süper gdiosun valla artık şlyi almanın tam zamanı haydi başarılar !!
süper gdiosun valla artık şlyi almanın tam zamanı haydi başarılar !!
Bu mudur bütün mesele![]()
Turgayın taktikle oynamak ta yürek ister ama ha,kardeşim süper taktik yapmışsın valla bi bana atmadın zaten şunu![]()
performansın ve transferler çok iyi ManUtd yi geçersin diye düşünüyorum.
Duruma Göre Degişiyorum![]()
Değiştiriyodur diye düşünüyorum,mesela öne geçince mentaliteyi kısıp defansı biraz arkaya alıyodur bence,sence nasıl oluyo turgayaçıklama bekliyoruz
![]()
sitede uzun zamandır inaktif moddayım. yani aslında aktifim ama sadece konuları okuyodum. mesaj falan atmıyodum. şanlıurfa kariyerini de takip ettim. etmedim zannetme.yakında bi kariyer de benden gelebilir böyle bi projem var ama biraz daha değişik olacak. henüz tasarlama aşamasında diyelim.
ayrıca elimden geldiğince de kariyerini takip etmeyi düşünüyorum.
gel gelelim man utd maçlarına:
ingiliz balı denen bir olay var bu oyunda. yani ben cm3ten beri bu oyunu oynuyorum ve bu balla çok fazla karşılaştım. bilmiyorum diğer arkadaşlar da farketti mi bunu. ama herhangi bi ingiliz takımına karşı(özellikle liverpool, man utd, chelsea ve arsenal) avrupada 2 farklı öne geçemezseniz bi şekilde bu ingiliz balıyla maçı ya berabere ya da mağlup kapatıyorsunuz. en azından ikinci maçta bu ingiliz takımları istedikleri skoru alıyorlar. o yüzden mutlaka dikkat etmen gerekiyor.
milana gelince:
dediğim gibi ben senin milanı yenmeni değil milanı yendiğin skoru sevdim. çünkü biz milanı her zaman yeniyoruz. milanı yenmek önemli değil skor önemli o yüzden.![]()
![]()
tekrar başarılar..
ben hep gececiyimgece daha güzel oluyo tenha tenha
![]()
Olur..Bakalım..
bana her türlüsü Uyar.
![]()
Cimbom Devre arasında 1. Transfer Yaparak Sezonu Kapattı![]()
Ve Cimbomda Neşter Operasyonuna Başlandı
Pavel Pogre Porstmunth da . Verdigi Emeklerden Dolayı Tşk Ederiz
Mehmet Topal Lazio Da..
Verdigi Emeklerden Dolayı Tşke deriz
Cimbom Dünya Pazarına AcıLMaya Başladı
İlerleyen YıLlarda Daha Cok Gelir Elde Etmek İcin 2 Takımla Klüb İlişkileri Hakkında Anlaştık
Cimbom Kupayı İşaret Etti![]()
Cimbom Vasat Futbol Oynasada trabzonu FarkLı Yenmeyi Başardı
Ve Kupada Yarı Finaldeyiz.
arkadaşlar çayımızı demleyelim![]()
sohbetimiz ve oyunumuz güzelleşsin demi
Çaylar bu gece benden![]()
bira yok mu ya?![]()
![]()
![]()
çay falan güzel tabi kardeşim afiyet olsun sana,tatlı canım istedi ya benimde.
birasız ortak kariyer mi olur yahu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biralı olursa transfere milyon dolarlar saçılır benden söylemesi valla![]()
walla ben içmiyorumona göre cay icerim
hem bu konuyu degişelim
haramdır haram
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cimbom Hacettepeye Acımadı
Cimbomdan Timsah Yürüyüşü![]()
Cimbomdan Süper Seri
Ligde Puan Durumu
evet arkadaşlar man utd macına cıkıyorum![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 21.Mart.2009 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Turgay bak sezonun en önemli maçına çıkıyosun ona göre şey yap,yoksa bu camia ipini çekiverir hemen hasan şaş önderliğindeşaka bi yana başarılar dilerim kardeşim sana.
evet arkadaşlar ingilizler çagrı zorkol'un sesini duydu sanki![]()
ingiliz balı dedigi şey oLdu![]()
2-0 öne gecmemize ragmen skoru koruyamadık ve 2-2 berabere kaldık bu işi samiyen de bitiririz
Ohh süper skor süper,bu sene bitsin artık bu şampiyonlar ligi hasreti.
amin hadi baba bekliyoruzz
bekliyoruz maçı.bu arada pogrebnyaktan iyi para kazanmışsın
ben söylemiştim demek istemiyorum...![]()
maç oynanmış skor güzel![]()
ooo ooo ooo ooo aslan turgay,ooo ooo ooo ooo aslan turgaykupayı getirdiğinde daha büyük tezahüratlar seni bekliyo olacak kanka ona göre ha
regenlerde çıkmaya başlamış maşallah,bu sezon pek çıkmamış ama anlaşılan ya da kasmamışsın çok yoksa sen her sene 5 tane süper regen bulurdun
![]()