Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 56 arası toplam 56 sonuç

Konu: Yok Böyle Bir Taraftar!!!

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Bizim milletimiz kötü şeyleri ayıplar, iyi ve güzel şeyleri görmezden gelir. yiğidi öldür ama hakkını ver demişler.

Bursaspor taraftarı bunu ne en iyi olmak için yapmıştır, ne de millete gösteriş olsun diye. futbolcuların bazı şeyleri anlamaları içindir bu birlik beraberlik. umarım anlamışlardır.
    Bunu söylemek çok zordu sanırım.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Kavgada dövüşte doğru bulduğum yer yok ama hiç bir tribün emekçisi kavgayı yok sayamaz.Küfür olayına gelince hangi taraftar küfür etmiyor bunu açıkla bana.Bursada beşiktaş ottobüsü çıkamamış demişssin bu soruya cevap verirdim ama konu çok uzar gerek yok.
    Hee son olarak ben Ankarada birünideyim reklama gerek yok istersen bir gün buluşuruz texas hakkında fikir alışverişinde bulunuruz.Bu kadar Texası bildiğine yada en az benim kadar bildiğine emin olma neden mi?
    1-)Yaşamadan bilemezsin
    2-)en büyük yanlışın bu o çok iyi bildiğin texas ismini Bursaspor taraftarı değil Sakarya da bir karakolda ki komiser koymuştur.Nasıl olduğunuda özel mesajla sana anlatabilirim istersen.
    Saygılarımla...
    Şimdi olaylara farklı yerlerden bakıyoruz bence.

Hangi takım küfür ederse etsin arkadaşım. Bu yanlış olduğu gerçiğini değiştirmez. Bursaspor tribününde adını hatırlayamadım kusura bakma bayanlar oturuyor izliyor. Bu dediğimi bağışla sen kız arkadaşın, ailen yanında o küfürleri ettirir misin?

Bunu herkes yapıyor diye söylemek ile olmaz.

Ben dedim ki: Teksas (Amerika kıtası) ne halttır onu biliyorum dedim. Bu konuda da iddaalıyım. Devamında da Bursaspor'un neden Teksas ismini kullandığını anlamadığını söyledim -gerçekten bilmiyorum- Orada yanlış yapmadım yani.

Ayrıca eyvallah kim koymuşsa koymuş. Siz benimsemişsiniz, bu da var.

Sağol.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Bunu söylemek çok zordu sanırım.
    Zor tabi...
    Last edited by JunkChorn : 07.Şubat.2009 at 23:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Üsttekine ek olarak
    1- BursAnkara - Aynı karşılaşma içinde birbirlerini tribüne çağıran gol attıklarında alkışlayan, maç öncesi kolkola dolaşan, her maç öncesi Bursadaki kardeşliğin sebebi şehitliği ziyaret eden. Anıtkabir'e birlikte ziyaret eden başka takım taraftarları yoktur.

2- Teksas - Türkiye'de ilk ve tek olarak bir takım taraftarı kendi grup ismini koymamıştır.Zonguldak emniyetinin maça otobüsle gelen Bursaspor taraftarlarına Teksas'tan mı geldiniz?, Taraftar otobüsünden çok Teksas Konvoyuna benziyorsunuz. sözleri bu ismin çıkmasına asıl nedendir. Zaten 90'lara kadar tribünlerde 'Teksas Konvoyu' ifadesi kullanılmıştır.

-----Bunların dünyada eşi benzeri yok.------
    Selim Abi ve Darko Reisten dinlediğim kadarıyla Sakaryada oluyor o olay arkadaşım ama araştıraım ben genede...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Siz Bursaspor-Fenerbahçe maçını örnek göstererek en iyi biziz derseniz bende o zaman Beşiktaş-Liverpool maçını örnek gösteriririm.Dünya'nın en saygın taraftar gruplarından KOP'tan övgüler aldığımızı gösteririm.(Onların yanında spice girl gibiydik vs.) 15 sene şampiyon olamadığımız dönemlerde,6 sene şampiyon olamadığımız dönemde delicesine takımımıza destek vermeyi sürdürmemizi örnek veririm.Kırmış olduğumuz desibel rekorunu gösteririm vs.Yani yok böyle bir taraftar diyerek en iyi taraftar Bursaspor taraftarıdır diye bir iddiada bulunmak gereksiz.Fenerbahçelilere göre en iyi onlardır,Trabzonsporlulara göre en iyi onlardır,Galatasaraylılara göre en iyi onlardır.Bunu tartışmak bir çözüm getirmeyeceği için gereksiz diye düşünüyorum..
    1963ten beri bir Türkiye Kupası Ve 2. lig şampiyonluğu başka dişe dokunur bişey yok bizde de buna rağmen taraftar olarak hep yanlarındaydık yanlarında olucaz.Ama inşallah sportif olarak da istediğimiz başarıları alıcaz....
    Last edited by gezenti : 08.Şubat.2009 at 00:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu konularda her zaman tartışma çıkar...

Ama genel olarak düşüncelerimi belirtmek isterim;Bursaspor taraftarı Türkiye'de çok önemli bir yere sahiptir.Ama en iyisi değildir...

bence tüekiyede en iyi taraftar grupları sırasıyla
    1-Teksas (bursa)
    2-Gecekondu (ankara)
    3-Çarşı (beşiktaş)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Burda kendi taraftarlarını öven arkadaşlara soruyorum. Sizin takımınız 3-0 yenikken kupadan elenmişken siz neler yapıyosunuz ? Hakeme küfür - Başkana küfür - Futbolcuya küfür - Federasyon şaşırma sabrımızı taşırma. Bursa seyircisi herkese ders verdi. Sadece bir ara 5 dk falan sustular. Ondan snrada heryeri inlettiler. Yaptıkları ıslık şovunu yapabilecek 2. taraftar grubu kim söylermisiniz ?

Mikrofoncu arkadaş. Kapalıdan mikrofonları alındı diye olay çıkaran taraftarlarıda biliyoruz biz merak etme. Sadece spor sitelerinde okumakla öğrenilmiyo herşey. Birazda yaşaman gerekiyo.

1.Carsi
    2.Teksas
    3.GFB
    bnce boyle siralama ....

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bu konularda her zaman tartışma çıkar...

Ama genel olarak düşüncelerimi belirtmek isterim;Bursaspor taraftarı Türkiye'de çok önemli bir yere sahiptir.Ama en iyisi değildir...
    Bence en iyisidir...
    Tabiy bu değişir kişiden kişiye ama diyorum bizim hiç bir başarımız yokken böyle taraftarımız varsa sivas gibi olabilsek düşünün gerisini.Stadımız kötü meda gücümü çok yok ekonomik olarak çok kötü durumdayız Menderesten kalma(abartmıyorum) otobüslerle istanbula gidiyoruz hatta sivasa gitti o otobüs ama genede bu kadar iyiyiz çok taraftar gördüm(beşiktaş taraftarını hiç canlı görmedim) ama en iyisi biziz heee bunu ben söylemiyorum Türkiye söylyor...
    Not:Tartışma çıkarmak için söylemedim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Komediya en iyiymiş

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Komediya en iyiymiş
    Tahrik etme inan zararlı çıkarsın...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Üstteki videoya dikkat çekerim...
    Last edited by gezenti : 08.Şubat.2009 at 23:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Selim abi kraldır yaa..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

En iyi taraftarın Beşiktaş taraftarı olduğunu herkes biliyor bir maça bakmamız doğru olmaz Beşiktaş taraftarı yıllardır böyle.. Ama Bursaspor taraftarı da oldukça ateşli..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    En iyi taraftarın Beşiktaş taraftarı olduğunu herkes biliyor bir maça bakmamız doğru olmaz Beşiktaş taraftarı yıllardır böyle.. Ama Bursaspor taraftarı da oldukça ateşli..

ya abisi burda en iyi taraftar konusunu tartışmaya kalkarsak senle çok altta kalırsın be..

en iyi taraftar diyorsun şimdi iyi güzel ona baklırsa Göztepe yi ne yapacaksın adamlar amatör'deyken play off oynadıkları dönemde stadyum almadı taraftarlarını buna ne demeli?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post

ya abisi burda en iyi taraftar konusunu tartışmaya kalkarsak senle çok altta kalırsın be..

en iyi taraftar diyorsun şimdi iyi güzel ona baklırsa Göztepe yi ne yapacaksın adamlar amatör'deyken play off oynadıkları dönemde stadyum almadı taraftarlarını buna ne demeli?
    Ben burada kendi görüşümü belirttim Beşiktaş taraftarı daha iyi bir taraftar bana göre ama Bursaspor'un taraftarına birşey söylemedim burda fikrimi söylüyorum isteyen katılır isteyen katılmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben zaten sana bir şey söylemedim ki
    sadece bende senin görüşüne karşılık ufak yönlü bir örnek verdim konuşmaya gelmiyor demekki. k.b

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

ben zaten sana bir şey söylemedim ki
    sadece bende senin görüşüne karşılık ufak yönlü bir örnek verdim konuşmaya gelmiyor demekki. k.b
    tamam , yanlış anladıysam kusura bakma..

Nesil
    2005
    Yer

Selim abi kraldır yaa..
    Selim aga iyidir hoştur çok severim kendisini ama her tribün lideri gibi çorbasına bakar.Acunun ikram ettiği meblağı bilmek lazım
    Not:Ama insan olarak çok iyidir deplasmanda 1 kşi bırakmaz dışarda.Çok bilet vermiştir bana bugüne kadar hakkaten hakkını ödiyemem Selim Abinin.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

her liderin yaptığı iştir, şimdi sana bile öyle teklif gelse neler yaparsın değil mi

edit.

Nesil
    2005
    Yer

her liderin yaptığı iştir, şimdi sana bile öyle teklif gelse neler yaparsın değil mi

edit.
    Ya Mesut abi sadece iyi bir Bursasporlu o kadar.Selim abi tek.Maçlara gidiyorsan görürsün arkadaşım her maç ama her maç o tarafta kavga çıkıyor.Liderlik vasfı yok ve tayfası kötü...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Tahrik etme inan zararlı çıkarsın...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Üstteki videoya dikkat çekerim...
    Ben tahrik edecek bişey yaptıgımı dusunmuyorum sadece gülüyorum suçmu? Bana söyledigin laflar çok gülünç geliyo ondan.

Nesil
    2005
    Yer

Neyseee bişey demiyorum sen gülmeye devam et gün gelicek ANADOLUNUN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKÜCEKSİNİZ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Devam et gülmeye

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Devam et gülmeye
    Aynen sende takıl öle...

Bizim yaptığımız büyüklüktür. Fenerbahçe taraftarını da gördük bugün 2-0 olduğunda homurdanmalar arttı ve yönetim aleyhine tezahüratlar başladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu tür konuları bu başlık altında konuşun tartışın.

http://forum.turksportal.net/vb/show...ht=futbol+kafe

Tabii olayı kişiselleştirmeden tartışmayı başarabilirseniz ki hiç sanmıyorum. Şu konuda bile enaz 3-5 tane ceza alabilecek tarzda mesaj var. Ama ceza vermekle değişeceğinizi de hiç sanmıyorum. İlk mesajla altındaki mesajlara bir bakın ne kadar alakalı. Olay taratarları karşılaştırmak değil ama konunun ana fikri buraya sapıyor.

Bu arada en iyi taraftar grubu maça gitmeyen taraftardır buda benim fikrim.

Konu kilitlenmiştir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri