VE SÜPER TRANSFERİMİZ HARİKA MANYAK OLDUNU DÜŞÜNÜYORUM MARQUİNHOS 23 M YTL (24 AY TAKSİTLE) . . . Birleştirilen Mesaj: Originally Posted by gokhan198555 abisi cimbomdan mehmet topalı veya barıs ozbegi koparabılırsen al ıkısını de. tyrk dc ise kayserisporlu eren yeterınce gelişmişse al derim ben. tşk ederim abicim bakacam bu oyunculara abicim çok saol
Last edited by yahoo17 : 24.Aralık.2008 at 20:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Originally Posted by yahoo17 VE SÜPER TRANSFERİMİZ HARİKA MANYAK OLDUNU DÜŞÜNÜYORUM MARQUİNHOS 23 M YTL (24 AY TAKSİTLE) uçmuşsun dostum fakat iyi oyuncuya benziyor not:forumda güzel kelimeler kullanınız
Originally Posted by BlacKSpiriT uçmuşsun dostum fakat iyi oyuncuya benziyor para kazanacak futbolcu kardeşim avrupada buyuk hedef çok manyak bi oyuncu lig başlasın görürsün formunu kardeşimhedef barca yı elemek
Originally Posted by yahoo17 VE SÜPER TRANSFERİMİZ HARİKA MANYAK OLDUNU DÜŞÜNÜYORUM MARQUİNHOS 23 M YTL (24 AY TAKSİTLE) . . . Birleştirilen Mesaj: tşk ederim abicim bakacam bu oyunculara abicim çok saol marquinhos'u hangi kulüpten transfer ettin.Banada lazım
Originally Posted by sertanbaba marquinhos'u hangi kulüpten transfer ettin.Banada lazım kardeşim palmairas tan aldım wallla al hadi görelim sendede bu oyuncuyu
ŞAMPİYONLAR LİGİ İKİNCİ HAFTA PUAN DURUMU . . . Birleştirilen Mesaj: Originally Posted by BlacKSpiriT iyi iyi anladık paran var.Niye hava atıyorsun huyum kusurun be kardeşimpara bende . . . Birleştirilen Mesaj: Originally Posted by sertanbaba soruma cevap verirmisin? werdim kardeşim
Last edited by yahoo17 : 25.Aralık.2008 at 16:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Forum Rules