Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 185 sonuç

Konu: Maceraya Devam - Galatasaray&Fildişi Sahilleri [3.Sezon]

Kariyerin devamını yazacağım ama bir sorunum var.
    Takımım dağılma noktasına geldi. Mehmet Topal daha büyük bir kulübe gitmiyormuş.Arda ve Meira da öyle.Mehmet Topal transfer olmak istediğini söyledi.Ne yapacağım bilmiyorum.

topalı satıp yerine hemen iyi bir dmc alacaksın bence banega olabilir eğer valenciadan ayrılmadıysa...meiranın yerine sao paolodan miranda şiddetle tavsiye edebilirim çok kaliteli defans...arda için bişi diyemicem onun yeri doldurulamaz :P

(Maçları vericem de ŞL bölümünde rezil olcak . )

Topal'ı satmak istemiyorum.Çünkü çok iyi oynuyor.
    Takım kadrom böyle , bir bakar mısın ne yapsam?
    Kariyeri uzatacağım tatilde oynayacabileceğim kadar oynayacağım ve takımı kaliteli bir Avrupa takımı haline getirmek istiyorum.3 seçeneğim var.

1-Taktik (Taktiklerim ligde işe yarıyo ama dev Avrupa takımlarını bir türlü geçemeidm.)
    2-Genç oyuncular (Transferden kazandıklarımı bunun için kullanıcam artık yalnız bir sorum var, bissürü brezilyalı genç yetenek filan alsam , kadroya alınmazlarsa üzülürler mi?)
    3-Takımı daha kaliteli bir takıma çevirmek.

Şu ana kadar 3ü kullanıyordum ama işe yaramıyor.Aldığım forvetler gol atamıyor hala.Postiganın gol orucu 1000 dakika mı ne oldu. (Kontör gibi mübarek. ) Kullandığım taktikler aman aman sonuçlar getirmiyor.Sitede taktik aparatı gibi birşey vardı acaba o işe yarar mı? Takımım şu an şöyle:

Kaleci: Julio Cesar (İyi kaleci ama hatalar yapıyor bazen, potansiyeli yüksek.)
    Servet
    Meira
    Uğur Uçar (yerine birini getirdim)
    Hakan Balta
    Mehmet Topal
    Arda Turan
    Mehmet Topuz
    Skjelbred
    Postiga
    Baros

Transfer çalışmalarım:
    Biriki kişiyi daha listeme kattım.Sizinkilere bakmadım şimdi bakıcam.Bunlar:
    Marquinhos (Palmeiras) (22M YTL)
    Sergio Beltran (6.25M YTL)
    Freddy Adu (20.5M YTL) (Benfica)

Mevlütü Mehmet'le değişip üzerine para koyup almak istiyorum.Geçen yıl 33 maçta 24 gol 5 asist yapmış ama onun ligi yok.

Miranda iyi.Ama Meira'dan fazla farkı yok gibi.
    Servet'i satıp daha hızlı bir defans alabilirim.
    Bir de Gökhan Ünal'ı düşünüyorum.
    Banega hem pahalı hem Mehmet Topal ondan iyi (bence.)
    Rafael Carioca (DM) olan iyimiş onu almaya çalışabilirim Topal giderse.
    Ramires pahalı.
    Tine bulamadım.

Kewell'i satçam.Ama değeri düşmüş 1M YTL olmuş anlamı da kalmadı?
    Postigayı satıcam 1000 dakika gol atamayan forvet mi olur!?
    Mehmet Yıldız satıcam.Çoktan satıcaktım zaten de adam karar veremeden sezon bitti.
    Emre güngör satıcam.

bence bas istifayı.. elbet iyi bir kulübe gidersin..

UEFA kupasını almadan şurdan şuraya gitmem.

kolay pes etmek yok önemli olan zor zamanda takımın başında olmak postigayı sat madem kac mactır gol atamıyor...onun yerine marquinos iş görür iyi transfer olmuş...aduyu biliyorum ama hiç kadromda olmadığı için bişi diyemicem beltranıda hiç almadım..ben genelde genç oyuncuları alıyorum onlarla çalışıyorum sonrada iyi fiyatla satıyorum...daha sonra eğer gerekli ise pahalı transfer yapıyorum...kaleci için ustari'yi alman iyi olabilir aslında...
    taktik olarakta bende burdan nannarın taktiğini biraz değiştirerek kullanıyorum...defans 4lü ortadakilerde geriye ok var, 4lü defansın önünde dmc var...sol açık ve sağ açık okla ileriye yönelik birde mc var o normal...ve 2de forvet var..nannarın taktiğinde ise amc var bende mc var...iyi bi taktik benim açımdan...bunu önerebilirim...

O transferleri daha yapmadım yapıcam. Kaleci sıkıntım yok yaf aslında.Taktiği de deneyeceğim.

valla o adamları alırsan çok yararlı olur ama aduya o kadar para harcama bence çok pahalı gibime geldi...daha iyi adamları daha ucuza bulabilirsin iyi bir araştırma döneminden sonra

Antrenmanları adam ettim:

Şampiyonlar Ligi bitince geri kalan maçları koyacağım.(Shooting kötü ama adam bulamıyorum.)

Deplasmandaki Altay Maçı:

Topuz the penalty master.

Fortis Türkiye Kupası Ali Sami Yen'deki Denizlisipr Maçı:

Topuz'un gollerini görmeliydiniz.Biri çok uzaktan süper bir vuruş diğer harika bir frikik golü.Necati de iyi gidiyo.

Deplasmandaki Lokomotif Moskova Maçı:
    Maç Öncesi:Kalan en önemli maç.Moskova'nın adamlarına baktım hepsinin kondisyon yüz T_T

Off bi Fenerbahçe/Panathinaikos vakası daha.İyi gidiyorduk ama gruptan çıkmamız için maçı almam gerekiyordu ben de atağı bastım ama golü onlar attı kaldık ortada.

Ali Sami Yen'deki Çaykur Rizespor Maçı:

Fortis Türkiye Kupası Deplasmandaki Sivasspor Maçı:

Çok iyi onyadık, adamlar bir ara çevirecek oldular ama tekrar çevirdiler. :lol:
    Ama kötü haber:Arda 2 aylığına sahalara veda etti.

Deplasmandaki Gaziantepspor Maçı:

Cisse'nin , Postiga'nın , Baroş'un , Nonda'nın yapamadığını Necati yapıyo, helal olsun.

Ali Sami Yen'deki Chelsea Maçı:

Biz oynadık, onlar kazandı bir de üzerine dalga geçtiler.

Puan Durumu:
    Chelsea: 12 puan - Tur Atladı
    Juventus: 8 puan - Tur Atladı
    Galatasaray - 4 puan
    Lokomotif Moskova - 4 puan

şanssız bir Chelsea maçı olmuş. Hak etmeden yenilmişsin
    Kalecini gözden geçirmelisin

Arda'nın taliplerinin yokolması için fiyatını 30M Sterlin yaptım (Türk lirasını bıraktım artık.)

Tottenham Arda için tam 23M Sterlin önerdi!!!!!

50M Sterlin'e çıkardım istenilen fiyatı muha

şanssız bir Chelsea maçı olmuş. Hak etmeden yenilmişsin
    Kalecini gözden geçirmelisin
    yok ya kaleci iyi yani Orkundan filan iyi ileride daha da iyi olur potansiyeli good.
    Ama Chelsea'nin her atağı golle ya da ucuz kurtulunmuş bir pozisyonla sonuçlanıyodu o yüzden öyle oldu.

Ben buldum yolunu bundan sonra yapçağım her büyük maçta (chelsea juventus gibileriyle) defans + kontra yapıcam.Olmuyo böyle.

Transfer sezonu daha açılmadı ama ben transferlere başladım:
    İşte bir transferim:

(çok yavaş ama sağlam biri)

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

yavaşlığı gelişirse eğer bunu kimse tutamaz

Ya arkadaşlar çok süper transferler yaptım yazıcam şimdi ama bi sorun var!!! Oyuncular gelmiyor ve kadro numalarını değiştiremiyorum!! January 5 bir adam set to sign dedi kırmızı renkli onaylama gelmedi...:S:::S:S: Eyvah :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yapcağın şey şu, oyunu kaydet kapat bi daha aç. olmazsa yedek save'ini aç, düzelecektir..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tatile çıkmanı öneririm ben, bir iki günlüğüne, sorun düzelir tahminimce. Bu Japon arkadaş da iyiymiş, eğer Japonya'dan bir kulüple ticari anlaşma yapıp bu oyuncuyu da oynatırsan, sağlam para kaldırırsın takımının tanınmışlığı oranında, söylemedi deme

hakikaten kalite çıkmış japon chelsea maçı kötü olmuş lokomotive kaybetmen daha kötü olmuş umarım son maçı kazanır uefa biletini alırsın...

Versiyon yüzünden tatile çıkamıyorum, oyuna birşey olursa son versiyonu yükleyip oynarım , topu topu 1,5 sezon oynadık zaten.

Tatile çıkma seçeneğim olmadığından transfer sezonunun sonuna kadar oynayacağım belki kadro numaraları ister.Olmassa yedek savelerimden biriyle oynarım bazı maçlar yanar ama olsun.

Geri kalan maçlar..

Bu arada ben Türkiye Kupası Grubunu yazmadım.

Galatasaray
    Trabzonspor
    Sivasspor
    Denizlispor
    Elazığspor

Ali Sami Yen'deki Konyaspor Maçı:

Ali Sami Yen'deki Denizlispor Maçı:

Gravesen günü kurtardı.

Deplasmandaki Juventus Maçı:
    Maç Öncesi:Logomotif deplasmanda Chelsea ile oynuyor, o takım karşısında hiç şansları yok ama bir Panathinaikos vakası daha yaşarsam biterim.Logomotif Chelsea karşısında sadece bir kere oynadığı ve o kadar fazla gol yemediği (2-2 berabere kalmış) için bana karşı averajı yüksek ama sanırım ben onu daha farklı yendiğim için ben çıkıyorum.

Az daha bir Chelsea maçı daha görecektik ki oyuncularım maçı 3-0'dan 4-3'e getirdi. Cisseyi filan boşuna oynatmışım bi Mehmet Yıldızlık işi varmış.

Asıl Önemli Maçı göstereyim:

Galatasaray UEFA yolcusu..

UEFA'daki Rakibimiz:

Sevilla, en zorlarından biri geldi.

Sevillayı geçersek: Werder Bremen ya da AJAX!

Fenerbahçe de kalmış UEFA'ya.Rakipleri:
    Monako , Monakoyu yenince Panathinaikos ya da At.Madrid

Neyse gene zor rakipler, bakıcaz.

Deplasmandaki Ankaragücü Maçı:

Boş bir malubiyet aldık.Baroşun golüne önce karşılık verdiler ben de karşılık veremeden bir de penaltı attılar.

Deplasmandaki Hacettepespor Maçı:

Deplasmandaki Kayserispor Maçı:

Bir boş galibiyet daha aldık , şu istatistiklere bakın ya, ille de 0 şut mu çekmeleri gerek. :S

Fortis Türkiye Kupası Ali Sami Yen'deki Trabzonspor Maçı:

Ne yapayım atamadılar.

Transfer sezonu açıldı daha fazla transfer yapmadım bu teknik sorun olursa pek yapamıcam ama yaptıklarım.
    Bu arada artık sterlin kullanıyorum:

Martin Jiranek Spartak Moskova'dan (275K tazminat ödenerek) bedavadan alındı.Böylece hem defans hem de sağ bek açığını kapattık.(Uğur da iyidi lakin o bir defans oyuncusu.)

Bu Japon'u aldım kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için (şakaydı)

GENÇ MÜSLÜMAN OYUNCULAR

Hepsini bedavadan Galatasaray'a getirdim fanlar heyecanlı hadi bakalım:
    (10 yılda da Türk olurlar)

Bu ikisinin potansiyel good.Bunun quality:

Diğer genç oyuncular: (serbest bırakılmışlar bi de)

İkisi de good.

Bunu da 5.5M sterlin gibi acayip fazla bi fiyatla aldım ama şimdiki hali bile iyi, ve potansiyeli key member statüsünde !! (kilit oyuncu)

Şu anda görüşülen oyuncular:

Javier Saviola : 6 aylığına kiralanacak takım da kendisi de kabul edecek.

Santiago Silva : Bedavadan kapılacak lakin sezon sonu gelecek.

Marquinhos: Buna para kalmadı.

Sinema Pongolle: 1.3M Sterlin isteniyor lakin bende 700K kaldı.

Mevlüt Erdinç: Mehmet Yıldız + Emre Güngör teklif ettim Şox () kabul etti onlarla anlaşma sağlarlarsa bu iş olacak.

Ahmed Barusso: Jiranek geldi ama Gravesen ve Mehmet Topal giderse belki alırım.

Gidecekler:
    Cisse - kirası uzatılmayacak.
    Mehmet Yıldız
    Harry Kewell - kontratı uzatılmayacak. (çok para istiyo)
    Gravesen - kontratı uzatılmayacak ve kiraya gönderilecek (yer kalırsa uzatırım) (yaşlandı)
    Emre güngör
    Uğur Demirok
    Aydın Yılmaz - Kiralamaya çalışıyorum ama kimse istemiyor!!
    Alparslan Erdem (satabilirim belki decent playera düşmüş potansiyeli)
    Helder Postiga

Habi de bunu almıştım.

Bu da daha önce aldığım Emre Pala

http://img198.imageshack.us/img198/2129/emrepala.jpg

genç yetenekleri iyi bulmuşsun 2.sezonunda valla...bende arıyorum ama bir türlü denk gelemedim şöyle iyi adamlara...neyse bakalım aramaya devam mevlütü alırsan eğer çok yararlı olur gol sorununu türk oyuncu ile çözmen işine gelir kontenjan açılır hemde...

Oyuncuları kaydedemessem hiçbir işe yaramayacak ama . :/

Son dakika

Saviola 6 aylığına kiralandı.
    Santiago Silva önümüzdeki sezon Galatasarayda...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Elinde oldukça fazla sayıda yabancı olmuş, muhtelemel squad harmony de bayağı düşmüştür. Bana kalırsa, elindeki genç yabancıları pilot takımına kiralamaya bak bir an önce..

aynen kiralama yöntemiyle gelişmesini sağlarsın..hemde oyuncular maç tecrübesi kazanırlar...

Evet öyle yapıcam zaten.

Teknik sorunları hallettim, tam gaz devam! Transfer sezonunu kapatınca yazıcam devamını.

Saviola süper olmuş Beşiktaştan haber versene biraz

Özer hurmacıyı almış beşiktaş.

bu mu yani sadeece
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kadrosunu söle bari bakalım um ut var mı
    Last edited by ugurcan1262 : 21.Haziran.2009 at 20:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bu arada Arda , Meira , Mehmet Topal derken bir de Skjelbred'in mutsuzluğu çıktı başımıza. Arsenal talip oldu!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ugurcan1262 View Post
    bu mu yani sadeece
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kadrosunu söle bari bakalım um ut var mı
    Başka transfer yapmamış kardeş, şansına küs.

(Ben o kıt paraya her transfer sezonunda bissürü oyuncu değiştiriyorum.)
    Last edited by tojourus : 21.Haziran.2009 at 21:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri