ah ah sorma kardeşim çok yazık oldu bide maçı izleseydin![]()
ah ah sorma kardeşim çok yazık oldu bide maçı izleseydin![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Benfica'yı düşünmeyelim artık hocam önümüze bakalım
SÜPERLİG.
23.HAFTA
Rakip kaleciler devleşmeye devam ediyor.
Maçın yıldızı seçilen oyuncuyu tahmin etmek zor değil herhalde
Orta saha beşlimiz çok iyiydi
24.HAFTA
Kalemizi bulan her şut gol olmaya devam ediyor
Selmani'siz olmuyor, olamıyor....
Selmani'nin yokluğunda 2 forvetimizde tel tel döküldü.
Bu kadar üstün oynadığımız maçta forvetlerimizin kötü gününde olması galibiyetten etti bizi.
İkiside çok yetenekli ve hızlı oyuncular ancak ilerde top indiren ve tutan oyuncu olmayınca sonuca gitmek zorlaşıyor. Bu oyuncuların etkinliği Selmani oynadığı zaman artıyor ancak.
25.HAFTA
SELMANİ DÖNDÜ İDÇ FENER KALESİNİ DÖVDÜ !
Gene kaleyi bulan tek şutta golü yesekte 90 dakikalık futbol şovumuzu 3 güzel golle süsleyerek galibiyete uzandık.
İşte Selmani farkı, kaç maçtır boşuna söylemiyoruz !
Onun olmadığı maçlarda forvetlerimizin aldığı hava topu sayısına bakın birde bu maçta Selmani'nin tek başına aldığına.
Tam 23 hava topu aldı ! Ve bunların birçoğu bize gol pozisyonu kazandırdı.
Kokoev'de kendini toparladı, sol kanatta müthişti ve 2'de asist yaptı. Geçen sezon golleriyle ön plana çıkan yıldızımız bu sezona da asistleriyle damga vuruyor.
Savunma üçlümüz yeniden biraraya gelince 46 akın kestiler.
Orta alanda da Selçuk-Buonanotte ikilisi takımı süper yönettiler.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet dediğin gibi ileriye bakmak lazım her zaman. Artık sadece lig kaldı elimizde.
Last edited by Walter Sakana : 12.Ağustos.2009 at 23:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam senden rica etsem Sertac Eren,Abdülkadir Kayali ve Özgür Cekin profillerini koyabilir misin?
TariboWest
Tabi Ümit, biraz sonra eklerim.
Abdülkadir bendeydi hiç gelişmedi sattım, pek iyi değil profili.
Bu kezde Atalanta
Bak bunlara yok demeye gönlüm razı olmuyor, Atalanta'ya ayrı bir sempatim olmuştur her zaman
Gitme abi bence..
TariboWest
Özgür'ü ara transferde almaya çalıştım alamadım. Son maçta bana gol attı birdeBu sezon ara sıra oynatıyorlar
Sertaç sadece geçen sezon 29 maç oynamış onun dışında hiç forma şansı bulamamış
Gelişseydi satmazdım ama olduğu yerde saydı
Sagol abi. Sadece Özgürde iş var gibi duruyor.
TariboWest
SÜPERLİG
26.HAFTA
Erken yediğimiz golle maça adeta yenik başladık, beraberliği bulduk ancak pozisyon açısından kısır geçen maçta başka gol olmayınca çok önemli 2 puan daha bıraktık.
Kokoev'in erken sakatlanması da pozisyon üretimimizi olumsuz etkiledi.
27.HAFTA
Çok güzel bir oyun ve net bir galibiyet
Kokoev-Selmani AŞ = 2 gol
Kokoev ile Selmani aynı anda sahada oldukları zaman herşey çok daha kolaylaşıyor.
Soldan Kokoev getiriyor ortalıyor, Selmani bitiriyor... Selmani olmayınca diğer oyuncular Kokoev'in ortalarını değerlendiremiyor.
Yeni talip - CATANIA
Bugüne kadar adımız birçok klüple anıldı. Son dönemde genelde İtalyan takımları ilgileniyor.
Abi bu İtalyanlar senin pesini bırakmıyor bi türlü..
TariboWest
Benjaminde maçta çok çabalıyor galiba.Kokoev kadar koşuyor.
Aynen öyleAma tabi İDÇ'yi bırakmak gibi bir niyetim yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet 3-5-2 tarzı oynadığımız için her iki kanat oyuncusuna daha çok iş düşüyor, sürekli ileri geri çalışmak zorunda kalıyorlar. Benjamin lig başında 2 aylık bir sakatlık geçirmişti bende 8 yabancı hakkımda yer açılsın diye ilk yarı maçlarında oynatmadım. Daha yeni yeni toparlanıyor, devler peşinde oluğuna göre PA değeri çok yüksek bir oyuncu büyük ihtimalle.
Last edited by Walter Sakana : 13.Ağustos.2009 at 17:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SÜPERLİG
28.HAFTA
2.golümüze kadar denk giden bir maçtı. Mücadele olarak zevkli ve çekişmeli bir maç oldu, gene oyun sistemimizle zafere ulaştık.
33 hava topunun 30'unu alan, 33 atak kesen ve 18 top kapan bir savunma.
12 gollük pas dağıtan bir orta alan
ve birbirini tamamlayan forvetler.... maçın özeti bu aslında
PİVOT SANTRFOR - PIRPIR FORVET İŞBİRLİĞİ
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Bu videoyu izledikten sonra neden ısrarla SELMANI diye söylendiğimi anlayacaksınızİleri uçta biri kafa topu alan diğeri hızlı iki forveti birlikte oynatmanın en doğru seçim olduğu bu görüntülerde bir kez daha ortaya çıkıyor.
Maçlarda bu şekilde gol olan yada kaçan o kadar çok pozisyon buluyoruz ki...
İzlemenizi tavsiye ederim
BU ÇOCUK ADAM OLMAYACAK !
Elemana bak yadaha önce sabaha kadar barda içtiği için maçı kaçıran aynı fırlama bu seferde gece klübünde ! yakalanmış ve antrenmana çıkmamış.
Bir öncekinde 2 haftalık maaşını kesip satış listesine koymuştuk, şimdi gene 2 haftalık maaş kesintisi ve ardından takımla ilişkisini kesip kovduk... yazık oldu sevmiştim bu çocuğu
Abi bu cocugun personelini koyar mısın? Kişiliğinde ne yazıyor merak ettim. Ya heyecanlı ya da eglenceli![]()
TariboWest
Kovdum ya şimdi "bilinmiyor" yazıyor. Keşke önceden baksaydım bende merak ettim şimdi![]()
ZİRVEDE HEYECAN ARTIYOR !.
Süperligde son 6 haftaya girilirken 3 takım arasında kıyasıya bir şampiyonluk yarışı yaşanıyor. Lig, Avrupa ve kupada 17 maçtır yenilmeyen lider Galatasaray, ligin en golcü takımı Beşiktaş ve son şampiyon İskenderun DÇ mutlu sona ulaşmak için müthiş bir rekabet içerisindeler.
Son 6 haftaya girilirken puan durumu şu şekilde
Bu görüntüde Galatasaray önemli bir avantaja sahip görünse de bu 3 takımın kalan fikstürlerine baktığımızda 3.sıradaki İskenderun DÇ en avantajlı takım olarak ön plana çıkıyor.
İşte zirvedeki 3 takımın kalan maçları
Lider Galatasaray kalan 6 maçında sadece 2 kez kendi sahasında oynayacak. Üstelik Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile ikisi deplasmanda olmak üzere 3 derbi maçları var.
Beşiktaş 3 maçı kendi evinde 3 maçı ise deplasmanda oynayacak. Onlarında aynı şekilde 3 zorlu derbi mücadeleleri olacak. Son haftadaki Bursa deplasmanı da oldukça zorlu bir maç.
İskenderun DÇ ise fikstür açısından bu iki rakibinden de daha avantajlı.
Tam 4 maçı kendi sahasında oynayacak olan İDÇ'nin 4 büyüklerle maçı olmaması da ayrı bir avantaj.
Karşılaşacağı rakiplerinden Samsun 18., G.Antep 17., Karabük 15., Kocaeli 14., Konya 12. sırada bulunuyor. En zorlu maçları ise lig 4.'sü G.Birliği deplasmanı.
Şampiyonluk mücadelesi veren bu 3 takımın iç ve dış saha raporları
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada biz G.Antep'i hafife aldık ama adamlar 5 maçtır canavar gibi.
Trabzon!u deplasmanda 2-0 yenmişler, Bursayı 2-0, Samsun'u 2-1. Manisa deplasmanı 1-1, Kocaeli 0-0. iyi bir seri yakalamışlar, oyuncularımız ciddiye almazsa kötü...
Last edited by Walter Sakana : 13.Ağustos.2009 at 18:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir şey daha eklemek istiyorum. Takip edenler hatırlar belki, ara transfer döneminde birde doktor almıştık takıma. Daha doğrusu eskisini kovup daha iyisini getirmiştik. Ve bu değişiklikte bizim için çok iyi oldu. Artık sakatlarımız daha çabuk iyileşiyor. Selmani 2 ay yok dendi 2 maç sonra takıma döndü mesela. Yeni doktorumuz GARY LEWIN'e burdan tebriklerimizi sunuyoruz![]()
Gary Lewin'i bende her zaman alıyorum.![]()
SÜPERLİG
29.HAFTA
İDÇ Rehavete kapılmadı !
Bugün sahada TANGO şov vardı. Arjantinli yıldızımız maça damgasını vurdu, tam maçın adamı seçilecekken sahneye Gofurov çıktı ve orta alandaki müthiş performansını 2 golle süsleyerek bu ödülü kaptı.
Selmani herzamanki gibi "atamazsam attırırım" modundaydı.
Savunmaya fazla iş düşmedi, orta alan tüm yükü omuzladı.
Derbiden beklediğimiz, istediğimiz sonuç geldi
İşte şimdi tam potaya girdik, Beşiktaş'ın kazanması bizim için çok iyi oldu.
G.Saray bu maçı alsaydı bir daha zor yakalardık.
Squad Harmony artık daha iyi.
Takımda ufak tefek birkaç sorun kaldı, onları da çözersek süper olacak.
Şampiyonluk gelicek..![]()
Beşiktaş ın kadrosunu, hocasını ve sistemini merak ettim doğrusu. AdamLar paso Ligin en goLcü takımı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hemen geliyor
Teknik direktör Mustafa Denizli halen. 5-3-2 (2 wing back+AMC'li sistem) oynatıyor
Skora etki yapanlar:
Serkan Balcı 1 gol 13 asist, Holosko-Bobo 14'er gol, Daniel Ünal 7 gol 10 asist, Batuhan 8 gol 8 asist, Sivok 8 gol 6 asist.
Forvet arkasında oynayan bi regenleri vardı, gol krallığında 12 golle 2. idi ilk yarı sonunda ama ara transferde Lyon'a kaptırdılar. İşte o oyuncu:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnşallah kardeşim, fikstür avantajımızı iyi kullanırsak ve rakiplerde puan kaybederse tabi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takımımız için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.
Bu kezde maçını bizden 1 gün önce oynayan Beşiktaş puan kaybetti.
Samsun'u deplasmanda yenersek (şu an oynuyorum o maçı) 2. sıraya yükseleceğiz.
Şut istatistiklerine baktığımda Ankara 8/3, Beşiktaş 5/2 idi.
Last edited by Walter Sakana : 13.Ağustos.2009 at 20:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet Samsun deplasmanında işler yolunda
İlk yarı sonucu
SÜPERLİG
30.HAFTA
ÖNCE MAÇI BIRAKINDA ŞU GOLÜ BİR İZLEYİN !
YOK BÖYLE BİR VURUŞ (TIKLAYIN)
İDÇ FIRSATLARI İYİ DEĞERLENDİRİYOR
Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kayıplarını iyi değerlendiren İskenderun DÇ yoluna emin adımlarla devam ediyor.
SeLman i ye bu kadar çok havadan top geLdiğine göre Target Man ''To Head'' oynuyorsun sanırım. Gerçi Fm de To Feet yapsanda yine kafasına iLLa her maç 10-15 tane top gönderiyorLar forvetin![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Gol müthiş hatta adamın o şekilde dönmesi fizik ötesi güzel gol..
ŞANS BİZİM YANIMIZDA !.
PUAN DURUMU
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayır ama iyi fikir aslındakarışık (mixed) oynuyorum. Ama tüm defans ve orta alan oyuncularını (AMC hariç) direkt pas oynattığım için olabilir. Bide rakip savunma ve kalecinin ileri şişirdiği topları savunmadaki oyuncularım kafayla karşılayıp ileri gönderiyor, Selmani'yi rakip kaleye çok yakın değilde "normal" mentalite ile oynattığımdan biraz geri gelip bu toplarda köprü görevi görüyor. Yani bu şekilde de aldığı çok hava topu var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla dönüşüne dikkat etmedim golde "oha" diye yerimden fırlayınca![]()
Last edited by Walter Sakana : 13.Ağustos.2009 at 20:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Beklenen Seçim
Bu arada 2. ve 3. seçilen golleri atanlarda eski oyuncularımız
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"