Originally Posted by
Sekopej
Ya benim kulaklarımda sorun var ya da sizlerin anlayışında o zaman ama işimize geldiği gibi anlarız, normaldir.
Bilica doğru yapmamıştır, Bilica çirkeftir.
Hakem kötüdür, dün felaket bir maç yönetti. Hani Fenerbahçelilere kart vermedi diyorsunuz ya, Selçuk'a daha 10 dakika geçmeden verdiği sarı kart?
Fenerbahçe'nin orta sahadaki rakiba basan oyuncusuna daha maçın başında olmayacak hareketle sarı vererek, O'nu sindirmiş olmuyor mu hakem?
Dediğim gibi bulmak istedikten sonra çok şey bulunur, siz kaybedensiniz, kötü oyunla yenilmeyi hazmedemediğiniz için hakemle rahatlamak istiyorsunuz, hakem olmasa güya yenecektiniz. Fenerbahçe puan kaybetse bu sefer Fenerbahçeliler hakeme saldıracaktı, çünkü o şekilde rahatlamak isteyeceklerdi. Aynı maçta sonuca göre hakem farklı yargılanabiliyorsa, ne derece taraf tutmuştur?
Bu demektir ki, Türk hakemliği bitmiş, kapasiteleri bu kadar. Eee bunu ben yıllardır söylüyorum, bu hakemlerle bu kadar.
Evet Serkan. Kusura bakma, kırmızı kart verilseydi, Lugano'nun bariz derecede açık penaltısı verilseydi, maçı babalar gibi Beşiktaş alacaktı. Kötü de oynamadık, zaten ortada futbol yoktu.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi