gayet güzel olmuş, iyi bir 3. kaleci almışlar işte![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
steam den 70 kb üstüne çıkmıyor ya
Yeni indirme siteleri ilk mesaja eklendi.
marqinhos un profilini koybilir misiniz??_
Degerlerin yuksek olmasinin nedeni, en azindan bizim dusuncemiz su sekilde idi.
Bobo'yu almak isteyen kuluplerin verdigi 5 milyon yeterli gelmiyor Besiktas'a. Satmiyorlar.
Sercan'a teklif edilen 8-9 milyon Euro az geliyor Bursaspor'a.
Arda icin 25 milyon'un alti olmaz diyoruz.
Topal icin 7 milyon Euro yetmiyor.
Topuz 9'a Tabata 8 milyona satiliyor.
Ama Elano'yu, Andre Santos'u gidip 7-8 milyon Euro'ya aliyoruz.
Biraz da bizim oyuncularimizin kiymeti bizim gozumuzde fazla oldugu icin bu degerler yuksek seviyede. Bununla beraber, paramiz oldugunda cok onemli olmayan oyunculara bile ciddi bonservis bedellerini odemeyi kabul ediyoruz. Yuksek maaslar veriyoruz.
Bu yuksek degerlerin nedeni de biraz bu. Her ulkenin belli seviyede oyunculara bictigi degerler var. Bizim fiyatlandirmamiz bu sekilde oldugu icin bir cok lig bizden transfer yapamiyor. Bizden transfer yapacaklar, ciddi paralari gozden cikartmak zorunda kaliyor.
Oyuncunun degeri, transferde satabildigin degerdir sonucta. Orada gorunen deger ise oyuncularin tahmini degeri. Takimlarin oyuncuyu gozden cikartmak icin konusmaya baslayacagi degerler.
Hayırlısı Olsun.
Her zamanki gibi demo indirmem. Kotalıyım çünkü.. tam sürüm çıksın ediniriz..
Hızlı başlat veritabanını geniş yapsalardı oyun nisbeten gerçekçi olabilirdi. Kocaelispor kadrosunda oyuncu pozisyonları, boy ve kilo özellikleri ya hiç girilmemiş ya da yanlış işlenmiş. Umarım tam sürüm çıktığında veritabanında doğru değişiklikler yapılmış olarak oyunu oynarız.
Kocaelispor kadrosu genelde son anda profesyonel yapilan alt yapi oyuncularindan olustugu icin eksik olmasi cok dogal. Veritabaninin yenilenecek bir sonraki yamaya kadar bu oyuncular hakkinda cok daha fazla bilgi toplanacaktir.
Oyuncular hakkinda bilginiz varsa, bunu Arastirma Bolumunde bizimle paylasabilir, dogru oldugunu dusundugunuz bilgilerin eklenmesini saglayabilirsiniz.
Skin felaket goz yoruyor.Mac motorunu ise begenmedim. Ama yinede oynarim.Skinler falan cikar zaten.
Çalışmalarınızda başarılar. Ben de nacizane fikirlerimi araştırma bölümüne yazacağım.
Bununla birlikte TFF 3. Lig için kapsamlı bir araştırma yapıldığını zannediyorum. Geçen seneki veritanında bulunmayan futbolculara rastladım (Örn.: Murat Soner Başak - Gölcükspor) Bundan ötürü bir kez daha kutluyorum araştırma ekibini.
türkçe çıkartmayı düşünüyormusunuz ?![]()
Skin seçeneklerinde siyah olanı var. Denemenizi tavsiye ederim. Maç motorunda da bazı gariplikler var dediğiniz gibi. Rakip hücum ettiğinde oyuncularım bazen baraj kurar gibi pozisyon alıyor. Sanırım FM2008'de de bu sorun vardı. Yama ile düzeltilmişti. Yine düzelteceklerdir, ince ayarlar yapılacaktır.
Demoyu steamden indirip oynayanlar shift + tab'a basınca bu menüyü görebilirler.
Mesela imza atmamış ama bir sürü kişi diyelim orjinal almış buda bu kampanyaya yansıyormu yada yansıyormuydu ?.Yani mesela adam gitmiş orjinal almış ama imza filan atmamış direk kutulu almış buda yansıyormu 10.000 satışa yoksa bişi mi yapması lazım aktifleştirme filan mı.?
Açıkçası şimdiden sabırsızlanıyorum TFF 3. Lig için. Oyunda kendi ismini görmek isteyen bir çok 3. Lig oyuncusu için de sevindirici bir durum.
Oyun içinde seneler ilerledikçe kulüpler, 2. ve 3. Lig Gruplarına otomatik olarak atanıyor. Bu gruplandırma, oyunda zaten var olan şehirlerin enlem ve boylam derecelerine göre yapılsa daha güzel olur. Bununla ilgili bir çalışma var mı?
Bir suredir bu gruplandirmanin duzgun olmasi icin ugrasiyorum acikcasi.
Teorik olarak gruplandirma zaten enlem ve boylamlara gore olmasi gerekli ancak Ingilizler (ulkelerinin cografyasindan dolayi) bu gruplandirmayi normalde kuzey/guney seklinde yapiyor. Halbuki bizde gruplandirma dogu/orta/bati seklinde yapiliyor.
Bunun icin istegim:
Takimlarin cografi bolgeye gore siralanmasi
1. Marmara
2. Ege
3. Karadeniz
4. Orta Anadolu (Bati)
5. Akdeniz
6. Orta Anadolu (Dogu)
7. Guney Dogu Anadolu
8. Dogu Anadolu
Bu siralamalara gore:
1. Gruba: Marmara takimlari + bos yer kalirsa Ege + bos yer kalirsa Karadeniz vs.
2. Gruba: 1. Gruba girememis Marmara takimlari + bos yer kalirsa Ege + bos yer kalirsa Karadeniz vs.
3. Gruba: vs. vs.
seklinde yerlestirilmesi.
Bunu yaptilar ancak tam olarak istedigim gibi calistigini soylemem mumkun degil.
Arkadaşlar max. 36 KB/s hıza çıktım Torrent ile.uTorrent kullanıyorum, acaba bunu hızlandırmanın yolunu bilen var mı? 1 GB'lık dosyayı indiriyorum, yüksek ihtimalle sevilesi netim TTNet'ten kaynaklandığını düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim.
Türkiye Ligi'nin olduğunu görünce Fm'yi orjinal alıyorum. SI kendine yakışanı yaptı.
Kesinlikle katılıyorum.7. sayfada :Mevlüt Erdinç'in profilini koyan arkadaşa teşekkürler ama beğenmedim ya. Bilmiyorum ben mi fazla abartıyorum ama Mevlüt'ün fiziği maymunlarla uğraşacak kadar iyi olmalıydı. Yani en az 18 olmalıydı bence.
NOT: Maymun= Fizik olarak ezen herkes...Zenci-Melez-Beyaz-Avrupalı-Afrikalı diye ayrım yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ekleme: Mevlüt'ün gücü ve dayanıklılığı en az 18 olmalıydı
Last edited by AttilaTheHun : 15.Ekim.2009 at 19:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bende tam hakan arikani real madrid,barcelona istiyor diye yazmaya girdim. sanirim aciklama yapilmis.
birde resmi arastirma bolumune oyuncu ismi ile konu acamiyorum? yardimci olabilecek birisi varmi?
arkadaslar oyuna baslıcam fakat veriTABANI BOYUTU kucuk ve ben degiştıremıyorum neden bilen varmı? ACABa??