Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 232 sonuç

Konu: Girondins de Bordeaux - Galatasaray | UEFA Kupası 3. Tur İlk Maçı

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

avantaj GS de artık Sami Yen'de tur gelir gerçi spikerin dediği gibi Bordo deplasmanlarda kötü bir takım değil.. Gs'nin hırsı ve isteği göz alıcıydı taktire şayan bir tur isteği vardı..Spikeri ve yorumcuyu şahsen hiç beğenmedim şurdan bir arkadaşı secim yorumcu olarak yollasak daha iyi yorum yapardı
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Bordo'nun fizik kalitesine göre iyi bir sonuç..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Adamların sağ bekine adamların en yetenekli oyuncusunun adıyla hitap eden spiker ve İtalyan takımlarının kornerlerde geride kaç adam bıraktığını incelemiş ve bizi bu konuda bilgilendiren Ömer Üründül'e tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

spiker faciaydı yahu . Bi ara top baros'tayken önce barış sonra lincoln dedi şaban top istiyor falan
    maça gelirsek en azından mücadelemizi tebrik edebilirim . kewell bunca zamana rağmen iyiydi . barış ve topal sahanın en iyiylerindendi . nonda yine yoktu . lincoln de geçen seneki futbolundan resitaller sundu .
    ayrıca şu 0-0'a gıcık olduğum kadar hiç bir skora gıcık olmuyorum . hiç oynanmamış gibi . hiç bir avantajı yok .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TRT uğuru sürüyor!
    Galatasaray'ın TRT uğuru! UEFA Kupası 3. Tur ilk maçında deplasmanda TRT 1'den canlı yayınlanan maçta Bordeaux ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, bu sonucun ardından TRT'nin yayınladığı maçlarda başarılı performansını da sürdürmüş oldu.

TRT'nin canlı yayınladığı Avrupa maçlarında 1988 yılından beri yenilgi yüzü görmeyen Galatasaray, bu başarısını 20 yılı aşkın bir süreye çıkarırken, sarı kırmızılıların 2000 yılındaki UEFA Kupası zaferi de yine TRT 1'den canlı yayınlanmıştı.

19.02.2009
    Kaynak : Sporx.com
    Collina'mız vardı o bıraktı şimdi TRT uğuru

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Sabri ilk defa oyuna girince yararlı oldu ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

De Santcis'in kesinlikle bonservisi alınmalı ne pahasına olursa olsun...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

deplasmanda kaybetmemk avantaj sayılabilir.
    ancak tehlikeli bir skor. Özellikle bizim takımın yapısını düşündüğümüzde. Erken yiyeceğimiz bir gol bütün maç boyunca çıkmayabilir. Uzun süre 0-0 devam ederse de konsantrasyon eksiği ve kondisyon yetersizliği sonucu gol görebiliriz kalemizde.
    Açıkçası ilk golü yerse takım SamiYen' de çok büyük bir dezavantaja da dönüşebilir. Gol atabilseydik çok iyi olurdu.
    Belli olmaz tabii, Benfica' ya , Olympiakos' a karşı sergilediğimiz futbolu oynarsak ihtimaller önemsiz olur.
    ----
    En sonunda Arda nispeten iyi oynadı bu maç fakat takım fizik kondisyon olarak yetersiz kalıyor her maç daha da çok dikkat çekmeye başladı. Bunun başlıca sebebi Lincoln, Kewell, Nonda üçlüsü. Kewell sakatlıktan çıktığı için normal sayılabilir. Nonda ikinci yarı girdiği maçta sefilleri oynuyor. Lincoln bu gün nispeten isteksizdi. Ayrıca takım presinden bireysel prese dönüş başladı; bu da kötü. Topal - Ayhan ve üçlü savunmamız bu gün çok iyi oynadılar oyunun müdafaa yönünü, Topal çok akıllı hamleler yaptı. Her yerde vardı.. Barış da fena değildi, sağ tarafta hem orta saha hem sağ bek rolünde çoğu zaman yalnız kaldığını düşünürsek. Fakat sezonun ilk yarısı alıştığımız o hızlı ve yaratıcı, akıcı futbolun yerinde yeller esiyor. Gereksiz geri paslar arttı. Topu ayağımıza aldığımızda oyuncular frene iki üç kere basıp, dolasştıra dolaştıra en geriye, devrediyor topu saçma sapan. İki forvet denememiz lazım. Ümit Karan' ın ne sorunu var merak ediyorum. Nonda kötü giden maçlarda son 20 dakika dışında tercih edilecek bir görüntü vermiyor. Rezil.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Galatasaray avantajlı bir skor aldı neredeyse ikinci yarı Bordeaux kaleye bile yaklasamadı macın basında bi gol özellikle Chamakhın kafası ağlarla bulussaydı her sey farklı olabilirdi...Ali Sami Yende bir galibiyet turu Gsye getirir...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakeme çattılar!

