Originally Posted by
Sekopej
Oyuncu elleştirilerine hele ki burada yapılan şekilde eleştirilerin çoğuna da ben de katılmıyorum. Bu nedenle konuları takip ediyorum ama mesaj atmak gelmiyor içimden. Güiza'nın bitiriciliği 2 puan düşse herkes rahatlayacak, oyun sorunsuz olacak herhalde. Aydın'da yazmış diğer konuya, Güiza öyle goller kaçırdı ki dün oynarken aynı gerçekteki gibi yorumunu yaptık ikimizde. Kaleci ile karşı karşıya kalıp kaçırmalar ya da ceza sahası içinden çok zayıf etkisiz vuruşlar ve yavaşça dışarıya giden top. Ha abartılar varsa elbette düzeltilecek ama bunu oyunun en büyük sorunu gibi görmek saçma. Ee Güiza'yı yerin dibine sokalım, 2. devre 10-15 gol atarsa ne olacak? Hadi yükseltelim özelliklerini vs vs.
Oyuncu transferi konusunda da dediklerine katılıyorum, forumdaki kariyerlere de bakıyoruz, Türkiye'ye belki tatile bile gelmeyecek oyuncuların transferi olabiliyor. Ama buna ses çıkaran ya da bu tür şeylerin düzelmesi için fikir yürüten sayısı Güiza çok abartılmış diyenlerin yarısı kadar ya vardır ya yoktur.
Serkan bana göre mükemmel yazmışsun hani derdimi kime anlatsam anlamıyor diye düşünmeye başlamıştım ki en azından sana anlatabilmişim..
kimi arkadaşlarımız sanıyorki Guiza nın 1-2 puan düşmesine fenerbahçeli olduğumuz için karşı çıkıyoruz..veya oyuncu araştırmasında oyunculara ilişkin yapılan eleştiriler yapılmasınmı deniyor ...
hayır hepsi olsun ama dediğim şu ki Gerçekcilik konusunda derede takılırken denizi ihmal ediyoruz..
dediğin gibi türkiyeye tatile gelmeyen adamlar adrianolar Hatta fenerbahçeye Bojan krikici alan gördüm artık pes ya..
ama Serkan kardeşim bu konuda ilk yazı yazarkende demiştim...
İnsanlar işlerine gelmeyenleri eleştiriyor...Galatasarayın menejeri iken guizayı durduramayıp Fenere yenilen soluğu sitede alıyor..Bu guiza abartılı.ortada doğru düzgün bir anlatım ..yok gerekçe yok.....Ama aydın gibi bilincli FM oynayanlar aynısını demiyor....
öte yandan türkiyeye gelmeyecek adamları getirmek herkesin işine geliyor..aguerolarla bojanlarla oynamak işlerine geliyor bu yüzden kimseden çıt çıkmıyor..Sözleşmesi biten oyuncularla oyunda servet yapılıyor adeta bir bug olmuş bu.. yine eleştiri yapılmıyor ..çünkü herkes memnun bundan..
yani oyunda bir gerçekcilik sorunu özellikle 2009 da hat safhada..
ben bank asyada 3 yıl dört yıl Süper lige çıkamadığımı hatırlarım..
Şimdi 6 ayrı takımla denedim...
sadece Güngörenle çıkamadım ondada ilk altıya girip yarı finalde kaybettim..
aman sakın biri bunuda yanlış anlamasın...
kendimizi anlatmak için yazmadık oyun gözle görülür bir şekilde kolaylaşmış..dediğim o dur..
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali