3 kulvardada başarı çok iyi gidiyorsun
3 kulvardada başarı çok iyi gidiyorsun
helaaallyakışır... devamını dilerim... Yıldızlar karması olsun artık bizim takım yaw
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çok güzel... Bence Arsenal'e git Arda'yı da yanında götür(Tabi öyle git demekle olmuyor herhalde
)
İstifa mı edeceksin. Bence takımını bırakma![]()
TariboWest
Hedefime ulaşamadım Göktuğ.Başarılı ol artık Juvede
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Basarılar dilerim. Ben ŞL yi almıs olsam hayatta bırakmazdım takımımı![]()
TariboWest
İtalya'da başarılar.Bir baba hindi İtalya'dada yapmak istiyoruz ona göre![]()
Sana kalsa şimdi Ekmekspor'daydım
Ben de birden gaza geldim sonra pişman oldum zatenKalsaydım geniş çaplı bir revizyona daha giderdim şöyle 10-15 oyunculuk
Şükran Günü'nde davet edelim seni İtalya'ya doyabildiğince yeYaparız tabii ayıp ettin
Bu arada Bir dünya yıldızını milyonlarca dolar döküp takımımıza kazandırdık. Belki çok para verdiğim için eleştireceksiniz beni, ama her zaman takımımda görmek istediğim oyunculardan birini getirdim. İlk defa bunu başardım hattaBirazdan o ismi açıklıyorum ve transfer sezonunu birlikte inceliyoruz...
Fabregas çıkar şimdi.Ekmekspor değil kardeşim Çemişgezekspor
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Galatasaray la çok iyi işler yapmışsın çok da iyi kadro bırakmışsın senden sonrasına istifa değil sözleşme sonunu bekleseydin bence keşke taraftar kızmazdı sana istifa edince senden nefret edebiliyorlar
Şimdiki takımın Juve nin kadrosu ne durumda acaba ?
Taktiğin hangi sürüm için
Bu arada yıldız sayısı 2 olduYönetimin verdiği ve benim oyuncu satışından kazandığım müthiş transfer bütçesi ile 2 yıldız oyuncuyu bir yılda aldık. Epey bi para döktük Real Madrid gibi
![]()
Hadi kimi aldın söyle..![]()
Yeni transferleri bekliyoruz![]()
TariboWest
Juve ile başarılar...
Galatasaray-Tobol maçından sonra açıklayacağım, biraz heyecan olsun değil miTahminlerinizi de yazın buraya bakarsın doğru çıkar sonra millete hava atarsınız ben bildim diye
![]()
sampıyon Juvebu ne hız
Başarılar Diliyorum2. Transferde Süper
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
ooooooooo özellikle aguero'yu çok beğendim everton kariyerimde coşuyo beklerim
Teşekkürler arkadaşlarÖzellikle Ronaldo'ya çok dil döktüm. 8 kez reddedildim, sonunda bıktı ve kabul etti
Messi'yi de getirecektim de o illa Guardiola ile kalmak istiyorum diyince getiremedim. Ben de Agüero'yu getirdim
İşte aldığımız oyuncular. Burada da ilk işimiz revizyon oldu
Bunlar da gidenler...
2 maçla Juventus kariyerimiz de başladı, hatta ilk kupamızı aldık bile
Avrupa Ligi'nde zayıf rakibimizi yedek kadroyla yendik.
Juventus başındaki ilk kupamızı da bu şekilde almış olduk. Nice kupalara inşallah![]()
3 günlük suskunluk oldu, biraz yoğun günler olduğundan pek oynayamadım FM, ama devam edebiliriz artık...
Bu arada internetimde bi miktar problem var. Mis gibi Airties modemden GeekADSL Pro-Max UE4'e geçmek durumunda kaldım ve ciddi bir verim düşüşü söz konusu. Umarım yakın zamanda bu sorunu çözerim ve daha aktif olabilirim...
Bu arada kadromuza serbest durumdaki Marek Jankulovski'yi katmış bulunmaktayız. Paolo De Ceglie'den istediğimiz defansif performansı elde edemediğimiz şu durumda umarım Jankulovski başarılı olur...
transferler harika şampiyonlukta açık ara favorisin umarım alırsın
ronaldo iyi gelmş bişey sorcm mesela oyuncuya çok zorlayıncakabul ediyormu
Baba ronaldo nası geldi anlamadım UEFA hedeflerini kücültmüs biraz ama olsn gs'de harika işler yapmıssn Hulk transferin coq ii olmus buraya almanı beklerdim ama olsn basarılarının devamını bekliyorum..
O kadar sabredebilirsem alırız şampiyonluğu, ama Juventus'ta pek mutlu olduğm söylenemez
Ronaldo'yu baya bi zorladım alana kadar 4-5 kez basına övdüm. Bu sırada maaş bütçesini de rahatlattım ve sonunda almayı başardım. Denemek lazım yani
Ronaldo nasıl geldi ben bile anlamadım vallaGalatasaray'da iken nokta transfer yapıyorduk. Bakarsınız Hulk'ı buraya getirmeye gerek kalmaz
![]()
Süper maçlar Göktuğ. Devamını dilerim.