Sayfa 19 / 25 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam Güzel Gidiyoruz Yine
    nazar değmesin saol ama yakında lastik patlayabilir
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Tebrik ederim abi güzel gidiyorsun..

Birde hep başlığı ıssız adam gibi okuyorum.. Nick Hissizle başlık altlı üslü olunca

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Avrupa liginde başarılar kariyeri çok emek vererek yayınlamaya devam ediyorsun Valla ben bu kadar emek veremiyorum açıkcası Avrupada da Türkiyede de maçlar güzel... Ben 5. sezonda UEFA'ya katıldıgımda çeyrek finalde İnter'e kaybettim, 2-0 yendim ,dışarda 5-0 yenildim Umarım sen de iyi yerlere gelirsin...Küçük takımlardaki en büyük sorun transfer bütçesi ve büyük yıldızların gelmeye sıcak bakmaması
    teşekkürler ama pek iyi gitmiyor avrupa

benim ilk kariyer olduğundan sanırım, sen artık bıkmışsındır uğraş uğraş

biliyorum, senin kariyeri takip ediyorum son inter beraberliği süper ama barça interden zor sana bol şans o maçta, gerçi bugün daha yeni girdim bakmadım belkide oynamışsındır.

transfer bütçesini, gelmeyenleri hiç sorma ama küçük takımın zevkide burda sanırım. GS'yi aldığım oyunumda yüzlerine bile bakmadığım adamlar şimdi kral bana 10 takımım olsa 1 dakka oynatmayacağım adamları ikna edene kadar göbeğim çatlıyor. Ama artık takım yükseldikçe daha iyi elemanlarda geliyor tabi. bu sene şampiyonluk şansı zor ama seneye bikaç sağlam takviyeyle kafaya oynarım heralde.

bide benim anlamadığım 9.0.1 mi daha zor 9.0.3 mü? yada benmi çok beceriksizim mehmetöcal kardeşime bakıyorum kadrosu benimkinin yarısı etmez, adam canavar gibi gidiyor. keza senin kadroda çok iyi değil, şampiyonluğu kıl payı kaçırıyosun avrupada çeyrek final oynuyosun. 9.0.3 daha zor diyorlardı bu nasıl iş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Tebrik ederim abi güzel gidiyorsun..

Birde hep başlığı ıssız adam gibi okuyorum.. Nick Hissizle başlık altlı üslü olunca
    teşekkürler, birazdan yeni SS'ler geliyor. avrupada havlu attık gibi

ıssız adam da olur kafana göre
    Last edited by Walter Sakana : 29.Temmuz.2009 at 22:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

MAÇLAR

6.HAFTA

7.HAFTA

Böyle maçlara deli oluyorum. Sağlam bir taktik yapıyosun, rakibi kilitliyosun, net pozisyon vermiyosun. Sonra son dakkalarda frikikten gol yiyip yeniliyosun. Üstüne birde frikiğe sebep olan faul saçmasapan, alta videosunu ekledim.

Golden önce çalınan "temassız faul". Rüzgarı değmiş adama - İZLE

Ve bu saçma faul sonrası Selçuk'un daha önceki oyunlarım dahil bana attığı belki 20.frikik golü. Hatta hiç unutmam bir kere GS-Trabzon kupa finali oynuyorum, uzatmanın son saniyesinde atmıştı gene tek pozisyonları olmayan maçta. Sonra penaltılarla kupayı kaybetmiş deli olmuştum. Hala içimde acıdır - İZLE

8.HAFTA

Bu seneki yıldızımız Ukraynalı süperstar - KOKOEV

ve işte ona yakışan klas tek vuruş golü - İZLE

Gökhan'ın skoru perçinleyen golü (klasik FM golü) - İZLE

İ GRUBU - 3.MAÇ

Aslında skor böyle olmamalıydı. Taktiksel açıdan çok iyi analiz edip rakibi kilitleyecek bir sistemle çıktık, 2. dakikada golüde bulduk. Ancak sol kanadımızdan çöktük.
    Yediğimiz gollerden ilki abartı bir gol. Diğerleri savunmanın yetersizliğinden, 2.lig takımları bile yemez böyle basit gol.

Kokoev gene klasını konuşturdu. Geçen sezon beklediğimiz verimi alamamıştık ama bu sezon patlama yapacağının sinyallerini hazırlık maçlarında vermişti.
    Bu oyuncum forvet değil, sol açık ve 12 maçta 8 gol 3 asisti var.

İşte Kokoev'in pozisyon sezgisi ve tek vuruş klası sonucu gelen gol - İZLE

ve Bordeaux'un golleri

İlk gol - İZLE
    2. gol (3 avanak)- Önce Caner'e, ardından kalecinin uçuşa ve Zapotocny'nin müdahale edemeyişine dikkat - İZLE
    3. gol - İZLE

9. HAFTA

D GRUBU - 1.MAÇ

Kokoev şov devam ediyor

Çok klas bir aşırtma gol - İZLE

Birazda Selmani
    (goller o kadar güzel değil, bu oyuncunun nasıl komple bir forvet olduğunu göstermek için)

Selmani - Pivot santroforun etkinliği - İZLE

Selmani - Komple golcü - İZLE

10. HAFTA

Çok kaçırdık, yazık oldu

10.HAFTA PUAN DURUMU

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

emin ol 9.0.3 daha zor ama ben de 9.0.1 deki halimden daha iyiyim şu anda kariyer tecrübesi anlamında yani 9.0.1 de çok sağlam regenlerle falan işi götürüyordum ama burda senede 1-2 regen bulursam iyidir 7 yıldızlı... Senin beceriksizliğin meselesi değil de FM 2009'da kısa kariyer yapmakla uzun kariyer yapmak aynı değil...Yani Barcelona ile 1 yıl oynamakla , aynı Barcelona ile 10 yıl oynamak arasında bile fark varken bizler Dinarspor ya da İskenderun DÇ gibi ekiplerle sezonlar boyu devam ediyoruz... Bir yandan taktiği oturtmaya çalışırken ,bir yandan transferler, bir yandan mali yapı ,bir yandan antreman sistemi vs vs derken oyun yıllar geçtikçe ya çok kolaya ya da çok zora gidiyor... bunun için de gerçekten uzun kariyer oynama tecrübesi lazım... Eski FM ya da CM serilerinde bu iş daha kolaydı ama bu sene zor yapmışlar mereti Ama işte artık ben deneyim kazandım, senenin sonu yaklaştı ve şunun şurasında 3-4 ay sonra yeni oyun çıkacak ve benim forumda uzun sezonlu ( 6 sezon ve üstü ) sanırım 7. ya da 8. kariyerim... yani artık piştik ,olsun o kadar eminim bu kariyerin sonunda sen de bundan önceki gibi olmayacak ve tecrübe kazanacaksın

yalnız şu golleri upload ettiğin siteye girdim de nasıl upload edildiğini pek incelemedim... bana onu özelden bir aktarırmısın ? ara sıra güzel goller olunca ben de upload edeyim kariyere
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    emin ol 9.0.3 daha zor ama ben de 9.0.1 deki halimden daha iyiyim şu anda kariyer tecrübesi anlamında yani 9.0.1 de çok sağlam regenlerle falan işi götürüyordum ama burda senede 1-2 regen bulursam iyidir 7 yıldızlı... Senin beceriksizliğin meselesi değil de FM 2009'da kısa kariyer yapmakla uzun kariyer yapmak aynı değil...Yani Barcelona ile 1 yıl oynamakla , aynı Barcelona ile 10 yıl oynamak arasında bile fark varken bizler Dinarspor ya da İskenderun DÇ gibi ekiplerle sezonlar boyu devam ediyoruz... Bir yandan taktiği oturtmaya çalışırken ,bir yandan transferler, bir yandan mali yapı ,bir yandan antreman sistemi vs vs derken oyun yıllar geçtikçe ya çok kolaya ya da çok zora gidiyor... bunun için de gerçekten uzun kariyer oynama tecrübesi lazım... Eski FM ya da CM serilerinde bu iş daha kolaydı ama bu sene zor yapmışlar mereti Ama işte artık ben deneyim kazandım, senenin sonu yaklaştı ve şunun şurasında 3-4 ay sonra yeni oyun çıkacak ve benim forumda uzun sezonlu ( 6 sezon ve üstü ) sanırım 7. ya da 8. kariyerim... yani artık piştik ,olsun o kadar eminim bu kariyerin sonunda sen de bundan önceki gibi olmayacak ve tecrübe kazanacaksın

yalnız şu golleri upload ettiğin siteye girdim de nasıl upload edildiğini pek incelemedim... bana onu özelden bir aktarırmısın ? ara sıra güzel goller olunca ben de upload edeyim kariyere

uzun kariyer oynama tecrübesi artık fm 2010'a kaldı o zaman ben yeni fm çıkana kadar başka kariyer yapacağımı sanmıyorum.
    şunu söyleyebilirim ki bugüne kadar en zevk aldığım kariyerim oldu bu. daha önceki fm serilerinde hep en üst ligin vasat takımlarını alıp başlardım, meğer asıl zevk alt liglerden bir takımı alıp yukarılara taşımaktaymış.

tamam özelden anlatırım, kolay zaten. gerçi bende forumdan öğrendim genel tartışmalarda sabit başlıklarda gol paylaşım konusu varya ordan
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İ GRUBU - 4.MAÇ

FUTBOLSEVERLER GOLE VE FUTBOLA DOYDU !

5 Temmuz stadyumunda muhteşem bir maç.
    UEFA Avrupa Liginde ülkemizi temsil eden takımlardan İskenderun DÇ, mutlak kazanması gereken maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Gol düellosu şeklinde geçen mücadele izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

İlk yarım saat inanılmaz bir tempoyla güçlü rakibini sürklase eden temsilcimiz 4-0 öne geçti. Neye uğradığını şaşıran İngiliz ekibi daha sonra toparlanarak goller bularak skoru 4-3'e getirdi ve fark bir anda 1'e indi.

3.golün şokunu çabuk atlatan İDÇ, Ukraynalı süperstarı KOKOEV'in golüyle rahatladı ve bu müthiş maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN !

İskenderun DÇ için tamam yada devam maçıydı. Bu maçıda kaybetseydik artık grupta hiç bir şansımız kalmayacaktı. Gruptan çıkmak hala zor ama en azından umutlarımız devam ediyor.

11. HAFTA

UEFA YORGUNU İDÇ 2-0'DAN MAÇI ÇEVİRDİ !

Hafta içinde çok zorlu bir maç oynayan İskenderun DÇ zorlu Bursa deplasmanında maça tutuk başladı ve bir anda 2-0 geriye düştü.

Ardından bu sezonun süper yıldızı KOKOEV sahneye çıktı ve attığı 2 golle skora denge getirdi. Son sözü OBUA ile söyleyen konuk ekip maçın son bölümünde iyi direnerek çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN !

D GRUBU - 2.MAÇ

İDÇ'nin KUPADA TADI YOK

Çaykur Rize karşısında tamamen yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan İskenderun DÇ maç boyunca tek kale oynamasına karşın bir türlü aradığı golü bulamayarak sahadan 1 puanla ayrıldı.

Maç öncesi Rizespor teknik direktörü Metin Diyadin "KOKOEV'İ DURDURMALIYIZ" açıklaması yaptı.

Metin Diyadin'in bu sezon inanılmaz bir form grafiği sergileyen Ukraynalı yıldız için bu açıklamasına medyadan da destek geldi. Rize teknik direktörünün doğru bir teşhiste bulunduğunu belirten medya, Rize bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyorsa öncelikle KOKOEV'i durdurmaları gerekir yorumunda bulundu.

Ancak İDÇ teknik direktörü Gabi Huri bu kupa mücadelesinde Kokoev'i sahaya sürmedi ve 3 kulvarda zorlu bir mücadele verdikleri bu dönemde oyuncusunu dinlendirmeyi tercih etti.

İşte Vladimir Kokoev'in şu ana kadarki inanılmaz performansı

12.HAFTA

KOKOEV DURDURULAMIYOR !!!

İskenderun Demirçelikspor'un sol kanattaki süperstarı VLADIMIR KOKOEV rakiplerin tüm önlemlerine karşın inanılmaz yükselişini sürdürüyor.

Gençlerbirliği karşısında attığı golle 10 kişi kalan takımına galibiyeti getiren KOKOEV için Avrupa'nın önde gelen klüpleri sıraya girmiş durumda.

.
    Birleştirilen Mesaj:
    12.HAFTA PUAN DURUMU
    Last edited by Walter Sakana : 31.Temmuz.2009 at 17:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

YILDIZI PARLAYANLAR

DÜNYA FUTBOLUNUN YENİ YILDIZI - VLADIMIR KOKOEV

16 Maçta 13 gol atan bir futbolcu deyince herkes forvet olduğunu düşünür ama değil. O bir sol açık ! Muazzam bir performans...

Juventus başta olmak üzere Avrupanın önde gelen birçok klübü peşinde.
    Medyada Kokoev haberleri eksik olmuyor.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE

EN ÇOK MAÇIN YILDIZI SEÇİLEN OYUNCU

KALEYİ BULAN ŞUT YÜZDESİNDE AÇIK ARA ÖNDE

EN İYİ TOP SÜREN 2.OYUNCU

VE LİGİN 1 NUMARALI YILDIZI

KAPASİTESİNİN ÇOK ÜSTÜNDE OYNAYAN BİR İSİM - ALİ TURAN !

Kadroda kendisinden kat kat üstün 2 oyuncuyu kesen, maçlarda sıfır hatayla oynayan bir profesyonel. Savunmamızın bel kemiği.

4X4'LÜK FUTBOLCU - MATİAS ESCOBAR !

Bir futbolcu ancak bu kadar verimli ve çok yönlü olabilir.
    Hem yerden hem havadan çok iyi bir savunmacı ve ligin en yüksek pas yüzdesiyle oynayan oyuncusu.

Ön liberoda inanılmaz faydalı, onu geçmek çok zor.
    Stopere çektiğimizde de müthiş oynuyor, gerek havadan gerek yerden çok iyi.
    İleri çıkışlarında uzaktan muhteşem 2 golü ve 2 asisti var.
    Top çalma ve pas yüzdesi çok çok iyi.
    Savunma göreviyle oynamasına karşın 15 maçta sadece 3 sarı kart.

TECRÜBENİN ADI - GÖKDENİZ KARADENİZ !

İSTİKRAR ABİDESİ - FATİH ATİK !

Takımımızda 4.sezonu. Uzun süredir daha büyük bir klübe gitmek istese de performansından hiç bir şey kaybetmedi.

2009/10 Bank Asya 1.Ligi Asist kralı + ligin en iyi top süren oyuncusu.
    2011/12 Türkcell SüperLig Asist kralı
    ve bu sezon şu ana kadar ligin en iyi top süren oyuncusu.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Thomas Schaaf'ın gözdelerinden.

LİGİN EN İYİ TOP SÜREN OYUNCUSU

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

SEZONUN İLK YARISI TAMAMLANDI

MAÇLAR

13.HAFTA

14.HAFTA

15.HAFTA

UEFA AVRUPA LİGİ - İ GRUBU - 5.MAÇ

16.HAFTA

17.HAFTA

UEFA AVRUPA LİGİ - İ GRUBU - 6.MAÇ

FORTİS TÜRKİYE KUPASI - D GRUBU - 3.MAÇ

FORTİS TÜRKİYE KUPASI - D GRUBU - 4.MAÇ

TÜRKCELL SÜPERLİG - İLK YARI SONU PUAN DURUMU

İLK YARI OYUNCU İSTATİSTİKLERİ - GENEL BAKIŞ

UEFA AVRUPA LİGİ - İ GRUBU PUAN DURUMU

FORTİS TÜRKİYE KUPASI - D GRUBU PUAN DURUMU

İLK YARI SONU İSKENDERUN DÇ - GENEL BAKIŞ

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kokoev'i çok yüksek fiyata satarak tavan yapabilirsin bütçende Tebrik ederim, çok iyi gidiyorsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ARA TRANSFER

GELENLER / GİDENLER

İDÇ'den GELECEĞE 2 YATIRIM DAHA

FORTİS TÜRKİYE KUPASI

2.YARI FİKSTÜRÜMÜZ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Kokoev'i çok yüksek fiyata satarak tavan yapabilirsin bütçende Tebrik ederim, çok iyi gidiyorsun.

Teşekkürler.

Ancak takım belli bir seviyeye gelene kadar Kokoev gibi oyuncuları satmaya hiç niyetim yok Tabi başkan bizi arkadan vurmazsa
    Last edited by Walter Sakana : 01.Ağustos.2009 at 22:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ARA TRANSFER DÖNEMİ

Ara transfer dönemi sona erdi. Kadromuza 1 genç oyuncu daha katarak transferi tamamladık. Görüştüğümüz bazı oyuncular oldu ancak istediğimiz sonucu alamadık.

Beklediğimiz verimi alamadığımız oyuncularımızı sattık. Bazı genç oyuncularımızı da kiraya verdik. Kadro baya rahatladı.

Kadromuza son kattığımız oyuncumuz

Taraftarlar bu genç yeteneği keşfetmemizden çok memnun

GELEN / GİDEN TABLOSU

SON DURUM - GENEL BAKIŞ

Sonunda maaş bütçemizi dengeledik. Böylece sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla görüşmelerimiz daha rahat geçecek. Finans durumumuz da iyi sayılır.

FORTİS TÜRKİYE KUPASI - ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ

Maç istatistikleri yanıltabilir, BJK bizden iyi değildi. Net pozisyonları da yok.
    BOBO'yu 1.93 boyunda, zıplaması 19 olan adamımla tuttum ama geldi o adamın üstünden kafayı vurup golü attı gene.

FORTİS TÜRKİYE KUPASI - ÇEYREK FİNAL 2.MAÇ

Çok iyi bir maç çıkardık. Öne de geçtik ancak gene bir hava topu mücadelesinde kafayla aşırılan topta golü yedik.
    Müthiş savunma ve kontratak yaptık, net 3 gol kaçırdık. Hatta biri boş kaleye kaçtı.
    2 kilit oyuncum sakatlandı, 3 değişiklik hakkını kullandığımızdan 2 uzatma devresini 10 kişi ve forvetsiz oynadık, çok iyi direndik.

Penaltılarla yarı final gitti. 2 sezondur penaltı kaçırmayan oyuncularım kalecinin kucağına attılar.

TÜRKCELL SÜPERLİG - 18.HAFTA

Yenilgisiz lider karşısında ilk yarıda tek kale oynadık. Golü bulduk, arka arkaya net pozisyonlar yakaladık. İlk yarının son bölümünde gene 2 oyuncum sakatlandı.

İLK YARI İSTATİSTİKLERİ

İkinci yarıda son 15 dakika savunmaya çekildik ve skoru koruduk. Bu sonuçla liderliğe yükselmeyi başardık.
    Ayrıca daha önce 5 kez karşılaşıp hepsinde de yenildiğimiz rakibimizi ilk kez yenmiş olduk.

Sezonın ilk yarısındaki maçta demiştim "Fener SCHAAF'ı çok arayacak" diye. Tamam şu ana kadar yenilgisizdiler ama taktik açıdan CLEMENTE çok kötü bir teknik direktör. Defansif oynatıyor, 5-3-2 ile çıkartıyor. Ve son 10 dakika 1-0 biz öndeyken dahi taktik değiştirmedi. 90+2'de 4-2-4'e geçti ancak.

MAÇ SONUCU

PUAN DURUMU

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    34

Tebrikler güzel gidiyorsun

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

GÜVEN RAPORU

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Tebrikler güzel gidiyorsun
    Teşekkürler
    Last edited by Walter Sakana : 02.Ağustos.2009 at 06:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Glory Glory İsk DÇ

Kariyerini çok detaylı anlatıyorsun, çok hoş.

Son maçlarda çok sakatlık olmuş yalnız

Başarılar.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Glory Glory İsk DÇ

Kariyerini çok detaylı anlatıyorsun, çok hoş.

Son maçlarda çok sakatlık olmuş yalnız

Başarılar.
    Destek için teşekkürler, Glory inşallah

İlk kariyer, ilk göz ağrısı ondan

As golcüm zaten sezonu kapatmıştı ilk yarıda, son dönemdeki bu sakatlıklarda zorluyor. Ara transferde Squad Harmony yükselsin, maaş bütçesi dengelensin diye bir sürü oyuncu gönderdik ama şimdi kadro derinliği sıkıntısı yaşıyoruz.

Teşekkürler.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Hocam bu sakatlıklar ne ya her maç 1er 2şer bu arada çok iyi gidiyorsun daha iyisi olamaz kariyere baktıkca fm oynayasım geliyor yahu
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

abi maşallahın var harika gidiyorsun böyle devam eder umarım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Hocam bu sakatlıklar ne ya her maç 1er 2şer bu arada çok iyi gidiyorsun daha iyisi olamaz kariyere baktıkca fm oynayasım geliyor yahu
    Valla sorma, kadro derinken bu tür sıkıntılar yaşamıyorduk, ara transferde takımın yarısını gönderinde FM'de bizi cezalandırmak için sanki her maç 2 oyuncumu sakatlıyor

Teşekkürler ama henüz daha durumumuz belli değil, 6. sıradaki GS ile bile 3 puan var, bir iki kötü sonuçla bir anda orta sıralara düşebiliriz. Daha iyisi olur yaw daha bişe başaramadık bak nannar arkadaşımın kariyere, adam Barcelona, Valencia hepsini dize getiriyor o kadroyla

Yorumların için teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tugycan View Post
    abi maşallahın var harika gidiyorsun böyle devam eder umarım
    Teşekkürler, bende öyle umuyorum kupa ve avrupa gitti bari ligi iyi bir şekilde bitirirsek en azından şampiyonlar ligine katılırsak gelecek sezon için çok iyi olur. Yoksa yerimizde sayarız.
    Last edited by Walter Sakana : 02.Ağustos.2009 at 18:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

sakary Ali Misafir

Fenerbahçe galibiyeti süper olmuş ligtede gidişat çok iyi.FTK'dan penaltılarda elenmen kötü olmuş ama olsun ligte şampiyonluk bekliyoruz bu sonuçların ardından

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Fenerbahçe galibiyeti süper olmuş ligtede gidişat çok iyi.FTK'dan penaltılarda elenmen kötü olmuş ama olsun ligte şampiyonluk bekliyoruz bu sonuçların ardından
    Şampiyonluğa benden önce asistanım inanmış, basın toplantısında bu sene kim şampiyon sorusuna İskenderun DÇ demiş Durun beni strese sokmayın daha Fenerin başında Clemente olduğu sürece onlardan çekinmiyorum, GS'de pek iyi değik ama BJK sağlam geliyor. Bi maç kaybettim hemen liderliği aldılar. Ekran görüntüleri geliyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

19.HAFTA

20.HAFTA

BÜLENT UYGUN SAOLSUN ÇOK SEVİYORUZ BİRBİRİMİZİ

20.HAFTA PUAN DURUMU

İÇ SAHA PUAN DURUMU

DIŞ SAHA PUAN DURUMU

20.HAFTA İTİBARİYLE TAKIM İSTATİSTİKLERİ

OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

SON DÖNEMDEKİ SAKATLARIMIZ

21.HAFTA

ASİSTANIM MASSİMO NERİ ŞAMPİYONLUĞA BENDEN ÇOK İNANMIŞ

Ligin ilk yarısında Trabzon maçı öncesi katıldığı basın toplantısında bu sene kim şampiyon olur sorusuna İskenderun DÇ demiş. Ama GS maçı sonrası ağız değiştirdi, GS'nin şampiyonluk şansı ne sorusuna "mümkündür" demiş

Bu arada bir gelişme daha yaşandı. Sezon başındaki en büyük gol silahım SEBASTIAN SELMANI ağır bir sakatlık yaşamıştı ve Nisan sonundan önce iyileşmesi beklenmiyordu.

Bende ligin ikinci yarısında nasıl olsa oynayamacak diye yabancı hakkını başka bir oyuncuma vermiştim.

Ancak Selmani sürpriz bir şekilde beklenenden önce 17 Şubatta iyileşti ve antrenmanlara başladı. Fakat ismini federasyona verdiğimiz listeye yazmadığımızdan bu 3 ay boyunca onu oynatamayacağız

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bi dipnot daha, oyuncu istatistiklerine bakarsanız kalecim Onur'un 4 asisti oldu
    Last edited by Walter Sakana : 02.Ağustos.2009 at 21:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi tebrik ederim anlatım gerçekten çok tatmin edici ve güzel..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Abi tebrik ederim anlatım gerçekten çok tatmin edici ve güzel..
    Teşekkür ederim, sizin böyle yorumlarınız sayesinde daha çok özenmeye çalışıyorum..
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi cidden ama büyük sabır bu kadar ayrıntılı yayınlamak bu yorumları sonuna kadar hakediyor bu kariyer.

sakary Ali Misafir

Gs maçı kötü olmuş ama olsun Beşiktaşın arkasındayız önümüzde uzun bir yol var

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Üstad çok iyi gidiyorsun,Birde şu Malatyasporun durumuna baksana kaçıncı ligde bi zahmet
    malatyAdana!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Üstad çok iyi gidiyorsun,Birde şu Malatyasporun durumuna baksana kaçıncı ligde bi zahmet
    Sağolasın, yalnız Malatya'nın durumu pek iyi değil 2.Ligden de düşmüşler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    geçen sezon düşmüşler 2012/13 sezonundayım... 2 malatya takımıda düşmüş valla
    Last edited by Walter Sakana : 03.Ağustos.2009 at 05:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

22.HAFTA

Ankaragücüne sahayı dar ettik

23.HAFTA

O KADAR SIKICI BİR MAÇTI Kİ, MAÇ BİTTİKTEN SONRA GÖREVLİLER SEYİRCİLERİ UYANDIRMAK ZORUNDA KALDI STADI TERKETSİNLER DİYE

İlk yarı istatistiklerİ, bizim 2 şutta 42.dakikadan sonra

MAÇ SONUCU

GENE 3 OYUNCUM SAKATLANDI. SYLLA'YI TAM 10 KEZ BİÇTİLER !

TRANSFER GELİŞMESİ

UZUR SÜREDİR KADROMUZA KATMAK İSTEDİĞİMİZ EGEMEN İÇİN SONUNDA TRABZONSPORLA ANLAŞMAYA VARDIK !!!

EGEMEN KORKMAZ GELECEK SEZON İDÇ FORMASI GİYECEK

24.HAFTA

BİR SAKAT DAHA !

2.DAKİKADA KIRMIZI KART GÖREN EGEMEN GELECEK SEZON FORMASINI GİYECEĞİ İDÇ'YE KIYAK MI GEÇTİ ???

25.HAFTA

KEREM'DE GİTTİ...OFFF OF

25.HAFTA PUAN DURUMU

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

Egemen olayına koptum abi Sakatlıklar çok kötü olmuş yinede ligte lidersin. Umarım böyle devam eder.

Sayfa 19 / 25 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri