1 ile 30 arası toplam 1006 sonuç

Konu: Daha da İleri Gittik Hedef Şimdi Avrupa(Gaziantepspor-6.Sezon)

Hybrid View

selam arkadaşlarr..kariyer bugün gözüme çarptıı.sabahtan beri 22 sayfanın toplamını takip etmeye çalıştım..neler neler olmuş yaaww..işyerindeyim ama boş kaldığım her fırsatta kariyere bakıyorum neler olmuş diye sonunda bitirdim.bundan sonra aynen devam ediyorum güncel olarak..tebrik ederim rıza kardeşimm..süper bi kariyer..bu sene de şampiyonsun artıkk..

ama artık paraya kıyıp da büyük yıldız adamlar al,hem gs nin dört senelik şampiyonluğunu egale et,hemde avrupada şampiyonlar liginde mutlaka grupları geç..kendini daha da göster...

bundan sonra bende varım aranızda arkadaşlarr görüşürüzz... RIZA arkadaşıma da başarılarının devamını dilerimm
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kardeş Bu Senin Iranliya Hasta Oldum Vallaa..bulsam Da Kendim De Alsam Bari
    Last edited by emrahh34 : 22.Ocak.2009 at 18:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

Quote Originally Posted by emrahh34 View Post
    selam arkadaşlarr..kariyer bugün gözüme çarptıı.sabahtan beri 22 sayfanın toplamını takip etmeye çalıştım..neler neler olmuş yaaww..işyerindeyim ama boş kaldığım her fırsatta kariyere bakıyorum neler olmuş diye sonunda bitirdim.bundan sonra aynen devam ediyorum güncel olarak..tebrik ederim rıza kardeşimm..süper bi kariyer..bu sene de şampiyonsun artıkk..

ama artık paraya kıyıp da büyük yıldız adamlar al,hem gs nin dört senelik şampiyonluğunu egale et,hemde avrupada şampiyonlar liginde mutlaka grupları geç..kendini daha da göster...

bundan sonra bende varım aranızda arkadaşlarr görüşürüzz... RIZA arkadaşıma da başarılarının devamını dilerimm
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kardeş Bu Senin Iranliya Hasta Oldum Vallaa..bulsam Da Kendim De Alsam Bari
    walla mesajını okuyunca duygulandım çok teşekkür ederim söylediklerin için.bu aralar böyle bir yoruma ihtiyacım vardı teşekkürler inş. seneye avrupayı sallayarak sizi mahcup etmem.tekrardan yorumlarınız için saolun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Rıza Avrupada Seneye Daha iyi Olacağız Sen Double Yapmaya Bak
    inş. kardeşim ligi bitirdim ama yine double yapamadım şimdi koyuyorum ssleri
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cengavs View Post
    uzun zamandır takip edemiyordum ben yokken neler olmuş öyle yahu transferler harika avrupa'da iyi gitmişsin lige bir şey söyleyemiyorum tebrikler
    teşekkürler dostum inş. seneye hedefleri büyüttük Allah utandırmaz inş. da başarılı oluruz
    Last edited by sayinriza : 22.Ocak.2009 at 22:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    bolu

29.HAFTA

VİCTOR SHOW

TÜRKİYE KUPASI

YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇI

ANTEP FİNALDE

30.HAFTA

BU SEFER OLMADI

Gaziantepspor hafta içi kupada karşılaştığı rakibini ligde deviremedi.Trabzonsporun biraz daha etkili olduğu maç karşılıklı gollerle 1-1 bitti.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Rıza hoca bize yıldız getir.
    Quote Originally Posted by magirus View Post
    Yıldız gelmezse yıldız yarat

inş. getireceğiz arkadaşlar ama şu anda transfer bütçesi açıklanmadı açıklandığı an çalışmalar başlayacak
    Last edited by sayinriza : 22.Ocak.2009 at 23:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri