Sayfa 44 / 50 İlkİlk ... 344243444546 ... SonSon
1,291 ile 1,320 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Orta sahadaki üçlünün önünde veya tam ortasında oynayacak kapasitede Emre Çolak. Şans verilirse Arda'dan sonraki yıldızımız olur gibime geliyor 1-2 sene içerisinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer abi FM 2010 için çalışmalara başladınız mı? Bişey merak ediyorum, Keita da trye gelirken her hangi bir değişiklik oldu mu? Sanırım 9.00 dan 9.03e bir indirim olmuş. Belki performansıyla orantılı olarak biraz daha yapmışlardır.
    Last edited by mkkadi : 10.Temmuz.2009 at 21:51

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Ömer FM 2010 için çalışmalara başladınız mı? Bişey merak ediyorum, Keita da trye gelirken her hangi bir değişiklik oldu mu? Sanırım 9.00 dan 9.03e bir indirim olmuş. Belki performansıyla orantılı olarak biraz daha yapmışlardır.
    Öncelikle uslubunuzu düzeltmenizi rica ediyorum. Perpetua eğer yaşınız yanlız değilse 10 yaş büyük sizden.

Keita'yı Fransız araştırmacılar yapacak. 147 CA verilmişti 9.3'te ama performansı çok iyi değildi. Lyon araştırmacısı onu 145 CA'dan dahada aşağılara çekecektir. Oyuncular geldikleri ilk sene yapan araştırmacıya saygısızlık olmasın diye çok ellenmiyo. Devre arasında eksik görülen yerleri mutlaka değişecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Öncelikle uslubunuzu düzeltmenizi rica ediyorum. Perpetua eğer yaşınız yanlız değilse 10 yaş büyük sizden.

Keita'yı Fransız araştırmacılar yapacak. 147 CA verilmişti 9.3'te ama performansı çok iyi değildi. Lyon araştırmacısı onu 145 CA'dan dahada aşağılara çekecektir. Oyuncular geldikleri ilk sene yapan araştırmacıya saygısızlık olmasın diye çok ellenmiyo. Devre arasında eksik görülen yerleri mutlaka değişecektir.
    İlk olarak Ömer abi bilir, ben ona hep abi diye hitap ederim orada yanlışlıkla öyle oldu kusuruma bakmasın. Hatamı gördüm düzeltmeden sen mesajı yazmışsın.

2. olarak da, evet ilk olarak 150den 147e düştü. Şimdi de 147den düşmesi kesin midir? yoksa senin görüşün müdür?
    Last edited by mkkadi : 10.Temmuz.2009 at 22:16

Emre çolak'ta ca/pa değerinde radikal bi değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz?Bazı sitelerde bana göre abartı olan bir yakıştırma ile Türk İniesta deniyor.Sizin Emre hakkında ki görüşleriniz nelerdir fm 2010 için?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Ömer abi FM 2010 için çalışmalara başladınız mı? Bişey merak ediyorum, Keita da trye gelirken her hangi bir değişiklik oldu mu? Sanırım 9.00 dan 9.03e bir indirim olmuş. Belki performansıyla orantılı olarak biraz daha yapmışlardır.
    Bu asamada bilemiyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Onemli seyler degil bunlar. Agabey olarak hitab edilmis olmam veya olmamam beni rahatsiz etmeyecek bir seydir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Altaylee1914 View Post
    Emre çolak'ta ca/pa değerinde radikal bi değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz?Bazı sitelerde bana göre abartı olan bir yakıştırma ile Türk İniesta deniyor.Sizin Emre hakkında ki görüşleriniz nelerdir fm 2010 için?
    Oyun cikmadan once Emre'yi daha izleme firsatimiz olacaktir saniyorum. Veritabanini teslim etmeye daha 3 ay var. Bu donem icinde tabii bir cok sey degisebilir.

http://gelgidersin.blogspot.com/2009...ca-macnda.html

faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by srhtaydin View Post
    Maclari zaten izliyoruz. Sadece onumuzde 3 ay daha izleme firsati varken pesinen dusuncelerimizi aciklamiyoruz desem belki de daha dogru olur. (Not: Video calsimiyor )

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Altaylee1914 View Post
    Niye radikal bir değişiklik olmalı?
    Paf liginde izlemedik mi sanıyordunuz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ugur Ucar'ın 2 senedir ayagına top degmiyor nerdeyse..Oyunda biraz abartı degil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Ugur Ucar'ın 2 senedir ayagına top degmiyor nerdeyse..Oyunda biraz abartı degil mi ?
    Bugün izledin mi Uğur'u? Eskisi gibi topa saldıran, ileri çıkan ve iyi ortalar kesen Ugur geri dönüyor. İlk yarıda Sag Bek Sabri'nindi Kusen o kanadı felç etti neredeyse; 2. yarı Ugur girdikten sonra o bölgeden o sıklıkta gelemediler. Eski formuna kavusacaktır Ugur, oyunda ben acıkcası bi abartılığını görmüyorum.

Nesil
    2003

Uzun bir suredir oynamamis bir oyuncuyu hangi performansini goz onunde tutarak degistirmek gerekli?

Enterokinaz Misafir

oynamayan topçuyu neye göre yargılıyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

uğurun fm 2009 daki öellikleri iyi bence,emre çolak'ın fizikselleri hariç diğer özellikleri de çok iyi tekniği falan ama artık araştırmacıların bileceği iştir...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ayrıca fiziksel olarak iniesta'dan bi farkı olmadığını gözlemledim gerçekten tam bi geleceğin yıldızı olur.Ayrıca hızlanma iniesta'dan iyi...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Emre Colak'i karsilastirdigin oyuncuya bak, Iniesta kim Emre Colak kim? Iniesta 2 kere Sampiyonlar Ligi Kupasi'ni kaldirmis, Ispanya Milli Takimi ile Avrupa Sampiyonlugu yasamis bir futbolcu. Emre Colak ise daha A takima yeni cikmis PAF takim oyuncusudur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Uzun bir suredir oynamamis bir oyuncuyu hangi performansini goz onunde tutarak degistirmek gerekli?
    quote=Enterokinaz;1489035]oynamayan topçuyu neye göre yargılıyorsun ?[/quote]

Bende onu diyorum iste 2 senedir oynamayan bir oyuncu neden bu kadar abartılır ? Hangi performansı göz önüne tutularak bu profil verilir ? Guiza icin abartı olmus diyenler Ugur Ucar abartı degil mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lavezzi1907
    Bende onu diyorum iste 2 senedir oynamayan bir oyuncu neden bu kadar abartılır ? Hangi performansı göz önüne tutularak bu profil verilir ? Guiza icin abartı olmus diyenler Ugur Ucar abartı degil mi ?
    Oynadığı zaman verilmiş bir profil işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Niye radikal bir değişiklik olmalı?
    Paf liginde izlemedik mi sanıyordunuz?
    Evet o data geçen yılın datasıydı ve ben izlemedim geçen yıl kendisini. Sadece geçen yıl paf liginde 10 gol attığını biliyorum ve orta saha oyuncusu için kötü durmuyor.

Radikal değişiklik senin için nedir bilmiyorum ama 10 puanlık bir artış küçümsenecek bir artış değildir. Şu an için CAsı 95 olması lazım. Hazırlık maçlarını tam olarak hesaba katmıyorum ve şu abartma işine de gıcığım. Yok geleceğin iniestası falan. Geçelim bu işleri. Nice gençler gördük geleceğin bilmemnesi olacak denen. Abartmayı seven bi milletiz hemen 2 maçta göklere çıkarıyoruz.

Sonuç olarak CAsını belki 10 puan arttırıp 105 yapacaklar veya daha az daha fazla. Buna karar verecek ben değilim ama 10 puan bile benim için 1991 doğumlu bu çocuk için çok iyi bir değişiklik olur diyebilirim.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Oynadığı zaman verilmiş bir profil işte.
    Bende onu diyorum iste 2 sene önce oynamıstı dogru düzgün en son..FM 2007 olsa kabul ederim ama 2009'da hangi performansıyla bu profili aldı onu diyorum..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Anlatılmak istenen de tam olarak bu oynamayan adamın özelliklerini neden düşmesi gerekiyor neye göre değerlendirebiliyorsun özelliklerinin kötüleştiğini..

Nesil
    2003

Hayir degil.

Guiza son yili sakat gecirmis olsa ve oynamamis olsa Guiza'nin abartili oldugunu belirten mesajlari gozardi edecegimiz gibi, Ugur'un abartili oldugunu soyleyen mesajini da gozardi etmemiz gerekli.

Bu sakatlik asamasinda tek ele alinabilecek ozellikler natural fitness ve de injury proneness. Bunlardan ilki dustu, ikincisi ise yukseldi bu surec icinde. Ugur en azindan 10-15 adet resmi mac oynamadan herhangi bir degisiklik olmasi sozkonusu degil.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hayir degil.

Guiza son yili sakat gecirmis olsa ve oynamamis olsa Guiza'nin abartili oldugunu belirten mesajlari gozardi edecegimiz gibi, Ugur'un abartili oldugunu soyleyen mesajini da gozardi etmemiz gerekli.

Bu sakatlik asamasinda tek ele alinabilecek ozellikler natural fitness ve de injury proneness. Bunlardan ilki dustu, ikincisi ise yukseldi bu surec icinde. Ugur en azindan 10-15 adet resmi mac oynamadan herhangi bir degisiklik olmasi sozkonusu degil.
    Tamam abi siz daha iyi bilirsiniz..Sadece ögrenmek istedim.. Cevap icin tssekkürler.
    R.I.P Tupac

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tamam abi siz daha iyi bilirsiniz..Sadece ögrenmek istedim.. Cevap icin tssekkürler.
    Yanlış yerden girdiniz, bu tür durumlarda tartışılması gereken esasen PA olması gerek, özellikleri görmeden bilemezsiniz.Bıraktığı yerde de olabilir, daha geri gitmiş de ama ilerlemediği tabi gerçek.

Tartışmak isteniyorsa esasen artık yaşı itibari ile ne kadar ileri gidebileceğini konuşabilirsiniz.Uğur hakkında fikir sahibi değilim, sadece açıklamak istedim.En doğru değerlendirmeyi zaten araştırmacısı yapacaktır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cem serdar ve emre colak bu sene pafta oynayamayacaklar mi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

beylerbeyinin şatışı gerceklestırıldı sanırım pılot kulup olmucak artık

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    cem serdar ve emre colak bu sene pafta oynayamayacaklar mi
    Cem ile Emre oynayabiliyor ama Serdar 90'li oldugu icin oynayamicak. Zaten bu sene PAF'dan gelen genclerden bi tek Serdar tam anlami ile kalicak A takimda sanirim. Digerleri Cem ve Emre dahil PAF'a geri yollanir ve sezon icersinde oradaki performanslarina gore zaman zaman A takimda sans bulabilirler. 90'li olan diger oyuncular Emirhan, Anil, vs. ya serbest birakilir ya da kiralik yollanirlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu sene PAF'ta kontenjan olabilir,yani bir kaç 90'lı oyuncu oynayabilir kontenjandan,öyle duyumlar var...

Geçen sene 89'lu 1 kaleci kontenjanı vardı...

Sayfa 44 / 50 İlkİlk ... 344243444546 ... SonSon

Mesaj Yetkileri