2 taktik kullanıyorum. Diğer kullandığım taktiği 'Taktik ve Antrenman odası'nda yayınlamıştım "Perfect Attack"
Ama genelde kullandığım taktik şöyle:
Klasik kadrom:
Takım komutları:
Taktiğin genel şablonu böyle. Fakat ben pres'i oyuncu komutlarından ayarlıyorum. Orta sahamın hepsi rakip yarı alanda pres yapıyor. Defansım ise kendi yarı sahamda pres yapıyor. Orta sahadaki 3'Lünün ortasındaki elemana (Van Der Vaart) serbest rol veriyorum. Rakip 4-3-3 oynuyorsa beklerimin alan daraltmasını en alt seviyeye getiriyorum, tacking'i sert yapıyorum. Ayrıca rakip takımın önemli oyuncularının zayıf ayakla oynamasını komutluyorum...
Yani taktiğin en önemli kısmı oyuncu komutları diyebilirim. İş bu ayrıntılarda saklı. Belki yakında bu taktiğimi de yayınlarım ayrıntılarıyla...
Teşekkürler ilgin için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyvallah kardeşim saolasın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok teşekkürler kardeş. Milan maçını şanssız bir şekilde kaybettik. Fakat önemli değil hala zirvedeyiz ligde. UEFA ve Kupa'da da yolumuza kayıpsız devam ediyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kovulman kötü olmuş :/
Pazzin'yi bütün devler istiyor fakat 15-20 'den aşağı bırakmam. Higuain'i Real Madrid önerdi bana 7 milyona, benle beraber 20 kulüp daha teklif yolladı chelsea,milan felan. Sonra Real Madrid'in sözleşme teklifini kabul etti ve takımında kaldı.
Sene sonu için Higuain'den daha süper bir hücum oyuncusu ile anlaştım... Eminim hepiniz çok beğeneceksiniz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnşallah olacağız kardeş saolasın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler. Sivas/Suşehri.
Liseden kovuldum şimdi açıktan okuyorum. 15 gün sonra son sınavıma girip diplomamı alacağım inşallah![]()