Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye

12 54.55%
  • İspanya

6 27.27%
  • Berabere

4 18.18%
Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 188 sonuç

Konu: Türkiye - İspanya | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Maçla ilgili yazacağım tek şey var. Nasılki Hakan Şükür oynamadığında A Milli takım zorlanıyosa. Şimdide Semih olmadığında zorlanıyoruz. Bunu herkes anladı Signor anlamadı. Geçen maçtada Semih çıktıktan sonra İspanya şov yapmışmı burdada top tutamadık ileride.
    Katılıyorum. İki maçtır Semih çıktıktan sonra gol yememiz rastlantı değil...
    Terim'in rezil değişiklikleri ve ,Riley mi, her ne karın ağrısıysa, hakemin bize direk sarı gösterirken rakibe 2. 3. uyarıda sarı göstermeyişi maçın sonucunu belirlemiştir.

Maçın 2-1 biteceğini en başta diyordum. Bir gol atarız sonra 2 gol yeriz diye. Yine bildim. Bizim için Güney Afrika bitmiştir, Bi daha da gidemeyiz...

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    O anlatımla simit bile satabileceğini sanmıyorum ve de düşünmek istemiyorum. Aman simit'e bulaştırmasın elini yoksa simitte almam bu saatten sonra.
    Bu adam nasıl hala maç anlatıyor anlamıyorum ya

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Penaltı pozisyonunda hakeme neden penaltı çaldı diye çıkışacağımıza İbrahim'i atmadı diye teşekkür etmeliyiz.

Maçın özeti aynen böyle.

Ispanya futbol oynadi..

Biz genelde top teptik..
    Zaten attığımız golde olmasa olmazdı. Birde İspanya'nın rahat 2-3 pozisyonu -ofsayt olmadığı halde- ofsayt diye kesildi. İspanya'yı rakibimiz diye kabul edersek böyle 2.liği riske atarız işte. Şimdi bütün maçları kazanmak dahi yetmiyor bekleki Bosna puan kaybetsin. :s

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Herşeye rağmen pozitif düşünmek gerek.Herkez gidemiyoruz gidemiyoruz derse hiç bi yere gidemeyiz.Kalan tüm maçlarımızı yenip Afrikaya gideceğiz bundan çok eminim.İbrahimde yazık zavallım günah keçisi olcak çok şanssızdı bugün.Fatih Terime gelirse kişisel sorunları yüzünden Toramanı kadroya çağırmıyor,Üzülmezle oynamak zorunda kalıyoruz.Birisi suçlu ilan edilecekse bu İbrahim Üzülmez değil Fatih Terimdir.
    Abooo senin önceki yorumlarınada bakıyorumda sürekli bi fanboyluk havasındasın yok stad yok bilmemne.Fenerbahçenin maçı değil bu Türkiye'nin maçı.
    Üslubunuza dikkat edin, seviyenizi bilin.Bu şekilde konuşma hakkını hiçbir zaman alamazsınız burada.

Neyin ne olduğunu çok iyi bilen biriyim, çocuklar gibi bilinçsiz yorum yapmak yerine önce nasıl bir üslupla konuşulur onu öğrenmelisiniz.Üslubunuza dikkat etmeyecekseniz sizin yeriniz burası değil.

Herkesten özür dileyin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Risk mi ettik? E bitti daha ne olacak?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Güney Afrika bizim oLacak. Kimse merak etmesin. BaLLı İspanyoLLara, Terim e, Ne yapmaya çaLıştığını kendisi de biLmeyen BoşnakLara rağmen.

Birde o spikermidir ne karın ağrısı ise ATV de maç oLursa bundan sonra izLemeyip, direk yabancı kanaLLardan izLeyeceğim. Maç sonunda onun çırtLak sesini duymaktan başıma ağrıLar girdi. Bu ne yahu, işkence çektirmeyin bize.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Bu Nasıl Bir Oyun Anlayışı?

penaltı buz gibi penaltı. tartışmaya gerek yok. hatta top gole gidiyor golü kesti diye bence hakem ibrahim'i oyundan bile atabilirdi. kırmızı kart çıkarsa kimse bişey diyemez orda.

bu milli takımda ibrahim üzülmez, sabri vb. oyuncuların haricinde oynayabilecek hiç mi adam yok. hiç kalmadı ibrahim üzülmez'in yerine koyabilecek, sabri'nin yerine oynatabilecek adam? bu wederson neden türk oldu? bana göre ibrahim üzülmez'den kat kat daha iyi oyuncudur.

sabri'yi alıyor sağ açık oynatıyor. iyi güzel. sabri'nin sünger beyinle kapasitesiz bir futbolcu olduğunu biliyoruz. özer hurmacı ne güne duruyor? hem solda hem de sağda oynuyor hem de özer ve sabriden ofansif olarak daha faydalı. sağ bek mi arıyorsun? o da mı yok bu memlekette?

ayrıca bu takımı kurtaracak olanlar sabri, batuhan ve nuri mi? takımın en iyisi ARDA'yı çıkarıp bu zamana kadar bi elin parmaklarını geçmediği sayıda oynattığın Nuri mi takıma galibiyet getirecek? bu nasıl bir teknik adamlık nasıl bir mantalite nasıl bir düşünme tarzıdır?

hadi onu da geçtim semih'in yerine sabri'yi almak nasıl bir mantıktır?

bu maçın böyle olmasının tek sorumlusu Fatih Terim'dir. oyuncuların bugün döktükleri tere de yazıktır ayrıca.

hakan balta ve emre aşık, torres'e adım attırmadılar doğru düzgün. ama torres'i tutmak da kolay değil tabi. onlar torres'i torres de onları çok yordu. öyle olunca da ikinci golü kontra ataktan çok kolay yedik. onlara da diyecek hiç bişey yok. ha var helal olsun. torresle başa baş mücadele gösterdiler.

volkan hayatının en iyi maçlarından birini çıkardı. penaltıyı kurtarma zaten şans işi. golde de teke tek. yapacak söyleyecek pek bişey yok.

söyleyecek tek şey:
    FATİH TERİM'E BU MAĞLUBİYET İÇİN TEŞEKKÜR ETMEKTİR!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Herşeyi geçtikte tamam İspanya'ya kaybedebilirsin 2 maçtada ama Estonya ve Belçika maçlarında bu lüksü hiç yoktu , bence bu maçlarda hayallerimiz bitmişti
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yazık oldu, güzelim maça Türkiye ilk yarı bastırıyor bastırıyor sanırım ikinci yarıda pilimiz bitiyor..

artık üstümüze geliyorlar, defansda şaka gibi hatalar gülüncek pas hataları olucak iş değil ibrahim üzülmez 40 yaşına gelmiş hala bilek yapmaya çalışıyor..

Yapcak bir şey yok, gelecek maçlarda puansız kapanması gerek..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Penaltı pozisyonunda hakeme neden penaltı çaldı diye çıkışacağımıza İbrahim'i atmadı diye teşekkür etmeliyiz.Birde İspanya'nın rahat 2-3 pozisyonu -ofsayt olmadığı halde- ofsayt diye kesildi.
    Maç 1-1 giderken Gûiza'nın net pozisyonunda ofsayt dedi hakem. Penaltıdan sonra atması lazımdı zaten penaltı olduğuna değil 10 kişi olcz diye çok korktum.

Semih geçen maçtan sonra konuşurken ağlıycaktı nerdeyse. Adamın üzerine yapışmış genç genç diye hocalar en kolay onu oyundan almayı görüyolar herhalde. Nihat çıktığında ohh dedim Semih - Batuhan kafa toplarında her türlü yer onları. Batuhan indirir Semih vurur. Ama bir baktım Sabri oyuna giriyo. Neyse diyecek birşey yok.
    Adiós africa...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bide bu Fatih Terim milli takimin basina geleli asagi yukari 5 sene oluyor, takima hala bir sistem oturtmus degil.. Ispanya gibi oturmus bir kadromuz yok, her seferinde degisik kadro cagiriliyor.. kisacasi yeter artik TFF'nin Fatih Terim ile yollarini ayirmasi lazim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Maç 1-1 giderken Gûiza'nın net pozisyonunda ofsayt dedi hakem. Penaltıdan sonra atması lazımdı zaten penaltı olduğuna değil 10 kişi olcz diye çok korktum.

Semih geçen maçtan sonra konuşurken ağlıycaktı nerdeyse. Adamın üzerine yapışmış genç genç diye hocalar en kolay onu oyundan almayı görüyolar herhalde. Nihat çıktığında ohh dedim Semih - Batuhan kafa toplarında her türlü yer onları. Batuhan indirir Semih vurur. Ama bir baktım Sabri oyuna giriyo. Neyse diyecek birşey yok.
    Adiós africa...
    Herşeyin özü.

Eldeki kadronun seviyesi bu, bırak Xavi'yi bir tane Xabi Alonso ayarında bir orta sahan yok.Senna'nın yerine Aurelio'yu koyarsın gerisi apayrı bir dünya.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Terim in hataLarı vardı tamam ama bu kadar da yükLenmenin gereği yok.

Bu gün kazansaydık İmparatore diye geziyor oLacaktık. Suç birazda bizde, oyuncuda, taraftarda...

YakaLadığında atamıyorsan atıyorLar, bunu artık beşikte ki bebekte biLiyor.

Sheriff Misafir

Açıkcası çok kötü oynamadık, kadroda ufak tefek yanlışlar vardı ve bunun cezasını çektik. Kos koca maçı tek bir kişiye yıkmakta uygun değildir, bireysel hatalar varmıydı? Evet vardı ama bu hataları kapatabilecek kapasitemizde vardı pozisyonda bulduk ama olmadı. Geçmiş olsun deriz geçeriz herzamanki gibi. Yapacak birşey yok.
    Bu arada dikkat ettinizmi bilmiyorum, İspanya yarım metre bile kaldırmıyor topu pas yaparken. Çok düzenli ve organize pas yaptılar buna rağmen oyunun bağzı bölümlerinde üstünlük kurduk. Bizim en büyük sorunumuz küçücük boylu adamlarımızla havadan oynamaya çalışmamızdı..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Tvye cıkmıs bi de Volkan hata yaptı diyor simdi atılcam siteden sinirlerime hakim oluyorum.Yaptığı mantık dısı hataları sorsan racon koymaya kalkar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

del bosque, 2.liğin favorisi bosna hersek dedi az önce. adam bile biliyor gerçekleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İspanya nın 30 maçLık geçmişinde bu kadar az pas yüzdesi, bu kadar çok top kaybı ve bu kadar az top kazanma ve bu kadar az pozisyon üretme istatistiği yoktur herhaLde.

Buna rağmen yine kazanamıyorsak, eh ayağına geLen topa vurup o CasiLLas deniLen adamı içeri yoLLayamıyorsan, ben mi çıkıp atayım.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Üslubunuza dikkat edin, seviyenizi bilin.Bu şekilde konuşma hakkını hiçbir zaman alamazsınız burada.

Neyin ne olduğunu çok iyi bilen biriyim, çocuklar gibi bilinçsiz yorum yapmak yerine önce nasıl bir üslupla konuşulur onu öğrenmelisiniz.Üslubunuza dikkat etmeyecekseniz sizin yeriniz burası değil.

Herkesten özür dileyin.
    Benim üslubum gayet normal yazımda herhangi bir seviyesizlik göremiyorum artı benim seviyemide sen belirleyemezsin.Fenerbahçeli olduğunu çok belli ediyorsun,yaptığın fenerbahçe dbsindende anlaşılıyor zaten.Fenerbahçeli kimliğinden arınıp burada yorum yapsan bu tartışma olmayacaktı.Ayrıca bir kere db hakkında hatalarını söyledim,uyarı aldım,zaten ne yapılırsa yapılsın beğenmek zorundasın,şimdide tüm söylediklerimin arkasındayım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    birde su an mac yorumlari yapanlari izliyorum hic bir Allahin kulu Fatih Terimi elestirmiyor adam nasil bir etkilediyse kimse sesini cikarmiyor

Kimse çıkıpta iki maçtır topLarı ezen Tuncayı eLeştirmiyor, Nihat mı ne idi beLirsiz haLde oynayan adamı eLeştirmiyor. Terim ne yapıcak ? Tamam o da suçLu ama herşeyi Terim e yıkamayız.

Ve Karamsar oLmamamız gerek. Biz Afrika ya gideceğiz..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İspanya nın 30 maçLık geçmişinde bu kadar az pas yüzdesi, bu kadar çok top kaybı ve bu kadar az top kazanma ve bu kadar az pozisyon üretme istatistiği yoktur herhaLde.

Buna rağmen yine kazanamıyorsak, eh ayağına geLen topa vurup o CasiLLas deniLen adamı içeri yoLLayamıyorsan, ben mi çıkıp atayım.
    sen dur abi ben atarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu kadar yüksek egosu olan 2 kişi var biri bende saklı kalsın biri Sinyor TERİM!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Konu kilitlensin yahu

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Benim üslubum gayet normal yazımda herhangi bir seviyesizlik göremiyorum artı benim seviyemide sen belirleyemezsin.Fenerbahçeli olduğunu çok belli ediyorsun,yaptığın fenerbahçe dbsindende anlaşılıyor zaten.Fenerbahçeli kimliğinden arınıp burada yorum yapsan bu tartışma olmayacaktı.Ayrıca bir kere db hakkında hatalarını söyledim,uyarı aldım,zaten ne yapılırsa yapılsın beğenmek zorundasın,şimdide tüm söylediklerimin arkasındayım.
    Hakaret olmadığı sürece istediğiniz gibi fikirleri eleştirebilirsiniz. Bu bakımdan rahat olun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Emre Belözoğlu 2 sarı kart gördü galiba ve atılmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İki tane sağ kanadın var da takımın gol için atağa kalkmıs sen demissin gidin orta acın diye sol bekin ve stoperin hata yaparsa sağ bekin napsın ben cıkıyorum ya iyi geceler
    neyi konusuyoruz ki?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Emre iki sarı kart görmedi. İLk sarı kartı Emre Aşık gördü.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by karlkani#23 View Post
    O Spiker'in azizligine ugradı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by karlkani#23 View Post
    Sadece tek sarı kart gördü. İlk sarıyı spiker verdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kimse çıkıpta iki maçtır topLarı ezen Tuncayı eLeştirmiyor, Nihat mı ne idi beLirsiz haLde oynayan adamı eLeştirmiyor. Terim ne yapıcak ? Tamam o da suçLu ama herşeyi Terim e yıkamayız.

Ve Karamsar oLmamamız gerek. Biz Afrika ya gideceğiz..
    Yooo onlari gayette elestiriyorlar hatta buradakilerde elestiriyor. Herseyi yikmak gibi bir sey soz konusu degil ama maci almak icin hic bir hamlede bulunmayip birde uzerine sacma sapan degisiklikler yapmasi cildirtiyor insani

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri