1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: İspanya - Türkiye | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aslına bakarsanız iyi oynadığımızı söyleyemem.İspanya kötüydü ilk yarım saatte.Kontrollü başladılar ve bizde bir süre bundan yararlanmaya çalıştık.Emre,Aurelio ve Arda sahada yoktular.Bu önemli üç orta sahamız iyi oynamamasına rağmen ileride basan Nihat ve Semih sayesinde pozisyonlar ürettik rakibi rahat çıkarmadık.Nihat ve Semih'te yarım saatten sonra yorulup baskıyı bırakınca İspanya sazı eline aldı ve istediği gibi oynamaya başladı.Savunmamız fena değildi ama her zamanki gibi duran top zaafımızdan kaynaklanan pozisyon golle sonuçlandı.Ondan sonra atak yapmamız gerekir ama topu alamıyoruz.Adamlar oynuyor işte takır takır.Topu koşturuyorlar...

Şimdi yukarıda İ.Üzülmez ile ilgili söylenenlere bir çift sözüm var.Üzülmez bugün gol atıp maçı kazanmadığımız sürece eleştirilecekti.Bundan adım gibi emindim...

Şimdi birisi bana Arda'nın nerde oynadığını söylesin.Sonra sağ tarafta Gökhan Gönül'den çok top çalan,adam kovalayan,kademeye giren Tuncay'ın sağ taraftan fazla akın olmamasının başlıca etken olup olmadığını söylesin.İ.Üzülmez'in maç içinde birebirde yediği net bir çalımı söylesin.Ramos'un ortaları sıfıra inip mi yoksa önünde onu kovalayacak adam olmadığı için sürekli geriden yapıp yapmadığını söylesin.Arda'yı Ramos ile bir kere yan yana görüp görmediğini söylesin,Arda'yı İ.Üzülmez ile tek kare görüp görmediğini söylesin...

Birde Rıdvan Dilmen'in maç içinde sıkça değindiği bir konu daha var.Önliberolarımz,sağda oynayan Aurelio,solda oynayan Emre...

Gelin ondan sonra tartışalım Üzülmez'i...

Birde Ramos'u göklere çıkartıyor bütün spor yazarları falan.Mükemmel futbolcu orasına lafımız yok.Adam savunma anlamında hiç bir şey yapmadı.Çünkü karşısında oynayan,ona çalım atmaya çalışan,o kanattan orta açmaya çalışan tek adam yoktu.Arda maçın başında bir kere gitti,yedi omuzu.Ondan sonra uğramadı Ramos'un çevresine.Eee öne çıktığında onu karşılayanda yoktu.Bırakında bir zahmet oynasın be...
    Last edited by anilton : 29.Mart.2009 at 10:52

Mesaj Yetkileri