Sayfa 9 / 22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu anda buraya bir baktım da biz sadece kaleci problemini bulabilmişiz, oyun çıktığında düzeltilecek.

Fakat nasıl oyunun içine girdilerse ,bu dil avantajından da kaynaklanıyor, ama oyunu direkt oynamadan her yere basıp kurcalamışlar.Şu anda bir sürü bulunan bug var,bulunması daha iyi,çünkü en azından oyun çıktığında düzeltilecek diye not düşülüyor.

Umarım bizde yenilerini buluruz,ya da ordaki üyeler iyice çalışmaya devam ederler de oyun çıkana kadar hata kalmaz. Şu an ufak tefek hatalar olduğu gibi farkettikleri ya da farketmelerine sebep olunduğu ciddi hatalarda var oyunda.

Democular çalışmaya devam bakalım neler bulabileceksiniz

arkadaşlar veritabanı boyutu neden küçük ve ben degiştıremıyorum ? son olarak beta oyunda makinanızın özellıklerıne gore peformansını gosteren bır yıldızlı bır şema vardı oda yokk neden bılen varsa ???

Quote Originally Posted by forzagilles View Post
    arkadaslar oyuna baslıcam fakat veriTABANI BOYUTU kucuk ve ben degiştıremıyorum neden bilen varmı? ACABa??
    Nedeni demo olması.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bir suredir bu gruplandirmanin duzgun olmasi icin ugrasiyorum acikcasi.

Teorik olarak gruplandirma zaten enlem ve boylamlara gore olmasi gerekli ancak Ingilizler (ulkelerinin cografyasindan dolayi) bu gruplandirmayi normalde kuzey/guney seklinde yapiyor. Halbuki bizde gruplandirma dogu/orta/bati seklinde yapiliyor.

Bunun icin istegim:
    Takimlarin cografi bolgeye gore siralanmasi
    1. Marmara
    2. Ege
    3. Karadeniz
    4. Orta Anadolu (Bati)
    5. Akdeniz
    6. Orta Anadolu (Dogu)
    7. Guney Dogu Anadolu
    8. Dogu Anadolu

Bu siralamalara gore:
    1. Gruba: Marmara takimlari + bos yer kalirsa Ege + bos yer kalirsa Karadeniz vs.
    2. Gruba: 1. Gruba girememis Marmara takimlari + bos yer kalirsa Ege + bos yer kalirsa Karadeniz vs.
    3. Gruba: vs. vs.

seklinde yerlestirilmesi.

Bunu yaptilar ancak tam olarak istedigim gibi calistigini soylemem mumkun degil.

Anlıyorum. Gruplandırma hakkında çalışmaların olduğunu bilmek bile güzel. Zaman ilerledikçe bu ayrıntılar rayına oturur inşallah. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Kolay gelsin.

Quote Originally Posted by NeCRiS View Post
    Nedeni demo olması.
    oylemı tesekkurler pekı bıde Oyunun beta sürümünde ve sigames forumlarıdaki resimlerde eklenen yenilikler arasında kurduğumuz liglerle ve eklediğimiz oyuncularla bilgisayarımızın performansını ve oyun hızını daha oyunu kurmadan görebiliyor olmamızdı. Daha oyuna başlamadan, acaba bilgisayar kasar mı diye düşünmeden ayarlamalarınızı yapabileceğimiz söylenıyodu !! (yıldızlı puanlama şeklinde bunuda goremedım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Göremezsin çünkü bu demo. Sadece yüklenmiş oyunları görebiliyorsun. Oyun tam sürüm olarak çıktığında dediklerini yapabilirsin Yeni Oyun bölümünden. Şu anda demoda Yeni Oyun seçeneğini göremiyorsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Arkadaşlar max. 36 KB/s hıza çıktım Torrent ile.uTorrent kullanıyorum, acaba bunu hızlandırmanın yolunu bilen var mı? 1 GB'lık dosyayı indiriyorum, yüksek ihtimalle sevilesi netim TTNet'ten kaynaklandığını düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim.
    U Torrent İle Aldığım Download Hız Sonuçları Çok İyi Benim.Ortalama 250-300kbps İle İndiriyorum.U Torrent'da Modem Markana Uygun Olarak Gerekli Portu Açtığından Emin Ol Ve Kullandığın Güvenlik Duvarında uTorrent'a Gerekli İzinleri Ver.Böylece Çok Daha İyi Hızlara Ulaşabilirsin.Geniş Bilgiyi Google'dan Araştırma Yaparak Öğrenebilirsin.

Bu Da Benim İndirme Sonuçlarım ;

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Çilekli demoyu indirenler Türkiye Ligi'nin quickstart'ını upload edebilir mi?
    <')))))>-<

oyunda göztepede ferdi çelik yok geçen sezon erzincanda 14 gol atmış özellikleri
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=953008

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Göremezsin çünkü bu demo. Sadece yüklenmiş oyunları görebiliyorsun. Oyun tam sürüm olarak çıktığında dediklerini yapabilirsin Yeni Oyun bölümünden. Şu anda demoda Yeni Oyun seçeneğini göremiyorsun.
    eyvallah Sekopej teşekkürler

Bende ses yok demodamı böyle yoksa bendemi bi arıza var.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Bende ses yok demodamı böyle yoksa bendemi bi arıza var.
    Vanilya demoda ses yok galiba.
    <')))))>-<

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by savro View Post
    oyunda göztepede ferdi çelik yok geçen sezon erzincanda 14 gol atmış özellikleri
    http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=953008
    Bir yanlislik olmasi lazim.

Veritabaninda Ferdi Celik Goztepe'de. Acaba Turkiye ligi ile mi oynuyorsunuz?

Hatta yanlislikla iki defa eklenmis halde Ferdi Celik. Bir defa Goztepe'de, bir defa da Erzincanspor'da. Duzelttim tabii bu hatayi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Eskişehirspor'dan: Youla, Bülent Kocabey, Doğa Kaya, Vanja İvesa ve Koray Arslan'ın SS'lerini koyabilecek var mı?

Şimdiden teşekkürler...
    I'm back...

Transfer çok zor oyunca, oyuncularını bırakmıyor hiçbir kulüp. Galatasaray' ı aldım ama 3,5 milyon euroya hiçbir ligden adam alamıyorum. Oyun da gerçekten mükemmel. 2009' dan 1000 kat daha iyi diyebilirim. 2009 serinin en körü oyunuydu gerçi.

Transfer sorunu var dediğim gibi, oyuncu alamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yugi arkadşın dediği gibi türkiye liginin quick startını upload edebilrimisiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre Çolak'ın profilini görebilir miyim?

Teşekkürler.

Nesil
    2008
    Yer
    Usa

aaaaKKKKoooo

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Eskişehirspor'dan: Youla, Bülent Kocabey, Doğa Kaya, Vanja İvesa ve Koray Arslan'ın SS'lerini koyabilecek var mı?

Şimdiden teşekkürler...
    Youla

Bulent Kocabey

Ivesa

Koray

Doga

SS koyan arkadaşların hepsinin eline sağlık. Forum yöneticileri olsun, diğer yazan arkadaşlar olsun herkeste mükemmel pozitif bir hava var sezdiğim kadarıyla, oyunun beklenilenin kat be kat üstünde çıktığından sanırım.

Klasik olucak ama bu kadar güzel şeye rağmen - ki elbet hatalar, buglar olucak ama şimdiye kadar aman aman bi hata çıkmamış sanırım- orjinal almaya özen göstersek tadından yenmez o zaman artık fm. Tablo belli, herkes mutlu, herkes hevesli. kaldı 15 gün...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vallahi dün gece sabah okula gidecek olmama rağmen neredeyse 1 günümü steamdan fm indirmek için harcadım indi gece 2.5 gibi açtım oyunu hata verdi steamı kaldırıp kuruncada gitti oyun. Kısacası oynayamadım. Bende tekrar uğraşmaktan vazgeçtim full ü bekleyeceğim.

Benim merak ettiğim Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ın tanınırlık değerleri nedir? Açıklanmasında sakınca yoksa öğrenmek mümkün mü?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Vallahi dün gece sabah okula gidecek olmama rağmen neredeyse 1 günümü steamdan fm indirmek için harcadım indi gece 2.5 gibi açtım oyunu hata verdi steamı kaldırıp kuruncada gitti oyun. Kısacası oynayamadım. Bende tekrar uğraşmaktan vazgeçtim full ü bekleyeceğim.

Benim merak ettiğim Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ın tanınırlık değerleri nedir? Açıklanmasında sakınca yoksa öğrenmek mümkün mü?

Fenerbahçe & Galatasaray: 155
    Beşiktaş: 145

Ayrıca oyuncuların kısa biyografileri de mükemmel olmuş. Ciddi anlamda özen gösterilmiş bu sefer oyuna.

Böyle mükemmel analizler yapılması da oyunu daha da zevkli hale getirmiş. Artık maçlardan sonra direkt devam etmiyorum, analizlere gömülüp kaldım

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Thumbs up

çok güzel detaylar var oyunda
    oyuncu biyografisi ‚menüleri özelleştirme‚yardımcı antrenörün tavsiyeleri (sadece oyuncu değil genel)‚istediğimiz lig‚takım ve futbolcunun istediğimiz durumlarda haberlerin gelmesi vs vs
    daha keşfediyorum
    ayrıca 3d´de bile donmadı acaip hızlı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

finishinglere bakıldığında guiza'da biraz abartı var gibi geldi bana. guiza'nın finishing 18 iken baros 14'te kalmış. finishing neye göre ayarlanıyor?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Beşiktaş ne öyle yaa :S

Bobo kadroya hiç koyulmasa daha iyiymiş bir kere.

Nedense ligdeki 6-7 maça göre değerlendirme yapılmış BJK futbolcularında.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

demo ındı bakalım su lıg maçlaı bıtsın kurup denıcem.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beyler Kyaseripsordan Furkan Özçal Eren Güngör ve Troisiyi koyabilirmisniz acaba?

arkadaslar ben oyunu steam den çilekli demoyu ındırdım ama beyaz temada kulüp logoları çıkmıyo sadece siyah temada var sizde de olemi bilen varmı ??

Nesil
    2008
    Yer
    Usa

aaaaKKKKoooo

Sayfa 9 / 22 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri