bence reputation konusuna değinmek istiyorum. fenerbahçe ile ilk sezonda cl de gruplardan elenmeme rağmen ara transfer döneminde gökhan inler,pandev,gago(transfer listesindeydi),darijo srna,cristian zapata,caceres(transfer listesindeydi) aldım. ayrıca arshavin,tymoschuk,pazzini,gilardino,corluka gibi isimler bana gelebiliyordu.sezon sonunda ise 84 puanla şampiyon oldum.

ikinci sezon porto,roma ve metalist in olduğu gruptan porto ve ben 13 er puan aldık ve averajla grup lideri oldum. devre arsında 172 ca lı dünyada yılın futbolcusu seçilen aguero yu ve 175 ca lı guardado yu aldım, ayrıca robinho yu almaktan vazgeçtim.bu arada takımda pandev ve srna 176,gago da 173 ca ya yükseldiler.takımda 2 tane world class oyuncu var(srna,aguero).

acaba bu reputation olayı oyunculara mı yanlış veriliyor yoksa takımlara mı? çünkü sezon başında yanlış hatırlamıyorsam bir reputation sorunu olmuştu,forumda türkiye deki takımların reputation larının az olduğu tartışmaları vardı.aldığım oyuncuları geçiyorum almadığım arshavin,corluka gibi oyuncular bile türkiye ye gelmez. ya da gago yu istersen madrid kadro dışı bıraksın ,transfer listesine koysun yine de bence türkiye ye gelmesi imkansız.