1 ile 30 arası toplam 1024 sonuç

Konu: Show Must Go On! [Ortak Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Beşiktaş'ın Pogrebnyak'ı Bence Milevskyi'den Daha İyi Bir Transfer.Milevskyi'de Kötü Değil Tabii Ama Pogrebnyak Fenerde Olsa Daha İyi Olurdu.Bu Arada Fenerbahçe'ye Geçen Sezon Şiddetle Tavsiye Ettiğim Pape Diop'u Tekrar Tavsiye Ediyorum.Para Yok Demişti Almamıştı Ama Şimdi Bari Alsın...
    Beşiktaş Hangi Bölgeye Takviye Yapmayı Düşünüyor.Yıldız Mı Bekleyelim Yoksa Sistem Oyuncusu Mu?
    Beşiktaş'tan Daha Atak Transfer Hamleleri Görmek İstiyoruz.Pogrebnyak'ı Geçen Sezon Bitiren Beşiktaş'ın Bu Senede Güzel Bir Transfer Yapacağını Düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vuque View Post
    .Bu Arada Fenerbahçe'ye Geçen Sezon Şiddetle Tavsiye Ettiğim Pape Diop'u Tekrar Tavsiye Ediyorum.Para Yok Demişti Almamıştı Ama Şimdi Bari Alsın...
    .
    Diop'la görüşmelerimiz sürüyor zaten yakın bir zamanda bitirebiliriz bu transferi.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Diop'la görüşmelerimiz sürüyor zaten yakın bir zamanda bitirebiliriz bu transferi.
    Taraftar Diop'u Sarı Lacivert Görmek İstiyor
    Taraftar Bu Sezon Kupa İstiyor...
    Taraftar Size İnanıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Beşiktaş'ın Pogrebnyak'ı Bence Milevskyi'den Daha İyi Bir Transfer.Milevskyi'de Kötü Değil Tabii Ama Pogrebnyak Fenerde Olsa Daha İyi Olurdu.Bu Arada Fenerbahçe'ye Geçen Sezon Şiddetle Tavsiye Ettiğim Pape Diop'u Tekrar Tavsiye Ediyorum.Para Yok Demişti Almamıştı Ama Şimdi Bari Alsın...
    Beşiktaş Hangi Bölgeye Takviye Yapmayı Düşünüyor.Yıldız Mı Bekleyelim Yoksa Sistem Oyuncusu Mu?
    Beşiktaş'tan Daha Atak Transfer Hamleleri Görmek İstiyoruz.Pogrebnyak'ı Geçen Sezon Bitiren Beşiktaş'ın Bu Senede Güzel Bir Transfer Yapacağını Düşünüyorum...
    Aynen öyle
    Herkes rahat olsun, çalışmalar sürüyor...

Mesaj Yetkileri