Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Galatasarayda Şok Gelişmeler!!![9.0.1]

Default Galatasarayda Şok Gelişmeler!!![9.0.1]

Okuduk Ve Onayladık,
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69093

Adnan Polat Dün Gece Bir Basın Toplantısı Düzenledi ;

Kısaca anlatmak gerekirse Galatasaray Başkanı Adnan Polat açıklamasında yönetim'in oy birliğiyle Tekniktrektör Michael Skibbe'nin görevine son verildiği ve yeni tekniktrektör'ün Berkan Bıçak olduğunu söyledi.
    Bunun üzerine mühabirler bu ismin kim olduğunu sordu Sayın Adnan Polat alaycı bir ifadeyle yakında tanışırsınız dedi.
    DHA

Skibbe Sitem Etti!!!

Galatasaray eski teknik patronu Skibbe takımdan neden gönderildiğini anlamadığını kendisini neden getirip neden gönderdiklerini bilmediği söyledi.Sözlerine yeni tekniktrektör Berkan Bıçağı tanımadığını başarılı olmasını dilediğini söyleyerek noktaladı...
    DHA

Takımın Transfer Çalışmaları Birazdan Geliyor.

Açık Ligler : İspanya,İngiltere,Almanya,İtalya,Türkiye Toplam 5 Lig
    Database Boyutu : Large

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur..
    So what?
    Saike

Teşekürler Transfer Çalışmaları Biraz Geç Olucak 1-2 Saatlik işim var...
    Transfer Tatmin Etcekmi Bakalım

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Başarılar,ben transfer yapmadım,onun acısını sen çıkart bari

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

bende GS kariyeri acacaktım ama sen acmıssın...sen devam et arkdasım basarılar dilerim...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Forvet hattı için Laurito ve Stancu ikilisini öneriyorum.Özellikle Laurio =)

Kaurito ve Stancuya Bakıcam Nonda ve Baroş'u satıp alabilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

başarılar dilerim.

uzun soluklu olur umarım.

başarılar diliyorum lewandowskiyi mutlaka almanı öneririm ya da keirrisonu alabilirsin

Eduardo Costa Artık Aslan !!!

Samandıraya Gelerek Kontrat İmzalayan Eduardo Çok Mutlu Oldugunu 3 Aydır Kulüp Aradığını Tekrardan Çıkışa Geçmek istediğini Kaydetti...

Adnan Polat ise Kronik Sakat Olarak Bilinen Linderoth'u iyi Bir Paraya Satcaklarını Eduardo'nun Orayı En iyi Şekilde Dolduracağına Emin Olduğunu Söyledi...

Öte Yandan Gizemli teknik Adam hala ortalarda yok gizlice transfer çalışmalarını sürdürdüğü Söyleniyor...

Cimbomun Peşinde Olduğu Futbolcular ise Şöyle Biliniyor ; Mehmet Topuz , Oscar , Borges

Tobias Linderoth Ada Yolcusu

Tobias Galatasarayda Şansızlıkların Peşini Bırakmadığını Bunun için üzgün olduğunu söyledi.

Adnan Polat'sa
    Tobias'ın iyi bir paraya transfer olduğunu ve külübe verdiği hizmetler için teşekür ettiğini söyledi ve Tobias'a iyi Şanslar Diledi...

Federico Laurito Seneye Galatasaray'da

Bu Sezon Kiralık Oynayan Genç Yıldız Gelecek Sezon Takıma Katılcak...

Celso Borges Yeni Meastro

Borges Böylesine Büyük bir Camiya'ya Katılmakdan Dolayı Çok Mutlu ve Gururluyum Görevimi En iyi Şekilde Yapmaya Çalışacağım Dedi...

Orkun Usak'da Ada Yolcusu
    City'e 3M Giden Orkun Galatasaray'a Teşekür Etti ve Gönlünün Cimbom için Çarptığını Söyledi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cengavs View Post
    başarılar diliyorum lewandowskiyi mutlaka almanı öneririm ya da keirrisonu alabilirsin

Tam adını Verebilirmisin lewandowski'nin
    Last edited by RequiemS : 05.Ocak.2009 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Aslan'a Rus Golcü ; Pavel Pogrebnyak

Adnan Polat Tüm Camia'ya Hayırlı Olsun Nonda ve Baros'a Kulup Arıyoruz Ümit Almanya'ya Gidebilir Dedi golcü sorununu çözeceğiz inşallah diyerek noktaladı.

Kierrison De Souza Carneiro

Galatasaray 2. Bombayı Patlattı Forvet Hattına 2. Yıldızı Transfer Etti Büyük Borçların Altına Girdik ama Karşılıycak bir Takım kuruyoruz Şeklinde bir Açıklama yapıldı Resmi Sitede...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim , Pavel harika bir adamdır kıymetini bilirsen limit 35 tir her sezon gol atar ama uyum sorunu olabilir 5-6ç dert degil.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Başarılar dilerim , Pavel harika bir adamdır kıymetini bilirsen limit 35 tir her sezon gol atar ama uyum sorunu olabilir 5-6ç dert degil.
    Saol Senin Maçlarıda Bekliyoruz Bu Arada .Nasıl Oynatmalıyım Sence Kierrison'la Çift Forvet Denesemmi ? 3-5-2 gibi?

Şanssız Kura ;

Ön Elemede Rakibimiz Juventus

Değerlendirme

İyi Bir Kamp Dönemi Geçirdik.Kondisyon Durumumuz iyi Fakat Juve Maçında Lincoln Sakatlandı 1 Ay yok .Juve Maçında Baskın Taraf Bizdik Net Pozisyonları Yokdu.Bizim 2-3 Pozisyonda Kaleci Başarılıydı.Üstün Oynadık Umutluyuz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4-4-2

Orta saha kolay.. Barış ya da Topal, Lincoln,Arda,Aydın(Sabri)

Kewell'ı da sat, yaşlı, 1 sene işine yarar yararsa
    Sentugo.

lincoln sakatlanması takımı nasıl etkiler bilemem ama bana göre Stadio Delle Alpi
    juvenin başına yıkarsın

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

hocam kariyerinde başarılar. çok iyi transferler yapmışsın.juventus'u bizim için yen. sana güveniyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kewell bir sezon dursun çok işe yarıyor , Pogre'yi Lincoln'ün önünde Keirrison'un yanında oynatırsan çosar , takrardan başrılar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

öncelikler basarılar bir sey sorcam bu transfer bütçesini nasıl ayarladın ya Lincolnü de satmamıssın meral ettim valla ben bu kadar oyuncuyu alamıyorum da sezon bası

Gelen Giden Lisetisi Vereceğim Birazdan Kardeşim Orda Ayrıntıları Görebilirsin Orkun Ve Son olarak Aykutu'da sattım Ersel Yedek Kaleci Olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bu kura kötü yav.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    başarılar demeyi unuttum başarılar
    Last edited by sertanbaba : 05.Ocak.2009 at 17:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Teşekürler Sertanbaba Buyrun Gelen Giden Listemiz ;

Süper Kupa Ve Juve Maçları İçin Yorumlarınızı Bekliyorum 1-2 Yorumdan Sonra Eklicem Maçları ...

Maçta Taktiğimiz 4-4-2 ve Defansif Bir Oyun.

iyi transferler yapmışsın başarılar

Gs ile ilk sezonda 3-5-2 oynayıp açık ara şampiyon oldum defansın ortasına Caceres'i kiralamıştım ama Keirrison ve Pavel Pogrebnyak gibi kaliteli forvetleri yoktu İlk sezon Baros dursun çünkü Keirrison biraz can sıkabilir ..

Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
    iyi transferler yapmışsın başarılar
    Teşekürler

Quote Originally Posted by ergin_gs View Post
    Gs ile ilk sezonda 3-5-2 oynayıp açık ara şampiyon oldum defansın ortasına Caceres'i kiralamıştım ama Keirrison ve Pavel Pogrebnyak gibi kaliteli forvetleri yoktu İlk sezon Baros dursun çünkü Keirrison biraz can sıkabilir ..
    Saol Ama Baros'u Kiralık Yolladık Nonda Elimizde patladı...

Kupa Beyi Aslan!
    Maçın Başında Barış Özbeğin Golüyle Açılan Oyun 30. ve 45. dakikalarda sambacının golüyle Çözüldü.2 Yarıya Sert Bir Oyunla Başlıyan Kayseri 10 Kişi Kaldı Cimbomun Ligdeki Antep ve Juve maçlarını düşünmesiyle biraz sönükleşen maçda kayseri 3-1 yapsada Kupa Galatasaray'ın Oldu.

Aslan Juve Deplasmanı Öncesi Moral Depoladı!!!
    Başdan Sona Daha Etkili Olan Taraf Olduğumuz Maçda Delpiaro'ya Uyguluycağımız Adam Markajını Denedik Mehmet Topal Tabat'a ya Sıkı Markaj Uyguladı Sonuç Olarak Tabata'yı Sahadan Sildik ve Antep Etkisiz Kaldı Bizse Yeterince iyi değildik tek tesellimiz yedek ağırlıklı kadromuz.Genç Futbolcumuz Yaser'se Rus Golcü Pavel Pogrebnyak ve Sambacı Keirrison'a Göz Kırptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

aman iyi depola kardeş, sonradan sızıntı yaparsa işler kötü olur.. (:

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    aman iyi depola kardeş, sonradan sızıntı yaparsa işler kötü olur.. (:
    Maç için Tahminin Ney ? Birazdan Vercem

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri