İLHAN 2 KEZ PARLADI
Kupada çeyrek finalde eledikleri Gaziantepspor karşısında Trabzonspor bu sefer aynı başarıyı gösteremedi.İlhan Parlakın 2 gol atarak yıldızlaştığı maç üst düzey bir mücadeleye sahne oldu.
ANTEP ÇOK ŞANSLI
Gaziantepspor deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş maçında sahada hiç varlık gösteremedi.Maçta birçok kurtarışa imza atarak yıldızlaşan Makubu takımına 1 puanı getiren isim oldu.Maçtan sonra Rıza Sayın
"Bugün çok kötü oynadık.Sahada varlık bile gösteremedik fakat 1 puan aldığımız için çok mutluyuz.Bazen futbol şansının bize de gülmesi güzel"
![]()
çok güzel gidiyorsun toparlanmışsın bjk ye 6 atmana üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim ilhan parlak ve tabatanın ss lerini koyarmısın?
ŞOK ŞOK ŞOK
RIZA SAYIN FENERE Mİ GİDİYOR?
Önce Fiorentina sonra Kayseri ve Sivassporun tekliflerini geri çeviren Rıza Sayına Fenerbahçeden teklif geldiği ve ünlü hocanın teklifi geri çevirmediği kulislerde konuşuluyordu.Söylentilerden sonra Gaziantepsporun en büyük taraftar grubu Gençlik 27 "Rıza Hoca bizi bırakma" şeklindeki pankartları şehrin her tarafına astı.Söylentilerin artmasından sonra bugün Rıza Sayın konuyla ilgili açıklama yaptı
"Fenerbahçeden gelen teklif doğru.Fakat bu teklifi nazikçe geri çevirdim.Ben Gaziantepspor aşkıyla büyüdüm ve o aşkla yaşadım.Eğer bu kulüpten ayrılmam söz konusu olursa gideceğim takımlar Avrupadaki üst düzey takımlar olur.Daha buradaki işlerim bitmedi Gaziantepsporu marka yapana kadar buradayım inşaallah taraftarların gönlünü rahat olsun"dedi.Basın toplantısından sonra Taraftarlar Rıza Hocaya saatlerce tezahürat yaptı.
![]()
teşkkürler ikiside çok iyi
Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 20:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi gidiyorsun lig durumunu koyarmısın
ANTEP FIRTINASINA GENÇLERBİRLİĞİDE KARŞI KOYAMADI
son 2 maçını kazanan Gaziantepspor deplasmanda geçen hafta Beşiktaşı yenen Gençlerbirliğini 3-1 yenerek ligde 3. sıraya yükseldi.
ŞAHİNLER SURLARIN ÜZERİNDEN UÇTU
Maç boyunca rakibine sadece 1 şut çektiren Şahinler birçok gol pozisyonuda değerlendiremedi maçtan sonra takım kaptanı Bekir
"Bugün burada fark atamamamız tamamen şansızlıktı ama herşeye rağmen 3 puanı aldığımız için mutluyuz.Son 2 maçı da kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sezon bitti de arada hiç puan durumunun ss almamıştımartık sezon sonunda bakarsın kusura bakma zaten koyacağım 2 maç kaldı
Last edited by sayinriza : 08.Ocak.2009 at 20:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ANTEP TATANGALARI ATEŞE ATTI
Gaziantepspor Sakaryasporu Necati Ateş ve Celso Borgesin golleriyle 2-0 ile geçti.Bu skorla Sakaryaspor düşme potasına girdi.
ŞAHİNLER TİMSAHIDA BOŞ GEÇMEDİ
Ligin güçlü ekiplerinde Bursaspor deplasmanda Kırmızı Şahinlere 3-0 yenilmekten kurtulamadı.Bu sonuçla Gaziantepspor ligi 3. sırada bitirirken bursaspor ligi 6. sırada bitirdi.Rıza Sayın ilerleyen günlerde sezonu değerledireceği bir basın toplantısı yapacağını duyurdu.
PUAN DURUMU
![]()
Gayet iyi Bir sıra Seneye Uefa'da Başarı ve En Az 2.Lik Bekliyoruz :P
SEZON DEĞERLENDİRMESİ
"Saygıdeğer muhabir arkadaşlar Öncelikle buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim.önce ben küçük bir değerlendirme yapayım sonra sorularınızı alalım.Bu sefer sezona istediğimiz gibi başlayamamız büyük bir hadikaptı.Üst üste alınan kötü sonuçlar taraftarlarımızı ümitsizliğe sevk etsede biz hiçbir zaman yılmadık ve ikinci yarıdaki performansımızla ligdeki hedefimizi gerçekleştirdik.geçen sezon bildiğiniz gibi ligi 55 puanla 7. bitirmiştik 51 gol atıp 41 gol yemiştik bu sezon ise 31 ilk yarı olmak üzere 70 puanla ligi 3. bitirdik.70 gol atıp kalemizde 38 gol gördük.Bu istatistiki bilgi bizim bir senede ne kadar yol kat ettiğimizi gösteriyor.Bu sezon Avrupadaki hedeflerimizi ise gruplara kalmak olarak belirlemiştik çok şükür ki bunu başardık ama gruplardan çıkmamızda çok zor değildi Uefa maçları takımın kötü performans gösterdiği zamanda oynanması büyük dezavantajdı.Buna rağmen kazandığımız tecrübe ilerliyen yıllarda takıma katkısını gösterecektir.Türkiye kupasındaki hedefimiz ise ünvanımızı korumaktı ve bunu başaramadık.Türkiye kupası kulvarında başarısız olduğumuz bir gerçek.İnşallah ileryen yıllarda bunu telafi edeceğiz.evet isterseniz artık sorularınızı alalım.
soru:"sezon başındaki kötü performansı neye bağlıyorsunuz ve 2.yarı neler değiştide takım bir anda daha iyi oynamaya başladı?"
cevap: kötü başlamamızda takımın tam kaynaşmaması ve 3 kulvarda yarışmanın zorluğu vardı.2.yarı ise 3 kulvar sayısı 1 e indi ve takımın fizik gücünü sadece lige vermesi ve takımda yaptığım küçük taktiksel değişiklikler olarak sıralayabiliriz.
soru :"Tabata bu sezon olağanüstü bir performans gösterdi ve Avrupadan birçok kulüp peşinden koşuyor.Tabata satılacak mı ve ayrıca Tabata ve Borgesin Takımdan ayrılmak için sizden izin istediği ve sizinde izin verdiğiniz doğru mu?
cevap:Tabata bu sene muhteşem oynadı ve Avrupadan birçok kulüp şuan peşinde.Dediğiniz gibi her 2 oyuncu yanıma gelerek daha büyük bir klube gitmek istediklerini söylediler.Bende onları ikna etmeye çalıştım.her ikisini birden kaybetmek istemiyorum çünkü her ikiside çok önemli oyuncu ve ikisinin gitmesi alınan bunca yolu duraksama dönemine götürebilir.inş. her ikiside ikna olurda kulüpte kalır.Ayrıca sadece kulüpler Tabata ve borgesin peşinde değil.
serkan-makubu-traore-abdurrahman-uğur boral-ilhan parlak-beto-bekir yani takımın hepsi şuanda izleniyor.eğer transfer dönemini en az hasarla atlatırsak bizi çok güzel günler bekliyor.teşekkürler
ligi güzel bir yerde bitirmişsin transferleri bekliyoruz bu arada lig oyuncu istatistik ekranını görebilir miyiz?
Bence Tabata'yı Sat 3.Sezondasın Takıma Regen Kazandırmaya Başla![]()
Gözlemci Al Bol Bol Yol Su Köprü Olarak Dönüyor :P
dostum süpersin yaa sabahtan beri bakmadım profiline neler olmuş burdaseneye şampiyon görürüz seni...ayrıca ben de katılıyorumm tabata'yı satabilirsin...daha iyi oyunculaar bakabilirsin yerine
![]()
evet yaa kahvaltı hazırlıyodum yenilemedim sayfayısonra da 7 de staja gittim zaten
![]()
arkadaşım nerdesin yaa maçlarını bekliyorum![]()
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 00:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
nerde dostum profili ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şimdi gördüm idare eder ama bence daha iyi bi forvet bulabilirsin...
Last edited by immortal86 : 09.Ocak.2009 at 01:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yeni sezonda başarılar bu arada pavlovici yeni farkettim gayet iyiymiş
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 02:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hala bütçe kötü mü dostum![]()
TABATAYA VEDA
Bu sezon Gaziantepsporla ligde fırtına gibi esen Rodrigo Barbosa Tabata Dinamo kievle anlaştı.6 milyon ytl ye satılan oyuncunun anlaşmasındaki bir maddeden dolayı 2 milyon ytl si eski kulübü Santosa verilecek.Bu arada Gaziantepspor Stefano Fiorenin sözleşmesini fesh etti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TABATANIN VELİAHTI MI??
Gaziantepspor bugün iranlı 18 yaşındaki genç oyuncu Farid Bakhtiarizadehle 4 milyon ytl bonservis bedeli karşılığında 5 yıllık sözleşme imzaladı.Bu arada başkan H.İbrahim kızıl Transfer bütçesini 9 milyon ytl olarak açıkladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dostum para varda ben transferde hep ucuz ve genç veya sözleşmesi bitmiş oyuncular almaya çalışıyorum.sence son iranlı transferim nasıl
Last edited by sayinriza : 09.Ocak.2009 at 02:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)