Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
sitede uzun zamandır inaktif moddayım. yani aslında aktifim ama sadece konuları okuyodum. mesaj falan atmıyodum. şanlıurfa kariyerini de takip ettim. etmedim zannetme. yakında bi kariyer de benden gelebilir böyle bi projem var ama biraz daha değişik olacak. henüz tasarlama aşamasında diyelim. ayrıca elimden geldiğince de kariyerini takip etmeyi düşünüyorum.

gel gelelim man utd maçlarına:
ingiliz balı denen bir olay var bu oyunda. yani ben cm3ten beri bu oyunu oynuyorum ve bu balla çok fazla karşılaştım. bilmiyorum diğer arkadaşlar da farketti mi bunu. ama herhangi bi ingiliz takımına karşı(özellikle liverpool, man utd, chelsea ve arsenal) avrupada 2 farklı öne geçemezseniz bi şekilde bu ingiliz balıyla maçı ya berabere ya da mağlup kapatıyorsunuz. en azından ikinci maçta bu ingiliz takımları istedikleri skoru alıyorlar. o yüzden mutlaka dikkat etmen gerekiyor.

milana gelince:
dediğim gibi ben senin milanı yenmeni değil milanı yendiğin skoru sevdim. çünkü biz milanı her zaman yeniyoruz. milanı yenmek önemli değil skor önemli o yüzden.

tekrar başarılar..
Biliyorum Mod Oldugunu
Kayıt Oldugum Tarihten Bu Yana. seni Görüyodum Sn Cagrı Zorkol
Suna Gelince Bende cm 4 den Bu yana oynuyorum Sonrası cm 03-04 Fm 5-6-7-8-9 Balı Olabilir. ama Bana Bal Sökmez kariyerde Ortak Düşünürsen Atabiliriz