Sayfa 8 / 22 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nikootinn View Post

Nobrenin fiyatını uçurmuşlar
    Onemli olan o parayi Nobre icin istediginizde veren var mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Onemli olan o parayi Nobre icin istediginizde veren var mi?
    Evet abi dediğini denedim. Para yüksek olsa bile teklif gelmiyor. Bilica 5 m, Deivid 9.25 m ama teklifleri düsürdüm ilgilenen bile yok. Belki full oyunda degerler de düzelir.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Evet abi dediğini denedim. Para yüksek olsa bile teklif gelmiyor. Bilica 5 m, Deivid 9.25 m ama teklifleri düsürdüm ilgilenen bile yok. Belki full oyunda degerler de düzelir.
    Düzetmek zorundalar

Buyrun biraz gülelim

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

gayet güzel olmuş, iyi bir 3. kaleci almışlar işte
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bunun nedeni quickstart'in sadece Turkiye ligi ve small veya medium veritabani ile kurulmus olmasi.

Oyundaki oyuncularin %70'den fazlasi Turkiye liginde oluna, buyuk kuluplerin ozellikle Turkiye'de oynayan oyuncularin pesinde olmasi gayet dogal.

Full oyunda bir kac lig birden yuklediginizde bu cok daha makul bir durumda olacaktir.
    Cevabı abimiz vermiş.
    TariboWest

steam den 70 kb üstüne çıkmıyor ya

Nesil
    2003

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

marqinhos un profilini koybilir misiniz??_

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Degerlerin yuksek olmasinin nedeni, en azindan bizim dusuncemiz su sekilde idi.

Bobo'yu almak isteyen kuluplerin verdigi 5 milyon yeterli gelmiyor Besiktas'a. Satmiyorlar.

Sercan'a teklif edilen 8-9 milyon Euro az geliyor Bursaspor'a.

Arda icin 25 milyon'un alti olmaz diyoruz.

Topal icin 7 milyon Euro yetmiyor.

Topuz 9'a Tabata 8 milyona satiliyor.

Ama Elano'yu, Andre Santos'u gidip 7-8 milyon Euro'ya aliyoruz.

Biraz da bizim oyuncularimizin kiymeti bizim gozumuzde fazla oldugu icin bu degerler yuksek seviyede. Bununla beraber, paramiz oldugunda cok onemli olmayan oyunculara bile ciddi bonservis bedellerini odemeyi kabul ediyoruz. Yuksek maaslar veriyoruz.

Bu yuksek degerlerin nedeni de biraz bu. Her ulkenin belli seviyede oyunculara bictigi degerler var. Bizim fiyatlandirmamiz bu sekilde oldugu icin bir cok lig bizden transfer yapamiyor. Bizden transfer yapacaklar, ciddi paralari gozden cikartmak zorunda kaliyor.

Oyuncunun degeri, transferde satabildigin degerdir sonucta. Orada gorunen deger ise oyuncularin tahmini degeri. Takimlarin oyuncuyu gozden cikartmak icin konusmaya baslayacagi degerler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hayırlısı Olsun.
    Her zamanki gibi demo indirmem. Kotalıyım çünkü.. tam sürüm çıksın ediniriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    marqinhos un profilini koybilir misiniz??_

Hızlı başlat veritabanını geniş yapsalardı oyun nisbeten gerçekçi olabilirdi. Kocaelispor kadrosunda oyuncu pozisyonları, boy ve kilo özellikleri ya hiç girilmemiş ya da yanlış işlenmiş. Umarım tam sürüm çıktığında veritabanında doğru değişiklikler yapılmış olarak oyunu oynarız.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by degirmendereli View Post
    Hızlı başlat veritabanını geniş yapsalardı oyun nisbeten gerçekçi olabilirdi. Kocaelispor kadrosunda oyuncu pozisyonları, boy ve kilo özellikleri ya hiç girilmemiş ya da yanlış işlenmiş. Umarım tam sürüm çıktığında veritabanında doğru değişiklikler yapılmış olarak oyunu oynarız.
    Kocaelispor kadrosu genelde son anda profesyonel yapilan alt yapi oyuncularindan olustugu icin eksik olmasi cok dogal. Veritabaninin yenilenecek bir sonraki yamaya kadar bu oyuncular hakkinda cok daha fazla bilgi toplanacaktir.

Oyuncular hakkinda bilginiz varsa, bunu Arastirma Bolumunde bizimle paylasabilir, dogru oldugunu dusundugunuz bilgilerin eklenmesini saglayabilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Skin felaket goz yoruyor.Mac motorunu ise begenmedim. Ama yinede oynarim.Skinler falan cikar zaten.