Bordeaux - Galatasaray maçını yayınlayan Fransız kanalında İsviçreli hakem ağır bir dille eleştirildi. Maçın sunucusu ve yorumcusu, hakem Circhetta'nın özellikle de ikinci yarıda Bordeaux'u adeta cezalandırdığını savundular.
    Fransız televizyonu, Bordeaux'nun Galatasaray beraberliğinde hakeme de fatura çıkardı. UEFA Kupası 3. tur ilk maçında Bordeaux'da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinin ikinci yarısında, maçın İsviçreli hakemi Claudio Circhetta, maçı yayınlayan Fransız M6 kanalında yoğun bir şekilde eleştirildi. Yayın sırasında yapılan yorumlarda, Circhetta'nın, ikinci yarıda maçın kontrolünü kaybettiği savunulurken, bu devrede Bordeaux'nun iki penaltısının verilmediği yorumları yapıldı.
    Bu arada yayın boyunca Galatasaray'ın özellikle de savunmasına büyük övgüde bulunulurken, rövanş maçında Ali Sami Yen Stadı'nın "cehennem" niteliği taşıyacağı vurgulandı.

19.02.2009
    Kaynak : DHA

--------------------------------

Şaka gibi , canı yanan biziz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Spiker ve yan hakem berbattı.Onun dışında iyi bir maç oldu.Avantajlı bir skor aldık.Evimizde yeneriz umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu Ömer Üründül ve Levent abinin bizde ayrı bir yeri var

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçı kalabalık Galatasaray topluluğuyla izleedim. Hepside maç başlarken söyledikleri, biz bu Bordeaux takımına fark atarız. Ama kazın ayağı öyle değildi. Kadrolar açıklandı birde ne göreyim 3 DC - 3 DMC - 3 AMC - 1 FC . Ben ilk başta Meira sağda oynar Mehmet Topal solda oynar şeklinde düşünmüştüm. Maç bir başladı şok oldum Ayhan sol bekten top çıkarıyo

Mademki böyle oynayacaktın Barış yerine Sabri olacaktı. Bütün ataklar sol kanattan geliştirdiler. Ben onların sürekli topu taşıdığını biliyosam Skibbe'de bilecek ve ona göre önlem alacak. Emre Aşık çok şanslıydıki Chamakh topu direğe nişanladı. Skibbe çok şanslıydıki Servet'in kanadına Gouffran'ı koyarak başlamadılar. Skibbe yine şanslıki Mehmet Topal gibi bir oyuncuya sahip. Bütün topları kazandı bu akşam Mehmet.

Baros niye çıktığını gerçekten anlamadım izlerken. Uzun top deniyosunuz ve oyuna giren oyuncu Nonda Ne alaka ? Top kanatlarda duruyo Nonda taç çizgisinde.

Herneyse Galatasaray 0-0 avantajla dönüyo. İçerideki maçta böyle saçma salak şeyler yaparsa Skibbe bordo gol yemez. Zaten 2 DC hiç çıkmıyo önlerinde Diarra var, içeride büyük ihtimalle Fernando Menegazzo'yu oynatır. Jussie hiçbirşey yapmadı bu akşam. Chamakh yerine Gouffran koyar o Servet'in karşısında gelince zaten Servet hantal. Allah sonunu hayır etsin. Birisi şu Skibbe'yi uyarır inşAllah'ta hatalarından vazgeçer artık.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Galatasarayın GAL diye kısaltılması çok saçma kalmıyormuydu..büyük takımlarımızın kısa yazılışı malum değilmi..BJK,GS,FB,

GAL diye kısaltmamı olur..trt mantığı işte...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Maca tutuk basladik, 20.dakikaya kadar dogru düzgün top oynayamadik, kalemiz de net pozisyonlar verdik. 20.dakikadan sonra takim kendine geldi, oyunda dengeyi sagladik ve pozisyonlara girmeye basladik. Arda, Ayhan ikilisi sol kanatta cok etkili oldular, zaten onlarin kanadindan geliyorduk sürekli. Arada Kewell'in oldugu sag kanattan ataklar düzenliyorduk.
    2.yari da cok cok gereksiz bir sekilde geriye kapandik ve rakibi üstümüze cektik. Adamlarin net bir pozisyonlari yok ama bizim bu kadar geriye cekilmemiz mantik sinirlari dahilinde degil. Bizim de topu ayagimiz da tutup, organize ataklar gerceklestirmemiz lazimdi. Rakip sadece pas yaparak bizim takimi daha da yordu. Skibbe buna bir önlem almaliydi.
    Sonucunda iyi mücadele, ama vasat bir futbol vardi.
    Takim da 5 kisiyi cok begendim. Mehmet Topal, Baris, Emre Asik ve De Sanctis ve Arda Turan.
    Emre Asik macin basinda beni tedirgin eden isimlerdendi. Nasil bir performans sergileyecegi konusunda süpheliydim. Ama o beni yaniltti, harika oynadi. Zamaninda girdigi kademeler, macin basindan sonuna kadar inanilmaz mücadelesi harikuladeydi ...

Baris Özbek son haftalar da formsuzdu, ama bu macla yine kendisine geldi. Özledigimiz Baris'i sahada gördük. inanilmaz enerjisi, macin basindan sonuna kadar öldürücü presi ve zaman zaman ataklara katilisi süperdi ..

Mehmet Topal ve De Sanctis ve Arda zaten takimin en kaliteli isimlerinden. Onlarin takima olan katkilari mükemmel düzeyde. Kaldi ki Arda dün sol kanadi tek basina kullandi. Hem defansif anlamda, hem ofansif anlamda. Aayhan zaman zaman ona yardima gelse de, mac boyunca Arda Turan cok iyi mücadele etti. Cok kritik toplar kapti, ve takimi ataga sürükledi. Ben Arda'yi cok begendim.

Yalniz De Sanctis konusunda bir elestirim olacak. Eger uzun vuruslar yapamiyorsa, Servet'e falan söylesin, o kullansin atislari. Her attigi top orta sahayi gecmiyor yahu. =)

Yalniz sunu da söylemek gerekiyor ki ;
    Biz bu Bordeaux'u gözümüz de cok büyütmüsüz. Sanarsiniz ki karsimiz da bir Milan, bir Inter vardi. Oyuncular haftaya iyi hazirlanirlarsa ASY'den cikamaz bu takim. =)
    Last edited by El Comandante : 19.Şubat.2009 at 11:09

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İnşl. Ali Sami Yen'de turu geçen taraf oluruz (:..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Mesajımın silinmesindeki amaç neydi acaba?

ÖğrenebiLirmiyim!

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Umarım kazanan taraf oluruz (:
    Şu mesajımda fesatLık arayanLara sitem etmemse mesajımın siLinmesinin sebebi yönetimi hakLı buLuyorum..
    Last edited by CeNTeR_TR : 19.Şubat.2009 at 12:52
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yöneticilik yapmış biri olarak bilmen gerektiğine inanıyorum ki, mesajında fesatlık arayanlara ulu orta lanet okumak yerine, nasıl şikayet edeceğini biliyorsun.

Mesajın bu yüzden silinmiştir.

Ayrıca bütün konudaki mesajları okudum ve senin bu mesajına alıntı yaparak altında fesat arayan bir mesaj göremedim. Gözümden kaçmış olabilir eğer böyle bir mesaj varsa bildirirsen sevinirim onun da gereğini yapalım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yöneticilik yapmış biri olarak bilmen gerektiğine inanıyorum ki, mesajında fesatlık arayanlara ulu orta lanet okumak yerine, nasıl şikayet edeceğini biliyorsun.

Ayrıca bütün konudaki mesajları okudum ve senin bu mesajına alıntı yaparak altında fesat arayan bir mesaj göremedim. Gözümden kaçmış olabilir eğer böyle bir mesaj varsa bildirirsen sevinirim onun da gereğini yapalım.

Mesajın da bu yüzden silinmiştir.

Emre bende biLiyorum yaptığım sitem yanLış..Konuda yok zaten konuda oLsa ne oLacağını onLarda iyi biLiyor bende (: Ö.m ve msn yoLuyla geLen tepkiLer var..Ve bu insanLarın yaşLarı ufak o yüzden bişe demedim sabah msn'e girdiğimde kına yakarsın berabere kaLdık yazısını görünce çıLdırdım..İsim vermek istemiyorum ama enseLerindeyim iLLaki bi hata yapacakLardır çünkü daha çocukLar , çocukLarda hata yapar en azından hata yapmaya açıkdıRLar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Konuda yoksa ozaman mesajının silinmesini gülerek değilde anlayışla karşılamanı bekliyorum ozaman. Ö.m yolu ile gelmiş herhangi bir hakaret veya rahatsız edici bir durum varsa da Turksportal Destek Merkezi'ni kullanabilirsin. msn iletilerine yada mesajlarına birşey yapmak gibi bir durumumuz olmadığı ise aşikar sanırım ve bunların foruma taşınmamasını istediğimiz.

Neyse konu dağılmasın maç yorumlarına devam.

0-0 riskli bir sonuç ama umuyoruz Galatasaray İstanbul'da işi bitirecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Konuda yoksa ozaman mesajının silinmesini gülerek değilde anlayışla karşılamanı bekliyorum ozaman. Ö.m yolu ile gelmiş herhangi bir hakaret veya rahatsız edici bir durum varsa da Turksportal Destek Merkezi'ni kullanabilirsin. msn iletilerine yada mesajlarına birşey yapmak gibi bir durumumuz olmadığı ise aşikar sanırım ve bunların foruma taşınmamasını istediğimiz.

Neyse konu dağılmasın maç yorumlarına devam.

0-0 riskli bir sonuç ama umuyoruz Galatasaray İstanbul'da işi bitirecek.

Biliyorum Emre zamanında çok karşıLaşdım bende o durumLa (: neyse mesajımı editLedim zaten..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Maçı genel olarak değerlendirecek olursak;

İlk 15-20 dk'da çok yüklendiler, bu baskıyı oyunun ortalarında kırdık.Ataklarımız oldu, bir ara biz bayağı yüklendik, ama bunun sonuçlarını düşünemedik.Bordeaux'un kontra çıkışlarını hesaplayamadık.

Sol kanattan çok baskılı geldik ilk yarı, Ayhan ve Arda o bölgeyi güzel kullandılar.Ayhan sol bek, orta saha yönelik oyunuyla sol kanat'ada bindirmeler yaptı, bu güzeldi.İlk yarı sağ kanatı hiç kullanamadık, Harry Kewell genede çabaladı, yapacağını yaptı fakat fazla yüklenemedik sağ'dan.

Orta alanda çok iyi pres yaptık.Mehmet Topal, Ayhan topları çok iyi kestiler.Kontra ataklarda çok işimize yaradı.Mehmet Topal görev adamı, topu iyi taşıyamaz, sadece markaj olarak kullanabileceğimiz bir isim, bunu da yaptık..

Defans hattımızda, Emre Aşık iyi toplar kesti, boş alanlar vermedi.Takım olarak 2.yarı geriye yaslandığımızda, rahat oynatmadık.Golleri atabilselerdi, duran toplardan gol bulabilirlerdi.. Meira'nında bir hatasını görmedim, maçtan önce şüphelendiğim isimlerin arasındaydı fakat güzel oynadı.Servet gerek korner olsun, gerekse karambollerde çok iyi fiziğini kullandı.De Santcis zaten bizim uğurumuz, içeriye gelen ortalarda mükemmel çıkışlarıyla bizi rahatlattı, kesinlikle bonservisini almalıyız diyorum.

Forvet hattımızda Baros ile oyuna başladık, uzaktan iyi şut çekemiyor bunu anladım, ya da sakatlığından ama çekemiyor.Sarı kart görmesini hiç beğenmiyorum zaten, hakemi kandırmaya yönelik oynayan bir oyuncumuz.2.yarı başlağında bir baktık ki Nonda hazırlanıyor, noluyor yahu dedik, ama maç sonunda Skibbe açıkladı, "Baros'un sakatlığı bir de üzerine sarı kart eklenince böyle bir değişiklik yaptım" ifadesini kullandı.2.Yarının sonlarına doğru, Mehmet Güven - Lincoln değişikliği oldu.Yahu tamam geriye yaslanıyoruz fakat, 1-2 kere ileride az adamla yakalıyoruz.Bu ihtimali hiç düşünmedin mi sorusunu sorar insan? Sırf gol yemeyelim diye aldığı Mehmet Güven, top kaptırdı, kapamadı.Sabri - Kewell değişikliği yaptık, o yerindeydi bence.Kewell zaten maç öncesinde ki raporlara göre 20 dk en fazla oynanabilir deniyordu, ama iyi mücadele verdi.İlerleyen dakikalarda 1-2 az adamla yakaladık, Sabri pas atcak adam bulamıyordu.Mehmet Güven ortasahadaydı, Lincoln'u niye değiştiriyorsun yahu? Pozisyonlardan yararlanma ihtimalimiz olabilirdi..

İşin kısası, iyi mücadele ettik.Gözlerinde büyüttükleri gibi bir takım değilmiş Bordo.Sadece açık alanlar vermeyelim yeter bu takıma, Ali Samiyen'de rahatlıkla geçeriz yoksa.0-0 çok avantajlı bir skor, iyi oldu.

Tek sözüm var; kanattan çok rahat gol yeriz.Çok alan bıraktık kanatlardan, onlar iyi kullanamadılar, bu sorunu çözeriz umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bordeaux = Galatasaray bence iki takımında silahları var, askerleri var, generalleri var Sami Yende güzel bir maç bizleri bekliyor. Bence generallerin samiyendeki performansı sonucu belirler ama çok iyi kontraya çıkabilen bir takım Bordeaux ben herkes kadar rahat bu iş Samiyen de biter diyemiyorum şansımız %55

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    gorküf kim ya çok kibar söylüyo spiker isimleri
    duyunca koptum ben ya ne dıyo bu dıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Emre Aşık çok şanslıydıki Chamakh topu direğe nişanladı. Skibbe çok şanslıydıki Servet'in kanadına Gouffran'ı koyarak başlamadılar. Skibbe yine şanslıki Mehmet Topal gibi bir oyuncuya sahip. Bütün topları kazandı bu akşam Mehmet.

Baros niye çıktığını gerçekten anlamadım izlerken. Uzun top deniyosunuz ve oyuna giren oyuncu Nonda Ne alaka ? Top kanatlarda duruyo Nonda taç çizgisinde.

Mac sonu Skibbe acıkladı Baros Rame ile carpışınca sakatlanmış, devre arası agrıları olmuş devam edememiş o yüzden nonda alınmış.

Bordeaux un da sanslı oldugu bircok yer ver. 2 kere Kewell ın pozisyonu ofsayt diye kesildi. Nonda kaleci ile karsı karsıya kalmışken alakası olmayan pozisyonda yine aynı yardımcı ofsayt diye kesti. Kewell'ın vurusu sans eseri rame ye carptı. Orada Kewell gercekten usta işi vuruş yaptı. Tek top sag ayak bilegini bükerek Henry gibi Oraya yaptığı koşu ve Ayhanın verdiği pas da mükemmeldi. Barosun sakatlanıp cıkması da onlar için sanstı. Keza sahada olup olmadıgı belli olmayan Nonda yerine Baros o savunmaya yapacagı koşular ile çok tehlikeli olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Mac sonu Skibbe acıkladı Baros Rame ile carpışınca sakatlanmış, devre arası agrıları olmuş devam edememiş o yüzden nonda alınmış.

Bordeaux un da sanslı oldugu bircok yer ver. 2 kere Kewell ın pozisyonu ofsayt diye kesildi. Nonda kaleci ile karsı karsıya kalmışken alakası olmayan pozisyonda yine aynı yardımcı ofsayt diye kesti. Kewell'ın vurusu sans eseri rame ye carptı. Orada Kewell gercekten usta işi vuruş yaptı. Tek top sag ayak bilegini bükerek Henry gibi Oraya yaptığı koşu ve Ayhanın verdiği pas da mükemmeldi. Barosun sakatlanıp cıkması da onlar için sanstı. Keza sahada olup olmadıgı belli olmayan Nonda yerine Baros o savunmaya yapacagı koşular ile çok tehlikeli olurdu.
    Zaten maç sonunda onu dinleyince mantıklı geldi Emre ama maç sırasında herkes gibi bende iyi dileklerimi sundum Skibbeye

Zaten o Kewell'n pozisyonu - Baros'un net penaltısı onlar için şanstı. Ama ben birazda Skibbe'ye sinir oldum maçta o yüzden öyle yazdım. Ama ne olursa olsun sahada Futbol yoktu. Galatasaray oynatmadı rakibini hep bastı ileridede Nonda girdikten sonra pek birşey olmadı.Skibbe beraberlik istiyodu onuda aldı. İçeride çıkaracağı kadroyu çok merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Baros'un net penaltısı onlar için şanstı.
    Baros'un net penaltısı hangi pozisyondu?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Rame'nin dengesiz gelip Baros'u biçtiği pozisyondan bahsediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Rame'nin dengesiz gelip Baros'u biçtiği pozisyondan bahsediyorum
    O pozisyon penaltı değildi, hakem birebir mücadeleyi değerlendirmedi.Baros'un iki elinin arasındaydı top, kameralar kaç açıdan gösterdi, hakem bunu değerlendirdi sanırsam..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Evet o pozisyon penaltıydı bence.Wendel'de hakemi protesto ediyor alkışlıyor kırmızı olması lazım bence..

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri