Gokhan Hocam 2 gun kariyere bakmadik dokturmusun![]()
Gokhan Hocam 2 gun kariyere bakmadik dokturmusun![]()
2oo9 un ilk maçını yapalım öyleyse kaldığımız yerden. Başım çatlıyor ya
bi şarkı vardı MFÖ nün
"Şampiyon biziz diyor Ali
Attığımız gollerden belli
Kız anlıyor ki dünyalar ayrı
Aliye kibarca bir bye bye
Ali diyor hay hay
Gözü parlıyor aniden kızın
Şeytan tüyü var bu hınzırın
hadi şampiyonluk bekliyoruz
ooooo ali desidoroooo![]()
9 maçtır kazanıyoruz. 14 maçtır kaybetmiyoruz. işte 32.ci hafta ttoplu sonuçları ve oluşan yeni ppuan durumu inanılmaz bir çekişme..!!
umudumuz son 2 hafta önümüzdeki 2 takımın puan kaybı yapmasında eğer şampiyon olursak denizlispordaki misyonumu tamamlamış sayacağım kendimi ve ÇİN'e geri döneceğim : )
Puan durumu
33.cü hafta Fikstürü
ve son hafta fikstürü...!
33.hafta trabzon berabere kalır
Gs de 34. hafta
sen de bütün maçları kazanıp şampiyon olursun![]()
İNANAMIYORUZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!! BU RÜYA HİÇ BİTMESİN
UYANDIĞIMIZDA ŞAMPİYON OLARAK KALKALIM..!
33.CÜ HAFTA ÖNÜMÜZDEKİ 2 TAKIMDA PUAN KAYBETTİ TRABZON YENİLDİ GALATASARAY BERABERE..!!!
BİR mucizeyee şahit oluyoruz!!!! Denizli küllerinden doğuyor..
işte 33cü hafta toplu sonuçları ve puan duruumu...!!
Puan durumu..
kocaeliye bak
hadi feneri de yen de şampiyon ol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uuuuuv onun altında da gençler varmış![]()
Last edited by Rind-i Şeyda : 01.Ocak.2009 at 14:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ha gayret bir maç kalmış...![]()
Ligte anadolu efsanesi oldu. Kocaelide bir çocuk var addo diye 22 yaşında 2 senedir gol kralıgençlerde lyrsenko var 2 senedir asist kralı acaip oyuncular bulmuşlar
Olcak olcak inandık !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye kupası kazanan : Fenerbahçe
Şampiyonlar ligi : İnter FC
Uefa : Shaclke 04
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gökhan Hoca Yeni kontrata ne cevap vericek..!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu ödülü ilk kez alıyorum gelişme var bendeişte Fair play ödülümüz.. !
Last edited by meterden : 01.Ocak.2009 at 14:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fenerbahçe maçı öncesi oyuncularımızın neredeyse hepsine teklif geldi ve reddettik bu durum oyuncularımızın kafasını karıştırdı. Bunun bir aziz yıldırım oyunu olduğunu düşünüyoruz.. Yakışmıyor size fenarbahçe yakışmıyor..!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç öncesi ekranı. Fenerbahçenin baya eksiği var bizimde kalecimiz japon milli takımına gittiği için yok..
Maç öncesi istatistikleri..
Ve Onur mücadelemiz başlıyor. Maç öncesi yönetimle yaptığım toplantıda.
Kariyerimi çinde sürdürmek istediğimi ve gelen teklife kibarca hayır demek istediğimi anlattım yönetim başarılarımdan ötürü bana teşekkür etti ve denizlispor için bir sembol olduğumu düşündüklerini belirtti. Denizlispora geleceğininin kadrosunu kurduğumu ve bu gençlere iyi bakmalarını söylediim. Takımda yaş ortalaması 22 olduğu için giderken ardımdan çok göz yaşı dökülecek :P
Last edited by meterden : 01.Ocak.2009 at 14:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tebrik ederim.
kardeişm tebrikler süper bir şahlanıs olmus son puan durumunu koyarmısın kim nereye gitti kaldı galatasaray naptı daha doğrusu![]()
BRAVO ALKIŞ![]()
tebrikler![]()
Sizce napmalı![]()
Kalanlar gidenler düşenler ueafacılar herşey..!
Oyuncu istatistikleri..
Takım istatistikleri..
imagehacks.us bugun beni delirtiyo. 5 dakkada bi resimmi yükler yaaaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler . Denizlisporla kontratımı yenilemedim. Fenerbahçeye hayır dedim.
Geldğimiz yer belli. Gidiceğimiz yerde orası oluyor. ÇİN'e gidiyorum![]()
![]()
Last edited by meterden : 01.Ocak.2009 at 16:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çine gitmen en iyisi bence
bu arada addo nun profili bi koyabilir misin![]()
çine mi gidiyon?![]()
Frederick Addo.. 2 sezonda 2 gol krallığı aldı. 2 Sezonda 2 kere yılın yabancı ve genç oyuncu ödüllerini aldı.
Geçmişine baktığımızda. Kotoko'dan 2010-2011 sezonunda 190 k ya kocaeline gelmiş şuanki değeri 8.5m 53 maçta 47 gol 7 asist 18 kere maçın adamı ödülü ve 7.47 ortalamayla herkesi kendine hayran bırakmayı başarmış..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet çine gidiyorum![]()
Last edited by meterden : 01.Ocak.2009 at 16:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar........
eyvallah oyunu başka bi adla kaydedicem sonra bu denizliden devam ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Gökhan Akdenizli Denizliden ayrıldı Yerine gelecek menejerin en az kendisi kadar başarılı olcağını düşündüğünü anlatan teknik adam çok iyi bi kadro kurduk temelimiz gençlerle dolu ve sağlam denizlinin geleceği çok paarlak dedi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve horozlar kocaelide başarıdan başarıya koşan teknik adam Giray Bulakla anlaşmış![]()
Last edited by meterden : 01.Ocak.2009 at 16:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çinde başarılar asya şampiyonlar ligini de alırsan çinde misyonunu tamamlarsın
Baktım onların durumu stable güvenilir durumda bence güvensiz olan bir klube sizde görev yapmak isterim diye faks attım cevaplarını bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gelen cevapta düşüneceğiz ve biz sizi ararız diyolar![]()
Last edited by meterden : 01.Ocak.2009 at 17:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aldigin onca genc'i heba edecen yani gokhan hocam
1 sene daha kalsaydin deniuzlide... Ama sampiyonluk acaip olmus..
tbrkler hocam
hocam nerelerdesin yauw....
hocam valla bravo.. tek kelimeyle harikla...