Eduardo Costa çok iyi tercih. Senden görüp ben de aldım, maliyetsiz olması da çok iyi. Ancak Linderoth'un özellikleri çok iyi ve oynattıkça kazanmayı başardım ben.
Orkun'u iyi fiyata satmışsın. Ben de iyi bir teklif gelince Aykut'u satmıştım ama Sanctis'i yeni sözleşme için ikna etmek zor olduğu için, kulübün de transfer bütçesi çok kısıtlı olduğu için yeni kaleci bulmak zorlaşıyor ve 2. sezon biraz sıkıntılı oluyor. Ben Federico Agliardi'yi aldım bakalım. Genç kaleci Josh Lambo'yu da alıp geleceğe yatırım yaptım. Orkun'u da sayarsak 10 sene kalede problem yaşamam sanırımÇok yüksek teklifere satabilirim de.
Celso Borges de müthiş yetenekmiş. Ucuza kapatılabiliyorsa ben de düşüneceğim ilerde.
Ronaldo Harikalar Yarattı!
Cimbom Antepde Vurgun Yedi!
Cimbom EsEs'i Üzdü!
İntikam Gecesi Bu Sefer Affetmediler !
Cimbom Eksiklerini Tamamlamış Gibi Sivas Şut Atamadı!
En Yakın Takipçiye Geçit Yok!
![]()
Real'e Geçit Yok!
Galatasaray Antalya Taraftarını Hüzüne Boğdu...
Fener FTK Hasretine Son Arıyor!
Ümit Karan Çok Formda!
Duran Toplar Madrid'i Yakdı!
Konya Eli Boş Dönüyor!
De Sanctis'in Hatasına Rağmen 3 Puan
ŞL'de Çeyrek Final Rakibimiz Bordeaux
Çok şanslı,çok güzel bir kura çekmişsin,
Tsl'de güzel gidiyorsun devam
Başarılar.
Saol Ama Geçemedik onları evimizde 2-1 yendik Ersel Kaledeydi.Deplasmanda 1-0 onlar yendi elendik.
Kariyer'e ilgi 0 Maçları Koymak içimden gelmiyor Oyunda 2. Sezon'un yarısına geldim Zaten kariyeri Burada Noktalıyorum.Teşekürler Arkadaşlar.
Görevliler Kaldırırsa Sevinirim.
bir ara takip edemedim neler olmuş neler çoşturmuşsun şampiyonlar liginde.tebrikler dostum Real madridi elemişsin yaa helal olsun. çeyrek finalide geçersin.Kupayı alda Cim boma bir ilki yaşat.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hocam bitirme yaa boş ver ilgi olmasın bende de bu aralar yok ama işte uğraşıyoruz boş ver milleti sen devam et
Last edited by sayinriza : 11.Ocak.2009 at 01:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam bitirme yaa boş ver ilgi olmasın bende de bu aralar yok ama işte uğraşıyoruz boş ver milleti sen devam et
Sitedeki Galatasaray kariyerlerinin artışındandır,
Haklı olabilirsin,kariyere ilgi ve yorum gelmediğinde insan tek başına gibi hissediyor kendini.
kusura bakma bende yorum yapamdımama sen kapatma yaa boş ver sen bir şampiyonlar liginde yarı final oyna milet gelir kariyerine
ortak devam et yaa ilgi şart değil.bak bizde açtık kariyer fazla ilgi yok ama eğleniyoruz yani![]()
2 Günde 1 Yorum Bile Gelmeyince İnsanın Maç Ekliyesi Gelmiyor Çok Fazla Maç Birikti Zaten![]()
başarılar kardeş yeni SS lerini bekliyoruzzz
Kariyer Bitti 9.2.0 Yükledim Save'leri Sildim...
hayırlı olsunkeşke benim de olsa 9.0.2 de ,yüklesem
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc