S.Urfa Bld dibe vurmuş harbiden![]()
S.Urfa Bld dibe vurmuş harbiden![]()
bu ligde herşey bir anda değişir kimse rehavete kapılmasınben çok oynadım bir seri tuttursa şampiyon bile olur Belediye
![]()
ilk defa böyle bir klariyer görüyorum.en alt ligden 2 takım ve ortak kariyer.başarılar
Saolasin Umit,
Sen canini sıkma. Kullerimiz ile yeniden dogariz biz
Aynen oyle kardesim. Takimda olu bir toprak var. Birazda taktiksel anlamda fanteziye kacmam boyle sonuclar almamiza neden oldu. Ancak toparlayacagim.
Ilkleri basarmak guzeldir![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
vay be kariyere bak ikinizide tebrik ederim ikinizede basarılar favorim turğay![]()
Valla bana sorsan benimde favorim Turgay.
Cunku hem takimi cok iyi taniyor. Hemde Ali Asim Balkaya'si var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
6. Hafta
Zorlu rakibimi karsisinda buldugumuz pozisyonlari gole cevidigimiz icin mutluyuz
7. Hafta
Cok zorlu bir macti, 1-0 one gectik. Ardindan rakip 2-1 maglup duruma dusurdu bizi. Sonradan 2 korner golu ile skoru tekrar 3-2 galip duruma getirdik. Yeni Transfer Gokhan ise seref sayisini atti.
8. Hafta
Zorlu bir rakip ancak macta Abdulkadir Kayali sov var ve bir gol bir asist ile gunu kurtaran adam oluyor. Tesekkurler Abdulkadir.
9. Hafta
Takimda oynatacak DR kalmayinca ve oraya aptalin birini yerlestirince sonuca katlanmak zorunda kaldik
![]()
Last edited by MaliKaya : 24.Haziran.2009 at 02:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tff 2.Lig 6. Hafta Maçı
Oyunun 11. Ci Dakikasında Oyundan Düstüm Macta Etkili Olamamısız 2 Puan Kaybı Yasandı Üzgünüz
Tff 2. Lig 7. HAfta Macı
Evimizde Agırladıgımız Adıyamanı Zorlanmadan 3 GoLle Gectik Mutluyuz
Tff 2.Lig 8. Hafta Macı
Galibiyet Almayı Umarken Ummadık bir Yenilgi Aldık Oyunu Tıkayan Bir OYun Sergileyen Rakibimiz BuLDugu Tek ATakta GOlü Buldu Ve Üstüne Yattı Üzgünüz
Tff 2.Lig 9. Hafta Macı
2 Farklı Önde Gectigimiz Macta Yine Van Belediye Bu Kariyerimde De Yaptı Yapacagını Basıma Bela olacagının Sinyallerini Verdi
Tff 2.Lig Puan Durumu
ZirVe İnadımız Sürüyo
belediye ataga gecmisyuzumuzu kara cıkarmazsın turğay biliyoruz ve bu takımla yanılmıyorsam 3. kariyerin
![]()
10. Hafta
Fazli durdu durdu son dakikalarda vurdu.
11. Hafta
Beraberligi zor kurtardik ve ilk beraberligimiz aldik
12. Hafta
Yorumsuz
13. Hafta
Ilk yari rakip, ikinci yari biz cok etkiliydik ancak olmadi. Hakki beraberlik olan bir macti, iki tarafinda uzulmeye hakki yok.
15. Hafta
Son 4 haftaya girerken onemli bi galibiyet aldigimizi dusunuyorum.
16. Hafta
Hak etmedigimiz bir maci kaybedince yakinma hakkimiz olmuyor malesef.
17. Hafta
Kotu gidisat suruyor
18. Hafta
Bir nevi formalite maciydi.
![]()
Evet arkadaşlar Toplu ss attıgım İçin Öncelikle Sizlerden Özür Diliyorum Fakat En Uygununu Böyle Gördüm
Olusan Puan Durumu
Championlar Grubu
Mali Kardesime Ligde Basarılar Diliyorum![]()
çok acı bir durum![]()
Turgay tebrik ederim seni. Mali ne yapmışın öle az kalsın 3 ligi boyluyomuşsun.
Tebrikler Turgay. Oldu mu ayrı gayrıTurgay geri düssün
![]()
TariboWest
Aslinda boylesi cok daha iyi oldu. Cunku benim kadro Yukselme grubunu kaldirmazdi ve samar oglanina donerdim orda. Ancak simdiki ligde kalip Play-off lara oynarsam sansim daha fazla diye dusunuyorum.
Acıların Cocugu Oldu o artık![]()
saol alican tşk ederim Maliye gelince o artık iflah olmaz o takımlaaliCHaN_FMTurgay tebrik ederim seni. Mali ne yapmışın öle az kalsın 3 ligi boyluyomuşsun.
ayrı gayrı kaldıgımız yok ümit sadece üst lige cıkmayı hedefliyorum o kadarÜmitTebrikler Turgay. Oldu mu ayrı gayrıTurgay geri düssün
![]()
valla mali kedi ulasamadııgı cigere mundar dermişMaliKayaAslinda boylesi cok daha iyi oldu. Cunku benim kadro Yukselme grubunu kaldirmazdi ve samar oglanina donerdim orda. Ancak simdiki ligde kalip Play-off lara oynarsam sansim daha fazla diye dusunuyorum.sen hayaller dünyasında yasıyosun
ben takımıma her zaman güveniyorum
bakalım inş. playy offların finalinde karsılasırız
![]()
Turgay bu dakka itibari ile kardes takimlik bitmistir.
Ezeli rakibim ve dusmanimsin. Dune kadar benden ders alan beni begenmez olmus. Atiz seni.
Urfaspor Yükselme Grubuna İyi başladı
olusan puan durumu
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
Gerçekten Forumun En Güzel Ortak Kariyeri Başarılar İkinizede
Urfa Terfi Ederde Belediyede Sıkıntılıyım İnşallah Küme Düşmez Klasman Gruplarınada Kötü Başlanmış Valla Liderlik Artık Mucize Gibi Bişey Hadi Hayırlısı
22. Hafta
23. Hafta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by MaliKaya : 25.Haziran.2009 at 12:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mali cok güzel galibiyetler almıssın ama bi de Tarsusu gecebilseydin daha iyi olurdu.
TariboWest
ümit karıstırıyontarsusa ben yenildim.
![]()
arkadaşlar oyunu actık ssler birazdan geliyo
ŞanlıurfaSpor Üst Lig İcin Azimle mücadele edip rakiplerine göz dagı veriyo
olusan puan durumu
Evet arkadaşlar Bu Gece Oyunu Erken Actık Ssler En Kısa ZamanDa Geliyo![]()
24. Hafta
25. Hafta
26. Hafta
Puan tablosu
Sezonu Tamamladık Arkadaşlar
İŞte Maclarımız
Puan Durumu
Ve İşte Şampiyon!!!
Medyadan Ve Takımdan Acıklama GELDi
Sezonu Özetleyecek Olursak
Cok Güzel Top Oynayıp Cok Güzel Galibiyetlerle Basladık ve İStikrarlı Skorlar Alarak İşi Bitirdik Mutluyuz
Bank Asya İçin Transfer Calısmalarımız Tüm hızıyla Sürmekte..
En Kısa Zamanda Anlastıgımız İsimleri Acıklayacagız
Dip NoT : MALİKAYA Kardesime Play OFF MAclarında Basarılar Diliyorum
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü T.YETKİN