İSKENDERUN DEMİR ÇELİK SPOR - TFF 2. LİG - 1. SEZON
Kuruluş : 1991
Renkler : Lacivert / Kırmızı
Başkan : Ali Cengiz Gül
Klüp Değeri : 275.000 Euro (tahmini)
Stad / Kapasite : 5 Temmuz Stadı / 18.000
Medya Tahmini : 5.lik
--------------------------------------
Basından - 27.06.2008 :
İskenderun Demir Çelik Spor futbol takımının teknik direktörlüğü için Gabi Huri ile anlaşıldığı klüp başkanı Ali Cengiz Gül tarafından açıklandı.
Başkan Gül yaptığı açıklamada; "Bölgeyi iyi tanıyan ve yıllarca İskenderun takımlarında futbol oynamış, bu sahalarda ter akıtmış Gabi Huri İDÇ Spor futbol takımının yeni teknik direktörü olarak göreve başlamıştır. Kendisi ile önce 1. Lig ardından Turkcell Süper Lig hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz." derken, takımın yeni teknik direktörü Gabi Huri ise şu ifadeleri kullandı: "Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bölge halkının bizden beklentilerinin farkındayız. Bu beklentileri karşılayabilmek adına elimizden gelenin en iyisini yapıp, muhteşem taraftarımızla kenetlenerek başarılı olacağımıza inanıyorum."
Klüp başkanı Cengiz Gül transferler konusunda yöneltilen soruları ise; "Şuan klübümüzün içinde bulunduğu finansal şartlardan dolayı bu sezon için transfer bütçesi ayıramıyoruz, elimizdeki mevcut kadro ile şampiyonluk hedefine ulaşmak için elimizden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğiz." şeklinde yanıtladı.
KURALLARI (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954) OKUDUM VE KABUL ETTİM.