ilk 3e girebilecek kapasitedesin kardesim hedefin yüksek olsun
Evet
Hayır
ilk 3e girebilecek kapasitedesin kardesim hedefin yüksek olsun
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Wigan deplasmanından 1 puanla dönüyoruz.
Evimiz<de A.Villayı 1-0 la geçtik
D.Bükreş deplasmanında ilk maçı 1-0 alarak tur avantajını elimize geçirdik.
Sene başından beri belalımız haline gelen M.Citye deplasmanda 1-0 yenildik.Pozisyonda bulduk ama olmadı.
UEFA Kupası 3.turunda 1-0 ın avantajı ile çıktığımız maçta D.Bükreşi 4-2 yendik.Yine farklı bir skorKeşke final Goodisson Park'ta olsa
Bir sonraki turda rakip Ajax'ı eleyen Tottenham oldu.
tottenham hakkında bilgiler...
DİPNOT:İlk maç benim evimde oynanacaktır
Kura yorumu alabilirmiyim???
Guzel kura cekmissin eleme sansın var
Ligte Chelsea'yi 3-1 le devirdik ve rövanşı aldık.Takım şahane oynadı ve kazandık
UEFA Cup''ta Tottenhamı evimizde 2-0 yenerek çeyrek final için avantaj sağladık.
Arsenal'e karşı baştan sona başa baş mücadele ettiğimiz maçta gollere engel olamayınca 2-0 kaybettik.
UEFA Kupası 4.tur 2.maçında deplasmanda Tottenham ile 1-1 berabere kalarak ÇEYREK FİNALE adımızı yazdırıyoruz.Çok mutlu oldum artık hedef Final.
Çeyrek Finaldeki rakibimiz Portekiz temsilcisi S.Lizbon oldu.
Klüp hakkında bazı bilgiler
Dipnot:İlk maç Portekizde olup Turnuvanın favorisi Chelsea Porto'ya elenmiştir.
Avrupa yorgunu olmamıza rağmen Hull City'i 2-0'la geçtik
Kura çekimi ve gidişat hakkında görüşlerinizi alabilir miyim??
Sporting seni zorlayabilir gidişat güzel ama diğer eşleşmeleri görmeden kura hakkında yorum yapamıyacağım ...
Başarılar![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sportingi eleyebilirsin..Başarılar dilerim.![]()
Ligte West Ham deplasmanında 1-0 galip geldik.Lavezzi şovu var adeta maçlarda.
UEFA Kupası çeyrek final ilk maçında S.Lizbon'a 2-1 yenildik.Ama attığımız gol tur için avantaj sağladı.
Geçen hafta Arsenale 5 çeken Newcastle'yi evimizde Lavezzinin golüyle yendik.UEFA öncesi moral bulduk.
UEFA Kupasında yine evimizde S.Lizbon maçında nefis oyunumuzla 3-0 yenerek yarı finale yükseldik.
Bir sonraki turda rakip İtalyanların güçlü ekibi Udinesse oldu.
Klübün Bilgileri
UEFA Kupasında diğer yarı final karşılaşması R.SANTANDER-PORTO oldu.
Vira bismillah kardesim. Gecersin Udineseyi ama dikkatli olman lazim, zira cok kaliteli ekiptir..
UEFA da güzel performans gösteriyorsun. Udinese iyi ekip. Zorlu maclar seni bekliyor.
TariboWest
W.B.A deplasmanında 0-0 berabere kaldık.Üzgünüz.
Evimizde ligten düşmesi kesinleşen Stokeyi 1-0 yendik.Arsenal'in önüne geçtik
Deplasmanda Middlesbrough'u 1-0 la geçtik
UEFA Kupası yarı final ilk maçında Udinesseye 2-1 mağlup olduk.Ama unutulmasın ki Lizbona da 2-1 mağlup olup evimizde kazandık.
Bolton karşısında gol şov yaptık ve sahadan 5-1 lik galibiyetle ayrıldık.
Deplasmanda 2-1 mağlup olduğumuz Udinesse'yi evimizde 2-0'la yendik ve UEFA KUPASI FİNALİNE adımızı yazdırdık.
Ve finaldeki rakibimiz Porto'yu süpriz bir şekilde eleyen Racing Santander oldu.
Klüp Bilgileri
Bu arada ligteki puan tabolsu şu şekilde oluştu
![]()
M.Utd.karşısında evimizde 1 puan kurtardık.
Fulhamı deplasmanda 2-0 yendik ve moral bulduk.
UEFA KUPASI BİZİM!!!!
Finalde süpriz ekip Racing'i 4-1 yeniyoruz ve UEFA KUPASINI ALIYORUZ...
BU KUPADA ARTIK MÜZEMİZDE
Tottenhamı evimizde 3-1 yendik ve Ş.Ligine ön elemelerden katılmaya hak kazandık.Çok mutlu olduk.
PUAN TABLOSU
ÖDÜLLER
1-GOL KRALLIĞI
2-YILIN FUTBOLCUSU
3-YILIN MENEJERİ(MAALESEF BEN YOKUM)
4-YILIN TAKIMI
SEZON DEĞERLENDİRMEM
Ligte süpriz puan kayıpları yaşasakta ligi 4.bitirmemiz ve Arsenali UEFA'ya itmemiz güzel oldu.Yerel Kupalarda başarı zor takımların üst üste çıkması nedeniyle bir başka bahara kaldı.
UEFA Kupasında ise farklı galibiyetler bende şampiyonluk hevesini her maç arttırdı.En çok sevindiğim maçlar ise CSKA Moskovaya deplasmanda 5 atmamız,V.Guimaresi 8 golle evlerine göndermemiz,Udinesse ve S.Lizbon maçlarının 2.maçları oldu kurada da şansımız iyi gidince şampiyon olmayı başardık ve klübe ekonomik açıdan güzel paralar kazandırdık.Bu sayede stadımıza 8000 koltuk ekleneceği duyruldu.İtibarımıda etkileyen uefa şampiyonluğundan sonra Süper Kupayı BARCELONA İLE oynayacağız.
ŞİMDİ SÖZ SİZDE YORUMLARI ALAYIM![]()
Racing macı ss sini unutmussunLigde 4.olman güzel seneye CL'de basarılar..
R.I.P Tupac
Güzel bitmis sezon. 2-3 kaliteli transferle ilk ikiye oynarsin. Forvetini gelistirmen ve orta sahaya takviye yapman lazim.
Basarılı bir sezon gecirdin. Seneye ŞL ye gitmen maddi kazanc da saglayacaktır. UEFA kupası ise süper olmus.
TariboWest
öncelikle sağol bütçeyi - lerden kurtardım iyi bir bütçe bekliyorum ona göre 2 yıldız transferi yapacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağol Arsenal'i kovalamamın meyvesini alıyorum sezon boyunca 5.gittim Arsenalin peşini bırakmadım ve 4.olarak bitirdim.UEFA yorumun içinse sağol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lavezzi1907 arkadaşımın uyarısını dikkate aldım ve işte uefa kupası final maçıarkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorum
![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 19.Temmuz.2009 at 16:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ş.Ligi ön elemesinde Anderlceth deplasmanından 2-1 lik galibiyetle döndük.
Evimizde Lig'in ilk haftasında Middlesbrough'yu 3-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptık.
Newcastle deplasmanından 1-0 lık mağlubiyetle döndük.İlerleyen haftalarda telafi edeceğiz.
Anderlecth'i evimizde 2-0 yendik ve Ş.Ligine adımızı yazdırdık.
AVRUPA SÜPER KUPASI BİZİM OLDU.
Barcelonayı Coloccini'nin 86.dkdeki kafa golüyle 1-0 yenerek Süper Kupanın sahibi olduk.
İşte kupa
Şampiyonlar Ligi Grubu Belli Oldu.Lider bile olabiliriz.
VE TRANSFER ZAMANI
VARAN 1:F.COLOCCİNİ(ARJANTİN)
Newcastle'den 9 milyon euro karşılığında takımımıza katıldı.
VARAN 2:JO COPPENS(BELÇİKA)
Genç kaleci 55 bin euroya mal oldu
VARAN 3:GİOVİNCO(İTALYA)
Genç orta saha/forvet oyuncusunu 4.4 milyon euroya transfer ettik.
VARAN 4:ROBİN VAN PERSİE(HOLLANDA)
Hollanda'lı forvet oyuncusunu 24 aya bölünmüş şekilde 30 milyon euroya transfer ettik.Yılın transferi olsa gerek
Yorumlarınızı bekliyorum
Transferler güzel SL grubuda fena degil Bayern'le liderlik icin cekisirsin![]()
R.I.P Tupac
Kalecin hakkında bilgim yok ama diger 3 transfer muthiş
Kardesim Süper Bir Sezon Gecirmişsin.tebrik Ediyorum Transferlerde Süper![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
A.Villa deplasmanından 1 puanla döndük.
A.Wien deplasmanından puanla döndük.
Chelsea'yi evimizde v.Persie'nin müthiş oyunuyla 3-2 devirdik.
Carling Cup'ta Norwich'i penaltılarla eledik.Chelsea maçının yorgunluğu kendini belli etti.Sonraki rakip M.Utd oldu.
West Ham karşısında çok iyi oynamamıza rağmen 1 puanı zor kurtardık.Ama maç eksiğimiz olduğu için yendiğimiz takdirde 3.olacağız.
Yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
skin güzelmiş![]()