ilk defa böyle bir klariyer görüyorum.en alt ligden 2 takım ve ortak kariyer.başarılar
ilk defa böyle bir klariyer görüyorum.en alt ligden 2 takım ve ortak kariyer.başarılar
Saolasin Umit,
Sen canini sıkma. Kullerimiz ile yeniden dogariz biz
Aynen oyle kardesim. Takimda olu bir toprak var. Birazda taktiksel anlamda fanteziye kacmam boyle sonuclar almamiza neden oldu. Ancak toparlayacagim.
Ilkleri basarmak guzeldir![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
vay be kariyere bak ikinizide tebrik ederim ikinizede basarılar favorim turğay![]()
Valla bana sorsan benimde favorim Turgay.
Cunku hem takimi cok iyi taniyor. Hemde Ali Asim Balkaya'si var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
6. Hafta
Zorlu rakibimi karsisinda buldugumuz pozisyonlari gole cevidigimiz icin mutluyuz
7. Hafta
Cok zorlu bir macti, 1-0 one gectik. Ardindan rakip 2-1 maglup duruma dusurdu bizi. Sonradan 2 korner golu ile skoru tekrar 3-2 galip duruma getirdik. Yeni Transfer Gokhan ise seref sayisini atti.
8. Hafta
Zorlu bir rakip ancak macta Abdulkadir Kayali sov var ve bir gol bir asist ile gunu kurtaran adam oluyor. Tesekkurler Abdulkadir.
9. Hafta
Takimda oynatacak DR kalmayinca ve oraya aptalin birini yerlestirince sonuca katlanmak zorunda kaldik
![]()
Last edited by MaliKaya : 24.Haziran.2009 at 02:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)