Sayfa 4 / 25 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

CİHAN CAN PROFİLİ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    orta sahaya başka oyuncu alırsam büyük ihtimalle sorun çıkacak bir kaç oyuncu mutsuz olacak. ön libero olarak elimdekilerle idare edeyim diyorum, gerekirse devre arası alırım. Şimdi acil Forvet lazım, tüm yük Ahmet Dursun'da.
    Last edited by Walter Sakana : 16.Haziran.2009 at 19:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Fena Değil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayhan Evren Mevkisi Evet Sağ Bek ve Sağ Açık Duruyor Oyunda Bende De Öyleydi Ama DMC ve Göbekte de Çok Başarılı ve Süper Oynuyor Benden Gittikten Sonra DMC Özelliğide Kazandı

Forvet Alpio Diyecem Ama Sanırım Biraz Zor Alacaksın
    Cem Sultan Kiralık Olarak Alabilirsen Süper Olur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayhan'ı Kiralık Alabiliyosan Mutlaka Kat Kadroya
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Haziran.2009 at 19:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Cem Sultan listemde daha doğrusu GS'nin tüm altyapısı listemde Cem iyi olur gerçekten havadanda iyi. Deniycez şansımızı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şimdi kaptanlık seçimi var Altan'ı tavsiye ediyo asistan sende öyle deyince kafam bulandı dur bakim daha iyi bir aday bulabilecemmi
    Last edited by Walter Sakana : 16.Haziran.2009 at 19:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Anıl Taşdemir de Özellikleri İnanılmaz Gelişiyor Onuda Katabilirsen Kiralık Geliyor Zaten Oynatmazsan Gönderirsin Hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Takımda herkes Altana tapıyor en iyi seçim o gibi ama performansı daha önemli off kararsız kaldım

Nuri İkinci Kaptan Olsun Mutlaka
    Altan'ı Yapma Sakın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kadroyu Bir Koyabilirmisin Hocam
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Haziran.2009 at 19:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Nuri'yiğ yolladım, fiziksel özellikleri çok düşük çok maçta yaktı beni. rating olarak iyiydi ama çok kolay çalım yiyodu.

Sevilmesi Gayet Normal Bu Takıma Bu Kadar Üst Düzey Bir Oyuncu Gelirse Oyuncu O Takımda İlah Olur

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

KADRO :

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    8 oyuncu listede
    Last edited by Walter Sakana : 16.Haziran.2009 at 19:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İnfluence yani Söz geçirme Yeteneği Kimin En Yüksekse Onu yap, değiştirme Olanağın var Taktik Kısmında takım komutundan kaptanlar kısmında kaptanı değiştirmek istediğinde onay isteyecektir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    mehmet akif ferdi ve tahsin'in influencesi yüksekse birinci kaptan onu yap özellikle seni sırtlayan tahsine bence bu onuru yaşat
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hüseyin ve Ahmet Forvetlerin İyi Gibi Ama Sanırım Alternatifleri Yok Gibi Duruyor Sanırım
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Haziran.2009 at 19:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Şu isimler uygun

Determination'da önemli bence. İlk 3 sıradakiler yeni transferler, Umut belki olabilir ama performansı yüksek olsada takımda o kadar etkinliği yok. Kaleci Yavuz olabilir, Oktay İstanbulsporun kaptanıydı, Altan'da influence si en yüksek isim takımda saygınlığı var. Yavuz yada Oktayı yaparsam takımdaki eski oyuncular bozulabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada Ayhan Evreni geçen sezon Sarıyer kapmış ilk 11 oyuncusu parada olmadığından alamam
    Last edited by Walter Sakana : 16.Haziran.2009 at 19:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yavuz İyiymiş Oktay ve Yavuz Daha iyi Bence Zaten Takımın Çoğu Yeni Hocam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    belki 2.kaptanlığa tahsini yapabilirsin çok da yüksek olmasada tahsine kimse bişey diyemez
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Haziran.2009 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Oyuncu aramadan gerçekçi olmayan transferleri filtrelediğimde çıkan listede Kabamba Musasa ve Mustafa Şahintürk gibi süper forvetler var ama parasızlığın gözü kör olsun
    Musasa'yı alabilsem coşturur takımı. Gaziantep Bld.'de 1.2milyon euro ve first team player. Neyse yaw alamayacağımız isimlere takılmanın anlamı yok ben bi GS altyapısına dalayım

1. Yavuz
    2. Taraftarın Geçen Seneki Formuyla Sevgilisi Olan Tahsin Bence Layık Olmalı Her Zaman İstatistik Tutmaz Hocam

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

1. KAPTAN - ALTAN
    2. KAPTAN - YAVUZ

Tüm kadro DELIGHTED oldu bu duruma
    ALTAN'ın favorisi oldum bide

Seni dinlemedim umarım pişman olmam

Sen Dal Hocam Birilerini Kandır Mutlaka Forvetlerin Alternatifi Yok Çünkü
    Fenerdeki İbrahim YAY ve Doğukan'a da Bir Bak Hocam Bende Pek İyi Değildi de Arkadaşın Oyununda İyi Çıkmış Sanırım Bir Göz At
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    O Zaman Serbest Oynatmaya Bak Hocam inşallah sende iyi oynarda yanılan ben olurum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Elindeki Kadroya Baktımda Sanırım En Uygun Taktik Tek Forvetli Gibi Duruyor
    4'lü Savunma
    3'lü Orta Saha
    AML ve AMR
    Forvet
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Haziran.2009 at 19:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Beşiktaş'ta Ali Kucik var forvet. Kiralayım dedim adam 300k aylık alıyor, ben en fazla 220k verebiliyorum. BJK kabul edilebilir bir ücret istiyor :S sanki çok ihtiyaçları var 80k ile klübü kurtaracaklar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kimse gelmiyor yaw transferi noktalıyacağız gibi mecburen
    BJK altyapısından Erdi var adam beni reddedip 2.lig takımı Uşaksporu tercih etti :S
    Last edited by Walter Sakana : 16.Haziran.2009 at 19:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Gençlerbiriği Ankaraspor Ankaragücü Hacettepe ve Antep in Kadrolarındaki Gençlere Bir Bak Hocam Onlardan Çok Rahatlıkla Kiralayabilirsin Kesin Gelir Üstelik Maaşları Kendileri Öderler Sana Külfet Bile Olmazlar Oynatırsan Sen Fayda Görürsün

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

HAZIRLIK MAÇLARI SONUÇLARI :

Tüm maçları asistanıma bıraktım, ben transferlere odaklandım

Ben Genelde Kiraladığım Oyuncuları Buralardan Kiraladım ve Maaşları Karşı Tarafa Ödettim Teklif Yaptığım Çoğu Oyuncuda Geldi Kulübü Kabul Etti
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Güzel Bir Kamp Olmuş Altan Takıma Isınmış Yavaş Yavaş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ben Fenerbahçenin Kardeş Kulübü Olmama Rağmen Oyuncu Beni İstemiyor Benden Daha Düşük Takıma Gidiyor:s Hakikaten Sinir Bozucu Bir Durum :s
    Daha Büyüklerden Oyuncu Kiraladığım Olmadı Saolsun Ankara Takımları İmdadıma Yetişti
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Haziran.2009 at 20:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Süperligden tüm takımlara baktım bugün bütün günüm buna gitti zaten. Bir liste yaptım az önce mantıklı görünenlerin hepsine teklif yaptım kimse gelmiyor deli oldum. Kadrom kalabalık zaten o yüzden kimse gelmesede genede biraz seçici davranıyorum gereksiz kadro şişikliği yapmak istemiyorum. Bir sonraki sezonuda düşünüyorum bi yandan. Eğer işler yolunda gitmezse devre arası takviye yapmaya çalışacağız artık. Ankara takımlarına bakacam birazdan son kez inşallah dediğin gibi işe yarar bikaç oyuncu bulabilirim.

Tekrar Teşekkürler Mehmet yorumların, tavsiyelerin ve desteğin için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şu adama teklif yaptım gelecek gibi, ne dersin faydalı olur mu?

Last edited by Walter Sakana : 16.Haziran.2009 at 20:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Fena Sayılabilecek İyi Kötü Bir İki Forvet Bulundur kirala Yoksa Sıkıntı Çekersin

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Teknik sıfır ama havadan çok iyi bide hırslı ve agresif baya top kapar kanımca. kornerlerde de iş yapar gibi.

pas tekniği ve hızı iyi değil hatalı pas yapma olasılığı ve ağır olması dez avantajı
    biraz servetin eski halini andırıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    iş yaparmı dersen çoğu maçda seni kurtarabilir ama çoğu maçtada yakabilir
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Haziran.2009 at 20:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

adam 1.300 den 2 yıllık kontrat istiyo. 1.400 verdim en fazla o kadar verebiliyorum zaten kabul etmiyor ne iştir anlamadım. gelmek istemiyor gibi birşeyde yok ortada istediği parayıda veriyoruz fıttıracam

boşver o zaman uğraşma gelmiyorsa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    takımda bir eksiklik olursa artık ara dönemde takviye yaparsın yine o zamana kadar kulübün popüleritesi daha da artar bu sefer hangisini alacağım diye kararsız kalırsın
    son bakacağın alacağın oyuncu yoksa ilerlemeye başlayabilirz
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Haziran.2009 at 20:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Gençlerbirliği fitness koçuma dadandı hay allam ya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ankara takımlarını u20 u18 takımları dahil olmak üzere inceledim bikaç oyuncuya teklif yaptım reddedildi hepsi. dediğin gibi ara transfer dönemine bırakıcaz
    Last edited by Walter Sakana : 16.Haziran.2009 at 20:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Hocam Takımın Şimdiden Talipleri Artmış
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet Yetenekli ve Genç Oyuncuları En Az Gs FB BJk Alt Yapısındaki Oyuncularla Mukayese Edilecek Kalitede Oyuncuları Var Oyun Boyunca Takip Et Sürekli İyi Oyuncular Çıkacaktır
    Last edited by BaGa TaRKaN : 16.Haziran.2009 at 20:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İDÇ SPORDA İMZA ŞOV !

Son dönemde yurtiçinden birçok oyuncuyla görüşen ancak bir türlü anlaşmaya varamayan İDÇ Spor aradığını Güney Amerika'da buldu. 2 Arjantinli 2'de Şilili olmak üzere 4 genç yıldızı renklerine bağlayan lacivert kırmızılılar kadrolarını iyice güçlendirdiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Transferler yerinde abi devamını bekliyoruz

Sayfa 4 / 25 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri