1 ile 30 arası toplam 232 sonuç

Konu: Girondins de Bordeaux - Galatasaray | UEFA Kupası 3. Tur İlk Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçı kalabalık Galatasaray topluluğuyla izleedim. Hepside maç başlarken söyledikleri, biz bu Bordeaux takımına fark atarız. Ama kazın ayağı öyle değildi. Kadrolar açıklandı birde ne göreyim 3 DC - 3 DMC - 3 AMC - 1 FC . Ben ilk başta Meira sağda oynar Mehmet Topal solda oynar şeklinde düşünmüştüm. Maç bir başladı şok oldum Ayhan sol bekten top çıkarıyo

Mademki böyle oynayacaktın Barış yerine Sabri olacaktı. Bütün ataklar sol kanattan geliştirdiler. Ben onların sürekli topu taşıdığını biliyosam Skibbe'de bilecek ve ona göre önlem alacak. Emre Aşık çok şanslıydıki Chamakh topu direğe nişanladı. Skibbe çok şanslıydıki Servet'in kanadına Gouffran'ı koyarak başlamadılar. Skibbe yine şanslıki Mehmet Topal gibi bir oyuncuya sahip. Bütün topları kazandı bu akşam Mehmet.

Baros niye çıktığını gerçekten anlamadım izlerken. Uzun top deniyosunuz ve oyuna giren oyuncu Nonda Ne alaka ? Top kanatlarda duruyo Nonda taç çizgisinde.

Herneyse Galatasaray 0-0 avantajla dönüyo. İçerideki maçta böyle saçma salak şeyler yaparsa Skibbe bordo gol yemez. Zaten 2 DC hiç çıkmıyo önlerinde Diarra var, içeride büyük ihtimalle Fernando Menegazzo'yu oynatır. Jussie hiçbirşey yapmadı bu akşam. Chamakh yerine Gouffran koyar o Servet'in karşısında gelince zaten Servet hantal. Allah sonunu hayır etsin. Birisi şu Skibbe'yi uyarır inşAllah'ta hatalarından vazgeçer artık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Emre Aşık çok şanslıydıki Chamakh topu direğe nişanladı. Skibbe çok şanslıydıki Servet'in kanadına Gouffran'ı koyarak başlamadılar. Skibbe yine şanslıki Mehmet Topal gibi bir oyuncuya sahip. Bütün topları kazandı bu akşam Mehmet.

Baros niye çıktığını gerçekten anlamadım izlerken. Uzun top deniyosunuz ve oyuna giren oyuncu Nonda Ne alaka ? Top kanatlarda duruyo Nonda taç çizgisinde.

Mac sonu Skibbe acıkladı Baros Rame ile carpışınca sakatlanmış, devre arası agrıları olmuş devam edememiş o yüzden nonda alınmış.

Bordeaux un da sanslı oldugu bircok yer ver. 2 kere Kewell ın pozisyonu ofsayt diye kesildi. Nonda kaleci ile karsı karsıya kalmışken alakası olmayan pozisyonda yine aynı yardımcı ofsayt diye kesti. Kewell'ın vurusu sans eseri rame ye carptı. Orada Kewell gercekten usta işi vuruş yaptı. Tek top sag ayak bilegini bükerek Henry gibi Oraya yaptığı koşu ve Ayhanın verdiği pas da mükemmeldi. Barosun sakatlanıp cıkması da onlar için sanstı. Keza sahada olup olmadıgı belli olmayan Nonda yerine Baros o savunmaya yapacagı koşular ile çok tehlikeli olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Mac sonu Skibbe acıkladı Baros Rame ile carpışınca sakatlanmış, devre arası agrıları olmuş devam edememiş o yüzden nonda alınmış.

Bordeaux un da sanslı oldugu bircok yer ver. 2 kere Kewell ın pozisyonu ofsayt diye kesildi. Nonda kaleci ile karsı karsıya kalmışken alakası olmayan pozisyonda yine aynı yardımcı ofsayt diye kesti. Kewell'ın vurusu sans eseri rame ye carptı. Orada Kewell gercekten usta işi vuruş yaptı. Tek top sag ayak bilegini bükerek Henry gibi Oraya yaptığı koşu ve Ayhanın verdiği pas da mükemmeldi. Barosun sakatlanıp cıkması da onlar için sanstı. Keza sahada olup olmadıgı belli olmayan Nonda yerine Baros o savunmaya yapacagı koşular ile çok tehlikeli olurdu.
    Zaten maç sonunda onu dinleyince mantıklı geldi Emre ama maç sırasında herkes gibi bende iyi dileklerimi sundum Skibbeye

Zaten o Kewell'n pozisyonu - Baros'un net penaltısı onlar için şanstı. Ama ben birazda Skibbe'ye sinir oldum maçta o yüzden öyle yazdım. Ama ne olursa olsun sahada Futbol yoktu. Galatasaray oynatmadı rakibini hep bastı ileridede Nonda girdikten sonra pek birşey olmadı.Skibbe beraberlik istiyodu onuda aldı. İçeride çıkaracağı kadroyu çok merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Baros'un net penaltısı onlar için şanstı.
    Baros'un net penaltısı hangi pozisyondu?

Mesaj Yetkileri