kardeşim gençlerinde hesabını almışsın:![]()
kardeşim gençlerinde hesabını almışsın:![]()
Last edited by immortal86 : 19.Ocak.2009 at 16:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fener maçı yalan habergerçekte de olsa olsa 1 kere oldu işte
başarılar... regenleri aldıysan olay tamamdır zaten
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Eğer sağlam transfer bütçesi istiyorsan Sercan'ı her maç oynat. 2. sezonun sonunda Man City'e 9 m £'e gitti. Bana da yuh dedirtti![]()
kardeşim sana forvet şart oldu benim gibi kalecine söyle o atsın bari![]()
yarıldım sercana hareket yapar yorumuna
Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 17:36
Sercan'ın form durumu nasıl??
Biraz zaman tanıyıp mental özelliklerinin gelişmesine, first touch ve finishing özelliğinin gelişmesine fırsat vermen gerekiyor.
Sercan'a uygun taktikle oynamalısın madem başka santrafor yok.
Takipteyim kariyerini bursada dayımlara gitmiştik yazın orda bi bursa tribünlerine uğrayim dedim şansıma beşiktaş maçı geldi ortalıkta kıyamet koptu ama ben şiddete alışığım bizim adanademir tribünlerinden![]()
Sercan'dan gene gol yok. Sabırtaşı olacağız Sercan'a sabır ede ede.
çok güzel maçlar çıkartıyorsun kardeşim
Eyvallah sağolasın rıza şimdi geldimsenn kariyre bakıcam...Arkadaşlar kariyere bakıyorsunuz bir şeyler yazmak bu kadar zor mu lütfen emeğe saygı
![]()
İyi bile yazılıyor seni kariyere hacım![]()
Last edited by immortal86 : 19.Ocak.2009 at 22:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sercan ne zaman atacak![]()
İvankov'a penaltı attırma. Ben 2008'de 1 kere maçı kazanacağım diye sevinirken şak diye gol yemiştim. Maç 2-2'ydi. Aha dedim yeneceğiz BJK'yi. Şampiyon olacağız. İvankov vurmuştu. Kaleci kendi oyuncusunun önüne doğru sektirmişti. İleri doğru bir uzun topa gol yemiştim. Şampiyonluk kayıp gittiydi ellerimden. Senin de başına gelmesin.![]()
İyi bir shooting coach alsan ya sen.
sağlık olsun kardeşim en kötü ihtimal seneye sallarsın ligi