Taç kullanamayan, top süremeyen, pas atamayan bir sol bek. Soldan gelen bir frikik ve gol. Üzücü tabi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Faulu yapanda macın bana göre en kötüsü aurelio gerci orda torrese yapıla bilicek tek hamle fauldu galiba cünkü harika cıktı o aradan saglık olsun ama bana göre genel olarak cok iyi oynadık ispanya 2. devre paslarla uyuttu macı onlarda beraberlige razıydılar aslında...
Bosnada deplasmanda 4 sallamıs Belcika ya
Cok kötü oynamadigimiz bir mactan maglubiyetle ayrildik.
Maca cok iyi basladik. Cogu kisinin beklemedigi bir sekilde, Ispanya'yi kendi sahasindan cikartmadik. Etkili, baskili bir oyun oynadik. Gol pozisyonlarina da girdik, net gol pozisyonlarina girdik. Bu dakikalar da golü bulmaliydik, planimiz ona göreydi cünkü. Golü bulup, Ispanya'nin agir savunmasini ileriye götürmekti amacimiz. Böylelikle Nihat, Tuncay, Arda gibi dribling yetenegi olan futbolculari Semih, Emre ile besleyecektik. Ama sansimiz yaver gitmedi. Casillas neden dünyanin en iyi kalecisi oldugunu bize gösterdi. Golü bulamadik belki ama, ilk yarida Ispanya'nin Torres'in sutu haricinde pozisyonu yoktu. Istatistik bakimindan her alan da üstündük. Ispanyol taraftarlarin icine korkuyu, süpheyi asiladik oynadigimiz oyunla, verdigimiz mücadeleyle. Ama dedigim gibi, golü bulamadigimiz icin üstünlügü ele alamadik. Oyunun hakimiyetini tamamiylen elimize geciremedik.
2.yarida yine etkili basladik maca, ama Ispanyollar disiplini, konstantrasyonu bozmadiklari icin ara ara etkili gelmeye basladilar. Müthis pas yapabilme kabiliyeti olan bir takim Ispanya. Bunu cok iyi degerlendirdiler ve bununla beraber net pozisyonlara girmeye basladilar. Fatih Terim buna önlem alabilmek icin orta sahayi güclendirip, oyuna ortak olabilmek icin Ayhan'i oyuna aldi. Ama cok yanlis bir tercihti Semih'in oyundan cikarilmasi. Semih gercekten cok iyi oynuyordu, oyunda kaldigi süre icerisinde. Hava toplarinda etkiliydi ve hizli oyuncularimizi net pozisyonlara sokuyordu. Ileride cogabilmemizin sebebiydi Semih. Emre'nin yerine oyuna dahil olmaliydi Ayhan. Semih'i cikartilmasi, oyuncularin zihniyetini de degistirdi. Cok fazla geriye yaslandik ve Ispanya'nin ekmegine yag sürdük böylelikle.
Degisiklikten 2 dakika sonra golü buldular. Oyuncu markajindaki hata yüzünden golü kalemizde gördük. Ondan sonra zaten oyundan koptu takim. Ispanya müthis pas yüzdesiyle bizi bunaltti, resmen uyuttu takimimizi. Mac sabaha kadar oynansa, Ispanya'nin üstünlügüyle biterdi.
Fatih Hocanin hatasi Ibrahim Toraman'i kadroya dahil etmemesiydi. Ibrahim hizli, iyi kademe anlayisi olan bir stoper. Ispanya'nin etkili forvetlerine karsi kullanabilecegimiz tek stoper iken, onu kadroya almamak büyük hataydi. Bunun da sıkıntısını cektik. Hakan Balta stopere gecip, Ibrahim Üzülmezi beke aldi Fatih Hoca. Ama Ibrahim Üzülmez hem defansif hem de ofansif acidan hicbirsey yapamayinca hem takimin, hem de Arda'nin oyununu bozdu. Hakan ile Arda'nin uyumunu gözden kacirmamaliydi Fatih Hoca. Ibrahim Üzülmez Arda'ya yardim edemedi, Arda da Ibrahim'e yardima gelemedi. Eger Toraman-Emre ikilisi defansta olsaydi, Hakan bekte oynasaydi daha etkili bir oyun oynardik.
Bugün iyi mücadele ettik ama ofansif acidan cok kötüydük. Ispanya'yi iyi analiz ettik ama bu sefer de kendi oyunumuzu oynayamadik. Ispanya'nin gücü de ortaya cikinca, maglubiyet kacinilmaz oldu. Cok sey bekledigimiz oyuncular suskun kalinca,maglup olduk.
Macin yildizi kuskusuz Sergio Ramos'tu. Insanligindan süphe duydum resmen. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, teknigi, hizi yine cok etkiledi beni.
Biz de ise Emre Asik-Hakan Balta ikilisi iyi oynadilar. Semih cikana kadar iyiydi. Tuncay ilk yarida cok iyiydi ama ikinci yarida berbat oynadi. Öbür futbolcular vasatin altindaydilar ne yazikki.
Ah hala Kırmızı-Beyaz formanın altında siyah-beyaz-sarı-kırmızı-lacivert rengi arayan insanlar yine devam.. Duvarda asılı tablo bu motifleri tartışmak bir şey kazandırmıyor bilmek gerek.. Her zamanki gibi zora sokuyoruz işleri yine 10.maçta 1 puan fark ile ya gideriz (o da play of) ya da yine tv başında.. İnş. Ntv ve benzeri bir kanal alırda ihaleyi doğru düzgün izleriz 8de başlayacak maçı 8de bağlanan magazinal kanalların eline düşmeyiz.. Ve maçın 90+3.dksinde reklama dalan ardından dizi başlatan kanallara.. Büyük takım olamadık daha büyük takım İtalya, Fransa, Arjantin, Brezilya vs. gibi her eleme grubunu prosedür haline getirmiş takımlardır.. Biz her organizasyonda İETT'nin ardından koşan adam gibi kaliyoruz..
Bernabeu deplasmanında yenilmek anormal bir şey değil normal.. İniesta'nın olmayışı çarkın işlememesi demekti, zincirdeki bir dişli atmıştı çok hissedildi bu.. 1-0 o yüzden İspanyollar için iyi skor.. Garantiledilerde.. Umarım İstanbul'da Semih yerine İ.Kaş alınmaz bu kezde ironiyi beceremiyor çünkü Terim.. Nihat çok hırslı bu takıma zarar veriyor yarardan çok bir an önce gol, goller bulup melankolik ruh halinden kurtulmalı.. Umarım 1 Nisan da sürpriz olmaz kazanırız..
Yazık oldu. 1 puanı haketmiştik. Mac önü fark lur diyenler yanıldı. Mac iddaa dili ile üst bile olmadı. Kabul etmek lazım ki artık dünya futbolunda Türk Milli takımı önemli bir noktada. Euro2008 e sans dendi bugün gördük, o turnuvanın sampiyonu ile hatta çoğu kişiye göre dünyanın şuanki 1 numarası ile deplasmanda başabaş bir mücadele koyduk ortaya. Gole kadar ispanyanın 1 tane pozisyonunu hatırlamıyorum. Sadece duran toplarla yasadığımız birkac karambol vardı. Buna karsılık bizim ise Nihat, Arda ve Semih ile 3 pozisyonumuz vardı.
Golü yine kanayan yaramızdan yedik. Bu duran toplardan cektigimiz kadar başka hiçbirseyden çekmedik. as olsun yedek stoper olsun hiç farketmiyor, duran toplar daimi bir sekilde kalemizde tehlikeli oluyor. Nitekim golü de öyle yedik. Golden sonra Del Bosque ortasahayı kalabalık tuttu ve bize top göstermediler. En iyi yaptıkları iş olan top cevirmeyi taraftarların oleyy oleyy sesleriyle gerceklestirdiler. - bu oleyide anlaamadım ya sanki Türkiyeyi sahanda ezmişsin de 2 ,3 farkla öndesin ve taraftar oley cekiyo. Onların adetleri heralde. Gerci 90 dakika boyunca korna calan bir taraftar toplulugundan söz ediyoruz(!)-
Bugün yenildik gerceklesmesi kuvvetle muhtemel sonuçtu ve gerceklesti. Beni üzen bu sonucu haketmemiş olmamızdı. Gercekten bugün bu sahadan 1 puanla hatta 3 puan ile de ayrılabilirdik olmadı.
Oyuncu performansına baktıgmızda herkesin cok sey beklediği Arda çok kötü bir mac cıkardı. Ben uzun zamandır Ardayı bu kadar isteksiz, vasat görmemiştim. Sol bekimiz İbrahim de macın belkide en kötüsüydü. Sergio Ramos o bizim yarı sahamızdan cıkmadı, ispanya bütün akınları oradan geliştirdi, hatta cok pozisyonda ibrahim adamını kacırdı ve Hakan rakibi karsılamak zorunda kaldı. Burada İbrahime sadece suç bulmak da yersiz çünkü önünde oynayan Arda da alıştığımız geriye koşup rakibi daraltan oyununu oynayamadı. Belki de İbo ve Arda arasında Hakan ve Arda arasındaki uyum oluşmadı. Tuncay ilk yarıda takımın en iyisiydi fakat 2. yarıda da bir o kadar berbattı. Emre B ilk yarı Arda, İbo ile takımın en kötülerindendi. 2. yarıda da pekk birsey yapamadı. Volkan kalede iyiydi. Golü de az kalsın cıkarıyordu. Emre-Hakan 2lisi göbekte korkuldugu gibi kötü oynamadı; hatta takımın en iyilerindendiler. Özellikle Emre çok iyiydi. Diger göze batan oyuncu da Semihti. Kötü oynamadı iyiydi Semih ve bence oyundan alınması hataydı. Ayhan alınacaksa cıkması gereken oyuncu Semih degil Emre B olmalıydı. Gerci ortasahayı kalabalık tutma gibi bir düşünce için bunu gerceklestirdi heralde Terim; fakat bu seferde Semihi degilde Nihatı cıkarabilirddi. Nihat kötüydü bugün. İlk dakikalardaki pozisyonda vurmayıp içeri kesse Semih ve Arda golü yapabilirdi.
Neyse olan oldu 1-0 yenildik. Saglık olsun demekten başka birsey gelmiyor. İlk paragrafta dediğim gibi Türk Milli Takımı dünya futbolunda artık önemli bir yerde, hatta bu uzun zamandır böyleydi; fakat bazı kesimler inatla yakalanan başarıları hep şans olarak yorumladı. 2002 dünya 3.lüğü ve Euro2008 3.lüğü.
İspanya burada yenemeyeceğimiz bir takım değil. Bu milli takım herşeyi yapabilir. Biraz uzun yazdım sabahın bu saatinde ama idare edin artık![]()
Aslına bakarsanız iyi oynadığımızı söyleyemem.İspanya kötüydü ilk yarım saatte.Kontrollü başladılar ve bizde bir süre bundan yararlanmaya çalıştık.Emre,Aurelio ve Arda sahada yoktular.Bu önemli üç orta sahamız iyi oynamamasına rağmen ileride basan Nihat ve Semih sayesinde pozisyonlar ürettik rakibi rahat çıkarmadık.Nihat ve Semih'te yarım saatten sonra yorulup baskıyı bırakınca İspanya sazı eline aldı ve istediği gibi oynamaya başladı.Savunmamız fena değildi ama her zamanki gibi duran top zaafımızdan kaynaklanan pozisyon golle sonuçlandı.Ondan sonra atak yapmamız gerekir ama topu alamıyoruz.Adamlar oynuyor işte takır takır.Topu koşturuyorlar...
Şimdi yukarıda İ.Üzülmez ile ilgili söylenenlere bir çift sözüm var.Üzülmez bugün gol atıp maçı kazanmadığımız sürece eleştirilecekti.Bundan adım gibi emindim...
Şimdi birisi bana Arda'nın nerde oynadığını söylesin.Sonra sağ tarafta Gökhan Gönül'den çok top çalan,adam kovalayan,kademeye giren Tuncay'ın sağ taraftan fazla akın olmamasının başlıca etken olup olmadığını söylesin.İ.Üzülmez'in maç içinde birebirde yediği net bir çalımı söylesin.Ramos'un ortaları sıfıra inip mi yoksa önünde onu kovalayacak adam olmadığı için sürekli geriden yapıp yapmadığını söylesin.Arda'yı Ramos ile bir kere yan yana görüp görmediğini söylesin,Arda'yı İ.Üzülmez ile tek kare görüp görmediğini söylesin...
Birde Rıdvan Dilmen'in maç içinde sıkça değindiği bir konu daha var.Önliberolarımz,sağda oynayan Aurelio,solda oynayan Emre...
Gelin ondan sonra tartışalım Üzülmez'i...
Birde Ramos'u göklere çıkartıyor bütün spor yazarları falan.Mükemmel futbolcu orasına lafımız yok.Adam savunma anlamında hiç bir şey yapmadı.Çünkü karşısında oynayan,ona çalım atmaya çalışan,o kanattan orta açmaya çalışan tek adam yoktu.Arda maçın başında bir kere gitti,yedi omuzu.Ondan sonra uğramadı Ramos'un çevresine.Eee öne çıktığında onu karşılayanda yoktu.Bırakında bir zahmet oynasın be...
Last edited by anilton : 29.Mart.2009 at 10:52
Gerçekten yazık oldu dün akşam Milli Takımımıza...Çoğu kişinin beklediğinin aksine İspanya'ya nerdeyse pozisyon vermedik ilk yarıda.Lakin Nihat-Tuncay-Arda ile de pozisyonlar yakaladık ilk 20 dk içinde...Iniesta ve Silva'nın eksikliklerini gerçekten hissetti İspanyol Milli Takımı,zira yine ilk yarıda o beklenen pas trafiğini gerçekleştiremediler...Bizde 25'ten sonra çok vasat kaldık ofansta.Savunmaya gelirsek;Maç boyunca çok iyi oynadılar yine korkulanın aksine ! Kademelerde iyiydiler,hava toplarını topladılar...Neyse öyle-böyle kapattık ilk yarıyı...2.yarıya başladığımızda yine pozisyonlar bulduk ilk dakikalarda fakat işte 55'ten sonra düştük oyundan ve hızımızı kestiler...Hele ki 60'ta Maçın en iyilerinden Semih'i çıkartması çok yanlıştı bence Terim'in...Ayhan'ı alacaksak eğer oyuna;Kötü oynayan Emre çıkmalıydı...Ve akabinde de golü 2 dk. sonra ve yine duran toptan ki Volkan az kalsın çıkartacaktı o topu.İşte böyle gollerden çekiyoruz gerçekten,Gerek Kulüp takımları,Gerekse de Milli Takım ! Daha fazla birşeyler yazmaya gerek duymuyorum çünkü golden sonra çöktük,oynayamadık...
Olan oldu artık,Sağlık Olsun.
Ama şunu da söylemeliyimki gerçekten Yazık Oldu !
son 30 dakika adamlar tek kale oynadi ve sürekli Ibrahim'in kanadindan geldiler Ramos orayi adeta koridora cevirdi.. Arda cok kötüydü, Fatih hocanin 2. yarida Semih'i cikarmasina bir anlam veremedim Semih ciktiktan sonra dogru dürüst pozisyona giremedik.
Maçta 1 puanı haketmiştik bence ama olmadı biz iyi değildik ama İspanyada iyi dedildi.İbrahim Üzülmezi gördükki milli takım seviyesinde bir isim değil kesinlikle bir Ramosu tutamadı soldan çok etksizi olduk tüm pozisyonlarıda ordan yedik
Yazık oLdu.. Rahat 1 puan aLabiLirdik. Fiziki açıdan İspanyadan daha iyi oLarak başLadık maça. OnLarın pas trafiğine bizde topu aLınca pas trafiği iLe cevap verdik ama ikinci yarıda onLar daha iyi pas yaptığı için bizi pas yaparak yorduLar ve gardımızı düşürdüLer. GoLü de saçma sapan bir kLasik Türk goLü iLe yiyerek kaybettik. Adam ortayı kesiyor Ramos bomboş, Ramos iyi vuramıyor top içeri düşüyor, Pique bomboş bu kadar basit bir goL yeniLemezdi, yenirsede anca biz yerdik ve oLdu da.
Cidden çok iyi bir takımız. Artık bizi herkes biLiyor ve bizimLe oynarken hadLerini biLerek oynuyor rakipLer. Bu son Avrupa şampiyonu oLsada, bizim karşımızda tedirgin bir oyun oynadı. Ama sabırLarı iLe kazandıLar.
SaLLadık, yıkamadık. İstanbuLda parçaLarız.
Hem bırakın artık şu forma yorumcuLuğunu. Ramos sağ kanadı darmadağın etti ise bunda tek suç İbrahim ÜzüLmezin değiLdir. ÜzüLmez maç içerisinde iki tane kritik top kesti ters kademeye girerek. Adam iyi oynadı. Bütün takım çok iyi mücadeLe etti. Herkes üstüne düşen görevi fazLası iLe yerine getirdi.
Maçın yıLdızı ise onLarda Ramos, bizde Emre aşık tı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Vallahi maça süper başladık pozisyonlar bulduk ilk 30 dk'lik dilimde top bizdeydi ve İspanya adeta ezilmişti pas yüzdesi olarak 2.yarı Semih çıkınca ileride Nihat iki tane uzun boylu stoperin arasında kayboldu , ama duran toptan gelen gol çok kötü oldu İspanya'dan daha iyi oynadıgımızı söyleyebilirim.Ramos hiçbir maçta bu kadar çok bindiremiyordu , ama bu maçta Allah ne verdiyse çıktı hatta gol bile aradı İbrahim Üzülmez'in bir ara beli cıkıyordu, neyse saglık olsun , Ali sami Yen de yenme şansımız cok yüksek bir süpriz olmaz ise galip geliriz ,
Son sözüm Emre Aşık ve Hakan ikilisine bir ikili bu kadar güzel oynayabilir , Emre Aşık özelikle mükemmelldi .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben ibrahim üzülmez'i her şartta tartışırım çünkü o forma milli forma ve milli takıma ülkenin en iyileri seçilmelidir. İbrahim üzülmez ise iyi top oynamıyor bu kadar basit. Aurelio ise fenerbahçe yıllarında neler yaptı herkes biliyor. Takımın en iyisiydi. Emrede dün gayet iyiydi bence.
Ben zaten orada Aurelio ile Emre arasındaki farkı söylemek için yazdım onu.Yani Aurelio müthiş Emre aynı oranda kötü.Aurelio'nun sağ tarafa verdiği desteği Emre sola veremiyor dedim...
İ.Üzülmez mükemmel bir futbolcu diyen yok ortada.Dünkü oyundan bahsediyoruz burada.Dün maçı izleyipte İ.Üzülmez'i eleştirmek için yukarıda yazdıklarımı cevapla...
Dün sahada beğenmediğim 3 isim vardı, Arda, Nihat, İbrahim, birazda Emre. İbrahim'in kötü gözükmesinin nedenlerinden biri Arda ama olsun. Rıdvan Dilmen'in dilinde tüy bitti, Tuncay Sola, Arda sağa geçse belki beklerini zorlarız diye ama Terim bunu göremedi.
Skoru'da bildim ama sanırım Rüya'nın sonunda Casillas'ı gördükten sonra onlar yener diye düşünmeliydim
Bu İspanya'yı yenecek güçteyiz, inanıyorum 1 Nisan'da 3 puanı alacağız...
Ne alakası var şimdi.İbrahim Üzülmez ne yaptı Allah aşkına.Ona gelene kadar eleştirilecek o kadar adam var ki.Ama önceden belirlemişsiniz günah keçisini , sonra vurun mazluma . Soldan geleen frikik golünü de İbrahim'e bağlamışsın, faulu yapan Aurelio , arkada adamını kaçıran Tuncay ama suçlu İbrahim ... Neden peki? Ne de olsa onun kanadı . Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi adama hiç destek geldi mi ki Arda'dan , solun savunmasını tek başına yaptı.Yeri geldi Torres o kanada kaydı ona karşı oynadı, Ramos'un zaten nasıl bir oyun çıkardığını da gördük.Yetenekleri kadarıyla elinden geleni yaptı, zaten orta açmasını bilmeyen bir adamdan orta açmasını falan da beklemiyordu kimse.
Aslında Fatih Terim Uğur boraldan defansif anlamda yararlanabilrdi dün.. Tabi eğer milli takıma çağırsaydı
Bence ilk 30 dk dışında beraberliği hakedecek kadar bile top oynamadık. Bundan ders alıp en azından 1 puan çıkarmamız lazım İstanbuldaki maçtan.
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Evet o formaya en ülkenin en iyileri seçilir , milli takımda oynamayı haketmeyenlerden biri mesela Kazım gibi vasat bir oyuncu dün sahada olsaydı ve kötü oynasaydı ki İbrahim'in elinden geleni yaptığını düşünüyorum , tüm suçu ona bağlar mıydın? Bu kadar acımasızca eleştirir miydin?Nasıl eleştiresin ki biri Beşiktaş oyuncusu diğeri Fenerbahçe...Bari Milli Takım'da konusunda kulüpçülük yapmayın.
Bir Milli maçtan sonra en sevmedigim muhabbetler ,
Bir iki hata olsada herkez elinden geleni yaptı , yüreklerini koydular bi nevi.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Dün İbrahim elinden geleni yaptı yapmasına fakat belirli bir düzeyin üstüne çıkamadı.İspanya sağ kanadı(bizim sol kanadımızı) keşfettikten sonra hep ordan geldi maçın başında Gökhan Gönül'ün kanadını denediler ama olmadı.Sağdan ataklarda Arda'nın da suçu var çok içeriye kat ediyor,kat edince Ramos rahatlıkla sağ bekten hücuma çıkıyordu ..Sol kanatta açıklar vermemizin tek sebebi İbrahim Üzülmez değil Arda'da suç var biraz..
Fatih Terim Semih Şentürk'ü oyundan çıkardığı andan itibaren bizim hücum faaliyetlerimiz minimuma indi.Çünkü Semih sırtı dönük oynayan bir futbolcu.Topu alıp kanatlara çok iyi yayma özelliği var.Semih çıkınca biz defans yapma çabasına girdik.Kendi oyunumuzdan koptuk.Sonuç olarak çok basit bir gol yedik.
Dün takım iyidi fakat Fatih Terim Tuncay'ı sola Arda'yı sağa çekseydi.Tuncay Ramos'u bu kadar rahat hücuma çıkartmazdı.Arda ise Capdevilla'nın kanadında etkili olabilirdi.
İspanya hala Aragones sistemiyle oynuyor.Sabırlı kontrollü oyun..Golü buldukları anda orta sahayı kalabalıklaştırıp top yapıyorlar.Buldukları boşluklarda ara toplarıyla etkili olmaya çalışıyorlar.Bunuda çok iyi yapıyorlar gerçekten.
Son olarak Ali Samiyen'de ki maçtan ben umutluyum.Puan veya puanlar çıkaracağımızı düşünüyorum.
Dün akşam Semih neden çıktı oyundan anlamadım.Oynadığı süre içinde sahanın en iyi oyuncularından biriydi.İlla bir forvet çıkcaksa Nihat olabilirdi bu oyuncu.Tuncay çok top kaybetti , dün hiç beğenmedim Tuncay'ı.Keza Nihat'ı da öyle.Defansta Hakan-Emre ikilisinden çok korkuyordum ama beni yanılttılar.Çok iyi oynadılar.Arda takımda en çok güvendiğim oyuncuydu , beklentileri karşılayamadı.İstanbul'daki maçta artık ondan birşeyler bekliyoruz.Sonuçta iyi mücadele ettik, Avrupa'nın en iyi pas yapan takımına karşı 1-0 dan sonra pek bir varlık gösteremedik ama artık İstanbul'daki maça İnşAllah.İlk yarıda Arda veya Nihat o pozisyonları harcamasa herşey çok güzel olacaktı, neyse sağlık olsun...
Evet aynen öyle önceden belirledim İbrahimi maç bitse de sallasam bu adama diye düşünüyordum. Hatta sabırsızlandım hadi maç bitsin artık Turkusportal'a girip ibrahim hakkında kötü yazacağım diye. Bazı maçlarda Roberto Carlos aynı dün ibrahimin yalnız kaldığı gibi yalnız kaldığı halde hiç açık vermiyor. Formsuz olduğu maçları saymazsam genelde iyi kotarıyor tek kalsa da o kanadı. Demekki sol bek var, sol bek var. Arda zaten çizgi oyunculuğunu dün hiç beceremedi. İçeri katetti durdu. Ama sağdan gelen tek isim Ramos'tu ispanya da . Öyle topluca sağdan üst üste bindirmelerle 2 kere geldiler o kadar. Orta açmasını bilmeyen bir adamdan orta açmasını bende beklemem ama orta açmasını, dribbling yapmasını ve taç kullanmasını bilmeyen adamın milli takımda olmasına da pek dayanamam açıkçası. Nasıl bir kazım o formayı haketmiyorsa ibrahimde haketmiyordu şahsi kanaatimce.
Saçmalamanın daniskası bu. Bir tane Fenerbahçeli oyuncuyu övdüm mü aurelio ve emre örneklerini verdikten sonra siz, aa çok süperdiler o olmasa kurtaramazdık bu skoru. Fark olurdu falan diye? Daha önceki milli takım konularında gir bak. Kim kötü oynamışsa kötüdür. Yeri geldi tuncay'a da aynı şeyleri söyledim. Kazım'ın bencilliğine de laf ettim. Volkan'ı da yerden yere vurdum. Onlar fenerli değil mi? Kulüpçülük yapan şu an sensin tamamen! Külüpçülük yapacak olsam banane beşiktaş oyuncusundan. İlla yapacak isem gider Gsli futbolcuyu eleştiririm. Pardon ama yukarda emre de eleştiri oklarına hedef olmuş, hadi onu da korusana elinden geleni yaptı desene? Aa der misin o Fenerbahçeli ne de olsa... Bırak bu ayakları Kerem. Ayrıca sana mı soracağım pardon ama kimi eleştireceğimi? Ona gelene kadar çok adam var demişsin. İstediğimi eleştiririm. Maç sırasında forum açık olsaydı bu eleştiriler sıcağı sıcağına olacaktı ve her hata yazılacaktı belki Tuncay böyle yaptı, emre böyle atladı, aurelio böyle bık bık bık. Ama forum ne yazıkki kapalıydı ve maçtan sonra soğuk bir halde aklıma gelen ilk şeyi yazdım.
![]()
Dün Bence Fatih Terim'in oyunda ufak bir hataları oldu. Semih - Ayhan degişikligi zaten bizi bitiren tarafdı. Ondan sonra ofans Yönde hiç bir etkimiz kalmadı. Gökhan Yerine yedege Mevlüt alınabilirdi. Semih Gibi hızlı ve kanatlara pas dagıtabılen bir oyuncu belki eskisi gibi ofans'da güçlenebilirdik.Rıdvan Dilmen'in dedigi gibi Tuncay - Arda degişikligi olmalıydı. Arda'nın bu maçta mevkisini anlıyamadım ortada,forvet arkası, sağda oynuyodu ama soldan 1 kere top sürdügünü görmedim. Emre oyunda varlıgı yoklugu belli degildi. Kendi kendine dolanıyodu ortalıkta.Bu maçta en begendigim isimler Gökhan,Emre ve Oyunda durdugu süreçde Semih'di. Neyse Umarım Ali samiyende 3 puan alırız.
KişiseL tartışmaLarınıza şu an itibari iLe son verin. Bir daha uyarmak zorunda kaLmayaLım..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yazık Oldu Gerçekten İnşallah İstanbulda 3 Puanı Alırız