Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 346 sonuç

Konu: Farklı bir Hikaye, Farklı bir Kariyer Çin'den geldim Çin'e döneceğim

Default Farklı bir Hikaye, Farklı bir Kariyer Çin'den geldim Çin'e döneceğim

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954 - Okudum kabul ediyorum.

Çin futbolunda sıcak gelişme. Çin süper lig takımlarından Beijing Kurt teknik adam lakaplı Gökhan Akdenizli'yle 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yönetimin basın mensuplarına yaptığı açıklamada. Çok düşündük bizi başarıya taşıyacak genç bir teknik adam aradık. Aramalarımız 3 ay sürdü. Gökhan Akdenizli'yi ikna etmemiz ise 2 ay. Gerek dil problemi gerekse farklı kültür problemini aştık. Şimdi sıra başarılarda.

Gökhan Akdenizli :

Gerçekten Çin'e gelme fikri başlarda pek sıcak bulmadığım bir düşünceydi. Ancak bekar oluşum yaşımın genç ve tecrübeye aç oluşum beni bu zorlu yola itti. Klüp yönetiminin bana sunmuş olduğu ayrıcalıklarıda düşünürsek Çin'deki kariyerim sıradışı olacağa benziyor. Beni bu kariyerde yanlız bırakmayacak olan TSİ ailesinin desteğini şimdiden arkamda hissediyorum.

HOŞBULDUK BEiJiNG....

Beijing Guoan, Çin Süper Ligi'nde mücadele etmekte olan futbol takımı. 1992 yılında kurulmuştur. Maçlarını 33.000 kapasiteli Beijing Fengtai Stadyumu'nda oynar.

Klüp bilgimiz. Medya tahminlerine göre bu ligi 3.cü sırada bitirmeliyiz..

Kadromuz. Tanımadığımız futbolcularla dolu. Vasat bir kadro. Ligin açılış tarihine dikkat ederseniz transferdede baya zorlanıcaz. Free oyunculara yönelmeliyiz..

Hedefi şampiyonluk olarak belirledik ve yönetim bize 2mytl bütçe ayırdı...

İlk transfer gerçekleşti. Tecrübeli oyuncu Nuri Çolak'ı kadromuza bonservis bedeli ödemeden kattık. Oyununcun Türk ve tecrübeli oluşu transferde ön planda olan unsurdu..

ikinci Transferimi yine bir tecrübe. İtalyan Tacchinardi.. Bu ligte çok iş yapar diyoruz.

Ve 3cü transferimiz Brezilyalı Mauricio genç oyuncuya bonservis bedeli ödemedik..

Çin futbolunun batıya kapalılığı belimizi büktü transferlermiz bu noktada sınırlı kaldı. 4 yabancı futbolcudan başka kadronuzda oyunduru bulunduramıyorsunuz. Yandık ki ne yandık : )

Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 22:22

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar Diliyorum. Kariyer kurallarını okursanızda sevinirim.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başarılar Diliyorum. Kariyer kurallarını okursanızda sevinirim.
    ah çok özür dilerim hemen düzeltiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

nuri çılkaı 3 kez transfer ettin heralde üç resimde onu gösteriyo

hehe evet yanlislik olmus sanirim hep nuri colak in resimleri.. Bu arada bu adamin modasi hic gecmiyo ya 50 yasina filan girdi heralde nuri hala top oynuyo

basarilar dilerim kardesim..

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    nuri çılkaı 3 kez transfer ettin heralde üç resimde onu gösteriyo
    hiç bişeyde kaçmıyo ben bile dikkat etmemiştim =)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    hehe evet yanlislik olmus sanirim hep nuri colak in resimleri.. Bu arada bu adamin modasi hic gecmiyo ya 50 yasina filan girdi heralde nuri hala top oynuyo

basarilar dilerim kardesim..
    Teşekkür ederim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve yaklaşık 80 gün sonra ilk lig maçımıza hazırız tam 80 gün yattık =)
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 00:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çin enteresan bir tercih, değişik bir kariyer

Stadın kapasitesi ne kadar acaba?

Ve ilk maçımızda mağlup olduk. Bizi tatmin etmeyen bir oyunla yenildik. Önümüzdeki maçlara bakalım diyor ve üzülerek ilk yenilgimizin ss 'sini koyuyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Çin enteresan bir tercih, değişik bir kariyer

Stadın kapasitesi ne kadar acaba?
    Maçlarını 33.000 kapasiteli Beijing Fengtai Stadyumu'nda oynar. Bütün futbolcuların neredeyse isimleri aynı ayrım yapmak çok zor oluyor
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 00:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ahaha takimin adina bak can cun yarildim ya yok boyle bisey.. 1 numarali takipcilerindeim baba

Zevkli olacak

Ama isimler çok zor,keşke Japonya ligi falan açsaydın

İlk puanımızı Guangzhou takımından aldık. Yine vasat bir futbol vardı..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Anket tarzı bir yoklama..

DEĞERLİ OKUYUCULARIMIZ SİZ OLSANIZ AŞAĞIDAKİ FUTBOLCULARDAN HANGİSİNİ ALIRDINIZ ?

Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 00:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Çinlileri tanımıyorum ,o yüzden Tales veya LuaLua diyorum.

KAZANDIK!!! Nihayet deplasmanda kazandık ligteki ilk 3 puanımızla tanıştık..

Yukarıda altı çizili futbolcuların isimlerini telaffuz edemediğim için Çin basınında sempatik bir kahkahayla karşılandım. En yakın zaman bir hoca tutup ÇinCemi geliştirmeliyim.. Bu arada akşam saatlerinde Yapmış olduğum telefon görüşmemi Türkçe tercüme olarak sizlere aktarmak istiyorum...

llülülülülü...lülülülülüü...

G-Efendim
    J- Merhaba Gökhan hocam.
    G-Merhaba tanıyamadım pardon
    J-Benim Jackie Jan
    G-AA çok memnun oldum
    J-Bende hocam bütün Çin senden bahsediyor ne yaptın böyle.
    G- Ya sorma jackiecim isimleriniz çok zor bak seninki kısacık ne güzel=)
    J-Hocam bizede sizin isimleriniz enterasan geliyor
    G-Ya ama sizinki hakkatten zor be düşünsene sen TÜRKsün ve bu isimlerle karşılaştın. Gerçi Çin halkı oldukça sempatik karşıladı beni bu yüzdende hepsine teşekkür ediyorum ama alışmak zor
    J-Aklında bulunsun kurs felan istersen ben verebilirm
    G-Aaa sahimi çok sevinirim.
    J-Tabiki Gökhancım aylık 7binytlye anlaşırı
    G-Yuh be jackie bide karşılıksız vatanın için bişey yap.

Ve telefon kapanır...

YİNE KAZANDIK !!!

Vasat 1 maçtı yinede kazandığımız için mutluyum. Bu arada altını çizdiğim seyirci sayısına bakın. Türkiye liglerinde bile bu kadar taraftarı toplamak zor

Ligin güçlü ekibine karşı 1 puana sevindik..

Bu arada 5 maç geride kalırken Lig puan durumu ve ilginç takım isimleri

5te5 yapan var çok zorlu bir lig oluyor..

Zevkli Bir Kariyer Olur Transfer Gözlemcilerin Elinden öper :=)

KAZANDIK !!! 1 hafta aradan sonra kazanmayı tekrar başardık...

Bu arada dikkatimi çeken bişey oldu. Ligte Çinli futbolcular kornerleri kaleye şut olarak kullanıyor. Bu maçta bizimde golümüz bu şekilde geldi..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Zevkli Bir Kariyer Olur Transfer Gözlemcilerin Elinden öper :=)

teşekkürler =))
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 01:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hocam ilginç bir lig olmuş.

güzel galibiyetler ama nedense 1 farkla oluyor ben gibi (:

başarılar dilerim. takibçinim.

5 hafta aradan sonra mağlubiyet aldık . Tsubasanın takımı Nankatsunun kapanmasının ardından farklı bir isimle kurulan jiangsu kendi evimizde bizi tek gollü galibiyetle geçti...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    hocam ilginç bir lig olmuş.

güzel galibiyetler ama nedense 1 farkla oluyor ben gibi (:

başarılar dilerim. takibçinim.

Teşekkür ederim. Sorma çok zor oldu bu lig ya. Forvetim yok transfer sezonu kapalı mayısın 5 indeyiz daha 6 maç oldu öyle karışık bir lig
    Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 02:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by meterden View Post

Bu arada dikkatimi çeken bişey oldu. Ligte Çinli futbolcular kornerleri kaleye şut olarak kullanıyor. Bu maçta bizimde golümüz bu şekilde geldi..
    Her seferinde yeni bi espri cikiyo kariyerden kardesim ya ahaha cok guldum ya
    Hepsimi sut olarak gidiyo kaleye yoksa nadir mi ?

Her seferinde yeni bi espri cikiyo kariyerden kardesim ya ahaha cok guldum ya
    Hepsimi sut olarak gidiyo kaleye yoksa nadir mi ?

adama 6 pasa at diyorum yok inatla şut çekiyo XU yulong diye bi oyuncu var heryerde oynuyo jokerim oldu. Ona kullandırıyorum kornerleri hep şut maşallah

haha _ Cok acaip kariyer oluyor kardesim valla

VE derbide gülen "jin" BeiJiNg. 2 jin gibi takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi ekip oldu. Jin gibi bir taktikle derbiyi kazanan beijin lidere ilk mağlubiyetini tattırdı. TaiJin takımın teknik direktörünün JiN'leri tepesine çıktı... eheuheu beter olsun =P

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Daha önce hiç bu kadar yorum çııktığını görmemiştim oka dikkat ederseniz daha yukardada var :S ÇİN harika bi lig

Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 02:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bu olmadı bu size yakışmadı çocuklar!!!

Olaylı bir şekilde tachinardinin gönderilişinin ardından bir yabancı hakkı doğan beijing takımı ünlü forvet

Robbie Fowler ile söz kestii...

oo bu super baba tasir seni robbie

oo bu super baba tasir seni robbie
    Aynen ilk maçta 1 gol 1 asistle oynadı Nuriyide gönderip bir orta saha alabiliriz

İşte son maçımız. Yeni transfer Fowler'in adeta yeniden doğuyorum dediği karşılaşmada beijing deplasmanda güçlü rakibini 2 golle geçti. İstikrarsız bir form çizen Beijingin ne olcağı belli değil. Avrupada liglerin bitmesiyle. Gökhan Akdenizli ismine tekliflerin geldiği söylentileri aldı başını gidiyor...

Güzel oyun tek gollü galibiyet...!

takimi toparlardin.. Bide Merak ettigim konu Asyanin da kendine ozel bi samp. ligi varmi yani diyelim sampiyon oldun.. hangi Turnuvaya katilicaksin ?

Lig bilgileri burda yazıyor ama gözüme çarpmadı. Benimde henüz bi bilgim yok Süprizlerle dolu bir lig oluyor

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve ayın golü bizim çinliden seçildi kornerden attığı gol ayın golü olarak seçildi

Last edited by meterden : 27.Aralık.2008 at 03:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri