Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 50.00%
  • Berabere biter

7 17.50%
  • Beşiktaş kazanır

13 32.50%
Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 301 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Beşiktaş [ 30. Hafta ]

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydoğan View Post
    Evet Serkan. Kusura bakma, kırmızı kart verilseydi, Lugano'nun bariz derecede açık penaltısı verilseydi, maçı babalar gibi Beşiktaş alacaktı. Kötü de oynamadık, zaten ortada futbol yoktu.
    O hiç belli olmazdı. Fenerbahçe dün maç 1-0 olduğu için defansif bir oyun sergiledi. Eğer maç 1-1 olsaydı, oynanan futbolda değişebilirdi. Varsayımlar üstüne konuşmak sadece vakit kaybıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Universal View Post
    O hiç belli olmazdı. Fenerbahçe dün maç 1-0 olduğu için defansif bir oyun sergiledi. Eğer maç 1-1 olsaydı, oynanan futbolda değişebilirdi. Varsayımlar üstüne konuşmak sadece vakit kaybıdır.
    Sorun değil. Penaltı verilip maç 3-1 FB lehine de bitebilirdi. Ama ben Beşiktaş alırdı maçı diyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar şunu öncelikle unutmayın.Forumlarımızda tartışmak yasak değildir.Bu forumların amacı zaten tartışmaktır.Bizim sizlerden istediğimiz bu tartışmaları yaparken olayı kişiselleştirmemeniz ve karşı tarafı rencide edecek söylemlerden kaçınmanız.Aksi takdirde burada kimsenin mesajı tartıştığı için silinmez.Yine sizlerden rica ettiğimiz bir durum daha var.Konularda konuyla alakasız olayları gündeme getirmeniz.Bir üyenin veya yöneticinin hareketini beğenmiyorsanız bunun hakkında yorum yapacağınız yer burası değildir.Bununla ilgili alanlarımız var.Oraları kullanırsanız memnun olurum şahsım adına.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Emre kendini, aşırı tepkisini gidermek için psikolojik destek bile alıyor, bu yönde çabalıyor. Emre gibi bir sürü oyuncu gösteririm her takımda, en basiti Galatasaray'In kaptanı Bilent Korkmaz, senelerce takımın kaptanlığını yaptı, hiç gönderin diyen oldu mu?

Lugano olayında ise, geçen seneki maçtan sonra sezon sonu beklenmeden hemen gönderilmeli yazdım, bu tür oyuncuların Türk futbolunda yeri yok yazdım, sezon sonu peşinden koşulurken koşulmasın, başka adam mı yok yazdım, ben gereken tepkiyi verdim, veririm de, duruma göre yorum yapmam çoğu kimse gibi.

Ayrıca maç içerisinde hırçın oyuncu iyidir, takımı ateşler, taraftarı ateşler, o ayrı konu, başka yerde tartışırız. Ama Bilica kapının önüne koyulsun derken Lugano'ya niye demiyorsun de diyemez bana kimse ona da dedim çünkü defalarca.
    Hırçın oyuncular kesinlikle iyidir.Fakat hırçın oyuncu olmak her maç rakibi indirmek,kavgaları ateşlemek değildir.Emre psikolojik tedavisi bitene kadar oynamasın o zaman.Türk futboluna zarar veriyor.Kalitesini düşürüyor.

Ha bu arada kimse diyemez demişsin ben derim
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakem maçtan önce özel mentörler ile hazırlanmış maça.Bir de bu ekstra hazırlanma olmasaydı acaba neler yapardı merak ediyorum.Yanlış anlamayın hemen.Ben maçı hakem yüzünden kaybettiğimizi düşünenlerden değilim.Maçtan sonra hakeme kızmadım bile.Eskiden olsa belki farklı olurdu ama neyse konumuzda bu değil.

Evet Maçı ve şampiyonluğu kaybettik.Bu kötü bir durum ama bu maça böyle bir sistemle başlamamız,kötü oynamamız daha kötü bir durum.Pozisyona girememeyi bırakın,adam gibi organize paslaşmalar bile yapamadık özellikle ilk yarıda.Burada Mustafa hocaya karşı bir kırgınlığım var.Bunca senedir futbolun içindesin,şu ortaya koyulan futbol ayıptır be hocam.Maçtan önce çıkardığın kadrodan dolayı hiç kızmadım.Vardır bir bildiği dedim ama sen bunca tecrübene rağmen o kadar savunma ağırlıklı elemanlarla organize olamayacağımızı göremiyorsan açıkcası şüphe duyarım senin futbol bilginden.Gelecek sene için yine anlaşıldı seninle.Çok iyi oyuncular alınacak diyorlar.Sırf şu istikrar denen olay için (aslında senden daha iyisini getiremeyecek kapasitedeki yönetimin payı daha büyük) kabulleniyorum bu durumu.Ancak seneye de hüsran olursa bir dakika durma lütfen takımın başında.Maçta kızdığın bir tek an oldu.O da Bobo'nun kaçırdığı penaltı pozisyonunda.Ah be Bobo,kaçırılacak zamanmıydı dedim.Atsa çok kötü oynadığımız maçın kaderi değişebilirdi.Ancak anlık bir kızgınlık.Fazla sürmedi.Aslında o penaltıyı Bobo kaçırmadı,Volkan kurtardı desek yeridir.Bobo daha önce de penaltı kullandı.İlk defa kullanmadı yani.Bu kadar üstüne gitmeye gerek yok.Bunlar futbolun içinde olağan şeyler.

Neyse tebrik edelim Fenerbahçeli arkadaşları.Çok önemli bir galibiyet aldılar 2 senedir bekledikleri şampiyonluk için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

herkes aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş kaç sayfa boyunca..

helal olsun fenerbahçeme volkanından bilicasına..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Börk View Post

Hırçın oyuncular kesinlikle iyidir.Fakat hırçın oyuncu olmak her maç rakibi indirmek,kavgaları ateşlemek değildir.Emre psikolojik tedavisi bitene kadar oynamasın o zaman.Türk futboluna zarar veriyor.Kalitesini düşürüyor.

Ha bu arada kimse diyemez demişsin ben derim
    Bir Galatasaray taraftarı olarak; her maç ağzından mağlum ingilizce küfürü düşürmeyen, gördüğü kartların %90'ı elle oynama, kendini yere atma gibi sebeplerden olan Baros için, yaptığı numaralar, attığı yumruk, dirsekleri yazmaya kalksak Kars'tan Edirne'ye yol olacak Keita için ''oynamasın o zaman, kaliteyi düşürüyor'' diyebiliyor musun ? Beşiktaş taraftarı olsaydın; rakibini köşede sıkıştırdığında yumruğunu esirgemeyen Tello için ''oynamasın o zaman, kaliteyi düşürüyor'' diyebilir miydin? Eğer cevabın ''diyemiyorum/diyemezdim'' ise, boşuna burda ''fair play'', ''Türk futbolu'', ''marka değeri'' gibi söylemlerle kimseyi kandırmaya gerek yok.

Emre hakemler tarafından kollanıyormuş muş muş. Bu adam elini boğazına götürüp ''kafa kesme'' hareketi yüzünden 3 maç ceza aldı, hatırlamayanlara hatırlatılır. Emre'nin sadece şekil olarak gösterdiğini uygulamaya dökenler de Emre'yle hemen hemen aynı cezayı aldı, bunu da hatırlatalım. Emre'nin atlanan kartları yok mu ? Evet var ama H. Uluç ve türevlerinin abartıp, hedef göstereceği kadar ortada vahim bir durum yok.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bir Galatasaray taraftarı olarak; her maç ağzından mağlum ingilizce küfürü düşürmeyen, gördüğü kartların %90'ı elle oynama, kendini yere atma gibi sebeplerden olan Baros için, yaptığı numaralar, attığı yumruk, dirsekleri yazmaya kalksak Kars'tan Edirne'ye yol olacak Keita için ''oynamasın o zaman, kaliteyi düşürüyor'' diyebiliyor musun ? Beşiktaş taraftarı olsaydın; rakibini köşede sıkıştırdığında yumruğunu esirgemeyen Tello için ''oynamasın o zaman, kaliteyi düşürüyor'' diyebilir miydin? Eğer cevabın ''diyemiyorum/diyemezdim'' ise, boşuna burda ''fair play'', ''Türk futbolu'', ''marka değeri'' gibi söylemlerle kimseyi kandırmaya gerek yok.

Emre hakemler tarafından kollanıyormuş muş muş. Bu adam elini boğazına götürüp ''kafa kesme'' hareketi yüzünden 3 maç ceza aldı, hatırlamayanlara hatırlatılır. Emre'nin sadece şekil olarak gösterdiğini uygulamaya dökenler de Emre'yle hemen hemen aynı cezayı aldı, bunu da hatırlatalım. Emre'nin atlanan kartları yok mu ? Evet var ama H. Uluç ve türevlerinin abartıp, hedef göstereceği kadar ortada vahim bir durum yok.
    Tabi alacak 3 maç cezayı kafa kesmek ne demektir.Futbol mu oynuyoruz rus ruleti mi?

Keita'da düşürüyor,Baros'ta,Sabri'de,Emre'de,Lugano'da,Bili ca'da,Volkan'da,Tello'da,İbrahimler'de...

Baros ne yazık ki elle gol atamıyor.Kafa da atamıyor.Penaltı noktasını da eşemiyor.Diğer saydığım oyuncularda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tabi alacak 3 maç cezayı kafa kesmek ne demektir.Futbol mu oynuyoruz rus ruleti mi?

Keita'da düşürüyor,Baros'ta,Sabri'de,Emre'de,Lugano'da,Bili ca'da,Volkan'da,Tello'da,İbrahimler'de...

Baros ne yazık ki elle gol atamıyor.Kafa da atamıyor.Penaltı noktasını da eşemiyor.Diğer saydığım oyuncularda.

Bunları yapamıyorlarsa sorun yok,diğer her türlü çirkefliği yapabilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ya sonuçta karıştırdıkça bişi çıkıyor. Emre'ye bakıyosun nerde hararet yükselmiş, nerde bi olay var kesin orda.
    Keita'ya bakıyorsun, yalandan hareketler yapıyor ortalığı karıştırıyor.
    Güiza İbrahim Toraman'ın saçını çekiyo.
    Sonra Tello aparkat atıyor
    VS. VS. VS.

Sonuçta her futbolcu yapıyor bunu.Sadece burda yazılanlar bence bir anlık sinirle rakibin haksız duruma düştüğünü görünce herkes yazmak istiyo böyle uzayıp gidiyo bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semihin hareketi komikti ya göz ardı edildi o pozisyonu izleyin telloyla bir kişi daha semihi köşede sıkıştırmışlar tello ayağıyla vuruyor ama gözlerine bakın topa bakmıyor ... topa bakmadan meslektaşına tekme atmaya devam ediyor ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guiza İbrahim Toramana üç kere yardım etmeye çalıştı iki kere elini uzattı hepsinde toraman ters tepki verdi boşuna mı çekti sanki saçını bi at gözlüğü çıksın artık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Estranged View Post

Bunları yapamıyorlarsa sorun yok,diğer her türlü çirkefliği yapabilirler.
    Bunun başlıcaları zaten.Bunlara yapan onları da yapar merak etme.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Guiza İbrahim Toramana üç kere yardım etmeye çalıştı iki kere elini uzattı hepsinde toraman ters tepki verdi boşuna mı çekti sanki saçını bi at gözlüğü çıksın artık
    Elini Tutmak zorundamı ? Sen birisine yardım etmek istesen ve o red etse sen onun saçınımı çekersin ? Orda yumruklaşma çıksa yeriydi. İbrahim Toraman çok iyi tuttu kendini. Maç boyunca uğraştılar adamla.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ya sonuçta çektimi, çekti.Yani ben sadece örnek verdim.Böyle şeyler oluyor diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Uzattıkça uzatıyosunuz haa. Anlamadığım Beşiktaş'lılar savunmuyo Galatasaray'lılar savunuyo Beşiktaş'ı. Kimle kim arasındaydı maç şaşırıyorum yorumları gördükçe.

Uzatmaya gerek yok. Turkcell Süper Lig Puan Durumu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elini tutmak zorunda diye birşey demedim ben ama verdiği tepki abartı yani saçını da sanki kopartırcasına çekti abartmakta üstünüze yok gerçekten toraman gibisiniz=)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

''BILICA SANIRIM SİNİRİNİ PENALTI NOKTASINDAN ÇIKARDI''

Alman çalıştırıcı, derbide savunma oyuncusu Bilica'nın penaltı atışı öncesi, penaltı noktasını ayağıyla eşelemesiyle ilgili farklı bir yorum yaptı.

Brezilyalı oyuncunun ceza alanı içinde riskli hareketler yaptığı ifade edilip, dünkü maçtaki pozisyon ve hareketleriyle ilgili yöneltilen soruya Daum, ''Çok farklı özel bir durum. Bursaspor-Antalyaspor maçında da penaltı noktası ileri geri gitmişti. Bilica penaltıya neden olduğu için hayal kırıklığına uğramıştı sanırım, hakeme karşı gelmek yerine sinirini belki de oradan çıkardı. O bence tartışmalı bir penaltıydı. Onunla ilgili hayal kırıklığının yansıması olarak görüyorum. Bence son haftalarda çok önemli bir değişim gösterdi. 6-7 maçtan beri gol yemiyoruz. Tabi ki bütün takım, ama bu özellikle Bilica ve Lugano'nun da katkılarıyla oldu'' diye yanıt verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Benimde anlamadığım bu zaten. Torres bi anlık sinirle ayağını bir kere ileri atıp geri çekiyo. Bilica devamlı resmen eşeliyor.Sadece ben söylüyorum bunu ha şimdi Beşiktaş'ı savunuyo olmayalım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Torresinkiyle Bilicanın arasında çok büyük fark var. Birisi anlık bir sinirle bir tekme atıyor diğeri full konsantreyle 9 tekme atıyor. Yaptığının farkında ki etrafınıda kolluyor

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Amacım Bilica'yı savunmak değil, savunulmaz da. Buradakiler bilmez ama başka bir forumda Bilica ile ilgili olarak beni dava etmesine sebep olacak şeyler yazdım bu sezon başından beri. Ama Bilica'nın yaptığı ile Torres'in yaptığı farklı demek yanlış bence. Bilica da, Torres de penaltı noktasını çukurlaştırmak için hareket ediyor. Örnek hoş olmayacak ama iki kişi düşünün ikisi de cinayet işlemiş. Birisi tek bıçak darbesi ile öldürmüş, diğeri arka arkaya bıçak darbeleri yapmış. Amaç ne; adamı öldürmek. Bir kere ile dokuz kere olayın şiddetini gösterir. Amacını değiştirmez.

Torres'e de bakın bi o hareketi yapmadan önce kime bakıyor. Hakemin arkasının dönük olduğunu görünce de penaltı noktasına doğru değiştiriyor yönünü. Ve Rooney'in davranışı nasıl?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bilica Galatasarayda olsa Bilica aynısını Beşiktaş maçında yapsa aynı şey konuşulmucak mı yada Beşiktaşda olsa Fener'e yapsa sonuçda maç bitti 1-0 Fener aldı ne gerek kasmaya.Koy geç bırak gitsin 4 hafta sonra sampiyon belli olucak sonra sevinen sevinir üzülen üzülür ya bu kadar basit

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakem rezaleti yaşandı bana göre de. Ancak fazla uzatılacak birşey yok.

Tebrikler Fenerbahçe.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre kafa kesmedi ama kesmeye yeltenen başka formalı futbolcularla hemen hemen aynı cezayı aldı. Baros elle gol atamıyor ama eliyle düzeltip atıyor.

Her takımda rakip taraftarların hoşuna gitmeyen hareketler yapan oyuncular olur. Ama şu bir gerçek ki özellikle o kol hareketinden dolayı medyada Emre'ye karşı bir cephe oluştu ve bu adamlar Emre'nin iyi oynadığı maçlardan sonra bile Emre'nin oyunundan önce şu pozisyonda Emre sarı almalıydı diye başlıyorlar sözlerine. Bunun adı hazımsızlık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emre kafa kesmedi ama kesmeye yeltenen başka formalı futbolcularla hemen hemen aynı cezayı aldı. Baros elle gol atamıyor ama eliyle düzeltip atıyor.

Her takımda rakip taraftarların hoşuna gitmeyen hareketler yapan oyuncular olur. Ama şu bir gerçek ki özellikle o kol hareketinden dolayı medyada Emre'ye karşı bir cephe oluştu ve bu adamlar Emre'nin iyi oynadığı maçlardan sonra bile Emre'nin oyunundan önce şu pozisyonda Emre sarı almalıydı diye başlıyorlar sözlerine. Bunun adı hazımsızlık.
    Kaptan,Emre bunu hep yapıyor bana Emre'nin sarı kartı hak etmediği bir maç söyle.Baros'unun da,Keita'nın da yaptıklarını hepimiz görüyoruz.Ben Keita'ya Galatasaray taraftarı olarak demediğimi bırakmadım.Kendi oyuncusuna laf atıp ceza alan ilk üye olmuşumdur belki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaptığının farkın da ki etrafını kolluyor ne demek ya 141532 tane kamera çekiyor milyonlarca kişi izliyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı haricinde bundan sonra mesaj yazan herkesi ceza puanı iLe cezaLandıracağım. İyice çığrından çıktınız siz. DikkatLi oLun bundan sonra Lütfen.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamlar gene çalışmış
    Birde LigTv Logosunu Bilica'nın hareketiyle yaptıkları var oda güzel

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yaptığının farkın da ki etrafını kolluyor ne demek ya 141532 tane kamera çekiyor milyonlarca kişi izliyor
    Şundan bahsediyorum :

5-6 tekme atıyor sonra Kafasını kaldırıyor Hakem felan bakıyormu diye etrafına göz atıyor sonra tekmelemeye devam ediyor. Bu esnadaki olaya "Etrafını Kollamak" denilir Ama Sanırım Maçın heyecanından olacakki yayında olduğunu unuttu bilica

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post

Adamlar gene çalışmış
    Birde LigTv Logosunu Bilica'nın hareketiyle yaptıkları var oda güzel

ÇOOK sağlam olmuş yaa

Hoşuma gidiyor böyle şeyler, bizle uğraşmaları.

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri