http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69093
Kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama kariyerimi paylaşmama fırsat olmadı...Umarım takipçim olursunuz.Şimdiden teşekkürler
BURSASPOR EVLADINI BAŞA GETİRDİ
Yıllarca Bursaspor'un PAF takımında oynayıp şanssız bir sakatlık sonucu futbolculuk kariyeri biten ve Bursaspor'un çeşitli kademelerinde görev alan İsmail Gürel Bursaspor'un yeni teknik direktörü oldu.Bursa'nın tek büyük takımı konumunda olan Bursaspor'un başına getirilen İsmail Gürel ilk basın toplantısında "Ben buraya tekrar Mususi'li, Ercüment'li, Baliç'li efsane kadro gibi bir kadro oluşturmak ve Osmanlı'nın ilk başkenti olan Bursa şehrinin takımı Bursaspor'u Türkiye'nin en büyük takımı yapmaya geldim.Şu anki kadromuzda genç yetenekli oyuncular bulunmakta ancak özlenen kadroyu oluşturmak için zaman gerekli.Taraftarımız Türkiye'nin en önemli taraftarıdır.Onların desteğiyle Bursa'yı güzel yerlere taşıyacağız" diye açıklama yaparak taraftarın şimdiden sevgilisi oldu.
TEXAS EVLADINA DESTEĞİNİ VURGULADI
Bursaspor'un taraftar grubunun lideri Darko Recep Olay TV mikrofonlarına yaptığı konuşmada "Bizim yetiştirdiğimiz bizim kanımızdan birinin Bursaspor'un başına geçmesi bizi tabiki sevindirdi.İsmail Hoca genç,tecrübesiz olmasına rağmen Bursaspor'luluğun ne anlama geldiğini bildiği için ona güvenimiz tam onu sonuna kadar destekleyeceğiz" diyerek İsmail Gürel'e olan desteklerini belirtti.
BURSA ATATÜRK STADI
BURSASPOR ÖZLÜCE TESİSLERİ
VEEE BURSA...
ß u Я ک ą ک p o Я