Fenerbahçe neden Nobre'Yi almış yav.?
Fenerbahçe neden Nobre'Yi almış yav.?
sattım derken fenerbahçe teknik tirektörlüğüne ne mi geçtin yoksa Fenerbahçe mi istedi
tamam biraz şaşırdım çünkü Nobre'nin profili düşük.
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TSL 32.HAFTA
BEŞİKTAŞ :1 HACETTEPE : 0
MAÇIN ADAMI : DİEGO BUONANOTTE(7.5)

devam devam
FTK FİNAL MAÇI
KARTAL YUKSEKTEN UCTU....
KARTAL DENİZDE HAMSİ AVINDA.....
TARAFTARLAR BİR KEZ DAHA SOKAKLARA DÖKÜLDÜ....
BEŞİKTAŞ : 3 TRABZONSPOR : 1
MAÇIN ADAMI : KEİRRİSON(8.1)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 33.HAFTA
ALTAY : 0 BEŞİKTAŞ : 1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 34.HAFTA
BEŞİKTAŞ : 2 TRABZONSPOR: 1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL PUAN DURUMU
TAM 20 PUAN FARKLA VE NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDUMM
TAM İKİ SEZONDUR LİGDE YENİLGİ YUZU GÖRMEDİK ALLAHA ŞÜKÜR....

Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 18:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tebrikler abisi 2 yıl ligde yenilmemek gerçekten büyük başarı çok iyi kadro kurmuştun zaten. hadi bakalım kartal gagasını sok avrupaya.
vay lige ambargo koydun be!!
çok tşk ederim abicim....inş sıkıntılı bölgelere yıldız transferler yapıp gelecek sezon avrupada buyuk işler yapmak istiyorummm kartal ucurmak istiyorum abicim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok tşk ederim hakancım lig ambargo koydum walllam hedef avrupa
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 23:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
transferleri bekliyoruz o halde...
keirrison alex ve holosko ya teklif yagacagı kanısındayım...sizce bu oyuncular satmalımıyım yoksa kadroda tutmalımıyım arkdaşlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
en yakın zamanda eklicem arkdaşım ama önerilerinizi bekliyorum bi forvet bide DC DR DL AMC GÜÇLÜ Bİ TURK DEFANS OYUNCUSU ALMAK İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
Last edited by yahoo17 : 23.Aralık.2008 at 23:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
transferleri bekliyoruz.
SERBEST TRANSFERDEN KADROMUZA KATTIMIZ FUTBOLCULAR
SERKAN KIRINTILI
SERVET ÇETİN
ERKAN FERİN
MEHMET EKİCİ
GÖKHAN EMRECİKSİN
transferler güzel.Birde profil resimlerini eklersen iyi olur
ben hiç bir oyuncuya transfer parası vermedim.Hepsini serbest alırımbu tür durumlarda cimriyim

SERKAN KIRINTILI
SERVET ÇETİN
ERKAN FERİN
MEHMET EKİCİ
GÖKHAN EMRECİKSİN
EMRE ÇOLAK
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BENDE KAPTIM HEMEN İŞTE KARDEŞİM GENÇLERİ YILDIZ YAPIP SATARIM ARTIK SENEYE PARA YAPARIMSENDE PEK CİMSİYMİŞSİN YAA HİÇMİ TRANSFER YAPMIYON KARDEŞİM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK
GEÇEN SEZON BEKLENİ VEREMEYEN SÜREKLİ SAKATLIK GECİREN VE Bİ TÜRLÜ İSTENİLEN VERİMİ ALINMAYAN HUGO VİANA 7.25 M YTL FENERBAHÇE YE SATTIK....
HUGO VİANA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARKADAŞLAR TRANSFER ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM Bİ TURK DC,,,TURK DM,,TURK DL, TURK AML,BİDE FORVET ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TABİ YABANCIDA OLABİLİR ARKADAŞLAR
Last edited by yahoo17 : 24.Aralık.2008 at 19:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
huyum kurusun napalım ama artık alıyorum fakat fazla parayla değil
Last edited by yahoo17 : 24.Aralık.2008 at 19:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abisi cimbomdan mehmet topalı veya barıs ozbegi koparabılırsen al ıkısını de. tyrk dc ise kayserisporlu eren yeterınce gelişmişse al derim ben.
Last edited by yahoo17 : 24.Aralık.2008 at 20:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tutmayın küçük enişteyiiiiiii
HEYECANLI VE SABIRSIZ İNSANLARA DENİR GENELDE ABİSİ SEN TAKILMA BİZ MAÇLARI BEKLİYORUZ SENDEN HADİ BAKALIM.