vermeyi seven bir teknik direktör olmasından dolayı bu sene istedikleri şansı fazlasıyla bulabileceklerini belirttiler.Teknik direktör Baba Hamdi'nin antremanlarda yedek takımda yer verdiği Sertic'i Gourcuff,Saivet'i ise Goufrann'ın yerine hazırladığı gözlerden kaçmadı.
Gregory Sertic
Henri Saivet
üstadlarlig maçlarını şiddetli bir sabırsızlıkla bekliyorum çünkü açtığım fransa kariyerimde toulouse aldım ve medya tahmini 18.likti ve biz son macta aldıgımız galıbıyetle 17. olabildik.fransa ligi bana inannılmaz zorlastırılmıs gibi geldi. rakıp takımın kanatlardan yaptıkları ortalara kesin bir çözüm bulamadım.sizlere de tavsiyem kanatlara dikkat veya soyle yapalım siz bana tavsıye verin ss lerinizi koyuverin bakem
ayrıca sol bek ihtiyacı için baba hamdi sana toulouse dan mathiew jeremy yi öneririm oyunun çok iyi sol beklerinden ve forvet için de yine toulouseden daniel gygac iyi bir alternatif oluyor. eh artık bu kadar yardıma benim için bir introduction ve tactic diziliş ss i atıverirsiniz de mi ?
Lyonda forma giyen Brezilyalı yıldız, Süper kupa maçı önesi sevgilisini kaçıran Baba Hamdinin maçta gol atması durumunda, sevgilisini öldürme tehtidinde bulunduğunu, hala sevgilisinin Baba Hamdinin elinde olduğunu idda etti. Fredin %100 lük pozisyonları maçta bozuk para gibi harcaması taraftarın tepkisini çekmişti.