Sayfa 7 / 22 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Real Madrid'e yazık olmuş bence.Higuain yakmış resmen takımı.Son dakikalarda Lisandro'nun kaçırdığı pozisyonda ilginç.
    Sadece Lisandro mu? Cesar Delgado'nun pozisyonu daha kolaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ancelotti isyan etti

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında İnter ile karşılaşacak Chelsea'de, teknik direktör Carlo Ancelotti, rakip takımın teknik direktörü Jose Mourinho'nun seri şekilde açıklama yapmasına isyan etti.
    Ancelotti, yarın yapılacak maçtan önce yaptığı açıklamada, ''Maç, Mourinho ile benim aramda değil, İnter ile Chelsea arasında oynanacak'' dedi ve mücadelenin iki kişi arasındaki çekişme olarak yansıtılmasını eleştirdi.

Ancelotti, FIFA'nın internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, Mourinho ile bir problemi olmadığını, şu an için tek yaptıkları şeyin maça odaklanmak olduğunu kaydetti. Mükemmel bir ekibe karşı oynayacaklarını, ellerinden geleni yaparak Şampiyonlar Ligi'nde ilerleme olanağına sahip olduklarını ifade eden Ancelotti, endişelenmek için zamanları bulunmadığını, konsantre olmaları ve özgüvenle oynamaları gerektiğini belirtti. İnter, sahasında oynadığı 2. tur ilk maçında Chelsea'yi 2-1 yenmişti.
    LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mourinho evine dönüyor

Şampiyonlar Ligi 2. turu rövanş maçında Chelsea ile Inter çeyrek finale çıkmak için mücadele edecek. Maviler, İnter'in 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında İtalyan ekibini Londra'da Stamford Bridge stadında misafir edecek.

Daha önce Porto'dayken Şampiyonlar Ligi'ni kazanan İnter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho (47), Stamford Bridge'de eski takımı Chelsea'nin karşısına çıkacak. Jose Mourinho, 2004-2007 yılları arasında Chelsea'de teknik direktörlük yaptıktan sonra İnter takımının başına geçmişti. Chelsea, Mourinho döneminde 2'si Premier Lig şampiyonluğu (2005-2006) toplam 6 kupa kazandı.

İnter, Şampiyonlar Ligi'ni, eski adı Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası iken 1964 ve 1965'te kazandı. Chelsea bu kupayı hiç kazanamadı, bir kez 2008'de final oynadı. Karşılaşmada Chelsea'nin kalesinde 3. kaleci Ross Turnbull'un oynayacağı tahmin ediliyor. Chelsea'de kaleciler Petr Cech ve Hilario'nun sakatlığı bulunuyor. İngiliz ekibinde sezonu kapatan Ashley Cole da forma giyemeyecek. İnter'de, sakatlığı bulunan Zanetti'nin oynayacağı, bir diğer sakat Dejan Stankoviç'in yerine Thiago Motta'nın forma giyeceği sanılıyor.

MAÇLA İLGİLİ NOTLAR
    İnter ile Chelsea, bu sezondan önce Avrupa kupalarında karşılaşmadı. Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde evinde yaptığı son 21 maçta yenilmedi ve bu maçların 13'ünde gol yemedi.
    Chelsea, Şampiyonlar Ligi'nde evinde İtalyan takımlarıyla yaptığı 8 maçın 6'sını kazandı. İnter, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son 6 maçtan birini kazanabildi.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Barça'yı yenersek kariyerim zirve yapar"

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında, İspanya'nın Barcelona takımı, çarşamba günü evinde Almanya'nın Stuttgart takımını ağırlayacak.

Nou Camp Stadı'nda oynanacak rövanşta, ilk maçta 1-1 beraber kalan Barcelona ve Stuttgart, çeyrek finale çıkmak için mücadele edecek.
    Barcelona'da takımın en büyük gol ümidi, bu sezon ligde ve kupalarda 29 gol atan Arjantinli Lionel Messi.

Ligde takımının son 6 golüne imza atan Messi, 2 gün önce Valencia ile yapılan ve 3-0 Barcelona galibiyetiyle biten maçta ''hat-trick'' yapmıştı.

Stuttgart maçı öncesinde Messi'ye övgüler yağdıran kaleci Victor Valdes, ''O dünyanın en iyisi. Tarihin en iyi oyuncusu olabilir'' dedi.

Barcelona'da kaptan Puyol'un Stuttgart maçında forma giyemeyebileceği belirtiliyor. Barça'da orta saha oyuncusu Seydou Keita da maçta oynamayacak.

STUTTGART
    Stuttgart Teknik Direktörü Christian Gross, dünyanın en iyi takımlarında biriyle karşılaşacaklarını belirterek, ''Barça'yı elemek, kariyerimin doruk noktası olur'' dedi.

Barcelona maçını sezonun en önemli karşılaşması olarak gördüğünü söyleyen Gross, ilk maçın ilk devresinde oynadıkları futbolu rövanşta 90 dakika boyunca ortaya koyabileceklerini belirterek, hata yapmamaları gerektiğini söyledi.

Gross, geçen sezon İsviçre'nin Basel takımındayken Barcelona ile Nou Camp'da karşılaşmış, maç 1-1 sonuçlanmıştı.

MAÇLA İLGİLİ NOTLAR
    Barcelona, Stuttgart ile Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bu sezondan önce 2 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların ikisi de Barcelona galibiyetiyle sonuçlandı.
    İki takım arasındaki geçmişteki Şampiyonlar Ligi maçları şöyle:

2 Ekim 2007 - Stuttgart-Barcelona: 0-2
    12 Aralık 2007 - Barcelona-Stuttgart: 3-1

Yarınki maçın 0-0 bitmesi ya da maçı kazanması halinde çeyrek finale çıkacak olan Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde evindeki son 5 maçın 4'ünde gol yemedi.

Barcelona, Alman takımlarına karşı Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı son 14 maçın 11'ini kazandı, 3'ünde berabere kaldı.
    Stuttgart, Avrupa kupalarında deplasmandaki son 4 maçında yenilmedi. Stuttgart Şampiyonlar Ligi'nde deplasmandaki son yenilgisini 2007'de Barcelona karşısında (3-1) aldı.

Stuttgart, Şampiyonlar Ligi'nde hiç çeyrek finale çıkamadı ve Avrupa kupalarında İspanyol takımlarıyla yaptığı son 11 maçta hiç galip gelemedi. Stuttgart, bu maçlarda 7 mağlubiyet, 4 beraberlik aldı.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea - Inter maçını Dsmart veriyor Sanırım İzleyemeyeceğiz anlaşılan ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

hadi ya :/ star barça'nın maçını verir umarım o zaman yarın.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Barça maçını veriyor Star yarın.

Nesil
    2006

Inter'in şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun. Chelsea'ye deplasmanda da yendiler. CSKA ise beni şaşırtan bir galibiyet alarak turu geçmeyi başardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mourinho Abramoviç'i eledi. Eto'o Sneijder'in arapasıyla golü bulmuş. Sneijder Inter'de fark yaratmaya devam ediyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Çılgın dahi yine yaptı yapacağını.. Angelotti oldum olası sevmediğim bir teknik adamdı.. Morinho kimin Chelsea'nın başında kalmaya layık olduğunu kör göze parmak sokarcasına gösterdi..

Chelsea'nin başında hangi hoca olursa olsun, Premier ligde bu kadro şampiyonluk yarışında zaten sonuna kadar yer alır.. Angelotti buralar için, Abramoviç'in rüyasını gördüğü Avrupa şampiyonluğu için tercih edildi.. Ama ufak bir ayrıntı unutuldu: Bu teknik adamın İstanbul'da 3-0'dan kupa vermiş birisi olduğu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğan Yayın Grubunuda tebrik ediyorum, bi ŞL zevkimiz vardı onuda mahvettiler, şu güzelim maçı Star'da vermediler...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Önceden sorucaktım ama bi türlü fırsat olmadı Geçen Manu Milan maçındaki Yeşil - Sarı atkıların anlamı neydi ? Maimi de bir olay olmuş onla ilgili ama ne olmuş bi türlü spiker söylemedi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Önceden sorucaktım ama bi türlü fırsat olmadı Geçen Manu Milan maçındaki Yeşil - Sarı atkıların anlamı neydi ? Maimi de bir olay olmuş onla ilgili ama ne olmuş bi türlü spiker söylemedi.
    Yeşil-Sarı United'ın ilk renkleriymiş, takımın mali sorunları varmış sanırım, Glazerları protesto etmek için o atkıları takmış stad. Ren Knights grubu takımı almak istiyor falan filan. Olay bu yani

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Doğan Yayın Grubunuda tebrik ediyorum, bi ŞL zevkimiz vardı onuda mahvettiler, şu güzelim maçı Star'da vermediler...
    D-Smartta yayınlıyorlar, açtım izledim. paralı olan futbol kanalında ise Sevilla maçını yayınladılar. 20 TL karşılığında açtırmıştık hepsini Fenerbahçe için Fenerbahçe elenince yerine izleyecek maç koyuyorlar, satın alanlar şikayet etmesin diye.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post

Üstelik maçı o kadar kötü bir spikere anlattırdılar ki; bazı bölümlerinde sesini tamamen kısıp izledim.. Uykusu mu vardı; içmiş miydi? Anlamadım.. Sonlarına doğru sesi açtım; aynı hikaye.. Son iki yılın finalisti Chelsea diyor.. Benim bildiğim geçen yıl finali Barcelona ile M.Unıted oynadı halbuki.. Daha ne gaflar?

Yayıncılıkta arabesk=FutbolSmart+Eurofutbol (ve +TRT)

Sheriff Misafir

Koskoca çelsi-inter maçında 90 dakikada nasıl bir gol olur yahu. Benim kupon yine yattı

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Geçmiş olsun o zaman yarın Barça'dan bekliyoruz bol gol
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnter'in elemesi bir bakıma sürpriz.Bayadır çeyrek finale çıkamıyorlardı.Bu sene biraz daha performanslarını artırabilirlerse kupayı kazanabilirler sanırım.

CSKA'ya turu getiren Honda'yı Hollanda Ligi maç özetlerinden biliyorum biraz.Orada kendisini belli ediyordu.CSKA'ya transfer olduğunu bugün öğrendim.O değil de Sevilla bir türlü çıkamadı şu çeyrek finale.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Chelsea'ye yine yazık oldu : ) Abramovich'in oyuncağının her sene pili erken bitiyo !

Star bugün hangi maçı verecek bilen varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Chelsea'ye yine yazık oldu : ) Abramovich'in oyuncağının her sene pili erken bitiyo !

Star bugün hangi maçı verecek bilen varmı ?
    Barcelona-Stutgart.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün gece iki sonuçta süpriz bence . Inter kendini aştı Çeyrek finale çıkmakla Bakalım bundan sonrası nasıl gelişecek .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben CSKA'nın turu geçeceğini tahmin etmiştim zaten sürpriz yapmadılar bana kalırsa..Kaliteli kadroları var Ç.Final'de Lyon gelirse çok çekişmeli maçlar yaşarlar ama Man.U,İnter,Arsenal gelirse elenirler bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Jose ne diyelim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Koskoca çelsi-inter maçında 90 dakikada nasıl bir gol olur yahu. Benim kupon yine yattı
    Aynı kaderi paylaşıyoruz. Bende üst oynadım. Eğer üst oynamasam Chelsea'ye oynayacaktım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Messi varsa rahatsın arkadaş

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Doğan grubuna buradan selamlarımı iletiyorum. Her maça şifre girsinler hatta dizilerede girsinler..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne gol attı arkadaş yaa. İğne deliğinden geçirdi adam topu.

Abi o ne pas ya..Yuh be Messi..

2-0 Pedro..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2-0 Pedro.Hazırlanış Messi

Sayfa 7 / 22 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri