Yönetim Uyuma !! Transfer İstiyoruz![]()
Yönetim Uyuma !! Transfer İstiyoruz![]()
Beşiktaş ın en büyük transfer haberi Kerem'in istifası olur herhalde![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Artem Milevsky Fenerbahçe'de !
Dinamo Kiev ve Ukrayna Milli takımının yıldız oyuncusu Milevsky 12 Mn Euro karşılıgında kulübümüzle 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.
OoOoO bu Milevskyi transferi müthiş olmuş.
Rus Ukrayna'lı gidiyorsunuz, bakalım Kerem'de modaya uyacak mı?
Beşiktaş'ın Pogrebnyak'ı Bence Milevskyi'den Daha İyi Bir Transfer.Milevskyi'de Kötü Değil Tabii Ama Pogrebnyak Fenerde Olsa Daha İyi Olurdu.Bu Arada Fenerbahçe'ye Geçen Sezon Şiddetle Tavsiye Ettiğim Pape Diop'u Tekrar Tavsiye Ediyorum.Para Yok Demişti Almamıştı Ama Şimdi Bari Alsın...
Beşiktaş Hangi Bölgeye Takviye Yapmayı Düşünüyor.Yıldız Mı Bekleyelim Yoksa Sistem Oyuncusu Mu?
Beşiktaş'tan Daha Atak Transfer Hamleleri Görmek İstiyoruz.Pogrebnyak'ı Geçen Sezon Bitiren Beşiktaş'ın Bu Senede Güzel Bir Transfer Yapacağını Düşünüyorum...
Ha Arshavin ha Yaser aynı özelikte
:
Rafael Carioca Beşiktaş'ta!
Beşiktaş bu sezonki ilk transferini Brezilya'nın harika çocuklarından birini alarak gerçekleştirdi.Ön libero mevkii için araştırmlara başlayan teknik direktör Kerem Çağan çok istediği bu transferi bitirmeyi başardı.Bonservis bedeli olarak 4.3m Euro ödendi
![]()
Beyler transferleri bitirdiyseniz gelen gidenleri toplu halde koyabilir misiniz ?
R.Carioca Güzel Transfer.Ama Beşiktaş Taraftarının Beklediği Büyük Bomba Değil...
Güzel Bir Transfer Haberi Daha Bekliyoruz.Carioca Ayarında En Azından![]()
Bu Arada Ben Fenerbahçe Taraftarıyım
Ama Gönlümün Bir Kısmı Hep Beşiktaşlı Olmuştur(Hikayesi Var Onunda Şimdi Yeri Değil Konu Değiştirmek Gibi Olmasın Anlatmayayım...)
İlgiyle Bekliyorum Transferleri![]()
Last edited by BlackEagle19o3 : 09.Aralık.2008 at 02:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
fenerbahçenin ve Beşiktaşın transferleri güzel ama Galatasaraydan da yıldız transferi beklioruz
@juanov
Bir önceki sayfa...
Juan Manuel Mata Beşiktaş'ta!
Bonservis bedeli olarak kasamızdan 8m euro çıktı.Bu parayı 24 ay taksitle ödeyeceğiz.Kendisine 11 numaralı forması hayırlı olsun![]()
Bunların dışında Kennedy Bakırcıoglu 1 yıllığına kiralandı.
Ayrıyetten Atletico Madrid takımından Luis Perea'yı 1 yıllığına kiralık olarak takımımıza kattık.Para kalmayınca takımın eksik yönlerini kiralık oyuncularla gidermeye çalıştık![]()
Şu an için 1-2 ufak çalışmam daha var, birkaş değişiklik daha olabilir kadroda.En son halini en yakın zamanda koyacağım...
Fenerin Transferler Mukkemmel Ama MATA dehset bi transfer olmus vaLLa heLal BlackEagle
You'll Never BeatThe Irish !
Kerem güzel transfer gerçekten...
Juan Manuel Mata' yı geçen sezon da söylemiştim ve Beşiktaş kapmış. Ben ilk sezon 3.2M euro ya aldım. AML- AMC ikisindede süper oynuyo. Orta alanda topla koştuğunda bi de bakmışınki 3-4 kişinin arasından çıkıp kaleciyle karşı karşıya kalmışTek kelimeyle harika transfer.
Bu arada kulüplere tavsiyem: Giovani dos Santos
Transferler Gayet Güzeller.. Emre abide Geçen Sezonu Silmiş SüpürmüşSergio Asenjo 08 de iyi bir yedekti ilk 11 oyuncusu Olamıyodu, Umarım 09'da öyle Değildir. Hepinize Bol Şans.
Aferin Kerem güzel transferler yapmışsın ancak takımda ben hala 10 numara göremiyorum.
Anton Alex bence oranın ilacı olur![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ben hala datolo'yu öneriyorum![]()
beşiktaş iddia lı gelio bu sezon, hadi hayırlısı. gönlüm fb den yana tbi
Bu sene Şampiyon Görelim sizi
öLmeden Mezara koymayın Bizi
Korkutmaz bizleri Musalla Taşı
öLümüne seviyoruz Biz besiktası.
Hadi kerem 6 senelik hasrete son ver şampiyon yap bizi gerçekte göremioz bari burda görelim.
Kerem bence Delgado'yu iyi bir fiyata satabilirsin.
Bir de takımın kadrosunu görebilirmiyiz ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"