Sayfa 8 / 34 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

TABATA SHOW

Tabata gösterdiği muhteşem performansla taraftarları büyülüyor.Hafta sonu karşılaştıkları Büyükşehir Belediye maçında 2 gol 1 asist yaparak maçın yıldızı olan Tabata maç esnasında gol sevincini eşiyle paylaşarak ilginç bir gol sevincine imza attı

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

İLHAN 2 KEZ PARLADI

Kupada çeyrek finalde eledikleri Gaziantepspor karşısında Trabzonspor bu sefer aynı başarıyı gösteremedi.İlhan Parlakın 2 gol atarak yıldızlaştığı maç üst düzey bir mücadeleye sahne oldu.

ANTEP ÇOK ŞANSLI

Gaziantepspor deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş maçında sahada hiç varlık gösteremedi.Maçta birçok kurtarışa imza atarak yıldızlaşan Makubu takımına 1 puanı getiren isim oldu.Maçtan sonra Rıza Sayın
    "Bugün çok kötü oynadık.Sahada varlık bile gösteremedik fakat 1 puan aldığımız için çok mutluyuz.Bazen futbol şansının bize de gülmesi güzel"

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

TABATA SHOW DEVAM EDİYOR...

Gaziantepspor bugün evinde Antalyasporu ağırladı.Maçta 2-0 galip gelen kırmızı-siyahlılar Tabatanın attığı 2 golle yükselişini sürdürdü...

çok güzel gidiyorsun toparlanmışsın bjk ye 6 atmana üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim ilhan parlak ve tabatanın ss lerini koyarmısın?

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ŞOK ŞOK ŞOK
    RIZA SAYIN FENERE Mİ GİDİYOR?

Önce Fiorentina sonra Kayseri ve Sivassporun tekliflerini geri çeviren Rıza Sayına Fenerbahçeden teklif geldiği ve ünlü hocanın teklifi geri çevirmediği kulislerde konuşuluyordu.Söylentilerden sonra Gaziantepsporun en büyük taraftar grubu Gençlik 27 "Rıza Hoca bizi bırakma" şeklindeki pankartları şehrin her tarafına astı.Söylentilerin artmasından sonra bugün Rıza Sayın konuyla ilgili açıklama yaptı
    "Fenerbahçeden gelen teklif doğru.Fakat bu teklifi nazikçe geri çevirdim.Ben Gaziantepspor aşkıyla büyüdüm ve o aşkla yaşadım.Eğer bu kulüpten ayrılmam söz konusu olursa gideceğim takımlar Avrupadaki üst düzey takımlar olur.Daha buradaki işlerim bitmedi Gaziantepsporu marka yapana kadar buradayım inşaallah taraftarların gönlünü rahat olsun"dedi.Basın toplantısından sonra Taraftarlar Rıza Hocaya saatlerce tezahürat yaptı.

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    çok güzel gidiyorsun toparlanmışsın bjk ye 6 atmana üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim ilhan parlak ve tabatanın ss lerini koyarmısın?
    biraz toparladık çok şükür.bjk faciası için kusura bakmaişte Tabata ve İlhan parlak

teşkkürler ikiside çok iyi

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    teşkkürler ikiside çok iyi
    önemli değil ne demek görevimiz tabata bu sezon muhteşem oynuyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FUTBOL KAZANMADI

Gaziantepspor bugün Fenerbahçe karşısında muhteşem bir oyun sergiledi.Fakat forvet oyuncuları gol atmamakta direnince futbolun altın kuralı işledi "Atamayana Atarlar"

Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 20:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

İLHAN PARLAMAYA DEVAM EDİYOR

BU SEFER HOROZUN SESİ ÇIKMADI

Ligin ilk yarısında Gaziantepsporu 3-1 yenen Denizlispor aynı başarıyı Kamil Ocakta gösteremedi.Silik bir oyun sergileyen yeşil-siyahlar sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

iyi gidiyorsun lig durumunu koyarmısın

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP FIRTINASINA GENÇLERBİRLİĞİDE KARŞI KOYAMADI

son 2 maçını kazanan Gaziantepspor deplasmanda geçen hafta Beşiktaşı yenen Gençlerbirliğini 3-1 yenerek ligde 3. sıraya yükseldi.

ŞAHİNLER SURLARIN ÜZERİNDEN UÇTU

Maç boyunca rakibine sadece 1 şut çektiren Şahinler birçok gol pozisyonuda değerlendiremedi maçtan sonra takım kaptanı Bekir
    "Bugün burada fark atamamamız tamamen şansızlıktı ama herşeye rağmen 3 puanı aldığımız için mutluyuz.Son 2 maçı da kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    iyi gidiyorsun lig durumunu koyarmısın
    sezon bitti de arada hiç puan durumunun ss almamıştım artık sezon sonunda bakarsın kusura bakma zaten koyacağım 2 maç kaldı
    Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 20:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP TATANGALARI ATEŞE ATTI

Gaziantepspor Sakaryasporu Necati Ateş ve Celso Borgesin golleriyle 2-0 ile geçti.Bu skorla Sakaryaspor düşme potasına girdi.

ŞAHİNLER TİMSAHIDA BOŞ GEÇMEDİ

Ligin güçlü ekiplerinde Bursaspor deplasmanda Kırmızı Şahinlere 3-0 yenilmekten kurtulamadı.Bu sonuçla Gaziantepspor ligi 3. sırada bitirirken bursaspor ligi 6. sırada bitirdi.Rıza Sayın ilerleyen günlerde sezonu değerledireceği bir basın toplantısı yapacağını duyurdu.

PUAN DURUMU

Gayet iyi Bir sıra Seneye Uefa'da Başarı ve En Az 2.Lik Bekliyoruz :P

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Gayet iyi Bir sıra Seneye Uefa'da Başarı ve En Az 2.Lik Bekliyoruz :P
    kadromu korursam inşallah şampiyonluğa oynayacağız

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

SEZON DEĞERLENDİRMESİ

"Saygıdeğer muhabir arkadaşlar Öncelikle buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim.önce ben küçük bir değerlendirme yapayım sonra sorularınızı alalım.Bu sefer sezona istediğimiz gibi başlayamamız büyük bir hadikaptı.Üst üste alınan kötü sonuçlar taraftarlarımızı ümitsizliğe sevk etsede biz hiçbir zaman yılmadık ve ikinci yarıdaki performansımızla ligdeki hedefimizi gerçekleştirdik.geçen sezon bildiğiniz gibi ligi 55 puanla 7. bitirmiştik 51 gol atıp 41 gol yemiştik bu sezon ise 31 ilk yarı olmak üzere 70 puanla ligi 3. bitirdik.70 gol atıp kalemizde 38 gol gördük.Bu istatistiki bilgi bizim bir senede ne kadar yol kat ettiğimizi gösteriyor.Bu sezon Avrupadaki hedeflerimizi ise gruplara kalmak olarak belirlemiştik çok şükür ki bunu başardık ama gruplardan çıkmamızda çok zor değildi Uefa maçları takımın kötü performans gösterdiği zamanda oynanması büyük dezavantajdı.Buna rağmen kazandığımız tecrübe ilerliyen yıllarda takıma katkısını gösterecektir.Türkiye kupasındaki hedefimiz ise ünvanımızı korumaktı ve bunu başaramadık.Türkiye kupası kulvarında başarısız olduğumuz bir gerçek.İnşallah ileryen yıllarda bunu telafi edeceğiz.evet isterseniz artık sorularınızı alalım.

soru:"sezon başındaki kötü performansı neye bağlıyorsunuz ve 2.yarı neler değiştide takım bir anda daha iyi oynamaya başladı?"
    cevap: kötü başlamamızda takımın tam kaynaşmaması ve 3 kulvarda yarışmanın zorluğu vardı.2.yarı ise 3 kulvar sayısı 1 e indi ve takımın fizik gücünü sadece lige vermesi ve takımda yaptığım küçük taktiksel değişiklikler olarak sıralayabiliriz.

soru :"Tabata bu sezon olağanüstü bir performans gösterdi ve Avrupadan birçok kulüp peşinden koşuyor.Tabata satılacak mı ve ayrıca Tabata ve Borgesin Takımdan ayrılmak için sizden izin istediği ve sizinde izin verdiğiniz doğru mu?
    cevap:Tabata bu sene muhteşem oynadı ve Avrupadan birçok kulüp şuan peşinde.Dediğiniz gibi her 2 oyuncu yanıma gelerek daha büyük bir klube gitmek istediklerini söylediler.Bende onları ikna etmeye çalıştım.her ikisini birden kaybetmek istemiyorum çünkü her ikiside çok önemli oyuncu ve ikisinin gitmesi alınan bunca yolu duraksama dönemine götürebilir.inş. her ikiside ikna olurda kulüpte kalır.Ayrıca sadece kulüpler Tabata ve borgesin peşinde değil.
    serkan-makubu-traore-abdurrahman-uğur boral-ilhan parlak-beto-bekir yani takımın hepsi şuanda izleniyor.eğer transfer dönemini en az hasarla atlatırsak bizi çok güzel günler bekliyor.teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ligi güzel bir yerde bitirmişsin transferleri bekliyoruz bu arada lig oyuncu istatistik ekranını görebilir miyiz?

Bence Tabata'yı Sat 3.Sezondasın Takıma Regen Kazandırmaya Başla

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by juanov View Post
    ligi güzel bir yerde bitirmişsin transferleri bekliyoruz bu arada lig oyuncu istatistik ekranını görebilir miyiz?
    herhalde bunu istedin değil mi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bence Tabata'yı Sat 3.Sezondasın Takıma Regen Kazandırmaya Başla
    büyük ihtimalle gidecek artık dediğin gibi regen bulmam lazım
    Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 22:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Gözlemci Al Bol Bol Yol Su Köprü Olarak Dönüyor :P

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Gözlemci Al Bol Bol Yol Su Köprü Olarak Dönüyor :P
    ilk başladığımda denedim de kulüp izin vermiyor teknik ekibim yeterince iyiymiş

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

dostum süpersin yaa sabahtan beri bakmadım profiline neler olmuş burdaseneye şampiyon görürüz seni...ayrıca ben de katılıyorumm tabata'yı satabilirsin...daha iyi oyunculaar bakabilirsin yerine

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by immortal86 View Post
    dostum süpersin yaa sabahtan beri bakmadım profiline neler olmuş burdaseneye şampiyon görürüz seni...ayrıca ben de katılıyorumm tabata'yı satabilirsin...daha iyi oyunculaar bakabilirsin yerine
    saol dostum bende satmayı düşünüyorum.bide sabah 5:30 gibi online dın benim kariyerde senin en son yazdığın şeylere cevap yazdım sonra bekledim cevap verirsin diyede herhalde görmedin

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

evet yaa kahvaltı hazırlıyodum yenilemedim sayfayı sonra da 7 de staja gittim zaten

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

arkadaşım nerdesin yaa maçlarını bekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

yaa Transfer çalışmalarının peşindeyim kusura bakma dostum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ara transferde pavlovic diye bir oyuncu aldım sence nasıl profilini eklemiştim bence çok büyük gelecek var
    Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 00:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

nerde dostum profili ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şimdi gördüm idare eder ama bence daha iyi bi forvet bulabilirsin...
    Last edited by immortal86 : 09.Ocak.2009 at 01:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yeni sezonda başarılar bu arada pavlovici yeni farkettim gayet iyiymiş

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

ANTEP 5 OYUNCUYLA ANLAŞTI

Bonservisleri elinde olan
    Büyükşehir Belediyeden Kenan hasagiç
    Sivasspordan Sedat Bayrak
    Gençlerbirliğinden Hakan Aslantaş
    Fenerbahçeden Volkan Babacan ve Sezer öztürkle mukavele imzalandı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by juanov View Post
    yeni sezonda başarılar bu arada pavlovici yeni farkettim gayet iyiymiş
    teşekkürler bence çok iyi bir oyuncu olacak pavlovic
    Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 02:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bursa

hala bütçe kötü mü dostum

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

TABATAYA VEDA

Bu sezon Gaziantepsporla ligde fırtına gibi esen Rodrigo Barbosa Tabata Dinamo kievle anlaştı.6 milyon ytl ye satılan oyuncunun anlaşmasındaki bir maddeden dolayı 2 milyon ytl si eski kulübü Santosa verilecek.Bu arada Gaziantepspor Stefano Fiorenin sözleşmesini fesh etti.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TABATANIN VELİAHTI MI??

Gaziantepspor bugün iranlı 18 yaşındaki genç oyuncu Farid Bakhtiarizadehle 4 milyon ytl bonservis bedeli karşılığında 5 yıllık sözleşme imzaladı.Bu arada başkan H.İbrahim kızıl Transfer bütçesini 9 milyon ytl olarak açıkladı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hala bütçe kötü mü dostum
    dostum para varda ben transferde hep ucuz ve genç veya sözleşmesi bitmiş oyuncular almaya çalışıyorum.sence son iranlı transferim nasıl
    Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 02:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 8 / 34 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri