Güzel bitmis sezon. 2-3 kaliteli transferle ilk ikiye oynarsin. Forvetini gelistirmen ve orta sahaya takviye yapman lazim.
Evet
Hayır
Güzel bitmis sezon. 2-3 kaliteli transferle ilk ikiye oynarsin. Forvetini gelistirmen ve orta sahaya takviye yapman lazim.
öncelikle sağol bütçeyi - lerden kurtardım iyi bir bütçe bekliyorum ona göre 2 yıldız transferi yapacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağol Arsenal'i kovalamamın meyvesini alıyorum sezon boyunca 5.gittim Arsenalin peşini bırakmadım ve 4.olarak bitirdim.UEFA yorumun içinse sağol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lavezzi1907 arkadaşımın uyarısını dikkate aldım ve işte uefa kupası final maçıarkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorum
![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 19.Temmuz.2009 at 16:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ş.Ligi ön elemesinde Anderlceth deplasmanından 2-1 lik galibiyetle döndük.
Evimizde Lig'in ilk haftasında Middlesbrough'yu 3-1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptık.
Newcastle deplasmanından 1-0 lık mağlubiyetle döndük.İlerleyen haftalarda telafi edeceğiz.
Anderlecth'i evimizde 2-0 yendik ve Ş.Ligine adımızı yazdırdık.
AVRUPA SÜPER KUPASI BİZİM OLDU.
Barcelonayı Coloccini'nin 86.dkdeki kafa golüyle 1-0 yenerek Süper Kupanın sahibi olduk.
İşte kupa
Şampiyonlar Ligi Grubu Belli Oldu.Lider bile olabiliriz.
VE TRANSFER ZAMANI
VARAN 1:F.COLOCCİNİ(ARJANTİN)
Newcastle'den 9 milyon euro karşılığında takımımıza katıldı.
VARAN 2:JO COPPENS(BELÇİKA)
Genç kaleci 55 bin euroya mal oldu
VARAN 3:GİOVİNCO(İTALYA)
Genç orta saha/forvet oyuncusunu 4.4 milyon euroya transfer ettik.
VARAN 4:ROBİN VAN PERSİE(HOLLANDA)
Hollanda'lı forvet oyuncusunu 24 aya bölünmüş şekilde 30 milyon euroya transfer ettik.Yılın transferi olsa gerek
Yorumlarınızı bekliyorum