Orta sahadaki üçlünün önünde veya tam ortasında oynayacak kapasitede Emre Çolak. Şans verilirse Arda'dan sonraki yıldızımız olur gibime geliyor 1-2 sene içerisinde.
Orta sahadaki üçlünün önünde veya tam ortasında oynayacak kapasitede Emre Çolak. Şans verilirse Arda'dan sonraki yıldızımız olur gibime geliyor 1-2 sene içerisinde.
Ömer abi FM 2010 için çalışmalara başladınız mı? Bişey merak ediyorum, Keita da trye gelirken her hangi bir değişiklik oldu mu? Sanırım 9.00 dan 9.03e bir indirim olmuş. Belki performansıyla orantılı olarak biraz daha yapmışlardır.
Last edited by mkkadi : 10.Temmuz.2009 at 21:51
Öncelikle uslubunuzu düzeltmenizi rica ediyorum. Perpetua eğer yaşınız yanlız değilse 10 yaş büyük sizden.
Keita'yı Fransız araştırmacılar yapacak. 147 CA verilmişti 9.3'te ama performansı çok iyi değildi. Lyon araştırmacısı onu 145 CA'dan dahada aşağılara çekecektir. Oyuncular geldikleri ilk sene yapan araştırmacıya saygısızlık olmasın diye çok ellenmiyo. Devre arasında eksik görülen yerleri mutlaka değişecektir.
Last edited by mkkadi : 10.Temmuz.2009 at 22:16
Emre çolak'ta ca/pa değerinde radikal bi değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz?Bazı sitelerde bana göre abartı olan bir yakıştırma ile Türk İniesta deniyor.Sizin Emre hakkında ki görüşleriniz nelerdir fm 2010 için?
http://gelgidersin.blogspot.com/2009...ca-macnda.html
faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Ugur Ucar'ın 2 senedir ayagına top degmiyor nerdeyse..Oyunda biraz abartı degil mi ?
Bugün izledin mi Uğur'u? Eskisi gibi topa saldıran, ileri çıkan ve iyi ortalar kesen Ugur geri dönüyor. İlk yarıda Sag Bek Sabri'nindi Kusen o kanadı felç etti neredeyse; 2. yarı Ugur girdikten sonra o bölgeden o sıklıkta gelemediler. Eski formuna kavusacaktır Ugur, oyunda ben acıkcası bi abartılığını görmüyorum.
uğurun fm 2009 daki öellikleri iyi bence,emre çolak'ın fizikselleri hariç diğer özellikleri de çok iyi tekniği falan ama artık araştırmacıların bileceği iştir...
ayrıca fiziksel olarak iniesta'dan bi farkı olmadığını gözlemledim gerçekten tam bi geleceğin yıldızı olur.Ayrıca hızlanma iniesta'dan iyi...
Emre Colak'i karsilastirdigin oyuncuya bak, Iniesta kim Emre Colak kim? Iniesta 2 kere Sampiyonlar Ligi Kupasi'ni kaldirmis, Ispanya Milli Takimi ile Avrupa Sampiyonlugu yasamis bir futbolcu. Emre Colak ise daha A takima yeni cikmis PAF takim oyuncusudur.
quote=Enterokinaz;1489035]oynamayan topçuyu neye göre yargılıyorsun ?[/quote]
Bende onu diyorum iste 2 senedir oynamayan bir oyuncu neden bu kadar abartılır ? Hangi performansı göz önüne tutularak bu profil verilir ? Guiza icin abartı olmus diyenler Ugur Ucar abartı degil mi ?
Oynadığı zaman verilmiş bir profil işte.Originally Posted by lavezzi1907
Evet o data geçen yılın datasıydı ve ben izlemedim geçen yıl kendisini. Sadece geçen yıl paf liginde 10 gol attığını biliyorum ve orta saha oyuncusu için kötü durmuyor.
Radikal değişiklik senin için nedir bilmiyorum ama 10 puanlık bir artış küçümsenecek bir artış değildir. Şu an için CAsı 95 olması lazım. Hazırlık maçlarını tam olarak hesaba katmıyorum ve şu abartma işine de gıcığım. Yok geleceğin iniestası falan. Geçelim bu işleri. Nice gençler gördük geleceğin bilmemnesi olacak denen. Abartmayı seven bi milletiz hemen 2 maçta göklere çıkarıyoruz.
Sonuç olarak CAsını belki 10 puan arttırıp 105 yapacaklar veya daha az daha fazla. Buna karar verecek ben değilim ama 10 puan bile benim için 1991 doğumlu bu çocuk için çok iyi bir değişiklik olur diyebilirim.
Anlatılmak istenen de tam olarak bu oynamayan adamın özelliklerini neden düşmesi gerekiyor neye göre değerlendirebiliyorsun özelliklerinin kötüleştiğini..
Hayir degil.
Guiza son yili sakat gecirmis olsa ve oynamamis olsa Guiza'nin abartili oldugunu belirten mesajlari gozardi edecegimiz gibi, Ugur'un abartili oldugunu soyleyen mesajini da gozardi etmemiz gerekli.
Bu sakatlik asamasinda tek ele alinabilecek ozellikler natural fitness ve de injury proneness. Bunlardan ilki dustu, ikincisi ise yukseldi bu surec icinde. Ugur en azindan 10-15 adet resmi mac oynamadan herhangi bir degisiklik olmasi sozkonusu degil.
Yanlış yerden girdiniz, bu tür durumlarda tartışılması gereken esasen PA olması gerek, özellikleri görmeden bilemezsiniz.Bıraktığı yerde de olabilir, daha geri gitmiş de ama ilerlemediği tabi gerçek.
Tartışmak isteniyorsa esasen artık yaşı itibari ile ne kadar ileri gidebileceğini konuşabilirsiniz.Uğur hakkında fikir sahibi değilim, sadece açıklamak istedim.En doğru değerlendirmeyi zaten araştırmacısı yapacaktır.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
cem serdar ve emre colak bu sene pafta oynayamayacaklar mi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
beylerbeyinin şatışı gerceklestırıldı sanırım pılot kulup olmucak artık
Cem ile Emre oynayabiliyor ama Serdar 90'li oldugu icin oynayamicak. Zaten bu sene PAF'dan gelen genclerden bi tek Serdar tam anlami ile kalicak A takimda sanirim. Digerleri Cem ve Emre dahil PAF'a geri yollanir ve sezon icersinde oradaki performanslarina gore zaman zaman A takimda sans bulabilirler. 90'li olan diger oyuncular Emirhan, Anil, vs. ya serbest birakilir ya da kiralik yollanirlar.
Bu sene PAF'ta kontenjan olabilir,yani bir kaç 90'lı oyuncu oynayabilir kontenjandan,öyle duyumlar var...
Geçen sene 89'lu 1 kaleci kontenjanı vardı...