Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 340 sonuç

Konu: Alex De Souza

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burda 20 kişiye karşı 1 görüşü savunup bu kişilere aşağılayıcı cevaplar vermek hoş değil.Dikkat çekmeye çalışmayın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

10un adı Alex.

ah be bir de koşsa. (:

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Alex De Souza ligimizin futbolcu ölçü birimidir.
    Yeni transfer edilen bir yabancı öncelikle Alex'le ölçülür.
    Alexmetre!..

Transfer Heyeti : "Efendim aldığımız bu adam alexmetreye göre 0.65 alex yararlılığında olacakmış"
    Başkan: "Şampiyonuz desene"
    Ucma Eren ...
    Belli bir siniri yok mu su övgülerin ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ucma Eren ...
    Belli bir siniri yok mu su övgülerin ...
    Hadi toplanın gsli arkadaşlar, malzeme çıktı size abartıyorlarda abartıyorlar diye diye yazın
    Gollerinden ve asistlerinden bir video yapsak ve izlemeye kalksan 3 film uzunluğunda film olur..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bugün attığı 3 golle Türkiye'nin en iyi yabancı oyuncusu olduğunu kanıtladı.

Alex'de istikrar olsa 10/10 olacak.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Hadi toplanın gsli arkadaşlar, malzeme çıktı size abartıyorlarda abartıyorlar diye diye yazın
    Gollerinden ve asistlerinden bir video yapsak ve izlemeye kalksan 3 film uzunluğunda film olur..
    Eren, acikcasi Alex hakkinda gereksiz tartismalar yapmak istemiyorum.Belli bir seviyenin üstünde bir futbolcu cünkü. Türkiye'nin gelmis gecmis en iyi yabanci futbolcularindan birisi.
    Ama Alex'i baya bir abartip, HAGI boyutuna getirmeye calisiyorsun, buna karsiyim ben...
    Simdi konu Alex - Hagi tartismasina döner, Fblilere de malzeme cikar ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincolnü bulaştırmayında tartışma çıkmasın..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Eren, acikcasi Alex hakkinda gereksiz tartismalar yapmak istemiyorum.Belli bir seviyenin üstünde bir futbolcu cünkü. Türkiye'nin gelmis gecmis en iyi yabanci futbolcularindan birisi.
    Ama Alex'i baya bir abartip, HAGI boyutuna getirmeye calisiyorsun, buna karsiyim ben...
    Simdi konu Alex - Hagi tartismasina döner, Fblilere de malzeme cikar ...
    Senin nasıl Alex'i biraz daha olsun küçük düşürme gayretine malzeme çıkarıyorsan bizde çıkarırız Baran'cım

Hagi'yi bu kadar üstün yapan nedir acaba?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sadece anlayamayanlar ve anlayamamak ve çekememek arasında çizgi bırakanlar şeklinde ayrılabilir Alex'i küçümsemek.

Alex'i tartışmak abesle iştigaldir.

Alex'i anlatmaya gerek yok, krallıkları ile yaptıkları ile fazlası ile anlattı zaten.
    Görmek istemeyen göze parmak sokmaya gerek yok, istemese de görmek zorunda zaten.

İstatistikler ortada abartmaya gerek yok, her sezon sonu gibi bu sezon sonu da Alex için farklı olmayacak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Senin nasıl Alex'i biraz daha olsun küçük düşürme gayretine malzeme çıkarıyorsan bizde çıkarırız Baran'cım

Hagi'yi bu kadar üstün yapan nedir acaba?
    Yok Serkan. Ben Alex'in ne kadar büyük futbolcu oldugunu zaten söylüyorum. Bu konuda bile yazdim ben.
    Bkz : Burada

Hagi'yi üstün yapan seyleri yazarsam konunun amaci degisir. Sen bu zamana kadar ögrenememissen ben bundan sonra sana ögretemem, kusura bakma

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok büyük futbolcu hatta Türkiye ligine gelen en istikrarlı yabancıdır bence. Neyseki yaşlanıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nedir ki Alex'ten tek farkı koşmasımıdır. Liderlikse liderlik gol ve asistte, kralı var. Bu kadar abartmayın Hagi'yi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Beyler elinizde varsa Hagi'nin istatistiklerini koyar mısınız buraya
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Edit........
    Last edited by Addolorato : 15.Şubat.2009 at 15:47

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Edit...........
    Last edited by Addolorato : 15.Şubat.2009 at 15:47

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi; 1996-2001
    132 maç 59 gol 51 asist.

Alex De Souza ; 2004- günümüz
    205 maç 105 gol 110 asist.
    Last edited by nerazzuri : 15.Şubat.2009 at 02:22

Hagi; 1996-2001
    132 maç 59 gol.

Yani sadece istatistiklere bakiyorsun öyle mi Seko ?
    Oynadigi oyuna, takimi yönetisine, liderlik özelliklerine, Uefa Kupasina, takimsal basarilarina hic bakmiyorsun. Zaten o dönem de Hagi'nin yerine Lincoln olsaydi biz yine alirdik Uefa Kupasini degil mi.

Neyse, ben Hagi'yi tartismam bile ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

E buyur Baran ;

5 sezonda 215 golde başrol oynamış. Alex'de yaptı hepsini. Ayrıca Uefa kupası tek kişi ile kazanılmaz diğer futbolcuların hakkını neden yiyorsun. Liderlik Alex'de de var, yönetmek Alex'de de var. Başarı ise Alex'de de var gerek Milli takım gerek klüpsel. Alex'de geldiğinde gol attırmaktı ama extra işler yaparak istatikiğini geliştirdi.

Unutma istatistik top oynamadan yapılmaz. Kafadan atılan rakamlar değildir. Ayrıca atılan gollerde 5 sezonda %90'dan daha fazlasında Alex'in imzası var. Bende Alex'i tartışmam. Yatarak yapılmadı bu istatistik. Bana göre Hagi'den daha üstündür.

İstatistik futbol kişsellik ortada. Bana düşen ise savunmak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tartışmayın zaten. Hagi'nin Galatasaray'a kattıkları çok farklıdır, Alex'in Fenerbahçe'ye kattıkları. Şimdi bu kıyaslam nereden çıkıyor, kim bu kıyaslamayı yapmayı istiyor?

Dersiniz ki Alex Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancılardan birisidir ya da bir kaçıdır. Bir sorun olmaz. En iyisidir demeyin ya da Hagi için de aynı şey geçerli. Sanmıyorum ki burada bir Fenerbahçeli çıkıp Hagi iyi desin ya da Galatasayalı çıkıp Alex iyi desin. Yaş ortalamasını da hesaba katarsak, Hagi'yi her maç 90 dakika izleyen sayısı da çok fazla çıkmayacaktır. O zaman bu kıyaslama neden? Ha verilere bakarsak zaten Alex'e yaklaşabilen bir oyuncu olması neredeyse imkansız ama bu Alex değil miydi AZ maçında ıslıklanan?

Herkesin kralı başkadır, bu nedenle tartışmak bile gereksiz.

Ve KralAlex. 2. golüne hayran kaldım, kafa ile zaman zaman iyi vuruşları ve golleri vardı ama bugünkü gol herhalde en güzeliydi. Bu takımın kaptanı, 10 numarası, herşeyi... Daha ne olsun. Daha 2,5 sene burada ama o gitmeden Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına adını yazdırdı. İnanıyorum ki futbolu bıraktıktan sonra da bu kulübe hizmetleri devam edecek.

(Bir de hatırlatma yapayım, şöyle ki bu konularda her maç sonunda oyuncu gol attıktan sonra gelip şu kadar golü oldu, süpersin, harikasın tarzı mesajların atılmasını istemiyoruz. Bunu alışkanlık haline geitrmeyelim, her maçtan sonra da aynı tür mesajlar yazmayalım)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu ne cürrettir. Hagi'yi üstün kılan en varsa Alex'de alası var bu kadar fanatik olmayın gerçeklere bakın biraz. Yatarak istatistik yapılmaz yukarda istatistikler var oku bence.
    İstatistikler bu kadar önemli mi , Alex takımı ile Avrupa'da final oynadı mı , Alex ülkesinde ilah edildi mi , Alex dünyada bu kadar çok tanındı mı , buda bir istatistiktir

Ayrıca serkan sen başlattın bu Alex-HAGİ tartısmasını.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hagi ve Alex ?
    Hersey istatistik degildir beyler ayık olun O zaman humberto suazo en iyi forvettir he ? Alex önce fenerbahceye uefa ve süper kupa kazandırsın, bu yollardan gecerken takıma liderlik yapsın o kupaları elinde kaldırsın Türk bayragı ile sahada tur atsın, yine avrupa maclarında devleri dize getirsin ondan sonra Belki Hagi ile kıyaslama yapabiliriz.
    Güzel bir söz okumuştum bi ara nette "Hagi sana 35 metreden bir çakar, o istatistikleri koyacak yer ve Hagi'yi kiminle kıyaslayacagını şaşırırsın."

Alex de mükemmel topcudur. Fenerbahcenin en iyi topcusudur. Hatta Fenere gelmiş en iyi yabancıdır ama Türkiye genelinde bu isim tartışmasız Hagi'dir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İstatistikler bu kadar önemli mi , Alex takımı ile Avrupa'da final oynadı mı , Alex ülkesinde ilah edildi mi , Alex dünyada bu kadar çok tanındı mı , buda bir istatistiktir

Ayrıca serkan sen başlattın bu Alex-HAGİ tartısmasını.
    Alex ülkesinde ilah ilan edildi. Cruzeiro geçmişini Palmeiras geçmişini biraz okursan. Hagi'nin ilah edilmesi Romanya'dan topcu çıkmamasından kaynaklanan bir olay. Asıl istatistik; o kadar dünyada ünlü futbolcu arasından Klüp bazında ilah olmaktır. Dünya'da da en az Hagi kadar tanınmışlığı vardır merak etme.

Evet ben başlattım çünkü nedeni bu kadar kibirli olmanız, Hagi karşısında Alex'i hiçe saymanız neden oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

ya arkadasım gidin alex hagi diye bi anket acın orda tartışalım beni bilen bilir sakin sessiz elimden geldigi kadar eğlenmeye calısan bi üyeyim şu forumda ama yazdıklarınız üstüme üstüme geliyo müdahil olmak istemiyorum şu tartışma bitsin artık rica ediyorum..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

E buyur Baran ;

5 sezonda 215 golde başrol oynamış. Alex'de yaptı hepsini. Ayrıca Uefa kupası tek kişi ile kazanılmaz diğer futbolcuların hakkını neden yiyorsun. Liderlik Alex'de de var, yönetmek Alex'de de var. Başarı ise Alex'de de var gerek Milli takım gerek klüpsel. Alex'de geldiğinde gol attırmaktı ama extra işler yaparak istatikiğini geliştirdi.

Unutma istatistik top oynamadan yapılmaz. Kafadan atılan rakamlar değildir. Ayrıca atılan gollerde 5 sezonda %90'dan daha fazlasında Alex'in imzası var. Bende Alex'i tartışmam. Yatarak yapılmadı bu istatistik. Bana göre Hagi'den daha üstündür.

İstatistik futbol kişsellik ortada. Bana düşen ise savunmak.
    Alex madem o kadar büyük bir futbolcu, neden Avrupa da Fenerbahce'den baska bir takim da tutunamadi ? Parma'ya gitti, tutunamadi ülkesine geri döndü.
    Hagi ise zamaninin devi olan Steuau takiminda oynadi. O takimi Sampiyon Kulüpler kupasinda finale cikardi. Barcelona da oynadi, Real Madrid'te oynadi.
    Romanya'da yüzyilin futbolcusu secildi. Romanya Milli takiminda 1994 Dünya Kupasinda ceyrek final basarisini yasadi.

Türkiye'de Uefa Kupasini kazanmamiz da en büyük etken Hagi'ydi. 4 sene sampiyonluk yasadi takimla, Avrupa Süper kupasini kazandik onunla ...

Karpatlarin Maradonasi lakabini da yatarak almadi Hagi.
    Hagi Dünya'da markadir, Alex'in esamesi okunmaz onun yaninda.
    Hagi'yi tartismadan önce bi git elini yüzünü yika, kendimde miyim diye düsün.
    Biraz saygi duyun efsanelere.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şuan yapılanlar bence Hagi'ye saygısızlıktır , başkada yorum yapmayalım ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hagi ve Alex ?
    Hersey istatistik degildir beyler ayık olun O zaman humberto suazo en iyi forvettir he ? Alex önce fenerbahceye uefa ve süper kupa kazandırsın, bu yollardan gecerken takıma liderlik yapsın o kupaları elinde kaldırsın Türk bayragı ile sahada tur atsın, yine avrupa maclarında devleri dize getirsin ondan sonra Belki Hagi ile kıyaslama yapabiliriz.
    Güzel bir söz okumuştum bi ara nette "Hagi sana 35 metreden bir çakar, o istatistikleri koyacak yer ve Hagi'yi kiminle kıyaslayacagını şaşırırsın."

Alex de mükemmel topcudur. Fenerbahcenin en iyi topcusudur. Hatta Fenere gelmiş en iyi yabancıdır ama Türkiye genelinde bu isim tartışmasız Hagi'dir.
    Ayıkız biz zaten. Herşey istatistik demedim. İstatistikde yatarak yapılmaz sende ayık ol Emre. Uefa kupasını tek adam kazanmaz. Ayrıca Hagi'yi savunucam diye diğer oyuncuları hiçe sayıyorsun bunun farkında değilsin.

E onu Alex'de sana yapar sende şaşırır kalırsın. Bence bu isim tartışılır. Hem istatistik olarak hemde başarı olarak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şuan yapılanlar bence Hagi'ye saygısızlıktır , başkada yorum yapmayalım ...
    Sizin yaptığınız Alex'e saygısızlık değildir ama.
    Last edited by nerazzuri : 15.Şubat.2009 at 02:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu konu Hagi konusu değil, Hagi ile Alex'in kıyaslandığı konu da değil. Alex ile ilgili paylaşımların yapılacağı bir konu. Ben uyarsam da bunun duracağı yok, bu konunun kapanmasını stemiyorum, lütfez sizler de ona göre mesajlar atın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

@SerKan
    Kimi hiçe saymışım? Yazımıın son paragrafını okumamışsın heralde. He ayrıca
    Hagi'nin ilah edilmesi Romanya'dan topcu çıkmamasından kaynaklanan bir olay
    dedin ya benim için tartışma burada bitmiştir zaten

Ayık ol lafına takılma kardesim beni tanıyan o lafı her daim kullandığımı bilir. Samimiyetten kullanıyorum he eger üzerine alındıysan pardon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadroda ( Okan Suat Emre Ümit Fatih vs vs.) Hagi'nin yerine Alex'i koy olacakları görmeni isterdim şahsen. Bende görmek isterdim.

Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri