Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

6 25.00%
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Beraberlik

6 25.00%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Bursaspor [ TSL 2. Hafta ]

Shin yaptırmış galiba. Sercan iki dakika arayla 2 gol kaçırdı. Youla bir kere geldi golü yazdı. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2-1 Ömer Erdoğan..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İki takım taraftarı arasında atışmalar varmış..
    Last edited by bursa_mc : 17.Ağustos.2009 at 02:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sercan Yıldırım ! ! ! 2-2

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sercan Yıldırım 2-2
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Es Es 3-2 yaptı.
    Last edited by bursa_mc : 17.Ağustos.2009 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Eskişehir 3-2 Bursaspor Mehmet Yılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Golü hemen yememiz kötü oldu...En azından beraberliği yakalayalım..

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Eskişehirliler küfür ediyormuş.Allah Allah çok garip ilk önce kendileri yamandılar 16. dakkada Bursa diye bağardılar sonra sahte bir kardeşlik yalanı uydurdular ama daha sonra küfür etmişler.Bunların yaptığına kendi kendine gelin güvey olmak denir...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu maçta gol beklemiyordum ama haftanın en gollü maçı olmuş iki takımada tebrikler

2-2'yi sağladıktan müthiş bir moral bulmuştuk ancak santradan yediğimiz gol bütün ümitleri yıktı. 3-2'den sonra çok gol kaçırdık. Sağlık olsun. . .

Sercan yine harika döndü. Milli maçtaki asisti gibi..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sercan Yıldırım'ı ne kadar övüyorsak Youla'yı da öyle övmeliyiz...Adam cok kaliteli...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Eskişehirliler küfür ediyormuş.Allah Allah çok garip ilk önce kendileri yamandılar 16. dakkada Bursa diye bağardılar sonra sahte bir kardeşlik yalanı uydurdular ama daha sonra küfür etmişler.Bunların yaptığına kendi kendine gelin güvey olmak denir...
    Meydan boş kalınca sallamak bu kadar basit. İlk küfrü eden Bursaspor taraftarıdır. Herşeye rağmen bizim taraftar yinede az küfretmiştir. 3. golden sonra ise Sercan Yıldırım'da bundan nasibini almıştır. Tribünlere doğru dönüp, tribünleri tahrik edersen elbet cezasını bulursun. Bana burda geçen sene yaptıklarımızı anlattırma istersen. Git Bursaspor'un tribününün içindeki bir adama sor Eskişehirspor tribününe girip rahat oturduklarını anlatsın sana. Üstelikte 2-1 yenilmemize rağmen. Saçmalamanın, boş konuşmanın bir anlamı yok...

İyi oynadık, güzel pas yaptık. Youla'nın moralli olduğunda geçemeyeceği defans olmadığını söylemiştim. Şu anda Türkiye'nin en iyi ikililerinden biri Zapo-Ömer Erdoğan ikilisini baya yıprattı. Penaltı kesinlikle penaltıydı. 2. golde Ömer Erdoğan'ın 2 adım gerisinden gelip 3 adım önüne geçti.
    I'm back...

Nesil
    2006

ben bu dusmanliklarin abartildigi gibi(orn:bjk-bursa) , dostluklarinda abartildigini ve gereksiz oldugunu dusunuyorum. sonucta ayni ligde oynuyorlar, senede 2 kez mac yapiyorlar. tamam kardeslik guzel,dostluk guzel, fair play guzel ama bursaspor,eskisehirspor ve ankaragucu arasindaki kardeslik olayi cok gereksiz. bu kadar govde gosterisi ,dostluk gosterisi kime neye? yanlis anlasilmasin bir besiktas'li olarak degil,turkiyede yasayan ve futbolu seven birisi olarak konusuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    ben bu dusmanliklarin abartildigi gibi(orn:bjk-bursa) , dostluklarinda abartildigini ve gereksiz oldugunu dusunuyorum. sonucta ayni ligde oynuyorlar, senede 2 kez mac yapiyorlar. tamam kardeslik guzel,dostluk guzel, fair play guzel ama bursaspor,eskisehirspor ve ankaragucu arasindaki kardeslik olayi cok gereksiz. bu kadar govde gosterisi ,dostluk gosterisi kime neye? yanlis anlasilmasin bir besiktas'li olarak degil,turkiyede yasayan ve futbolu seven birisi olarak konusuyorum.
    Kardeşliğin nerden geldiğini bilmeden konuşmak kolay

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    İyi oynadık, güzel pas yaptık. Youla'nın moralli olduğunda geçemeyeceği defans olmadığını söylemiştim. Şu anda Türkiye'nin en iyi ikililerinden biri Zapo-Ömer Erdoğan ikilisini baya yıprattı. Penaltı kesinlikle penaltıydı. 2. golde Ömer Erdoğan'ın 2 adım gerisinden gelip 3 adım önüne geçti.
    Mustafa biraz ağır gibi geldi bana Penaltı hani atmak için yer arıyo gibiydi Evet yahu nasıl koştu öyle Youla. Ömer yetişemeyeceğini anlayıp devam etmedi zaten yavaşladı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Penaltı kesinlikle çok ucuz bi penaltıydı..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Devreye son dakıka goluyle mağlup girince (ki Youla kendini çok güzel atmış)moraller bozuldu tabi..Ömer Erdoğan'da çok düşüş var..

Penaltı abartı. Vermese kimse birşey diyemez.

Sercan golden sonra az bile yapmış. Kendini Sercan'ın yerine koy. Deplasmanda 2-0 geriden gelip 2-2 yapan golü atmışsın. O anda neler hissederdin ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ömer her sene başlangıcında böyle. Lige alışmada motive olmada biraz geriden geliyor. İlerleyen haftalarda toplamaya başlıyor kendini. . .
    Last edited by Crocodile1963 : 17.Ağustos.2009 at 16:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

A.Gücü maçına Zapo-Tuna çıksa belki daha iyi olacak..Ömer'in kendisini toplaması için..Ligin başı daha kaza diyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beklediğim gibi Eskişehir aldı...

O değilde Burak nasıl oynamaz Mustafa...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Beklediğim gibi Eskişehir aldı...

O değilde Burak nasıl oynamaz Mustafa...
    Maçtan bir gün önce grip olmuş Burak ve çok bitkin olduğunu, oynayamayacağını söylemiş. Keşke oynasaydı. Mehmet Yılmaz'ın sağ açık oynadığı bir maç izledik.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mehmet Yılmaz heryerde oynar valla.Sağda solda foret arkasında...

Burak döndüğün M.Yılmaz Ü.Karan'ı keser,demedi deme Mustafa...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Dünkü Ümit Karan hep olursa zor biraz Anıl. Ümit Karan muhteşemdi dün akşam.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eskişehir tarafından bizim bir kaç otobüs taşlanmış sanırım..A.Gücü ve Bursaspor atkılarının yakılması da hiç hoş değildi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sercan yine golünü attı Helal olsun harbiden . . .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    A.Gücü ve Bursaspor atkılarının yakılması da hiç hoş değildi..

Böyle bişey yapıldıysa ayıp etmişler. 06-16 arasına 26 sokan Es-Es taraftarıydı.

Ama şöyle birşey var münferit olay olma olasılığıda yüksek. Geçen sezon Ankara'da oynanan Ankaragücü - Bursaspor maçından sonra 1-2 kendini bilmezde Bursa atkılarını atmıştı sahaya.

Münferit olaylar hiçbir şekilde engellenemez. Bende birkaç yerde duydum otobüs taşlandığını ancak dillendirmek istemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Böyle bişey yapıldıysa ayıp etmişler. 06-16 arasına 26 sokan Es-Es taraftarıydı.

Ama şöyle birşey var münferit olay olma olasılığıda yüksek. Geçen sezon Ankara'da oynanan Ankaragücü - Bursaspor maçından sonra 1-2 kendini bilmezde Bursa atkılarını atmıştı sahaya.

Atkı yakılır münferit,otobüs taşlanır münferit.Olmaz böyle abi.Ana avrat küfür edilir ama küfür sabır bir yere kadar..Bizde aynısı mı yapalım Bursa'da şimdi..
    Tek Kardeş BursAnkara

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tamamdır kardeşim şimdi gördüm 1-2 video ayıp etmiş Eskişehir taraftarları. Bunlar çok saçma. Şimdi ne olacak sende gideceksin Bursa'ya ? Onlarda seni öyle karşılarsa hiç yoktan yere aralar bozulacak. Holigancılık oynamak istiyo sanırım bazıları ama kimse kusura bakmasın Bursa'daki taraftar potansiyeli hiçbir yerde yok.

Amigo mu yazar mı !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eskişehirspor taraftar ve basınıyla insanı çileden çıkartıyor anlaşılan..Babamın anlattığı o eski husumetli günlere dönecek sanırım..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri