tebrikler .
tebrikler .
Gokhan Kumeye![]()
Kadromuzun son halinden sonraki ilk maçımız. Umarım hepinize bişeyler hissettirmiştir..! Gümbür GümbürBeşiktaşı inönüde resmen ağlattık. Bobo'da olmasa napacaklardı ?GELİYORUZ!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökhan hoca mükemmel oynadıklarını düşünsede taraftar hocanın taktiğini acımasızca eleştirdi...
![]()
Last edited by meterden : 30.Aralık.2008 at 13:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abi ne bu abi ya kumeye mi düşcen abicim
Kayıpları 2ci dönemde atlatıcaz yaw allah korusun ne kümesi![]()
alllah korusun abi başkada ne dim abicim başarılar seninle olsun
usta ben sana demiştim sen denizlide fazla kalmazsın diye..gidişat kötü sen manajerini çine yolla en iyisi![]()
hadi bakalım kardeşim bitir su sivasın işini kardeşim gönlümüz seninle
Ve iddaalı demeçlerin ardından denizli 3 puanı aldı DURDURAMAZLAR diyen genç teknik adam istediğim takım oluştu kalan 16 maçta hedefimiz 35 puan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok yok bu sefer çok sağlam kadro kurdum çok.. 2ci dönemde rakip tanımamuefada 9 puan alabildik düşün (H) konstanremiz o yöndeydi şimdi tamamen lige konsantreyiz göreceğiz hep beraber
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Habere dikkat edelim kardeş takımımız oyuncu alıyor ama parasını biz veriyoruz![]()
Last edited by meterden : 30.Aralık.2008 at 13:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
vay güzel galibiyet kardeşm helal olsun hep böle gidersin umarım
hadi bakalım kardeşim görelim başarılarını
ahahahahHocam Hirsini Seviyim senin :0
beşiktaş'a yenilmene sevindim ama senin adına üzüldüm son iki maçın skoru biri iyi diğeri malesef kötü
Hadi Hocam Kumede Tutacaksin Takimi
300 kişiye mesaj attım dahada akşama e-card yollamam lazım 1-2 gün ara vermeliyim kariyere =)
hocam tebrikler:..
Hocam bende e-card bekliyorum![]()
daha iyisini bekliyoruz ağa..