Lightbulb

Quote Originally Posted by sirmahony View Post
    herkese merhaba;
    oyunun ''çilekli'' demosunu steam'dan indirdim.hiç bir sorunla karşılaşmadan oyunu çalıştırdım.tabi ki türkiye ligini açarak hemen profilleri karıştırmaya başladım.özellikle Ronaldo'nun (R9) profili gerektiği gibi olmuş bence.en sonunda hakkını vermişler adamın.hemen aldım fenerbahçe'ye.ilk maçında atıverdi 2 tane hemde 2. yarıda aldım ajax'a karşı.sonuç olarak data kanımca daha iyi.tab menü'ye gelince bence müthiş olmuş.en fazla 1 saat içinde tamamen adapte olup istediğiniz her yere hemen ulaşıyorsunuz.koyu renk kullanmanızı tavsiye ederim beyaz çok yoruyor gözlerinizi.ama alışana kadar beyaz kullanın mutlaka.asıl devrim taktik ekranı.create tactic menüsü ile bir çok varyasyon kurulabiliyor ki size yüzlerce farklı strateji belirlemeniz için imkan sağlıyor.türk oyunculara çok fazla rağbet var.full sürümde tekrar bakmak lazım.bence SI gene yaptı yapacağını.önümüzde ki 1 yıl boyunca FM den başkasını oynamam.Türkçe olmasada olur.60 tl değil 160 tl de olsa gözüm kapalı veririm bu parayı.beklediğime değdi sonuna kadar...saygılar...

Not: ronaldo'yu aldığım zaman basın konferansında tam olarak 27 soru soruldu.''yok yaşlıydı,yok bu transfere gerek yoktu,yok takımda çok fazla breilyalı var,yok veteran klübü olmuş,yok kariyerinin sonuna gelmiş'' tam 27 soru.maç önceleri falan böyle uzun değildir.umarım sadece bu transfer içindir.

tab menü neresidir .

Kocaelispor kadrosu genelde son anda profesyonel yapilan alt yapi oyuncularindan olustugu icin eksik olmasi cok dogal. Veritabaninin yenilenecek bir sonraki yamaya kadar bu oyuncular hakkinda cok daha fazla bilgi toplanacaktir.

Oyuncular hakkinda bilginiz varsa, bunu Arastirma Bolumunde bizimle paylasabilir, dogru oldugunu dusundugunuz bilgilerin eklenmesini saglayabilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarılar. Ben de nacizane fikirlerimi araştırma bölümüne yazacağım.

Bununla birlikte TFF 3. Lig için kapsamlı bir araştırma yapıldığını zannediyorum. Geçen seneki veritanında bulunmayan futbolculara rastladım (Örn.: Murat Soner Başak - Gölcükspor) Bundan ötürü bir kez daha kutluyorum araştırma ekibini.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    tab menü neresidir .
    Resimde goreceginiz Profile, Stats, Training vs. olarak isimlendirilmis sekmeler.

Nesil
    2003

Çalışmalarınızda başarılar. Ben de nacizane fikirlerimi araştırma bölümüne yazacağım.

Bununla birlikte TFF 3. Lig için kapsamlı bir araştırma yapıldığını zannediyorum. Geçen seneki veritanında bulunmayan futbolculara rastladım (Örn.: Murat Soner Başak - Gölcükspor) Bundan ötürü bir kez daha kutluyorum araştırma ekibini.
    3. Lig icin gecen yil forma giymis yaklasik 750 oyuncu ekledik. Tabii amac editor sayesinde 3. ligin oynanabilir hale gelmesi (onun suprizi de oyunun ciktigi gune kalsin).

Bir sonraki yama icin bunu daha da genisletmeyi planliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

türkçe çıkartmayı düşünüyormusunuz ?

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Skin felaket goz yoruyor.Mac motorunu ise begenmedim. Ama yinede oynarim.Skinler falan cikar zaten.
    Skin seçeneklerinde siyah olanı var. Denemenizi tavsiye ederim. Maç motorunda da bazı gariplikler var dediğiniz gibi. Rakip hücum ettiğinde oyuncularım bazen baraj kurar gibi pozisyon alıyor. Sanırım FM2008'de de bu sorun vardı. Yama ile düzeltilmişti. Yine düzelteceklerdir, ince ayarlar yapılacaktır.

Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    tab menü neresidir .
    Demoyu steamden indirip oynayanlar shift + tab'a basınca bu menüyü görebilirler.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Rais View Post
    türkçe çıkartmayı düşünüyormusunuz ?
    Hedef Turkce'nin resmi olarak cikartilmasi. Bunun icin de Turkiye'ye 10 bin adet satisin gerceklesmesi gerekli.

Eger bu hedefe ulasilmazsa, o zaman durumu ceviri ekibindeki arkadaslar degerlendirecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Mesela imza atmamış ama bir sürü kişi diyelim orjinal almış buda bu kampanyaya yansıyormu yada yansıyormuydu ?.Yani mesela adam gitmiş orjinal almış ama imza filan atmamış direk kutulu almış buda yansıyormu 10.000 satışa yoksa bişi mi yapması lazım aktifleştirme filan mı.?

3. Lig icin gecen yil forma giymis yaklasik 750 oyuncu ekledik. Tabii amac editor sayesinde 3. ligin oynanabilir hale gelmesi (onun suprizi de oyunun ciktigi gune kalsin).

Bir sonraki yama icin bunu daha da genisletmeyi planliyoruz.

Açıkçası şimdiden sabırsızlanıyorum TFF 3. Lig için. Oyunda kendi ismini görmek isteyen bir çok 3. Lig oyuncusu için de sevindirici bir durum.

Oyun içinde seneler ilerledikçe kulüpler, 2. ve 3. Lig Gruplarına otomatik olarak atanıyor. Bu gruplandırma, oyunda zaten var olan şehirlerin enlem ve boylam derecelerine göre yapılsa daha güzel olur. Bununla ilgili bir çalışma var mı?

Nesil
    2003

Açıkçası şimdiden sabırsızlanıyorum TFF 3. Lig için. Oyunda kendi ismini görmek isteyen bir çok 3. Lig oyuncusu için de sevindirici bir durum.

Oyun içinde seneler ilerledikçe kulüpler, 2. ve 3. Lig Gruplarına otomatik olarak atanıyor. Bu gruplandırma, oyunda zaten var olan şehirlerin enlem ve boylam derecelerine göre yapılsa daha güzel olur. Bununla ilgili bir çalışma var mı?
    Bir suredir bu gruplandirmanin duzgun olmasi icin ugrasiyorum acikcasi.

Teorik olarak gruplandirma zaten enlem ve boylamlara gore olmasi gerekli ancak Ingilizler (ulkelerinin cografyasindan dolayi) bu gruplandirmayi normalde kuzey/guney seklinde yapiyor. Halbuki bizde gruplandirma dogu/orta/bati seklinde yapiliyor.

Bunun icin istegim:
    Takimlarin cografi bolgeye gore siralanmasi
    1. Marmara
    2. Ege
    3. Karadeniz
    4. Orta Anadolu (Bati)
    5. Akdeniz
    6. Orta Anadolu (Dogu)
    7. Guney Dogu Anadolu
    8. Dogu Anadolu

Bu siralamalara gore:
    1. Gruba: Marmara takimlari + bos yer kalirsa Ege + bos yer kalirsa Karadeniz vs.
    2. Gruba: 1. Gruba girememis Marmara takimlari + bos yer kalirsa Ege + bos yer kalirsa Karadeniz vs.
    3. Gruba: vs. vs.

seklinde yerlestirilmesi.

Bunu yaptilar ancak tam olarak istedigim gibi calistigini soylemem mumkun degil.

TuNdRaLoWeR Misafir

Arkadaşlar max. 36 KB/s hıza çıktım Torrent ile.uTorrent kullanıyorum, acaba bunu hızlandırmanın yolunu bilen var mı? 1 GB'lık dosyayı indiriyorum, yüksek ihtimalle sevilesi netim TTNet'ten kaynaklandığını düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye Ligi'nin olduğunu görünce Fm'yi orjinal alıyorum. SI kendine yakışanı yaptı.

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Türkiye Ligi'nin olduğunu görünce Fm'yi orjinal alıyorum. SI kendine yakışanı yaptı.
    Kesinlikle katılıyorum. 7. sayfada :Mevlüt Erdinç'in profilini koyan arkadaşa teşekkürler ama beğenmedim ya. Bilmiyorum ben mi fazla abartıyorum ama Mevlüt'ün fiziği maymunlarla uğraşacak kadar iyi olmalıydı. Yani en az 18 olmalıydı bence.

NOT: Maymun= Fizik olarak ezen herkes... Zenci-Melez-Beyaz-Avrupalı-Afrikalı diye ayrım yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ekleme: Mevlüt'ün gücü ve dayanıklılığı en az 18 olmalıydı
    Last edited by AttilaTheHun : 15.Ekim.2009 at 19:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

bende tam hakan arikani real madrid,barcelona istiyor diye yazmaya girdim. sanirim aciklama yapilmis.

birde resmi arastirma bolumune oyuncu ismi ile konu acamiyorum? yardimci olabilecek birisi varmi?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    birde resmi arastirma bolumune oyuncu ismi ile konu acamiyorum? yardimci olabilecek birisi varmi?

Benim hatam. Simdi duzeltiyorum.

arkadaslar oyuna baslıcam fakat veriTABANI BOYUTU kucuk ve ben degiştıremıyorum neden bilen varmı? ACABa??

Sayfa 8 / 22 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri