Abi Sergio Mota , Bony Wilfried ve Walter Henrique da Silva
bunLarın profiLLerini koyarmısın abi
Abi Sergio Mota , Bony Wilfried ve Walter Henrique da Silva
bunLarın profiLLerini koyarmısın abi
Last edited by sayinriza : 22.Ocak.2009 at 14:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ohoooo Rıza çok geriden geliyor burada kariyer hızlannnnnnn:![]()
BİTİRİCİLİK = BEKİRİLGİNÇÇÇ
CM 01/02 de ki takımımbaşarıların devamını diliyorum
cm 01/02 ne oyundu beeeFORZA TSİGALKO
![]()
UEFA
2.TUR RÖVANŞ MAÇI
BUDA KALECİNİN DEVLEŞTİĞİ MAÇ FAKAT RAKİP KALECİNİN
Gaziantepspor evinde bugün tarihi günlerinden birini yaşadı.UEFA çeyrek finalinin kapısından dönen Kırmızı Şahinler 10 kişi kalan rakiplerini bir türlü mağlup edemedi.Rıza Hoca maçtan sonra
"bütün gücümüzle gol için saldırdık fakat top bir türlü kaleye girmedi.Turu hak eden taraf bizdik ama olmadı çok üzgünüm.Avrupada her sene biraz daha ileri gittik ama seneye bizim Avrupada patlama yapacağımız sene olacak inş.şimdi lige ve kupaya odaklanıp başarılı olmak istiyoruz" dedi
26.HAFTA
ANTEP LİGDE Bİ BAŞKA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol dostum CM 01/02 orjinal oyundu yaahey gidi günler
![]()
Last edited by sayinriza : 22.Ocak.2009 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
To Maderiada vardı gerçek olmayan.Kariyere dönelim beyler cm01-02yi bırakalım şimdilik
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Çok fazla gelişmemisler abiadamLar Takımı gözlemciyle doldur regen buL
![]()
arkadaşlar hazır 10 kişi kariyeri takip ederken benim kalecinin kaleden kaleye attığı bir gol var izlemeyenler o golü izlerse güzel olur.Çünkü fm de devamlı karşılaşacağınız bir gol değil.sonra kaleciyle bide röportaj yaptık isterseniz onuda bir okuyun![]()
Nerde abi![]()
17. sayfa 485. mesaj
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
röportajda 18. sayfa 539. mesaj
Last edited by sayinriza : 22.Ocak.2009 at 15:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
YİNE ŞAMPİYONUZ3 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLDUK AVRUPADA KRAL OLMAK İSTİYORUZ RIZA
![]()
olacağız bu sene olacağız kardeşim inş. dua edelim seneye avrupaya antepi ezberleteceğim inş.
uzun zamandır takip edemiyordum ben yokken neler olmuş öyle yahu transferler harika avrupa'da iyi gitmişsin lige bir şey söyleyemiyorum tebrikler
selam arkadaşlarr..kariyer bugün gözüme çarptıı.sabahtan beri 22 sayfanın toplamını takip etmeye çalıştım..neler neler olmuş yaaww..işyerindeyim ama boş kaldığım her fırsatta kariyere bakıyorum neler olmuş diyesonunda bitirdim.bundan sonra aynen devam ediyorum güncel olarak..tebrik ederim rıza kardeşimm..süper bi kariyer..bu sene de şampiyonsun artıkk..
ama artık paraya kıyıp da büyük yıldız adamlar al,hem gs nin dört senelik şampiyonluğunu egale et,hemde avrupada şampiyonlar liginde mutlaka grupları geç..kendini daha da göster...
bundan sonra bende varım aranızda arkadaşlarrgörüşürüzz... RIZA arkadaşıma da başarılarının devamını dilerimm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardeş Bu Senin Iranliya Hasta Oldum Vallaa..bulsam Da Kendim De Alsam Bari![]()
Last edited by emrahh34 : 22.Ocak.2009 at 18:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rıza Avrupada Seneye Daha iyi Olacağız Sen Double Yapmaya Bak![]()
walla mesajını okuyunca duygulandım çok teşekkür ederim söylediklerin için.bu aralar böyle bir yoruma ihtiyacım vardı teşekkürlerinş. seneye avrupayı sallayarak sizi mahcup etmem.tekrardan yorumlarınız için saolun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş. kardeşim ligi bitirdim ama yine double yapamadım şimdi koyuyorum ssleri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler dostum inş. seneye hedefleri büyüttük Allah utandırmaz inş. da başarılı oluruz
Last edited by sayinriza : 22.Ocak.2009 at 22:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rıza hoca bize yıldız getir.
Yıldız gelmezse yıldız yarat![]()
29.HAFTA
VİCTOR SHOW
TÜRKİYE KUPASI
YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇI
ANTEP FİNALDE
30.HAFTA
BU SEFER OLMADI
Gaziantepspor hafta içi kupada karşılaştığı rakibini ligde deviremedi.Trabzonsporun biraz daha etkili olduğu maç karşılıklı gollerle 1-1 bitti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş. getireceğiz arkadaşlar ama şu anda transfer bütçesi açıklanmadı açıklandığı an çalışmalar başlayacak
Last edited by sayinriza : 22.Ocak.2009 at 23:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Olsun Seneye Hattrick Yaparız![]()
31.HAFTA
ŞAHİNLER EZDİ
32.HAFTA
KANARYA ŞAHİNE DUR DEDİ
TÜRKİYE KUPASI FİNAL
YİNE KAYBETTİK
Son 3 yılda 2 kez kupada final oynayan Gaziantepspor kupayı yine kazanamayarak Fenerbahçe sendromuna yakalandı.Rıza Hoca maçtan sonra
"Seneye bu kupayı alarak bu laneti üzerimizden inşallah kaldıracağız" dedi.(yine alamadım kupayı yaa canım sıkıldı bir double yapamadık)
![]()
olsun dostumm..şampiyonluk senin olcak inşallah..hiç merak etmee..nası olsa kupayı öyle veya böyle bi defa aldın..önemli olan bi defa alıp yatmak değil,devamlı yarı final veya final oynayıp zirvede daimi bulunmakkalbim seninle antepp
![]()