Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 229 sonuç

Konu: Giderim Çizme’ye, çıkarım zirveye… ( Fiorentina ) 3. sezon, 6 kupa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arrow Giderim Çizme’ye, çıkarım zirveye… ( Fiorentina ) 3. sezon, 6 kupa

Giderim Çizme’ye, çıkarım zirveye… ( Fiorentina ) v9.0.1

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Kuralları okudum, kabul ediyorum…

Hikayemiz..

40 yıldır italya’da şampiyonluk göremeyen Fiorentina artık buna bir son vermek amacındaydı. İlk olarak kadrosunu kaliteli futbolcularla donatmak isteyen mor menekşeler; Milan’da aradığını bulamayan Gilardino’yu renklerine bağladı. Frey ve Mutu gibi takımın yıldızları dev kulüpler tarafından ısrarla istense de satmayan fiorentina kulübü, şampiyonluk için ne kadar kararlı olduğunu ispatlıyordu.

Fiorentina camiası bu hayalleri kurarken, Mor menekşelerin teknik patronu Cesare Prandelli gelen talihsiz bir haberle sarsılmaktaydı. Hanımının fenaşalarak hastaneye kaldırıldığını duyan Prandelli soluğu hastanede alıyor, doktorlarla durum değerlendirmesi yaptıktan sonra çok üzgün bir şekilde kulüp binasının yolunu tutuyordu.

Başkanla bir araya gelip istifasını veren Prandelli mazeretini ise şu şekilde açıklıyordu: “ Karım ciddi bir rahatsızlık geçiriyor, doktorlar onunla yakından ilgilenmem gerektiğini söylediler, ben de o iyileşene kadar teknik direktörlüğe ara verme kararı aldım. Umarım beni anlayışla karşılarsınız… Böyle olmasını istemezdim, çok üzgünüm”

Bu sözler karşısında afallayan başkan Prandelli’yi anlayışla karşılamak zorunda kalıyor, karısının iyileşmesi için şifa dilerken, her türlü ihtiyacında kapılarının kendisine sonuna kadar açık olduğunu bildiriyordu eski teknik direktörlerine.

Gelişen bu ani olaylardan sonra olağan üstü toplantı yapan Fiorentina yönetimi; takımın başına Fatih Terim’in de önerileriyle Feyyaz Kandemir’i getirir.
    Acele alınan bu karar camiada homurdanmalara yol açmıştır. Taraftarlar henüz çok genç olan Feyyaz Kandemir’in takımı yönetemeyeceğini düşünürken, İtalyan basınındaki Fiorentina kalemleri ise bu gelişmeleri sert dille eleştiriyordu…

Basın faslı

Genç menajer basına tatılırken söz alan başkan Diego Della Valle“ Bugün burada Fiorentina futbol takımının yeni menajerini tanımış bulunuyorsunuz. Onu buraya biz getirdik. Ona güveniyoruz, her türlü sorumluluk Fiorentina yönetimine aittir. Başarı da, başarısızlıkta. Feyyaz Kandemir’e yeni görevinde başarılar diliyorum “

Yönetimden başka destekçisi olmayan Feyyaz Kandemir ise “Burada bulunmak benim için bir rüya. Elime geçen bu fırsatı çok iyi değerlendireceğim. Fiorentina’yı özlediği tüm başarılara ulaştıracağıma söz veriyorum”

Kulüp Bilgileri

Başarılar:

Serie A şampiyonluğu: 1955/1956, 1968/1969

İtalya kupası şampiyonluğu: 1939/1940, 1960/1961, 1965/1966, 1974/1975, 1995/1996, 2000/2001

Kupa galipleri kupası şampiyonluğu: 1960/1961

Hazırlık maçları ve transferler birazdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçları:

Dengesiz bir hazırlık dönemi geçirdik diyebiliriz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur..
    Teşekkür ederim.. Transfer döneminden sonra çıkacak olan yamaya kadar devam etmek istiyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yardımcılarımın bir çoğunu değiştirdim...

Ve transferlerimiz.

Last edited by S4mp1y0N : 28.Aralık.2008 at 11:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

başarılar kariyerinde.fiorentina gerçekten güzel bir seçim.sırf montolivo için insan bu takımı alır.
    bu sene işin biraz zor ama seneye doğru transferlerle ligi silip süpürürsün

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar ligi ön elemesinde rakibimiz sparta prag oldu...

Gruptan çıkacağımıza inanıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Girdiğimiz pozisyonları değerlendirerek lige galibiyetle başlıyoruz.

Kaleyi tutan tek bir şutumuz bile yok malesef.

Barça'ladık Süpriz bir galibiyetle Şampiyonlar Ligi serüvenimiz başladı...

Zar zor kazandık.. İtalya liginde maç kazanmak gerçekten çok zormuş. Bezdiriyorlar adamı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mimar35 View Post
    başarılar kariyerinde.fiorentina gerçekten güzel bir seçim.sırf montolivo için insan bu takımı alır.
    bu sene işin biraz zor ama seneye doğru transferlerle ligi silip süpürürsün
    Teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyorum. Bu sene şampiyonluk zor görünüyor. Ligi ilk 4 içinde bitirip seneye doğru transferlerle şampiyonluğa oynamak amacımız.
    Last edited by S4mp1y0N : 28.Aralık.2008 at 12:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok kötüydük ve kaybettik. Taktikte değişiklikler yapmanın zamanı geldi sanırım.

Bulduğumuz net pozisyonları değerlendirerek rakibimizi farklı geçiyoruz...
    Mutu 2-3 hafta aramızda olamayacak.

Kazanmak için yüklenirken son dakikada kontradan yediğimiz bir golle maçı kaybettik.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Iyi gidiyorsun basarilar dilerim, Pvs macinindada puan alabilseydin cok rahatlardin. Saglik olsun, gene cikarsin sen gruptan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Deplasmanda da kazanmaya başlamamız güzel...

Güçlü rakibimiz karşısında kaybetsek te güzel futbol oynamaya başladık.

Bize yakışmadı. CL'de işleri zora soktuk. PSV 9 puanla lider. Barcelona ile ikincilik için kapışacağız böyle giderse...

Milan sert futbolunun bedelini ağır ödedi. 2 penatı kazandık birini gole çevirebildik. Güzel futbol oynamaya devam ediyoruz.. Zamanla daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla hücum ettik fakat bir türlü istediğimiz baskıyı kuramadık. Önemli olan kazanmaktı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Iyi gidiyorsun basarilar dilerim, Pvs macinindada puan alabilseydin cok rahatlardin. Saglik olsun, gene cikarsin sen gruptan
    Teşekkür ederim. PSV maçında şanssızdık diyebilirim. Şuanda çok iyi futbol oynuyoruz. Yavaş yavaş daha iyi oluruz..

Bu arada yönetim 8 milyonluk ek transfer bütçesi verdi.
    Last edited by S4mp1y0N : 28.Aralık.2008 at 14:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kazanıp üst sıralara yükselmek için iyi bir fırsattı fakat kazanamadık..

Puan durumu...

Umarım daha fazla ilgi olur kariyere...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir kaç maç daha oynadım.. SS'ler birazdan.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

başarilar Takimdaşim Ben Daha Yeni Maçlar Eklicem Ya

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kazanamadık.. Taraftarlarımızı üzdük. CL'de işler hayli zorlaştı.

Daha iyisini yapabilirdik.

Bir iyi bir kötüyüz. Henüz istikrar sağlayabilmiş değiliz..

İnşallah böyle devam eder..

CL'de 2. tura çıkma ihtimalimiz kalmadı bu sonuçla. Hedefimiz UEFA kupasına katılmak ve ordan da finale kadar gidebilmek...

Güzel oyunumuzu sonuca yansıtarak 3 puan kazandık.

İtalya kupasında rakibimizi farklı geçtik...

Bu maçı kazanmamız gerekirdi ama beraberlikte kötü sonuç sayılmaz...

Öne geçtik, farkı da açabilirdik ama çok şanssızdık. Mendez 40 metreden harika bir gol attı. Neyseki Panatinaykos Barça'ya yenildi de biz de UEFA'ya gidebildik...

Devre arası transfer dönemi için şimdiden bir süper star adayı ile anlaştık...
    Tahminleri alalım. Orta sahada oynuyor kendisi. 22 yaşında

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Kim Olabilir Bu Orta Saha Acaba Nereli Kardeşim Bu Yildiz Adayi:d

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yahoo17 View Post
    Kim Olabilir Bu Orta Saha Acaba Nereli Kardeşim Bu Yildiz Adayi:d
    Kardeşim gerçek hayatta yıldız adayı ama FM'de oyunun en iyi oyuncularından biri

5 milyonunu peşin, 11 milyonu da 24 ay taksitle ödeyeceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    HATAY

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Kardeşim gerçek hayatta yıldız adayı ama FM'de oyunun en iyi oyuncularından biri

5 milyonunu peşin, 11 milyonu da 24 ay taksitle ödeyeceğiz.
    HAGİ ÜLKENİN TOPÇUSU KARDEŞİM SÖLEDE TAHMİNDE BULUNALİM KARDEŞİM

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Roma deplasmanından hüsranla döndük.

Genoa'yı evimizde daha farklı yenebilirdik ama 10 kişi kalınca biraz geri çekilmek zorunda kaldık.

UEFA'da rakibimiz Hollanda temsilcisi Feyenoord oldu.

Feyenoord'u elersek, Sampdoria-Schalke galibiyle eşleşeceğiz. İyi kuralar çektik diyebilirim.

ŞİMDİ GELDİK EN ÖNEMLİ BÖLÜME... DEVRE ARASINDA YAPILAN MUHTEŞEM TRANSFERLER BİRAZDAN...

çok istikrarsız gidiyosun yarının nolcağı belli olmuyo bi an önce istikrara kavuşman dileğiyle başarılar dilerim bide şu 22 lik kiim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yönetimimizin 8 milyon pound ek transfer bütçesi yaratması devre arası planlarımızda değişikliğe gitmemize neden oldu... Öncelikle sistemimin en önemli mevkilerinden olan DMC'ye çok sağlam bir oyuncu almam gerekti... İlk işim Miguel Veloso'ya teklif yapmak oldu. Uzun süren pazarlıklar sonu; 5 milyon'u peşin olmak üzere 11 milyonu da 24 ay taksitle ödemek şartıyla Portekiz'li yıldızı Fiorentina'lı yaptık...

VARAN 1:
    Miguel Veloso Fiorentina'da!!!

Kadroda düşünmediğimiz isimleri satılık listesine koyduk. İlk olarak; Massimo Gobbi'yi Westham'a 3 milyon pounda sattık. Ardından Per Kroldrup'u 2,3 milyona Portsmouth'a yolladık. Jorgensen Martin'i de 500 bin pounda Torino'ya gönderdik.
    Transfer bütçemiz 5 milyon pound civarı oldu bu gelişmelerle.

Vaan Der Vaart'ın akibetini merak ettiğimden profiline bir göz atmak istedim. Bir de ne göreyim; Madrid satılık listesine koymuş 6 milyon Pound istiyor.
    500 bin pound peşin, 5 milyon pound'da 24 ay taksitle ödemek şartıyla Hollandalı yıldızı renklerimize bağladık.

VARAN 2:
    Rafael Van Der Vaart Fiorentina'da!!!

İnter, Real Madrid, Chelsea gibi dünya devleri Alessandro Gamberini'yi renklerine bağlamak için büyük bir yarışa girmişlerdi. Yapılan saçma sapan teklifleri reddettim hep. Sonra İnter'in 17,5 milyon pound'luk teklifi gelince önce biraz düşündüm ve 27 yaşına gelmiş oyuncumuzu daha iyi bir fiyata satamayacağımı düşündüğümden kabul ettim. Transfer bütçemiz birden 18 milyon pounda kadar yükselmişti.
    Hemen Gamberini'nin yerini doldurma arayışlarına girdim...

Cristian Zapata aklıma gelen ilk isim oldu ve başladık pazarlıklara. Al aşağı ver yukarı derken 10 milyon pounda Zapata'yı da kadromuza dahil ettik.

VARAN 3:
    Cristian Zapata Fiorentina'da!

Sezon başında PSG'den transfer ettiğimiz Sakho'dan henüz istediğim performansı alamıyordum. Bir kaç kez yaptığı hatalardan kritik puan kayıpları yaşadık. O yüzden transfer bütçesi olarak geriye kalan 7 milyon poundu da başka bir defans oyuncusu almak için kullanmak istedim... Aradığım adam uzağımda değildi. Sezon başında Torino'ya transfer olan Brezilya'lı Thiago Silva'yı hedef olarak seçtim. Uzun süren pazarlıklar sonrası; 2,5 milyon pound peşin, 4,5 milyon pound 24 ay taksitle ödemek şartıyla Thiago Silva'yı renklerimize kattık.

VARAN 4:
    Thiago Silva Fiorentina'da!

İşte gelen giden tablosu:

E artık bu bombalardan sonra biraz beni teşfik etmenizi istiyorum arkadaşlar

Sizin de katkılarınızla daha zevkli bir kariyer olacağını düşünüyorum...
    Last edited by S4mp1y0N : 29.Aralık.2008 at 13:47

çok sağlam transferler olmuş ne istediğini bilen teknik adamları severim takipçinim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Liverpool kuzmanovic için 22,5 milyon pound teklif etti.

7,5 milyon peşin, 15 milyon 24 ay taksitle ödeyecekler...

Sizce kabul edeyim mi?

2011 deki profili ve fiyatını göz önüne alarak bi karar ver istersen.. ben satma derim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hm... Daha iyi teklifler geleblir ozaman. Dursun şimdilik saolasın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sezon başında bedelsiz transfer ettiğimiz Stephan Appiah sık sık geçirdiği sakatlıklardan dolayı iyi bir alternatif olamadı. O yüzden onu da satma kararı aldım.

Appiah'ı Bolton'a gönderdik kiralık olarak. 1 sezon sonra bonservisini almak için 2,7 milyon ödeyecekler bize.

Hayırlı olsun diyor, yolumuza devam ediyoruz... Maçlar birazdan.
    Last edited by S4mp1y0N : 29.Aralık.2008 at 14:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

kuzmanovici satma kullan bence tek başına maç aldırır bu adam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kızara bozara kazandık

Inter'in gazabına uğradık. Bir türlü istikrarı sağlayamadık !!!

İtalya kupası çeyrek finalinde rakibizi penaltılar sonucunda eleyerek yarı finale yükseldik.

İstikrarsız sonuçlar almaya devam ediyoruz... Ne olduğumuz belli değil, bir parlıyor bir sönüyoruz.

Artık kayba tahammülümüz yok. İlk 4'e kalmak için var gücümüzle savaşacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

istikrarsızlığı aşmak gerekli
    aslında iyi gidiyorsun yeni oyuncular yeni teknik direktör başarılar dilerim.
    kuzmanovice gelince ben sevillaya almıştım harika bir oyuncudur bence hiç satma fiorentina da icon olsun

çok tuhaf bi takımsın üst üste galibyet alsan toparlarsın aslında

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ligde iyi bir konumda değilsin seni 4.5. beklerdik ama

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çift forvetleri taktiklerden istediğim verimi alamadım...

klasik 4-2-3-1'e döneceğim. Van Der Vaart'ın hünerlerini göreceğiz bakalım neler yapacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by meterden View Post
    çok tuhaf bi takımsın üst üste galibyet alsan toparlarsın aslında
    İtalya ligi tecrübem hiç yok. Daha önce 1 sezon bile bitirdiğim olmadı. Rakipleri de iyi tanımıyorum ondan olabilir bu istikrarsızlık...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Puan olarak üzerimizde yer alan Napoli'yi yenmemiz çok güzel oldu.. Aradaki puan farkı 3'e indi.
    Last edited by S4mp1y0N : 29.Aralık.2008 at 15:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri